- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbencee
aktív tag
jaja
kurvajó kis cucc ez az omnia, de egyrészt kell a bis, másrészt pedig nagyon beleszerettem a blekibe, és egyszerűen elöntött a birtoklási vágy. Eddig még soha nem vettem úgy telefont, hogy 'tetszik', mindig körüljártam a témát, de ez annyira nagyon bejön, hogy muszáj megszereznem -
kbencee
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3290 üzenetére
hát igen, a gyári füles nem a legjobb. Egy akg, vagy akár egy cx300-zal is sokkal szebben szól.
-
kbencee
aktív tag
válasz
05Steve #3237 üzenetére
pdafanclub.com a forrásom, onnan másolom át:
"A fórumok alapján az látszik, hogy az OMNIA II GPS
kezelése a megadott gyári beállításokkal nem az igazi, ezért megfontolásra ajánlom a MODACO-n elhangzott változtatást. Hardver port: COM9, de a bitráta 9600 baud + a szoftver portnak a COM4 -et kell minden programban használni, melynek a sebessége legalább ennyi vagy a többszöröse legyen. Nekem ez minden programnál jelentősen megrövidítette a fix megtalálásának idejét és a megtartását is .
( ROM-om -IK3 -as ). Kéretik ellenőrizni és ha OK, akkor közkincsé tenni."Forrás: http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/296415/fix-tomtom-without-gps-proxy-choosing-integrated-gps-in-tomtom/
Bár nekem nem voltak gondjaim a poziciófogással, mindig volt 1 percen belül. De! Amikor átállítottam a leírás alapján, a munkahelyem olyan helyiségében is fogott poziciót, ahol a COM7-tel még sosem!
Saját megjegyzés: Tényleg használ, az igo sokkal hamarabb fog jelet ezekkel a beállításokkal.
Fontos, hogy az igo-ban is ez a com4 legyen beállítva -
kbencee
aktív tag
válasz
hegyesidr #3231 üzenetére
A navi teljesen felejtős. Se a kijelző, se a programellátottság nem teszi lehetővé a normális navigációt.
Naviban az O2 szinte verhetetlen. Elégséges méretű kijelző, ami még napfényben is jól látható, és ha átállítod a gps-t com4-re, akkor még lakáson belül is 1 percen belül megtalálja a műholdakat. -
kbencee
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3232 üzenetére
Igen, fogom. Igazából nekem az e-mail a legfontosabb, és emellett marhára tetszik a 9700 formaterve. Hihetetlenül masszív, minőségi anyagokból összerakott kis ketyere.
-
kbencee
aktív tag
Szerintetek egy gyári állapotú, 8 gigás xxlgsm garis novemberi gépet mennyiért lehetne eladni?
-
kbencee
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem az Anzo féle Sense Titaniumot, de nem tudom beállítani az időjárás fülnél Budapestet. Tudtok segíteni, hogy milyen kódot kell beírni, hogy átálljon Budapestre?
-
kbencee
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2352 üzenetére
Én tőlük vettem, maximálisan korrektek. Nyugodt szívvel tudom őket ajánlani.
-
kbencee
aktív tag
Próbáld ki mindkettőt, aztán azt vedd, amelyik neked szimpatikusabb.
Segítségnek annyit tudok még mondani, hogy az Omnia2 nagyon kellemes társ, és az amoled kijelző nagyon durva, akkora a különbség mint a cstn és a tft között.Negatívum: az egész készülék egy ujjlenyomat-mágnes, a közvetlenül kézmosás után nyúlsz hozzá, már az is meglátszik. Szép a fényes fekete ház, de ilyen szempontból nagyon kényes.
-
kbencee
aktív tag
válasz
babosmiki #2310 üzenetére
Igen, kikapcsolt TW-zel teljesen más lesz a telefon karaktere, gyorsabb, minden simábban fut, és szerintem az alap 6.5 is egész jóra sikerült. Samsung dialer, naptár, stb nagyon jó, ha az alap 6.5 menüvel kombinálod. TW pedig kuka, rettenetesen lassú és nagyon megfogja a rendszert. Szerintem a TW a legrosszabb rendszer, ami a mai telefonokon fut.
A Jet-et is teljesen kiherélte ez a szoft, pedig milyen bika kis gép lehetne -
kbencee
aktív tag
Ha nem idegenkedsz a winmo-tól, akkor az Omnia2-t ajánlom. Okos, gyors, a TW főképernyőtől eltekintve jó a Samu oprendszer (főleg wm6.5-tel, van már hivatalos frissítés).
Relatíve nagy memória, gyors proci. Szokásos winmo programok, megfejelve jó multimédiás képességekkel. Üzemideje tényleg jó, majdnem annyit bír, mint az N82, vagy E51.
Navi teljesen rendben van, a kamerája is egész jó. F480-nál jobb, az N82 szintjét nem éri el.
HD2 szerintem már túl nagy, telefonnak ezt ajánlom. Nadrágzsebben is kényelmesen elfér. -
kbencee
aktív tag
Veletek nem volt olyan, hogy 6.5 alatt elfelejti a képernyőforgatást?
-
kbencee
aktív tag
6.5 alatt beállítottam egy háttérképet, ezt hogyan tudom kitötölni? Az eredeti theme háttérképét szeretném visszarakni
-
kbencee
aktív tag
-
kbencee
aktív tag
Nem érdekel, hogy a videók mit magyaráznak. Nekem itt van a kezemben az Omnia2 AMOLED kijelzővel, és az tény, hogy még napfényben is sokkal jobban használható mint a sima TFT.
Semmi pénzért nem váltanék vissza TFT-re, az AMOLED minden szempontból nagyságrendekkel jobb. Olyan a különbség mint a cStn és a TFT között. Tökmindegy, hogy Youtube-on mit magyráznak, TAPASZTALATBÓL tudom, hogy ezt jobb. A saját szememnek meg jobban hiszek mint bármilyen internetes csodavideónak.AMOLED jobb mint a TFT- ezt értsétek meg végre. Lovagoltok ezen a hülye napfényen, higgyétek el, hogy ott is jobb. Próbáljátok ki, ne ezekkel a videókkal szenvedjetek már
Teljesen mindegy, hogy mekkora kijelzőjű TFT géppel hasonlítjuk össze, ez odaveri minőségben. Menjetek el a Speedshopba, és nézzétek meg, ne itt a fórumon vitatkozzatok.ON: nem tudjátok, hogy mikor jön a hivatalos WinMo 6.5?
-
kbencee
aktív tag
Megvan
Ma du. 3 körül betelefonáltam az xxl-be, negyed 6-kor már ott taperoltam náluk.
Eszméletlen jó kis dög, nagyon meg vagyok vele elégedve, bővebben majd pár nap múlva.
N82, E51 elbújhat mellette, valami eszméletlen, hogy mennyire eltalálták. Kb. 2 éve nem volt winmo-s gépem, ezt mégis azonnal tudtam kezelni. Gyönyörű, nagyon jól használható, érzékeny kijelzője van, gyors, öröm használni
-
kbencee
aktív tag
válasz
Schumacher! #1946 üzenetére
Elvileg én is megveszem egy héten belül, már nagyon várom
A mindennapok során mennyivel jobb használni mint a HD-t?
-
kbencee
aktív tag
válasz
Schumacher! #1938 üzenetére
húbazz, azért jó nagy Samu fanatikus lehetsz
Nekem a hét végén, vagy jövő hét elején jön meg a kis drága, a kedvenc gyártóm a Samsung; de az kurvaég, hogy az lesz az első, hogy megszabadulok ettől a widgetes rettenet felülettől -
kbencee
aktív tag
xxlgsm oldalán nézegettem, hogy elvileg van rose-black és sima black változat is. Ezek között mi a különbség? Vagy csak elírás?
-
kbencee
aktív tag
-
kbencee
aktív tag
válasz
schumi.. :D #1488 üzenetére
sajnos. Anno az f480-nal kezdték, ha jól tudom. TouchWiz-zel nekem különösebben nincs bajom, de a widgetektől kiráz a hideg. Inkább a csupasz 6.5 WM, csak egy frankó kis 3.01-es Mobile Shell, vagy winterface
-
kbencee
aktív tag
De a samu widgetekkel ők is szívnak. Ha meglesz az omniám, akkor az lesz az első, amit kiírtok róla.
-
kbencee
aktív tag
Nem csak feketében lesz.
linkesítettem, így kicsit gusztább
[ Módosította: bolondember ]
-
kbencee
aktív tag
de azért egy meg nem jelent gépnek egy 1300-nál több hozzászólásos topik nem rossz
-
kbencee
aktív tag
Lenne egy nagyon hülye kérdésem. Anno az 535-ben ha nem fülessel telefonáltam, akkor elvileg lezárta a képernyőt, de ha hozzáért a kijelzőhöz az arcom, akkor egy csomó programot (pl. naptár) elindított. Ezt ugye javították már wm-ben?
-
kbencee
aktív tag
Autóból, telefonból soha nem vennék a legelső hullámból, inkább várok arra, hogy az esetleges kezdeti gyártási problémákat kiküszöböljék, illetve normalizálódjon az ára. Egy csúcskészüléknél az első 3 hónapban nagyon-nagyot szoktak zuhanni az árak. És az új, javított ROM-okhoz is kell ennyi idő, hogy kijöjjenek.
-
kbencee
aktív tag
válasz
Balatonsound #942 üzenetére
mind a kettőben van egy nagy kijelző. Ennyi a hasonlóság, minden másban ég és föl a különbség.
-
kbencee
aktív tag
Lenne egy hülye kérdésem.
Ha egy telefon nem támogatja a multi touch-ot, akkor mi a gyakorlati különbség a rezisztív meg a kapacitív kijelző használata között? Azt tudom, hogy a kapacitívot kézzel lehet használni, a r-t pedig inkább cerkával, de egy olyan felületnél, mint pl. az Omnia, ami inkább arra van kihegyezve, hogy ujjal kezeljük, mi a különbség? Van egyáltalán?
Mennyivel nehezebb kezelni ujjal az Omniát, mint pl. egy Symbian Touch készüléket, pl. az 5800-t, vagy a 8910HD-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest