- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
whpgab
csendes tag
Igazából a touchplayer nagyon nem laggol. Az nem írták, hogy mekkora videóval tesztelték. Aszem az sincs említve melyik rom verzió volt náluk. A samsung oldalán is azt írják, hogy 667 mhz, de ha megnézed a dokumentációt, akkor kiderül, hogy 800 mhz is tud menni. De erről is írnak, hogy miért 667 mhz-et írtak.
"UPDATE 29 Aug: There seems to be a lot of commotion in various forums, our comments section included, about the actual CPU speed of the Omnia II. Samsung official specs seem to deliver some contradictory information and you should rest assured we will be contacting Samsung directly to clear up the issue.
All that being said, it’s just numbers we’re talking here. If you think that calling it 667MHz makes Omnia II a worse performer, you’re wrong. The clock rate of a processor is only useful for providing comparisons between computer chips in the same processor family and generation and is hardly useful for direct comparison between competing mobile platforms. But we digress.
Our point here is that no matter what the actual MHz number is, at no point did we judge the Samsung Omnia II by its pure clock rate. Instead we quite more value the real-life impressions of our experienced reviewers and we’ve hardly drawn any conclusions based on the pure processor spec sheet. And neither should you – no matter if it is 667MHz or 800MHz we’re talking about in this particular case, the Omnia II remains a leading performer among smartphones this year."
-
whpgab
csendes tag
válasz
Balatonsound #1041 üzenetére
Van az is, samsung store
Tényleg, csak még kicsit kevés program van benne.
-
whpgab
csendes tag
Üdv!
Elkészült a teszt, de szerintem még lesz rajta mit javítani, illetve még fogok is.
[link] -
whpgab
csendes tag
-
whpgab
csendes tag
Ha van valami amire szeretnétek, hogy kitérjek a tesztben kérlek írjátok meg.
-
whpgab
csendes tag
Igen, azt. De néha a touchwiz menüt is, ha valamit nem találok benne. A kocka programozható, vagy rövid vagy hosszú nyomásra azt a progit tölti be amit akarsz. Nekem ha röviden nyomom, akkor a SPB home jön be, ha hosszan akkor a taskbar.
Egy két része látszik, de nem vészes. Pl. sms.
Öszintén szólva levelezésre én profimailt használok. A beépített elég vacak. Főleg, hogy a samsung kicsit átalakította...
29,976 fps pontosan. Nézd meg magad :
[link]Szerintem kibír. Bár én minden nap töltöm, de nap végén éjjel se megy 50 % alá, csak nagy ritkán.
Igo 8.3 fut rajta 480*800-as skinnel.
Néha eldobja a vonalat. Gondolom korai rom hiba.
Megnyomom a felvétel gombot és már beszéhetek. -
whpgab
csendes tag
válasz
Dyingsoul #956 üzenetére
Jól emlékszel, i900. Mennyivel jobb? Gyorsabb proci, szuper kijelző. Nekem anno nagy fájdalmam volt az i900 a kijelző felbontása. Szerintem megérte. Nehezen szoknék vissza az i900ra. Nem bántam meg.
Még nem ejtettemAz i900-on invisible shield van, azt már ejtettem le azzal. Azon kivül, hogy lesett a hátlapja kutya baja nem lett. Mivel ennek sima a hátlapja, jobban beleizzad a kézbe, így kevésbé csúszik ki. Majd télen
-
whpgab
csendes tag
válasz
Schumi26 #955 üzenetére
Most is írom. Szerintem jövő héten legkésőbb. Igen, ebayen vettem. Én még 140ért, másik emberke már olcsóbban, kb 125 körülre lement.
A garancia kérdére ez a volt a válasz:
Dont Worry. Simply send us a email. We will give you an RMA Label for you to return the item and we will do the repair for you in Samsung.Ha valaki nem tudna angolul:
"Ne aggódjon. Egyszerűen küldjön egy emailt. Adni fogunk egy RMA címkét, hogy hova küldje a terméket és mi majd megszereltetjük a készüléket a samsungnál. "
Póriasan fordítva.Gőzöm sincs mi az az RMA label, valószínűleg egy bolt címe, ahova küldeni kell.
Betölti a widgeteket. Attól függ mennyi, annál lassabb. Öszintén szólva nem használom, helyette a SPB shell 3-at. Nagyon gyors. Jól reagál, ritkán lassul be. Kicsit problémás a lenyíló menüknél, akkor kicsit határozottabban kell hozzá érni,de egyébként sokat fejlődött a kijelző is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest