- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebel
tag
Köszi megvan
-
Zwiebel
tag
Sziasztok!
Lenne néhány képre szükségem a telefon szoftveréről, ezért feltettem rá a WMSnapshot progit, viszont nem tudom, hogy hogyan tudnám hozzárendelni a kamera melletti gombhoz. Ha van erre vmi megoldás akkor légyszíves segítsetek
Előre is köszi!
-
-
Zwiebel
tag
Sziasztok!
Egy ideig nem látogattam a topikot, és most látom hogy többeteknek is van problémája a kijelzővel. Ha nem lenne gond letudnátok írni néhány mondatban, hogy mi történt a kijelzővel és hogy milyen progikat tettetek fel mielőtt behalt? Nyomkodtátok miközben így járt vagy, csak simán ...? Félek hogy netán az enyém is így jár
Egyébként sok szerencsét a javításokhoz, nem gondoltam volna hogy így is járhat egy ilyen készülék azért ez durva...
Ui: Erdőke grat a HD2-höz !
Honnan sikerült ilyen gyorsan beszerezni?
Előre is köszi!
Zwiebel
-
Zwiebel
tag
Fülest nem tudom így fejből egyszer próbáltam de még azt sem vettem észre, hogy egyáltalán lenne rajta gomb
Viszont a bill.zárra tok válaszolni: működik a zenelejátszó, úgy is, és hosszú nyomásra belepörget a számba míg egyszer nyomásra számot vált. És természetesen található ott még egy pause gomb is
-
Zwiebel
tag
válasz
Csabee. #1318 üzenetére
Köszi
Egyébként az alap romot használom, semmit nem kutyultam a készülékben, ha érted, hogy mire gondolok
Az érintőképernyő felülete nem hogy jobb, hanem inkább tökéletes, sokkal jobban lehet rábökni dolgokra mint az elődön. Nem nagyon lehet mellébökni a készüléken
Egyszóval... na úgy is gondolod
-
Zwiebel
tag
Én itt vagyok
Olvasom a topikot csak vannak dolgok amikhez nem igazán tok hozzászólni
Ja és közben készítem a bemutatómat is
Egyébként a telefonról eddig szinte csak pozitív tapasztalataim vannak. Az akksit vagy olyan 3-4 naponként töltöm rövidebb-hosszabb internetezéssel, kevés telefonálással, fényképezéssel, és sok nyomkodással
A fotó minőség is nagyon jó. De várom azért a 6.5-t is, mert ha még jönne teljesítmény javulás...
-
Zwiebel
tag
válasz
Quasi_modo #1120 üzenetére
Ugyanazt írjátok le, ha jobban belegondolunk
-
Zwiebel
tag
válasz
Viktor0610 #1117 üzenetére
Jah, bocsesz
-
-
Zwiebel
tag
Szia!
Én csak azt nem értem, hogy a kérdést akkor minek tetted fel?
Én sem szeretnélek megbántani, de nem értem, hogy akkor ennek most mi volt az értelme. Ha figyelmeztetésnek szántad akkor ok, de ez valahogyan nekem másképp jött le. Én arról nem tehetek, hogy te / szomszédaid így jártatok, azt sem mondom , hogy nincs igazad.
Sajnos a telefonokat én sem ingyen kapom.
Egyébként senki nem haragszik szerintem rád, csak nem igazán értjük, hogy ebből mit szerettél volna kihozni.
Ui.: Én a telefonokat nem azért veszem, hogy villogjak velük
Üdv:
Zwiebel -
Zwiebel
tag
-
Zwiebel
tag
Hát skacok, ma megjött a telefon... ilyet én még nem láttam, pedig sok telefont láttam már életemben! Gyönyörű színek, a kijelző elképesztő! Windows felülettel még nem találkoztam pedig már vagy 2 órája nyomkodom a készüléket! Teljesen tapibarát az egész telefon!
Videók lejátszása... erre nem találok szavakatEgyelőre ennyi! Még remélem, hogy kibír kettő napot , mert a töltő átalakítót sajnos kihagyták a csomagból
Remélem, hogy péntekre azért itt lesz.
Majd jelentkezem még videóval is róla, és a beígért teszttel!
-
Zwiebel
tag
Nem rossz, csak kicsit szerintem lehetne még részletesebb
Jah és még annyit hozzátennék, hogy ez a mondatod nem így van
Tudja mutatni a 24 órás időt csak valamilyen mélyen benne lehet a beállítás
"Sajnos nem tudja 24 órás módban mutatni az időt."És tényleg köszi a tesztet, tanulságos volt!
-
-
Zwiebel
tag
válasz
kbencee #1002 üzenetére
Ennyiből igazad lehet, de ez most szerintem pont nem az a helyzet, mert ha kijön a 6.5 akkor úgy is frissítve lesz
Különben más lenne a helyzet de így... másik pedig az hogy whpgab-nak sincs vele semmi problémája szerencsére (legalábbis én nem azt vettem ki), márpedig nem hinném, hogy annál régebbi lenne
Remélem legalábbis
-
Zwiebel
tag
válasz
Balatonsound #942 üzenetére
Te mit is keresel itt? iPhone-t?
-
Zwiebel
tag
válasz
Quasi_modo #899 üzenetére
Erőmű biztosan kell, mert az már kiderült , hogy mi kell bele minimum. De ez a "based on WM6" mondat nagyon nem tetszik
Aztán attól még remélem, hogy jó lesz
-
Zwiebel
tag
Egyre nagyobb a gubanc ...
Na mindegy kezdek néhány dolgot jobban érteni
, bár nehéz
-
Zwiebel
tag
Olvastad a cikket?
Ahogyan írja, eddig persze, hogy nem volt, hiszen egyik oldalon qualcomm chip > másikon semmi. Ebből nem lehet verseny
Viszont ebből, ha ez megjelenik, már verseny helyzet lesz -> majd árverseny. Na most árversenynél valamelyik biztosan csökkenni fog. Egyébként ha egyszer (bár ezzel nem igazán értek egyet) minden oldal azt írja , hogy az iPhone ilyen gyors, megy olyan gyors, akkor ha még az iPhone alap chipje fejlődik, akkor az vsz, közeledik az atomerőműhöz.
Persze ez magánvélemény.
Más:
Senkinek nem tűnt még fel az , hogy WinMo 7? Itt valamit szerintem elnéztek
-
Zwiebel
tag
Sajnos nekem az nem megy
Erdoke köv.hsz. : Nem igazán tudom, hogy honnan szedtétek az OMAP3 procit
Mindenhol én eddig még csak ARM-ről olvastam és PDAdb.net is azt írja:
Omnia IIAS: A proci 800Mhz-en fog menni, valószínüleg tuningolták egy kicsit a gyárban
Clock Frequencies
Recommanded Minimum Clock Frequency: 533 MHz
Recommanded Maximum Clock Frequency: 800 MHz(PDAdb.net információ)
-
Zwiebel
tag
válasz
Viktor0610 #824 üzenetére
Tényleg, köszi!
-
Zwiebel
tag
Az hogyan lehet, hogy amikor néztem a videókat egyiken sem láttam ( vagy csak elkerülte a figyelmemet ), hogy mikor a Midomi progit használták lett volna net. Pedig ha jól tudom, az nettel megy csak.
-
Zwiebel
tag
Kb. a videó felétől összehasonlítja az OMNIA HD és az OMNIA II képét
Szerintem érdemes megnézni
-
Zwiebel
tag
Jajj, de irigylem a gyereket
Nem semmi azért, hogy képes volt megrendelni Szingapúrból.
Na mindegy használja egészséggel
Még annyit, hogy olvastam egyik oldalon, hogy az Omnia II-ben lehet állítani a Windows nyelvét a menüből, ez jó hír ( na persze magyar nyelv miért is lenne benne
), csak nem igazán nekünk
-
Zwiebel
tag
Hivatalosnak hivatalos, csak nem nálunk
Egyébként AS légyszíves oktass ki, hogy mi lesz jó abban a 6.5-ben annyira. Ha jól tudom az csak UI-s újításokat hoz. Akkor miért lesz tőle jobb az Omnia II? Nem hinném, hogy a gyorsaságát pl. annyira növelné.
Egyébként nem arra értettem az Mo.-t hanem, az oldalra. Sajnos ők írták a mai napra
-
Zwiebel
tag
Ez aztán tényleg furcsa pontozás
HTC Hero ReviewNem azért csak hasonlítás képpen.
-
Zwiebel
tag
Egy kérdés:
Azt olvastam a PDAdb.net oldalon, hogy csak 3GP-ben tud videót felvenni. Ez igaz lehet? -
Zwiebel
tag
Remélem nem gond senkinek, ha egy videót linkelek egy valószínűleg majd mindenkit érintő problémáról. Ahogyan ezen a videón látszik nem is olyan vészes szerintem! Igen ez a napfény alatti képernyő láthatósága
Egy hivatalos videó , melyen ha úgy vesszük, látható a képernyő. Szerintem nem lesz ez olyan rossz
Direct sunlightErdoke: Egyébként furcsálnám, ha az a pocket outlook-os probléma igaz lenne, mert egyik teszt oldal sem írta eddig. Legalábbis reménykedjünk...
-
Zwiebel
tag
Milyen jó , hogy nem használom az e-mailt a telefonomon
Egyébként ez a kijelző dolog szerintem nem olyan nagy szám ahogyan a videón látszik. Sosem találtam meg az Omnián sem a felold gombot napfényben sajnos
100%-os fényerővel meg már csak-csak tűrhető. Csak hát ugye azt is megkell találni... nem állhat mindig 100-on
-
Zwiebel
tag
Na megint olvastam valamit, és ezt nem néztem félre:
Az Omnia II-nek 262k színű képernyőt írnak. Na most nem tudom, hogy egy hivatalos tesztelő oldal tévedhet-e ekkorát. -
Zwiebel
tag
Szerk.: Találtam még egy oldalt ahol nem sokára review lesz, mihelyst megjelenik linkelem
Nem hsz gyűjtés csak először mást írtam és félre néztem
-
Zwiebel
tag
válasz
Dyingsoul #672 üzenetére
1. Igen, valószínűleg igazad van, mert én legalább válaszolgatok más kommentjeire és nem offolom szét magam.
2. Szerintem ha ezért jöttél ide, akkor a logout-on nyiss magadnak légyszí egy topikot, aztán oda írogasd be a mondókáidat.
3. Ja és még valami: szerintem ezt a kettő oldalt már mindenki ismerte és hát ugye ez nem a google, hogy itt mindent megtaláljunk (ugyanúgy ahogyan nem youtube) szóval kérlek 23x leírt specifikációkat, amiket ráadásul ugyanígy tudtunk ne linkelgess be.
4. Ha egy kicsit visszaolvasnál AS már mondta az októberi megjelenést.Köszönöm a megértésed
Szerk.: Ja, és én megtanultam írni, te meg tanulj meg olvasni (671-es komment)
-
Zwiebel
tag
Tényleg bár ezt nem értem
Ezek után már megkell néznem, hogy a copy-paste ugyanazt a linket másolta-e be, mint amit én akartam
-
Zwiebel
tag
Bocsi vitko remélem, hogy nem fogod leharapni a fejem, mert linkelek még valamit
Teszt a pocketnow-ról:
Pocketnow -
Zwiebel
tag
Remélem, hogy nem gondEgyébként ez szerintem azért van, mert én nem a Youtube-ot használom forrásnak
-
Zwiebel
tag
Remélem, hogy nem baj azért ha linkelgetek, végülis, valahol ezért van ez a fórum (mármint az új információk miatt
)
[link] -
Zwiebel
tag
Remélem, hogy még ez sem volt
:
[link] -
Zwiebel
tag
Rádió kinti telóval működne szerintetek itthon?
-
Zwiebel
tag
Köszi szépen! Ez nálam valahogy kimaradt a telefonok világából de akkor most már ezt is tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest