Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
babosmiki #2284 üzenetére
Fasza neked is 1 hónapig tartott a szervízjárat?Kijelző ugye? Azt hittem csak én szívtam be 1 hónapig akkor ez bevett dolog.
ROM: A másik fórumon a K5-ös6.5-ös ROM-ot nagyon dícsérik(És ennek már van 60MB szabad helye). Karácsony előtt amikor nyugisabb az életem én is nagy szervízt csinálok. ROM csere, MS 3.5.1 , stb .Lehet addig lesz Romovics féle főzött ROM is, azok nekem nagyon bejöttek az i900-on. -
válasz
Schumacher! #2146 üzenetére
Nekem ez a favorit ha tartozék kell. Most jött ki az autós tartójuk.
[link] -
-
válasz
Dyingsoul #2159 üzenetére
2500 ft.os üzleti csomag?..komoly..
Sztm próbáld meg áttenni a kártyád másik telefonba hogy ott mit csinál. A NODATA és a SPB Wirelessmonitor eddig atomstabil proginak számtott. Nekem 1 éve működik korrektul külföldön mindig használom.
Linkelj már be egy wirelessmonitoros screenshotot mit mutat a forgalmaknál mondjuk havi bontásban. -
válasz
Schumacher! #2141 üzenetére
-
válasz
babosmiki #1999 üzenetére
Annyival, ha kijön m.o.-n is akkor már van itthon alkatrész támogatás.Ha nem akkor kintről kell rendelni na ez a 2-3 hét.Nálam elb...ták az első rendelésben nem volt benne csak a másodikban ezért volt egy hónap.Ja és amikor kézbe vettem nem reagált a tapira (ha visszakapod ezt mindenképpen chekkold).Na akkor vissza adtam és 2 nap múlva megcsinálták, de ekkor már úgy voltam ha most sem lsz jó földhöz vágom.
-
válasz
Schumacher! #1980 üzenetére
Itt vagyok.Nálam 1 teljes hónapot időzött a szervízben a szaros kijelző csere miatt az omniám (i8000).A készüléket nem voltak hajlandóak cserélni.Vígaszdíjként kaptam egy 2GB-os SD kártyát. GSMLINE. Egyébként 1 hete használom már megint.
ERDOKE: A HD2 tapasztalataiddal ne kímélj.Vagy lesz a PDAFUN-on külön topicja ott nézzem? Ja látom van és hogy-hogy hogy nem Te nyitottad
Na majd ott követem. -
válasz
Schumacher! #1805 üzenetére
Akkor ráhibáztam ott keressem? Screenshot-ot tudsz addig lökni? Csak jövőhéten jön ki a szervízből a 2-esem ha minden igaz, nemtom kipróbálni.
-
Hali.Nemtom miért,de a skype 2.5 , 3.0 bármelyik nekem is rendszeresen fagyott az i900-on is. A FRING-et használtam ami benne volt a DXIA5-ös Rom -ba "gyárilag" (Taril,Romovics verzsön) és megszerettem, mert nagyon jó egyszerre látja az MSN-t és SKYPE-ot azonkívül nagyon stabil Próbáld ki ezt [link]
(csak i900 van a készülékeke között, de ez fut az i8000-en is próbáltam) és olvass utána itt: [link]
A többi dololggal kapcsolatban, ha felteszel valamit és gond van érdemes HR-t csinálni utána, hogy minden kipuszuljon. Csináltál? Ja és inkább ROM verziót írjál Pl: "GT-i8000-XXIH3" , nekem ez van gondolm Neked is.(Ez volt a "kezdő" ROM), nekem stabilnak tünt) Ha nem akkor lehet itt van a blöki elásva. -
válasz
Schumacher! #1798 üzenetére
Akkor megoszthatnád a forrást(akár privátban, vagy a ppcw......z-ról van?), ezek nekem is a kedvenceim.Lehet multiba nyomni vele vagy csak single-be?Tennél fel screenshot-ot hogy néz ki az omnián, mennyire látható.Az irányítás milyen,kezelhető?
-
-
válasz
Schumacher! #1775 üzenetére
Pontosan! Legalább 800*600 és az inesofton tedd be a képeket. Az MS3.5 azért elég widgwt gyilkos szerintem.Nekem a legelső mozdulatom volt likvidálni.
-
válasz
Schumacher! #1761 üzenetére
Szerintem auz inesoft phone 5-ös abszolút a legjobb megoldás.(Én már 3/4 éve használom, az omnia2-nél elbizonytalanodtam és 1 hétig azt használtam, de erre is feltettem végül))Ha legalább 800*600-as (egyszerűbb konvertálni, mint a 800*480-at) képeket teszel be az inesofton keresztül és nem a gyári wm-es felületen a kontaktokhoz akkor nem lesz pixeles.(A régi SE T610-es QVGA-s kontakt képeim pixelesek csak)Nekem annyira bejött, hogy meg is vettem (dúrva mi?), ráadásul ha az inesoft orosz felületén veszed akkor majd fele annyiba kerül mint az angolon.Asszem 15 dodó talán? De van már "okos" verzió is.
-
válasz
Schumacher! #1739 üzenetére
Nem lehet.Legalábbis a H3-as Rom-al.Tedd fel az inesoft 5-öt vagy SPB Phone suit-ot ezek sok más dolgon kívül ezt is tudják.
-
Na úgy néz ki, hogy a 2 hét hete leadott kijelzőhibás 2-esemet alkatrészhiányra hivatkozva még 2 hétig fogják dekkoltatni. Ez legyen tanúlság mindenkinek aki ilyen előszériás szart akar venni aminek nincs itthon támogatása.Azért a szervíz nem lepődött meg a hibán, valszeg nem az elsőt látták így csak akkor nem értem miért nincs belőle raktáron.(biztos a magyar megjelenésre várnak a szervízbe is)
-
Ja-ja én is 40 dodóért rendeltem. Ráadásul a postás a szomszédnak adta oda a cuccot. Az meg nézett, hogy mi a sz@rt rendeltem én hong hong-ból, gyanúsan nézve adta ide, de lehet pont ezért nem merte lenyúlni
Érdekes dolog ez a postázás.. Egyébként még nem vagy ki csúszva az időből. Kitartás!
-
válasz
Guinness #1679 üzenetére
Godolom ugyanígy mint az i900-ban [link] , de ha jól emléxem a TW-ben vagy a LARGE BUTTON INDICATOR-ban is ki lehetett.Nemtom most megnézni, mert mint írtam szervízben van.Egyébként nekem 1 gb-os net előfizetésem van szvl nem érintett a dolog soha csak külföldön ott meg jó a NODATA progi.
-
válasz
Schumacher! #1675 üzenetére
-
válasz
Schumacher! #1672 üzenetére
Gsmline.
Igen az a tok és azért nincs kicsomagolva, mert az omniám még mindig szervízbe van. A fólia szintén brando és méretpontos.(gondolom azért van rajta az i8000-es felirat.) Egyébként ezért vettem 2db-ot ha elrontanám az első felrakásást (soha nem raktam még fel fóliát) akkor legyen mihez nyúlni. -
válasz
Schumacher! #1637 üzenetére
-
válasz
Schumacher! #1634 üzenetére
A gsmline-nál nekem első körben 1 hetet mondtak,elismerték a hibát továbbították a cuccot a (samsung?) szervízbe. Várok.
-
válasz
kbencee #1620 üzenetére
Igen az egyik én voltam
.(Cornetto72) Összesen 2-en vagyunk ott ilyen problémával a PDAfun-on,szóval mielőtt bárki konzekvenciát vonna le ebből ne tegye, mert van ilyen, hogy széria hiba.Sajna én voltam az egyik a ki kifogta. Gsmline-nál vettem.Eddig korrektek voltak vidékre futárt küldtek oda adtam, kb kedden derül ki, hogy hogyan tovább..
Egyébként maga a készülék az i900 után érdekes volt.Először amikor kézbe vettem és használtam az első héten akkor eszembe sem jutott eladni az i900-at, mondván ...hát nem is tudom melyik marad.(Most ez jól jött, mert az i900-at használom).Aztán amikor lassacskán "belaktam" MS3,Inesoft 5,stb ..eldőlt az i900 sorsa az i8000 marad. Már adtam volna fel az "eladó egy i900-as" hírdetést amikor behalt az i8000-es.
Nekem az jön le, hogy aki nem penge WinMo-s cuccokba az még ne vegye meg az i8000-et. Várjon a hazai megjelenéssel.
-Olcsóbb lesz.
-WinMo 6.5-ös lesz rajta
-Még az "okosok" is próbálgatják, nem olyan a supportja, mint mondjuk egy e-oldal az i900-nak,bár enek a készüléknek kevesebb buherálni valója lesz, mint az i900-nak ez tény.
-Terozékok is jobban lesznek pár hét múlva.Most mindent csak kintről lehet venni itthon nincs szinte semmi.
-Egy szólgáltatói gari azért kevesebb citerázni valót hagy maga után, mint egy gsm bolté.
-Pár hét múlva aki vesz ilyet már csak végig kell olvasni egy-két (már magyar)fórumot és max 1 hétvégén belövi a neki legoptimálisabbra..Ezekkel az észérvekkel szemben viszont jó érzés, hogy az elsők között vagy. akinek van ilyen baromi jó kijelzős, jó képernyő érzékenységű,jobb üzemidelyű,jól kezelhető cucca.
Most amikor visszaáltam az i900-ra ...hát csak annyit mondok nagyon várom vissza az i8000-et. -
válasz
Gaabbaa #1617 üzenetére
Ja-ja nekem ezt a fogadalmat 7-8 éve nekem is sikerült tartanom (utolsó 7110 "matrix" Nokia volt 110.000-ért), most ezt megszegtem az omnia2-vel. Pedig az 1-es csak 60 volt a Vodánál.
Más.
Leírom, mert ilyen is van.Az omnia 2 öm 1,5 hét használat után beadta a kulcsot, pontosabban a kijelzője.Most szervízben van.Egy fehér csíkkal a tetején kezdődött a tünet.Így nézett ki.Én nem adtam el az i900-at,szerencsére,most ezt használom. -
Sziasztok.
Végigolvastam a fórumot, mert holnap hozza a futár a cuccot a gsmline-tól (most van nekik raktáron)...hát senkit nem akarok bántani(tényleg nem), de nem öntött nyakon a hasznos infók özöne. Egy másik fórumba azért találtam ilyeneket, hogy a magyar nyelvű kezelőfelület beállítása,Dpad helyett megoldás,az ékezetes betűk a billentyűn látható oldalon jelennek meg,hangerő beállítás [link],zseblámpa [link] , stb
Próbálom majd ha kezembe lesz a gép gazdagítani a fórumot én is.Az baj sok szubjektív vélemény itt.
vitko: Az lehet, hogy amatörnek tartod magad és ezért nem írsz tapasztalataidról, de pont a Te véleményed lenne hasznos az olyanoknak mint én aki szintén tapasztalatlan felhasználó. Úgyhogy szorgalmi időszak ide-oda (kreditrendszer van nem?) várjukaz írásaid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest