Új hozzászólás Aktív témák
-
Schumacher!
tag
Kezdeti halk csengetés..
A HKCU\ControlPanel\SoundCategories\Attenuation alatt Csinálj egy DWORD value -t neve legyen: 5 értéke : 1
Majd a HKCU\ControlPanel\SoundCategories\Ring \ AttenuationCategory értékét cseréld 5 -reVan egy kis gáz, megcsináltam a leírtakat, és most nem szólal meg nem csörög egyáltalán amikor hívnak..
SEGJTSÉG!!!!!!!!
-
Schumacher!
tag
válasz
Maxximus #2285 üzenetére
Nekem tegnap este fel ment a win6.5
kicsit kettős az érzés erezhetően gyorsabb és jobb a felület,
viszont a szabad RAM 40a korábbi 6.1-nél 69
Ez viszont kicsit elkeserítő mert 1-2 dolognál az igen is nagyon kell
A k5 viszont még nem sikerült felraknom mert OctansMini-vel nem vágtam hogy kell
az nekem még kicsit kínai annak ellenére hogy a pdafun oldalt egész este olvastam -
Schumacher!
tag
válasz
kbencee #2276 üzenetére
Sziasztok!
Kinek van már hivatalos vagy nem hivatalos
win6.5??
és mi a tapasztalat??Ezt azért kérdezem mert sok helyen beszélgetnek erről és van pozitív és negatív is hogy megéri 6.1-ről 6.5-re váltani... ??
Nagyon megköszönöm előre is a segítségeket, mert igazából én is gondolkoztam rajta de nem olvastam olyan beszámolót ami igazán meggyőzött volna arról hogy 6.5-re váltsak..
-
Schumacher!
tag
Szia!
Ezek a kritériumok alapján a legnyugodtabb szívvel tudom ajánlani az OMNIA II-es készüléket!
Gyönyörű képek és videók
Igo8 gyönyörűen fut rajtaAkartam is ide írni a többieknek, és ez Neked is szól pozitív értelemben,
hétvégén elmentem egy kis wellnesreés az utat vonattal tettem meg ami cirka 4 óra volt kb, de legalább nem kellett vezessek
na mindegy, az út alatt megnéztem kb 1.5 órás filmet, lenyomtam egy warcraft-ot ami kb időben megegyezett a filmmel, csak még jobban használja a gépet, majd még egy kis navi(Igo8) amíg oda értünk és zene hallgatás, mindez mindenki tudja nem kicsit használja a battery részétés mi történt??? 83% > 43%
utána meg csak "csökkentetten" telefonálásra és sms-re használtam és másnap délután kellett rárakjam a töltőre!!!! (ami plusz 1 napot jelent)
Visszagondolva esett le hogy ez nem semmi, de akkor is nagyon elcsodálkoztam hogy az út alatt és a hotelig mindent több mint 4 órát használva 40% esett, direkt megnéztem mert kíváncsi voltam..Ja és ne feledjük el nem 100%-ról indult a kicsike
-
Schumacher!
tag
Lancelot zenével is meg lehet ezt csinálni?
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #2249 üzenetére
Ja Lancelot ezt elfelejtetted :
make a clean by deleting all the files inside "\Application Data\PhotoAlbum.Data". It will reload all the photosmert hiába csináltam meg a korábbiakat ha ezt nem csináltam meg mind a korábban beolvasott dolgokat mutatta, így meg újra olvasta.. na mindegy így teljes, Köszönöm még egyszer, nehéz szülés volt, részemről
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #2249 üzenetére
Köszi Lancelot a türelmet
Sikerült ez nagyon jól jött mert tényleg "apróság" de idegesítő volt hogy minden kis ikont és képet berakott oda..
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #2247 üzenetére
NEM TUDOM HOGY MIT CSINÁLOK ROSSZUL, DE NEM CSINÁLJA!!!
Resco-val nem látom a registry a totalcomanderrel meg nem tudom hol kell megadni a könyvtárat.. -
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #2242 üzenetére
Nagyon Köszönöm LAncelot a gyors újbóli segítséget csak kérlek abban még segíts hogy a 2 pont után, mit magyaráz mert azt nem értem, lényegében amikor azt magyarázza hogy hogyan kell hozzáadni azt a könyvtárt amit ne rakjon be..
azt hogyan? -
Schumacher!
tag
Sziasztok!
Nekem SEGÍTSEN vki abban hogy hogyan lehet azt beállítani vagy megcsinálni hogy a
Photo Album ne tartalmazzon minden egyes képet ami a gépen fent van??
Megmondom miért,
mert minden programnak köztük a starcraft és warcraftnek (amiknek minden ikonját és emberét és mozdulatát) berakja és így alig találja meg az ember a saját képeit amiket csinált vagy felrakott a pda-ra..
Előre is Köszönöm!!!
-
Schumacher!
tag
A mostani válaszom rövid és tömör lesz
, az OMNIA II lévő vaku kb egy 16nm-es szobát korom sötétben kivilágít, természetesen erősen közép tájban, nagyon erős szerintem és minőségi is, én nem egyszer csináltam sötétben képet, és nagyon éleset és szépet csinál még sötétben is, például a HTC Touch HD-nél ezért örültem meg hogy nem volt vaku, és köztük ezért is cseréltem le.. De már tanultak a fiuk, de még nem eleget
-
Schumacher!
tag
Szia Toon!
Jó kérdés, nekem a gyorsaság kényelem stb, és ez legtöbbször nem otthon hanem út közben és irodában vagy vhol máshol ami nagyon fontos..
És nekem van egy mániám hogy egy készülék most ebben az esetben egy telefon vagy inkább pda minél több fajta dolgot tudjon és minél nagyobb háttérrel, és ne akkora legyen mint egy bőrönd vagy kis táskamint ugye egy laptop..
Nekem ezt a telefon megtudja adni amit az otthoni gép vagy laptop a munkától elkezdve(exel táblázat, word, korlátlan hangfelvétel, internet, és nagyon sok más..) a multimédián keresztül( fényképek/videók ráadásul NAGYON JÓK amiket készít vagy egy jó film megnézése út közben, vagy egy egyszerű zenehallgatás..) szórakoztatásig amit akár az előző részbe is beírhatnék(játékok pl starcraft warcraft, vagy kisebb egyszerű game-k amik kikapcsolnak néha..
vagy egy nagyon jó kis saját videó movie készítése saját képekből
) még nagyon sok más Toon..
amit használat közben természetesen Te is megtapasztalsz hogy mire használod igazán! ..persze ha megveszed
És mindezt Vékony / Könnyű / és nagyon mutatós szerkezetben adja neked a kezedbeÉs a számítógép vagy laptophoz hasonlításra visszatérve, én talán pont ezért szeretem jobban a touchwiz-t mert olyasmi mint az otthon ikonos windows, ami lehet hogy nem a leggyorsabb de akinek 1 másodperc az lassú vagy annál kisebb idő azt nem jellemezném mert az csak vmi hibát keres nem egy készüléket
-
Schumacher!
tag
Zack!
Jó a kérdés, nem Te vagy az első és sztem az utolsó sem aki ezt kérdezi ittÉn azt mondanám Neked Omnia II mivel az van és meg vagyok elégedve vele, SŐT olyan mintha mindig velem lenne a számítógépem ami szintén windowsos, de ahogy az előttem szólok mondták ez nagyon ember függő, vagyis Tőled !!!
Omnia II könnyebb, vékonyabb, kisebb mégis a képernyője nem kisebb, és szerintem maga a telefon szebb is
mint a HD,
A Windows vs Symbian én azt mondom hogy nehéz megmondani hogy melyikhez van több program alkalmazás szerintem windows de azért van "1-2" a symbianhoz is..
Multimediaban én vitatkoznék a többiekkel mert van egy haverom akinek HD-je van és neki nem olyan szépek a fotok és a videok mint az OMNIA II-vel készültek, és ezért Ő panaszkodott is, passz..
Szerintem ebből kiderül én melyiket javasolnám
de rajtad múlik!
-
Schumacher!
tag
Sziasztok!
Wisbar Advance Desktop v2.5.0.7 ezt a programot ismeri vki, jó, nem jó, vélemény, tapasztalat?
-
Schumacher!
tag
válasz
Schumacher! #2167 üzenetére
Nem szóltam, elolvastam, értettem, hát ezt próbáltam itt többször mondani..
Nem elfogultság hanem tapasztalat és használat alapján!Omnia II
-
-
-
Schumacher!
tag
válasz
Maxximus #2142 üzenetére
Kösz Maximus a képet, háát nem olyan sötét piros mint a reklám képen, az igaz
, de azért nem buuuuzis
Én fehéret rendeltem épp ezért mert ott gondolom nem lehet más a kontraszt a fehér az fehér de ez inkább kicsit lilás piros vagy mi, de jóóó
Egyébként el vagy tűnve, ennyire jó neked is a gép vagy mi, hogy nincs gondod vele?
Találtál még más helyeket ahol vannak az OMNIÁHOZ kiegészítők, vagy vmi jó oldalakat?? -
Schumacher!
tag
Már nagyon várom hogy FEHÉR legyen az OMNIA II
Maximus nem raksz be egy képet milyen az OMNIÁD azzal a piros hátlappal.. ?
Kösz -
Schumacher!
tag
válasz
Dyingsoul #2137 üzenetére
szia!
Egy olyasmire is érdemes oda figyelni hogy ha használsz skype vagy messengert azokat miután bezártad egy wifi-zés után hajlamos ha nem zárod be teljesen, vissza kapcsolódni, csak már akkor a hálozaton voda vagy t-mobile vagy társai hálózatán, és ha éppen nincs kézben az Omniád akkor előfordulhat hogy nem látod hogy tudtod nélkül próbálkozik egy kis pénzt zabálni
Nálam volt ilyen de most már oda figyelek! -
Schumacher!
tag
Igen, erre én is kíváncsi lennék hogy miben jobb a 6.5 a 6.1-nél?
mert sokszor nem mindig jobb az újabb verzió..
és én eddig azt hallottam hogy nem jobb -
Schumacher!
tag
válasz
Gaabbaa #2102 üzenetére
Na megoldottam végre a Samsung Appstore meg nem próbáltam de a progi fent van inkább nem is taglalom hogy sikerült felpréselni
Ezt már kérdeztem itt Tőletek hogy mi a vélemény az Ebay-ről...?
Mert elég jó árak vannak itt, ezt azért mondom mert én rendeltem az mobile.brandor-ról és ott majdnem 3x annyiba került ez a hátlap..
Csak én fehéret rendeltem
-
Schumacher!
tag
-
Schumacher!
tag
mik vannak már a kicsikéhez
Vki tud még ilyen oldalakat ahol ilyen kiegészítőket, hozzávaló dolgokat lehet még rendelni... ?
-
Schumacher!
tag
Nagyon jó kis program G-Profile, nagyon egyszerűen, részletesen beállítható profilok, és egyszerűen változtathatók, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
-
Schumacher!
tag
KÖSZ Gaabbaa a bemutatót szerintem csak egy vak emberkének nem volt meggyőző
Jaaa és AppStore is KÖSZ, én még nem tudtam róla, megyek és körbe nézek
-
Schumacher!
tag
VALAKI ADJON MÁR NAPSÜTÉSBEN EGY OMNIA II ENNEK AZ EMBERNEK A KEZÉBE, CSAK HOGY NYUGODJON MAR LE!!!
-
Schumacher!
tag
Ne haragudj de én most utoljára reagáltam arra amit mondtál, tőlem bármit írhatsz ide nekem, vagy bárkinek, nem érdekel!
TE nem azért vagy ITT mint a TÖBBIEK, vagy én, hanem csak hogy okoskodj, és beszólj, és leszóld azt amiről MI ITT beszélünk (OMNIA II) és segítünk egymásnak!
Üdv. Néked! -
Schumacher!
tag
és természetesen még mindig az OMNIA II-ről beszélek!
-
Schumacher!
tag
válasz
babosmiki #2063 üzenetére
Köszönöm babosmiki több napos használattal igazolod amit már ragozok itt többször, de sajnos 1-2 okostojás aki még a poént sem értve okoskodik, és mind azt mondják hogy elfogult vagyok, pedig NEM, tényleg sok és különböző gépet kipróbáltam ki egy "civilhez" képest és ez a gép nagyon kevés és gyenge hiányóságokkal rendelkezik, amit ha nagyon kritikus akarok lenni megjegyzem, de a napi használatban, hangsúlyozom a NORMÁLIS civil használatban mondhatom azt hogy tökéletes!
-
Schumacher!
tag
Már "bocsánat" Joey-kám azt se tudod ki vagyok nem tudom kivel kavarsz itt össze és kiről beszélsz egyrészt, másrészt már "ne haragudj" ha humorizálni merészeltem, nem tudtam hogy a pda-nál a kis buksi beszükült és azt se veszük észre ha vki poént akar mondani.. Természetesen hogy Omnia I és II fun vok azért vok ezen a fórumon, és kicsit csípős poénom nem véletlenül volt, mert ez nem htc fórum! vagy tévedek?
de előre is melőzöm a poénokat -
Schumacher!
tag
válasz
babosmiki #2027 üzenetére
OOOOOOMMMMMMNNNNNNNIIIIIIIAAAAAA II
passzoljuk maaa ezt a TEPSI telefont, én láttam és tapiztam ezt a telot egy kézben nem tudod megfogni max ha PÉK vagy és brutál tenyered van,
a másik a képernyő szerintem messze van az Omniától, max nagyobb de minőségben egymás mellett sokkal jobb az OMnia II, ha meg valaki még annál is nagyobbat akar az vegyen egy hordozható TV-t és egy alap mobilt akkor mindene meg lesz és még olcsóbb is
-
Schumacher!
tag
válasz
babosmiki #1974 üzenetére
Kqrva életbe neked is
Mit csináltál vele mielőtt behalt így, milyen progi vagy mi történt?????
Egyébként MAXIMUSS merre vagy, neked már megjött van vmi??????????
Ja és köszi Erdőke a pontosítást igen vmi ilyesmire gondoltam..
Köszönöm a válaszokat de még a TF3-ra nem kaptam választ hogy ott mennyi RAM szabadul fel??? -
Schumacher!
tag
válasz
Guinness #1948 üzenetére
Igen, lényegében ugyan úgy használom a két készüléket, talán a Samut jobban kihasználom mert őt szeresük
de üzemidőben minden elfogultság nélkül
a Samu jobb mert a HTC-t gyakran naponta kellett tölteni a Samu meg kb 3 naponta találkozik a töltővel, ha nagyon használom 2, de a HTC-nél a 2nap már jó volt!!!
-
Schumacher!
tag
válasz
kbencee #1947 üzenetére
Hát jobb használni a Samsungot, mert amit mondtam nektek sokszor hajszállal keskenyebb a Samu de már sokkal jobb és kezelhető 1 kézzel, a HD-val az volt a bajom hogy 1 kézre túl széles volt, a másik amiben itt egyedüli fanatikusnak számítok hogy nekem a widget jobban bejön mint a Htc TF, nem rossz az se ha rangsort kéne csinálni akkor azt raknám második helyre mert látványban és használhatóságban jó, én a widgetet azért szeretem mert látványban és kiszolgálásban és variálhatóságban nekem az jön be a legjobban, sokkal személyesebb...
-
Schumacher!
tag
válasz
kbencee #1939 üzenetére
bevallom az vok egy kuva nagy Samu Fun
Tényleg szeretem a widgetes felületet és nagyon sok mindent kipróbáltam (utoljára a Spb 3.5) és egyszerűen nem, egyik sem jött be eddig!
Amióta az OMnia I900 ellopták és a Touch HD használtam (amit örömmel eladtam) arra vágytam hogy Omnia legyen a kezemben, és akkor jött
az OMNIA II -
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1937 üzenetére
Hááát jó kipróbálom, adok neki egy esélyt, báár nem hiszem hogy jobban bejön mind a widget(alap samu rendszer)
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1934 üzenetére
milyen menüket, hol?
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1932 üzenetére
Üdv. Lancelot!
Milyen esetben, hol akadozik..?
-
Schumacher!
tag
Én azt mondom, hogy az egy kézben és egy kézzel kezelni már túl nagy és széles a HD2, az Omnia pont elkapta azt a határt hogy nagy de azért egy kézben is kényelmesen és sietve is tudom kezelni, nekem volt touch hd-m is és azt se lehetett mááár egy kézben normálisan kezelni.. Ez vonatkozik a toshibára is ezek már inkább a sütőbe tepsinek vagy kis tévének valók vagy számítógépnek de nincs már az a praktikus funkciójuk hogy telefon és egyben pda kis számítógép mert nagy kényelmetlenség használni(tapasztalat) de ez megint kinek mire van szüksége és mit szeret szerintem nem élvezhető. nem véletlenül adtam el a touch hd-mat és vettem egy omnia I900-at, és utána jött az
OMNIA II -
Schumacher!
tag
Tud vki egy olyan weboldalt akár külföldit ahol rengeteg kiegészítőt találhatók az
OMNIA II-höz? -
Schumacher!
tag
ez nem mindig igaz, mert egyrészt én ezt a fajta 12keypad sms vagy email írást szoktam meg ezért logikusan nekem ez gyorsabb, másrészt utcán rohansz vagy bármilyen helyzetben kell a másik kezed
és egy kézzel tudsz írni akkor én biztos gyorsabban fogok megírni egy smst mind te egy kézzel ezen billentyűzeten
De még egyszer mondom nem fikázom ezt, hanem csak a szokásaimat és rohanós életemhez a 12 keypad sokkal jobb, mert azt 1 kézzel is gyorsan lehet kezelni EZT viszont NEM -
Schumacher!
tag
KÖszi de ez mégsem kell mert én nem szeretem ezt a billentyűzetet mert nagyon lassan tudok írni ezzel a fajtával mivel minden betű külön gomb én jobban szeretem azt a variációt amikor 12keypad Samsungban és ott egy gomb több betű, szerintem sokkal gyorsabb de azért KÖSZÖNÖM!
-
Schumacher!
tag
vkinek van vmi tapasztalata az ebay-jel kapcsolatosan, megérkeznek onnan a dolgok, és ha igen mennyi idő kb..?
mert a mobile.brando-ról kiderült hogy rendben van, bááár kicsit lassú de legalább megjön! -
Schumacher!
tag
mobile.brando itt nézetek körül
-
Schumacher!
tag
JA ÉS MEGCSINÁLTAM, egy újabb apró öröm
U.I.: NEM VOLT EGYSZERŰ
-
Schumacher!
tag
nem tudja ezt senki leírni normálisan ha már felpakoltam a totalcomandert????????
-
Schumacher!
tag
Valaki tud segíteni a kezdeti halk csengés kikapcsolásában
?
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1816 üzenetére
Én is ott vettem és nekem is 6hó de mégegyszer mondom nem gáz ha addig nem történik vele semmi nem fog vagy naon kevés az esély hogy történik vele mi..
-
Schumacher!
tag
-
Schumacher!
tag
hamarosan mindenkinek segítek hol lehet megvenni
a játékokat!
-
Schumacher!
tag
na még mondjon vmit egy szifonos ezek után
-
Schumacher!
tag
válasz
Maxximus #1799 üzenetére
Warcraft csak más néven: Wargus, nagyon jól fut, a betöltése hosszabb mint a normál játékoké és nem csinál ikont se, hanem be kell menni a progiba és ott exe teljesen mint a pc.. Teljesen kezelhető ujjal ugyan olyan mint a normál game, és ami nagyon fontos teljes képernyős
ESZMÉLETLEN!!!!
részletesebben még nem mentem bele, multy meg ilyenek, mert elkezdtem egy játékot és csak ültem és nem hittem el
A warcraftben "csak" emberekkel és orc-kal lehetsz, a starcraftben meg csak emberekkel legalábbis ezt látom de lehet hogy bővíthető vagy vmi, de az alap game ezekkel rendelkezik -
Schumacher!
tag
Starcraft és Warcraft játék a az Omnia II I8000
Igen IGAZ, most játszom vele éppen -
Schumacher!
tag
Hát először is sajnálom!
Másodszor pedig mond már el pontosan hogyan csinálod és milyen progikat használsz, mert nálam mnd a skype mind a messenger működik de a legelején voltak hasonló problémák de már nem emlékszem pontosan hogy mit csináltam de megoldottam
ezért kérlek mond el és megpróbálok segíteni.. -
Schumacher!
tag
Mindenki kilövi a Widget-et ???
Csak én szeretem???Nekem annyira nem jönnek be a többi progi
-
-
Schumacher!
tag
válasz
Dare2Live #1763 üzenetére
ronda leszek
de szerintem egy nagy tepsi az is
nincs semmi különleges, egyedi, ezért mondtam hogy egy igazi OMNIÁS vagy Samu rajongó nem bírja ki egy HD-val mert nekem kényszerből kellett használnom egy ideig(nem kell sajnálni
)
Mert egy OMNIA az egy OMNIA ezt jobban nem tudom elmondani, aki használta egyiket is és beleszeretett az tudja miről beszélek, a külső is meg a belső is!!! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest