- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
én számítógépemen már rajta van a t*omnia2 romja szét is dumpoltam....
pl a mainmenü mükődik az i8000-en,nagyon állat ,de már belinkeltem a letöltési lehetőséget korábban....
pdafanclubon megtalálhatósajna kevés a tudásom,szívesen .cab-olnám az alkalmazásait.....
több modacos mondta minden működik nálunk az alkalmazások,gyorsabb jobb görgetés,jobb optimalizáltság
sok helyen le se marad az iphone mögött!!!
kéne egy lelkes rommer aki átprotolná a GT-i8000-recélom vhogy kimenteni a widgetplust todayt,csak tudások kevés ehhez
igen akalmazások nálunk is nagyon gyorsak!!!
pl van twitter alkalmazás,egyedi e-mail is több codec,rengeteg finomság,kész aranybánya az a rom...
-
-
Azt azért tényleg nem értem hogy mi értelme enned a DivX támogatásnak. . .
Felteszel egy tisztességes playert, és voilaszinte teljesen mindegy a player dekódere használja a procit, vagy a dedikált plusz gyári kodek csomag.
legfeljebb annyi értelmét látom, hogy wmplayer is tudja játszani. Juppi.
- ok persze természetesen lehet mögötte valamennyi optimalizáció, de azért ez csak egy parasztvakító cédula -
-
phhh
tag
ja, épp az előbb kérdeztem rá a p-nél, a most futó akciójukban -10 ropi még lejön, ha a megunt hd2-esedet leadod, hogy újrahasznosítsák!
viszont előtte voltam a gyorsboltban, és hogy is mondjam... phhh
26mega szabad hely volt rajta, úgy hogy taskmanagerben mindent kilőttem...
és nagyon nyögvenyelősen működött!
(mentségére legyen mondva, ki tudja, hogy mit gányoltak rajta szét az elvetemült samu fan-ok!)
lehet kellett volna nyomnom rá egy hr-t, hátha jobb lesz valamivel, talán legközelebb!
ezt a mellette lévő s200-nál megtettem, és azt kell, hogy mondjam, simán 1000x... na de ez egy másik topic...mégis talán az ára miatt lesz a samu, és a biztosabb garancia háttér miatt... de erre még aludni kell párat!
de ha már itt vagyok, a kevéske memória mennyire látszik meg a tapasztalt felhasználók gépein, és a rom frissítés is olyan veszélyes, mint az omnia (1) esetében volt?
köszi előre is! -
Hát végignézve a teszteket (amúgy már van fent pocketnow.com -on is), nem sokkal jobb ez a Verizonos verzió. Kapott két hangszórót, ami sztereóvá teszi a kihangosítást, beépített stylust, egy OK gombot, és gyári 6.5 wint. Ja meg nem az S8000-res dobozát, hanem egy újat. De belül semmi nem változott, a két villanó ledből egy lett. Viszont legalább csúnyácskább az egész kialakítása (szerintem) - túlzottan lecsapott és ovális lett. . . És pont az általad belinkelt videón szívtak a kezelésével elég rendesen, mert nekem lassabbnak tűnt, mint az európai modell.
-
erdoke
titán
Ha jól látom, ez egy ShapeWriter koppintás, ami már jó ideje elérhető WM mellett iPhone-ra és TabletPC-re is, az utóbbi időben pedig megjelent az Android verziója.
-
zack
nagyúr
Sosem használtam még WinMo-t így kicsit izgatja a fantáziámat, de ugyanakkor félek is tőle kicsit. Az S60 meg régi cucc, tetszik a Nokia 5800-ban is. Bár nem játékra lesz, mivel üzletember vagyok, de azért érdekelne az is melyikre jobb a játéktámogatottság, és melyiknek erősebb a hardvere ezen a téren. A csajom imádná inkább, ha jó kis játékok lennének rajta.
-
zack
nagyúr
Köszi a véleményt!
Igazából nem hinném hogy bármelyikkel is "mellé lőnék".
Mind a 2 kütyü komolyságos, bár I8910 aspektusból hallottam hogy a magyarországi szoftver támogatottság elég szegényes.
Ez ügyben már gyüjtik az aláírásokat...nem jó pont.
Neked mi a gondod az S60 touch felülettel ha kellően gyors?
A kompaktabb és elrendezetebb kijelzőt se értem. 3,3 vs. 3,7 col-ra gondolsz? -
joey04
titán
szebbek, de nem igaziak.
az is unalmas, hogy a hibákat nem látod be, csak azért mert samu logó van rajta.2180: persze, egyik sem az, de ez a szebb a valóságnál kb olyan, mint amikor valaki azzal védte valamelyik kamerás telefont hasonló helyzetben, hogy úgyis olyan komor a világ, nem baj ha a kamera "javít" rajta.
-
joey04
titán
akkor jó lenne, ha valóban hozzáértők válaszait is elolvasnád kommentekben.
az AMOLED kijelzőknek éppen az a legnagyobb technológiai hátránya, hogy sokkal gyengébb a fényereje (az LCD-nek nincs ilyenje, mivel a fényerőt a mögé helyezett fényforrás biztosítja, így egy LED-es megvilágítású LCD-vel szemben az AMOLED eleve vesztett helyzetben van), nem véletlen, hogy az Omnia 2-ben is van plusz háttérvilágítás , ami ezt próbálja ellensúlyozni, hogy szabadtéren még valami látsszon a kijelzőből, másrészt a színhűsége kritikán aluli, az, hogy a szemnek kellemesebb túlvezérelt "vibrant" színeket jelenít meg, az a marketingesekne k nagyon jó, de a színhűséghez köze sincs. Nem véletlen, hogy a több milliós értékű grafikus kijelzőkben is LCD-t használnak, nem OLED-et.
Az AMOLED betekintési szöge jobb, mint a LCD-ké, a képe élesebb, viszont a színek túlvezéreltek és túl plasztikusak (komoly grafikai munkára pl. alkalmatlanok).
Kevesebb energiát használ, de csak ha bizonyos körülmények megvannak. Az AMOLED kijelzőt használó eszközök nem véletlenül használnak előszeretettel fekete hátterű felhasználó felületeket (ami rosszabbúl olvasható és nem szemkímélő, mint a világos alapú megjelenítés), mert csak ekkor érvényesül az AMOLED energiatakaréko ssága, mivel itt ha fekete a kép, akkor nincs működő pixel, nincs fogyasztás.
Ám, ha minden pixel világít, pl. film lejátszásnál, akkor a fogyasztás alig 3-4%-al kevesebb, mint egy LCD esetén, ha meg még plusz háttérvilágítás t is bekapcsolnak, a szabadtéri olvashatóság miatt, akkor a fogyasztása meghaladja az LCD-jét.No és nem azért drágább, mert jobb, hanem azért, mert új technológia és az árnak be kell hozni a fejlesztési költségeket, már csak azért is, mert ez a technológia messze nincs még kiforrva, rengeteg fejlesztésre van még szükség, hogy minden szempontból beérje az LCD-ket
-
joey04
titán
a kettő nem zárja ki egymást.
a jeten sem láttam semmit, pedig az nem wm, még jobban kéne látni mint az omnia2-t. senki nem kételkedik abban, hogy ez fejlettebb technika, meg ez a jövő stb. attól még van vele gond.2059: ok
magyar omnia2 tulaj is panaszkodott már láthatatlanságra inkább neki hiszek. azért mert drága volt, nem kell bebeszélni, hogy tökéletes. nem az. semmi nem az. az amoled sem. -
Lancelot24
csendes tag
Ezen a linken minden megvan.
Le kell tölteni a TF3d-t. kb 27 Mb. Majd a másik kettő fájlt is. A cab-okat feltelepíted a másikat pedig a windows könyvtárba másolod. Restart, majd a samsungos felület kikapcs és jön a TF3D.
Egy kicsit még akadozik, de a fórumon dolgoznak rajta. Az időjárásnál csak a nagyobb városok vannak meg. 3d sms, email működik. A névjegyeket egyesével kell bemásolgatni.
Egyenlőre ennyi! -
Guinness
tag
Tényleg elgondolkodtató, bár engem az amoled meg a hosszú üzemidő eléggé vonz. Meg az omniát ha nem is egyenértékű garifeltételekkel de már lehet is kapni és jóval olcsóbban. A hd2 ára nemhiszem, hogy idén 150 alá menne. Meg a méret is már kicsit kényelmetlen lehet, de mindettől függetlenül egy tökéletes kis szerkezet
Én asszem omnia2-nél maradok majd -
joey04
titán
-
erdoke
titán
A HD2-t az O2 és a T-Mobile is felveszi a palettájára Angliában, elég népszerű modellnek tűnik így elővételben.
Az Acer készülékeiről egyelőre nem sokat tudunk szolgáltatói összefüggésben, de nem kis cégről van szó, és ajánlhatnak kedvező PDA (WM és Android) konstrukciókat laptopokkal/netbookokkal csomagban is.
Az Omnia II jó eséllyel lesz több szolgáltatónál is, de ha a Pannonnak megint van egy hónap előnye a többiekkel szemben, akkor a T és a Voda vásárlói akár a karácsonyi szezon nagy részéből is kimaradhatnak. -
fairi
őstag
symbianba már letették idén a dolgot(i8910)
winmo is kipipálva(i8000,ezen még van dolgozni,widgeteket rendre nevelni)
igy a linux marad,eddig ezen a téren nem alkottak nagyot(galaxy ami androidos de tök átlagos(najó OLED) lett)
ha már álmodozunk akkor én is teszek vmit ide -
Schumi26
csendes tag
ok, de előtte is lehet már kapni, én biztos nem várom meg a "hivatalos" megjelenés, ha nem haragszol
egyébként AS Te tudsz vmit az ebay-es garanciáról, hogy milyen, teljes értékű, tudom itthon használni ha van vmi gáz??
Egyébként a 220 volt nagyon bizonytalan, és napról napra ígérték hogy majd holnap majd holnap tudják, de még a kiírt aug.20-ban sem biztosak és tudnak biztosat!!!!
De igaz minden pletyka meg az augusztus vége és összedobjuk azt a kiírt aug.20. akkor sztem 24-e hétfő környékén lesz vmi.....U.I.: AS minden tiszteletem amennyiben kibírod októberig
a 220 volt egyébként mondta hogy amint meg van a windows 6.5 felrakják ... -
erdoke
titán
800 MHz-en megy, ez a sorozatgyártásban levő S3C6410 legmagasabb órajelű variánsa.
Eltérő architektúrák között nehéz órajel alapján összevetni a teljesítményt, de a TI az OMAP3-nál 2-3-szoros teljesítményről beszél az ARM9-hez képest. ARM11-hez viszonyítva azonos órajelen úgy 50 % plusz teljesítmény lehet. Magyarul az i8910 (és az iPhone 3GS?) 600 MHz-es OMAP3 chipje még mindig gyorsabb (többnyire), mint az Omnia II ARM11-e. A 3D gyorsítás szintén lényegesen gyengébb, ahogy a videó enkódoló és dekódoló rész is (bár az specifikációban gyakorlatilag azonos az OMAP3440-nel, ezért is a kavarodás).
Az OMAP3440-hez képest komoly hátrányban van, a fogyasztásbeli összehasonlítás persze elméleti síkon marad, elvileg hasonló. ARM oldalán csak 90 nm-es gyártástechnológiára és 620 MHz-re vannak adatok, az S3C6410 már 65 nm-en készül, és ugye az Omnia II-ben és (PRO-ban) 800 MHz-en fut. -
Zwiebel
tag
Hivatalosnak hivatalos, csak nem nálunk
Egyébként AS légyszíves oktass ki, hogy mi lesz jó abban a 6.5-ben annyira. Ha jól tudom az csak UI-s újításokat hoz. Akkor miért lesz tőle jobb az Omnia II? Nem hinném, hogy a gyorsaságát pl. annyira növelné.
Egyébként nem arra értettem az Mo.-t hanem, az oldalra. Sajnos ők írták a mai napra
-
erdoke
titán
Szvsz a lentebb idézett dolog csöppet sem vicces. Ha teljesen igaz (és miért ne lenne, normálisan leírta a srác), akkor ez fényévekkel komolyabb probléma, mint a kijelző olvashatósága napon. Összecsapták a felületet, nem sikerült az eredeti tudást (itt éppen a Pocket Outlook-ét) alkalmazni benne.
-
erdoke
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest