- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi.. :D
csendes tag
nekem sincs ilyen gondom! próbálj egy olyat egy ilyen szituban hogy kikapcsolod a telefont (nem teljesen, hanem - airplane mode) magyarán kikapcsolja a telefon funkciót és a térerő is nulla lesz, ez után kapcsold vissza ugyan ott és nézd meg hogy oks-e vagy sem..
Vagy csörögj a boltnak
-
csendes tag
-
csendes tag
válasz
Dyingsoul #1514 üzenetére
nekem is pontosan a jobb oldalán van egy levegő csík
Ne is vedd le!!! Nem mondtam hogy persze egy idő után, már megszokja az ember a telot, és már nem hímes tojásként rakosgatja mindenhováde épp ezért ne vedd le és amikor megjönnek a jobb fóliák amik kb 3000-4500Ft akkor szépen cseréld le(persze Ne Te hanem bent a boltban egy szaki!!!
) és utána az min egy évre jó és ha karcos lecseréled és még mindig gyönyörű a gép
-
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1512 üzenetére
nem akarok pesszimista lenni de fogsz egy idő után, és a képernyőn amit nem egyszerű vagy inkább egyáltalán nem cserélhető, míg a fólián lesz karc azt egy idő után lecseréled..
Nem akarok okoskodni, én is így gondolkoztam mint Te korábban csak egy idő után brutálisan karcos lett és nem veszed észre egyből, pedig én Nagyon ügyeltem a korábbi gépre is!!!!
Én tapasztalatból nem használom inkább fólia nélkül, egyrészt ronda lesz és változtani nem tudsz rajta, másrészt x időn belül el akarod adni, csak jóval kevesebbért tudod mint egy jó állapotút.. -
csendes tag
én is kérdeztem a fólia dolgot pár napja, válasz: 0 volt!
Pár boltot megkérdeztem, és azt mondták h még nincs, csak 600-1500Ft-os van amit rávágnak, ami olyan vagy rosszabb ami rajta van vagy volt amikor kivetted a dobozból, úgy hogy komolyabb fóliáról én még nem tudok.. De ha vki tud kérem szóljon mert én már nagyon lecserélném ezt, mert emiatt nem pontos az érzékenység, levegő buborékok vannak alatta és koszolódik a széle
Nem mindegy egy brando vagy hasonló fólia, mert az olyan mintha rajta se lenne, és nem karcolod össze a képernyőt!!!
Valaki tud róla hogy van már komolyabb fólia az Omnia II I8000-re??????
KÖSZÖNÖM, előre is !!!! -
csendes tag
minden telot kell takaritani, főleg egy ilyen touch telót!!!
de nekem kifejezetten tetszik ez a fényes fekete anyag, hát most anyag minőség, mit akarunk?? ennél jobbat nokiákba rakna 200-350e Ftig ha vkinek az a fontos hogy nem tudom milyen anyagból legyen a telója, közben meg annyit tud mint kb az első telefonok..
annak csak gratula
ez nem rád vonatkozik sztem jó az anyag és jól is néz ki! -
csendes tag
válasz
Orcanus #1480 üzenetére
az volt az első típus, aztán ez a csupa fekete típus nyert és csak ezt lehet kapni... azt ne kérdezd miért ez, mert nem értem nekem jobban tetszett a krómcsíkos,
de így sem csúnya, sőt!!!Nem tom mit vártok a teszten, főleg Userek???
Én már kitapasztaltam, nagyon újat nem tudnak mondani..
Max ahogy ismerem őket, de ne legyen igazam, jól lehordják mint a Jet-et ami egy nagyon jó kis készülék csak amiatt rossz hogy saját oprendszeres..Widget téma: én nem irtottam ki, és nálam nem is lassú, max azoknál tölt amik netes alapúak, a többi egyből beugrik mondjuk oldal váltásnál..
Minek vesztek Samut, ha utáljátok az alap kinézetét/rendszerét amit ráhúztak a windows-ra??? Én nagyon szeretem a widgeteket, inkább az a bajom hogy kevés van belőle!!! -
csendes tag
válasz
Dyingsoul #1440 üzenetére
aham, köszi... én sem vágom
csak kíváncsi voltam
fóliáról tudtok már, hogy lehet-e kapni vhol???
(komolyabb fólia, 2-4eFt, Brando vagy hogy hívják)
azért már lecserélném ezt ami rajta van, mert nem rakták fel túl tökéletesen, van 1-2 levegő buborék a fólia alatt ami nem hiszem hogy segítené a pontosságot.. és külalakra sem dob rajta -
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1442 üzenetére
nincs kis narancssárga pötty a kamera mellett, a felirat alatt???
-
csendes tag
Volt egy kérdésem Userek(pl. Vitko
)!!!!
Nektek van a hátlapon egy narancssárga kis pont a kamera mellett????
vmi m1 vagy mi???
és ha igen szerintetek az miiii, vmi ottani reklám, vagy szolgáltató ? -
csendes tag
Más vki nem ért velem egyet ???
-
csendes tag
Egyértelmű -> Omnia II I8000
Külső: vékonyabb mint a HD, jobb a forma tervezés is(HD mint egy tégla), és amit még külsőhöz raknék sokkal könnyebb az Omnia II, a HD-t kezembe vettem és majdnem elejtettem akkora a különbség, az Omnia II érzésre könnyebb!Windows is jobb, ahogy olvashattál róla lassan "megjelent" meg fog jeleni a 6.5-ös verzió, sokkal több progit kaphatsz rá a neten, sztem! (lehet hogy pár fokkal gyorsabb a windowshoz képest de kevésbé elterjedt..)
folytathatnám... de nagyon hosszú lenne, és lehet hogy ezért is leszólnának
úgy hogy ha kiváncsi vagy még kérdezz -
csendes tag
válasz
Csabee. #1431 üzenetére
131eFt-ot nem adnál érte???
Te mennyiért szeretnél ilyen készüléket???
Az Omnia HD 160ért jelent meg, ezeknek ez az ára... Nézd meg az Omnia I most lett 90 körül az ára, ha te vársz 1 évig és utána veszed meg gratula.. akkor azért nem fogod megvenni mert már annyi új jelent meg hogy gagyinak találod.. -
csendes tag
próbálj másik kártyát és ha az se megy akkor én is azt mondom hogy készülék, de formázást is próbáld!!!!
-
csendes tag
válasz
Dyingsoul #1400 üzenetére
Na végre vitko!!!!
Használd egészséggel
Az anyag minőség szerintem nem gáz, fényes(minden meglátszik rajta..), a gomb is rendben van, nekem bejön.. Jobb anyag minőségű telokat én nem nagyon láttam, ebben az árban.. van de az 250e fölött keresük, és az meg nem tud semmit!
A hangerő meg szerintem rohadt erőskivéve talán az sms, de arra is beraksz vmi mást és kész, de maga a zene(csörgés) rohadt hangos..
-
csendes tag
azért an "1-2" játék erre is, és nem is rosszak, és a grafika is jó!!!! csak nézzetek körbe.. !
-
csendes tag
huuu rám szálltak!!!
elnézést hogy írogatok a fórumba, és lelkesen!!!
Mi ez itt a Kommunizmus???
meg van mondva mit és hogyan és mennyit írhatok???
Ha ez így van akkor én elköszönök ettől a fórumtól!!!
Sorry ha kíváncsi vok, lelkes, és segíteni próbálok másoknak!!!meg volt a rendszerváltás Viktor, tudod '89-ben..
Többször nem szerkesztem a hozzászólásod...
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1367 üzenetére
igen csatlakozik, de ha nem akkor install CD
VÉGREEE ÉL A FÓRUM
lenne egy kérdésem Userek!!!!
Nektek van a hátlapon egy narancssárga kis pont a kamera mellett????
vmi m1 vagy mi???
Három az egyben (szükségtelen ennyiszer hozzászólni), illetve kevesebb smiley használatával is olvasható, amit írsz.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1364 üzenetére
ho-ho!!! nem véletlenül sim-re szeretnéd elmenteni???
-
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1361 üzenetére
most próbáltam egy meglévő nevet is, átírtam hosszú ó-ra és elmentette.. nem állítottam be semmit úgy h nem tudom mi lehet..
mit ír ki? -
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1359 üzenetére
nekem engedte, á, ó ilyenek és társai vannak elmentve..
-
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1358 üzenetére
háát én is így vélekedek a telefonról, de azért kell plusz egy lejátszó mert van 1-2 videó amit a fényképezőgépemmel készítettem és nem játssza le a touch player
de megoldható!
Amit kérdeztél, sztem úgy próbáld meg, hogy felül a ahol van az aksi és a térerő kijelzés, arra kattints rá és bejön phone/bluetooth/wifi és All Data Connection és ott tudod beállítani, sztem.. -
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1355 üzenetére
jól mondtad elvileg, így sztem jobb megelőzni mint hogy fokozatosan megjelenjenek a karcok, mert attól nagyon ronda tud lenni egy telo, főleg egy ilyen gyönyörű Samsung Touch
-
csendes tag
Sziasztok!
Remélem mindenki értesült róla hogy új szállítmány érkezett!!!!
Vitko különösen!!!!!!
220volt, gsmline, és mások!!!!Más: az hogy még nem történt meg a hivatalos megjelenés nem tudom mért érdekel minket??? mikor indult meg ez a fórum??? és pont most amikor egyre többen megszerzik Hazánkban nem működik a fórum, mert nem "hivatalos"
szóval nem értem itt ezeket az elméleteket, és hozzászólásokat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest