- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
válasz
pity-putty #3393 üzenetére
Próbáld meg ezt a GYIK-et megnézni szépen össze vannak gyűjtve az eddigi tapasztalatok.
PFC I8000 GYIK -
anzo
senior tag
válasz
Napfénysüti #3331 üzenetére
Tök jó neked, hogy van a munkahelyeden időd és lehetőséged az omniát csiszolgatni
-
anzo
senior tag
válasz
Dare2Live #3110 üzenetére
Hát számokat nem írok ahogyan kérted
A multimédiás képességei lényegesen jobbak az I8000-nek de a samsungos today az még ezen is eléggé döcögős de ez nem a PDA hibája hanem a programé mert pl a ToucFlo tökéletesen fut.
Irták, hogy az I900-hoz kell ceruza. Igaz, hogy valamivel kisebb a kijelzője de én pl csak excelben használok cerkát annál még O2-nél is elő kell venni máshol sehol nincsen rá szükség persze olyan programokkal.
Az O2 kijelzője sztem jelenleg a legjobb.
Véleményem szerint az omnia1 még mindig megállja a helyét simán elfut rajt a 6.5 is és azért ma már igen kedvező áron hozzá lehet jutni egy-egy jó állapotú példányhoz. -
anzo
senior tag
válasz
Denyboygod #3002 üzenetére
Hátha úgy gondolod, hogy a HD2-nél nincs jobb akkor csakis azt vegyél.
-
anzo
senior tag
válasz
nasinas #2935 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled abban, hogy miért nem lehet úgy kiadni egy készüléket, hogy bekapcsolod és működik éés ha elakadnál valahol akkor van egy értelmes leírás hozzá vagy egy support amit felhívhatsz. De itt a támogatás kimerül abban, hogy előveszik azt a használhatatlan kézi könyvet amit az user 5-ször végig nyálazott és abból akarja kiolvasni a megoldást.
-
anzo
senior tag
válasz
szabochris #2769 üzenetére
Próbáltad a sys.txt -t törölni?
-
-
anzo
senior tag
válasz
Napfénysüti #2670 üzenetére
Settings\system\remove programs
-
anzo
senior tag
válasz
szabochris #2649 üzenetére
Ne foglalkozz vele ha lemerülne vagy nem használod akkor majd felrakod megint a töltőre semmi szükség a hosszú töltésre. Bármikor rátölthetsz akár fél órára is semmi baja nem lesz akksinak.
-
anzo
senior tag
válasz
szabochris #2646 üzenetére
Ez egy berögződött dolog, hogy a Ni akkukat kellett annak idején formázni de a Lithiumosokat már nem kell nyugodtan leveheted.
-
anzo
senior tag
válasz
szabochris #2644 üzenetére
Hülyeség nem kell formázni ezeket az akksikat. Nyugodtan leveheted mert úgy sem tölti már a végleges kapacítását pár nap után fogja elérni az akksi.
-
anzo
senior tag
Szerintem elég nehéz egy ilyen kérdésre válaszolni mivel nem ugyan olyan rendszerű telefonról kell dönteni ill. véleményt mondani.
A WinMo véleményem szerint jobban igazítható de a symbinosok most biztos megcáfolnak.
Ugyanakkor a Symbian már egy kifutó OS. De a HD-nek jobbak a multimédiás képességei.
Kinézetre meg ugye nem lehet véleményt mondani mert kinek ez kinek az tetszik jobban. -
anzo
senior tag
válasz
kemilke #2107 üzenetére
Minden gyártónál vannak hibás példányok
Eddig én is 3 darabról tudok amelyiknek be halt a kijelzője és azok sem ugyanúgy tehát nem beszélhetünk típus hibáról amúgy is 3 hibás készülék esetén semmi képpen sem lehet levonni semmilyen következtetést ez ne tartson vissza a vásárlástól. -
anzo
senior tag
A prociban igazad van, hogy megint bele esünk abba a hibába mint már annyiszor, hogy hajszoljuk a MHz-eket de te tudod a legjobban, hogy egy PDA sebessége nem csak a proci teljesítményétől függ. Azt aláírom, hogy egy új prociban biztosan rengeteg potenciál van még ezért közel sem tudjuk mit lehet még kihozni belőle.
A memóriát azt bizony irigylem tőletek
Mi a helyzet az alkalmazásokban a kapacitív kijelzővel pl.: excel?
A bőség zavarában vagyunkvan most hirtelen 4 olyan készülék ami messze teljesíti egy user elvárásait nehéz döntenie annak aki most akar váltani és nem csak az ár alapján szeretne dönteni.
-
anzo
senior tag
A főzéssel egy a probléma, hoyg az eszközök adottak hozzá, hogy lehessen készíteni főzött romokat nem úgy mint az O2 -höz (bánatomra) csak az SPL-t kérdés mikorra sikerül valakinek feltörni mert hiába van kész rom ha nem tudod felerőszakolni a készülékre.
De ez is megfog oldódni biztos vagyok benne úgy mint az O2 konyhaNem tudom bevallom először én is elcsábultam egy picit még jó, hogy nem volt a zsebembe annyi pénz, hogy megtudjam venni de most már nem bánom, ahogy jönnek sorban az infók sztem felesleges lenne az O2-t áron alul eladni és most még méreg drágán megvenni a HD2-t. Én várok még vele amíg letisztul egy kicsit a kép az biztos ha nem lenne omnia2-m akkor én is megvettem volna már. De így nem látok olyan nagy különbséget ami indokolná a tranzakciót.
-
anzo
senior tag
Én arra is reagáltam
, hogy azért nem láttunk semmit a PDA használatából a windowsban vagy egy alkalmazásban és szeszo ujja is nyúlott rendesen amikor elakarta érni a start menüt
Komolyan mennyire lehet alkalmazásokban kezelni egy kézzel? Mert nekem van hoyg az O2 -is határ eset de azt aláírom, hogy a méret a lényeg ha vizuális élményről beszélünk.
-
anzo
senior tag
Bocsáss meg nem neked szólt csak pont a te hozzászólásod volt az utolsó
Nem tudom nekem az amoled kijelző teljesen jól látható nappal is igaz nyáron még nem nagyon használtam.
Az sajnos tény, hogy a HTC-s PDA-knak sokkal nagyobb és jobb a supportjuk mint a samunak. Nyilván az elterjedségéből adódóan.
Már a másik oldalon is felmerült ez az igény, hogy egy pártatlan teszt kellene HD2 vs Omnia2 ott Lifeforce meg is igérte, hogy készít egyet és ő valóban pártatlan lenne mivel egyik készüléket sem használja a mindennapi életben.
Azért még meg említeném az Acer F1-et vagy a Toshibát mert mindegyik snapdragon procival van felvértezve és pl az Acer csúnyán ráver a HTC-re. -
anzo
senior tag
Nem akartam bele kapcsolódni a vitába de:
A Sense felület egy dolog az csak idő kérdése és futni fog az O2-n is. Kijelző meg sem közelíti az AMOLED minőségét az, hogy kapacitív miért is jó? Mert nem tudsz használni ceruzát hozzá? Nem is akarsz mert a senséhez nem kell ez igaz de mi van az excel-el? Ott sztem elég nehéz újjal dolgozni. Multitouch a win nem támogatja tehát csak külső programok tudják kezelni és miért is jó? Amúgy is nehezen kezelhető a nagysága miatt egy kézzel kiváncsi lennék hogyan kezeled a multitoucht.
Nem szeretnék vitatkozni mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai mindenki próbálja eldönteni, hogy neki mi a fontos nem hiszem, hogy azzal előrébb visszük ezt a témát ha egymásnak esünk és kiabálunk.
Érvekkel és tényekkel azonban bármikor szívesen beszélgetek bármikor mivel az sem kizárt, hogy nekem is lesz egyszer egy HD2-m. Nagyon jó kis készülék biztosan és az omnia2 is az.
Arra kérek mindenkit, hogy a kultúrált vitatkozás keretein belül folytassuk ezt a diszkurzust.
Várom az észre vételeket. -
anzo
senior tag
A PFC-re is beraktam hát berakom ide is csak azért, hogy 1-2 csupasz adat alapján is lehessen képet aloktni.
A My Storage-ről pedig nem is esett szó mert számomra az is elég fontos tényező.Display = HTC 1 vs OMNIA 0
Quote:
HTC HD2 = better screen cus of its capacitive touchscreen and its size,
OMNIA 2 = better screen cus of its AMOLED feature
Memory = HTC 1 vs OMNIA 0
Quote:
HTC HD2 = 448 MB RAM, 512 MB ROM
OMNIA 2 = 256 MB RAM, (doesnt say ROM size any where)
Cpu = HTC 0 vs OMNIA 1
Quote:
HTC HD2 = Qualcomm Snapdragon QSD8250 1 GHz (not sure on gfx any oen knoiw this)
OMNIA 2 = Samsung S3C6410 800MHz + dedicated graphics accelerator
Camera = HTC 0 vs OMNIA 1
Quote:
HTC HD2 = 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash, (VGA any info on fps record)
OMNIA 2 = 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash, 720x480@30fps record
battery = HTC 0 vs OMNIA 1
Quote:
HTC HD2 = Stand-by 390 h (3G) / Talk time 5 h 40 min (3G)
OMNIA 2 = Stand-by 430 h (3G) / Talk time 10 h (3G)so far its HTC(2points) vs OMNIA(3points)........could some one please fill in the RED text blanks or confirm the info for me
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1990 üzenetére
Ha nem vettétek volna észre az utóbbi 1 hónap erdőkénél csak és kizárólag a HD2-ről szólt és szép lett volna ha nem az elsők között jutott volna hozzá.
Egy kicsit azért így is lecsúszott mert egy páran már tegnap kézbe vehették neki pedig "csak" ma reggel vitte a futár. -
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1967 üzenetére
Widgettel nem tudom mert soha nem használom de az IJ9-es 6.5 -ös rommal 57MB a szabad program memória.
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1938 üzenetére
Kinek ez kinek az jön be, de a samus widgetek igen csak erőforrás zabáló alkalmazás és nem is nagyon megy simán hanem elég sokszor akad.
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1844 üzenetére
De letudja
A TC-ben azt hiszem legfelül van a reg plugin abba bele mész és máris benne vagy a registryben ott megkeresed a nevezett kulcsot módosítod és kész ennyire egyszerű. -
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1841 üzenetére
Vagy azzal vagy valamelyik registry editorral Resco, PHM Registry editor valamelyiket rakd fel mert enélkül nem tudsz a registryben turkálni.
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1839 üzenetére
Mi van fent neked Total Commander?
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1837 üzenetére
Registryben vagy a TC-vel vagy resco-val megtudod nyítni ill PHM Registry Editorral.
-
anzo
senior tag
válasz
Lancelot24 #1816 üzenetére
Szerintem ezt simán meglehet támadni mert tudtommal min.: 12 hónapot kell adni az ilyen eszközökre. Ha belegondolsz, hogy egy cipőre is 12 hónap van akkor azt hiszem ez természetes egy ilyen értékű készülék esetében.
-
anzo
senior tag
válasz
Dyingsoul #1792 üzenetére
A romokról a fórumokon tudsz leginkább informálódni pl. PFC.
A frissítéskor minden a készüléken lévő adat beállítás, program törlődik ajánlott a PIM Backup használata. Teljes Backup nem ajánlott másik rom verzióra történő visszaállítása.
Frissítés menetéről itt tudsz tájékozodni: ROM Frissítés I8000-en -
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1785 üzenetére
Secany romjaiban benne van alapból
-
anzo
senior tag
válasz
Nyusziman #1734 üzenetére
Itt kezdjed el az olvasgatást:
PFC I8000 Szekció -
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1713 üzenetére
Semmi
Igaz nekem magától esett le de gondolom, hogy azért mert nem volt valami piszok erős ragasztóval oda rakva
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1710 üzenetére
Az a narancssárga pötty nekem 2 hét után leesett
Ha zavar akkor simán leszedheted alig van oda ragasztva nem fog látszani semmi ha nem lesz ott. -
anzo
senior tag
válasz
Supercharger #1697 üzenetére
TouchFlo-t mindegyikre rá lehet rakni az I900 -ra és az I8000 -re is. Ami egy kicsit nehezebb az a TF3D mert az omnia 1 -nek nincs opengl támogatása.
-
anzo
senior tag
válasz
Nyusziman #1699 üzenetére
Hát hogy ennél a boltnál mit tartalmaz a doboz azt nem tudom de általában mind ezek benne vannak amiket említettél.
Rom kérdésben pedig innen eltudsz indulni elég sok hasznos információ össze jött már.
PFC Omnia2 -
anzo
senior tag
válasz
Lancelot24 #1666 üzenetére
Hivatalosan csak az év vége felé lesz
De már elérhető akár magyar nyelvel is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest