- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
válasz
Schumacher! #2604 üzenetére
Előről változatlan!
Van olyan, hogy homokszóró gép, hát azzal! -
babosmiki
addikt
válasz
Schumacher! #2289 üzenetére
Azért kértelek meg írd le lépésről lépésre,
mert nem tűnik ott egyszerűnek!
És lehet másnak is jó lenne egy egyszerűbb leírás! -
babosmiki
addikt
válasz
Schumacher! #2287 üzenetére
Gratula!
Leírhatnád lépésről lépésre, hogy hogyan sikerült!
Nekem is ez a bajom, hogy sehol nincs értelmesen leírva a folyamat.
Az i900-nál volt külön topic ahol érthetően le volt írva minden!# 2285: igen a kijelző volt a ludas!
-
babosmiki
addikt
válasz
Schumacher! #2283 üzenetére
Még nem cseréltem romot,
elvileg holnap kapom vissza a szervizből így egy hónap után!
Egyébként most Acert használok amin 6.5 van!
Nem sok a különbség, viszont az omniát mindenképp érdemes rá frissíteni,
sokkal gyorsabb lesz a gép! -
babosmiki
addikt
válasz
Schumacher! #2281 üzenetére
-
TooN
aktív tag
válasz
Schumacher! #2254 üzenetére
Qrva jó lett!
És mellesleg a kamera így süllyesztve lett és így védve!
Nagyon jól van méretezve!
Fasza!
-
babosmiki
addikt
válasz
Schumacher! #2254 üzenetére
Szép!
Nem lett tőle sokkal nagyobb? -
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #2248 üzenetére
A Resconak a registry plugin-et kell feltelepítened, csak akkor fogod látni. A gyökér könyvtárba nyomd az up gombot, akkor ugrik ki a registrybe. Ott látod a my device-virtual folder my network és a my registry bejegyzéseket. Ott menj a my registrybe ott kiválasztod a HKLM\software\tecAce\photoalbum\excludefolders\ bejegyzést, ott a menüre rámész majd new string value, és ott kell megadni a könyvtárakat
de előtte mindenképp telepítened kell a resco registry-t.
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #2245 üzenetére
A 2. pontba mondja, hogy új stringet kell létrehozni a registrybe. És ezt addig kell csinálni amíg nem végzel a könyvtárakkal. A string neve 001, a második string neve 002 stb
A string mellett meg kell adni a könyvtárat vagy kártyahelyet, amely így néz ki:
name:001
string:\My Storage\Musicés így tovább..
Csináld a Resco Registryvel!
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #2240 üzenetére
Halihó!
Ezen a linken mindent megtalálsz!
A lényeg az, hogy azokat a mappákat kell beírni a registrybe, amelyeket kizársz. Tehát ami mappát megadtál onnét nem fogja keresni a képeket.
Here is the solution:
You have to exclude the unwanted folder by modding the registry
1) With a registry editor go to HKLM/Software/TecAce/PhotoAlbum/ExcludeFolders
2) Add a new string value for every folder you want to exclude, you must give them the name of 000, 001, 002,... etc
As string data you must add the folder address, you must separate folder with the symbol \ (like the picture below)!!!Example: If you want to exclude Program files folder, you have to make a new string value like "001" and you have to add \My storage\Program files
That's it!!!Üdv.:
-
TooN
aktív tag
válasz
Schumacher! #2223 üzenetére
Hi, Schumacher!
Köszi az infót!
Windowsos mobilt még nem használtam. Amiket leírsz az azt jelenti, hogy a Win office progik "kicsiben" elérhetőek? Mondjuk egy .xls-t nem csak nézni tudok, hanem szerkeszteni is, onnan meg csatolva levélben küldeni stb.! Így érted, hogy vissza adja a PC érzést?
A Fotók milyenek sötétben? Mennyire használható a dual led? Kb hány métert tud bevilágítani?
Nekem nagyon a Pixon 12 irányába hajlik a gondolatom a xenon vaku miatt, de mellette azok az alkalmazások fontosak, amiket írsz!
Dilemma???
Üdv!
-
TooN
aktív tag
válasz
Schumacher! #2215 üzenetére
Hi, Schumacher!
Kifejtenéd, hogy milyen az amikor mintha nálad lenne a PC-d?
Én most elérem a szerveren a leveleimet, a partnereimet, a naptáramat és a feladata kiosztást a Mail for Exchange segítségével. (Nokia E51-en fut)
Váltani szeretnék és nagy a dilemmám, hogy mire?
Az office alkalmazások mellett a fotó a mániám! Ezért HTC Szifon kizárva - Nokia nekem személyes vélemény csak, hogy érzésre ugyan azt kapod, mint 10 éve - Ami bejönne és tetszik az a Samu és a SE!
Üdv!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Schumacher! #2168 üzenetére
Én erre azt mondom, hogy ha már 130k-ért megvettem ezt a pda-t, akkor egy minimális elfogultság lehessen már bennem
szerintem mások is igy vannak ezzel...
-
babosmiki
addikt
válasz
Schumacher! #2171 üzenetére
Azért a hátlapja igen kéne!
-
AS
félisten
válasz
Schumacher! #2167 üzenetére
Teszt szerint a Omnia2 győzött.
Multimédiában jobb az Omnia2, es ha nem jön be tw2.0 UI ami szerintem nagyon jó, kivéve a widget rész lassít. Akkor ott a SPB 3.5 ami szerintem legjobb wm felültet.
+Omniat jobban lehet buherálni. -
Schumacher!
tag
válasz
Schumacher! #2167 üzenetére
Nem szóltam, elolvastam, értettem, hát ezt próbáltam itt többször mondani..
Nem elfogultság hanem tapasztalat és használat alapján!Omnia II
-
válasz
Schumacher! #2146 üzenetére
Nekem ez a favorit ha tartozék kell. Most jött ki az autós tartójuk.
[link] -
Dyingsoul
veterán
válasz
Schumacher! #2151 üzenetére
Szerinted szolgáltatót fogok váltani ha üzleti csomagom van? Szerinted miért kötnek az emberek üzleti díjcsomagos szerződéseket? Gondolkozz egy kicsit... Mellesleg nem azért durrnat el az agyam, mert nem válaszolt senki, hanem azért mert hülyeségeket irogattak egyesek...
kbencee: Nodata nem segített, nem tudom mi mit csinál, az spb wireless monitor azt mutatja hogy zéró kbyte az adatforgalmam GPRS-en keresztül....
-
válasz
Schumacher! #2141 üzenetére
-
legiaap
félisten
válasz
Schumacher! #2131 üzenetére
Mondjuk az eredeti romok, szerintem legyen az 6.1 vagy 6.5 használhatatlanok.
Főzöt romok a legjobbak. -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #2131 üzenetére
mondjuk ez már hivatalos rom, szóval csak nem sz*r....
-
runner 125
nagyúr
válasz
Schumacher! #2112 üzenetére
Azzal a legkisebb az esély, h lehúznak. Nem akkora tétel, mint pl. egy teló.
Nyugodtan...Üdv.M
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #2106 üzenetére
én még soha, nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban....
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #2096 üzenetére
milyen op.-rendszered van? mert én próbáltam win7-re feltenni és nem ment, xp-n futott simán, vistát meg nem próáltam még...
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #2090 üzenetére
nekem ment, letölt,telepít, UK hely, ha kész indúl a program, és az alsó menüsorban asszem a 2. kis ikon az appstore! persze kell hozzá a net.... ott kiválasztod az alkalmazásokat, és már töltheted is fel a pda-ra
-
erdoke
titán
válasz
Schumacher! #2086 üzenetére
G-Profile-ból a 0.9 bétát ajánlom.
-
joey04
titán
válasz
Schumacher! #2077 üzenetére
ne kiabálj azért
-
joey04
titán
válasz
Schumacher! #2068 üzenetére
nem. én nem szeretem az elfogultságot. és ha ezen viták csak egy embert is elgondolkodtatnak (nem kell hinnie nekem, csak elég ha a sok fan szövege mellett utána néz annak amit írtam) már megérte. egyébként akár saját készülékem ellen is beszélek ha azt látom hogy valaki túlságosan elszáll.
-
joey04
titán
válasz
Schumacher! #2047 üzenetére
a keresett szó a fan bár a fun valóban jobban illik.
itt pedig nem kevés pénzről van szó, tehát igen fontos döntést kell meghoznia annak, aki e között a két készülék között akar dönteni. értelmes, és objektív válaszokkal, tapasztalatokkal kell őket segíteni (ahogy azt babosmiki tette). aztán lehet poénkodni. ez nem htc fórum valóban, ez mobilaréna fórum, és egy i8000 topikban nem azért gyűlnek össze az emberek, hogy istenítsék a készüléket.
és nem, nem keverlek senkivel.
-
joey04
titán
válasz
Schumacher! #2028 üzenetére
egy kézben nem tudod megfogni max ha PÉK vagy és brutál tenyered van,
cáfolommax nagyobb de minőségben egymás mellett sokkal jobb az OMnia II,
az környezettől függ. és a méret is kárpótol. nagyon komoly.plusz ugye jobb vas.
plusz a TF3D (vagyis Sense) meg ezerszer jobb, mint ez a lassú widgetes samsung tákolmány -
babosmiki
addikt
válasz
Schumacher! #2003 üzenetére
Internet megosztás.
De mindegy, ez nem szoftveres probléma. -
babosmiki
addikt
válasz
Schumacher! #1981 üzenetére
Három hetes volt!
Nem volt telezsúfolva, romot még nem frissítettem!
Semmi előzmény nem volt, hirtelen megfagyott a kép,
aztán szép lassan elkezdett beszemcsésedni!
Remélem nekem előbb meg lesz mint egy hónap, már most nagyon hiányzik! -
válasz
Schumacher! #1980 üzenetére
Itt vagyok.Nálam 1 teljes hónapot időzött a szervízben a szaros kijelző csere miatt az omniám (i8000).A készüléket nem voltak hajlandóak cserélni.Vígaszdíjként kaptam egy 2GB-os SD kártyát. GSMLINE. Egyébként 1 hete használom már megint.
ERDOKE: A HD2 tapasztalataiddal ne kímélj.Vagy lesz a PDAFUN-on külön topicja ott nézzem? Ja látom van és hogy-hogy hogy nem Te nyitottad
Na majd ott követem. -
Guinness
tag
válasz
Schumacher! #1990 üzenetére
Ja okés, de mondjuk szerintem lehetséges az általa írt ram mennyiség, belefér a készülékbe
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1990 üzenetére
Ha nem vettétek volna észre az utóbbi 1 hónap erdőkénél csak és kizárólag a HD2-ről szólt és szép lett volna ha nem az elsők között jutott volna hozzá.
Egy kicsit azért így is lecsúszott mert egy páran már tegnap kézbe vehették neki pedig "csak" ma reggel vitte a futár. -
Guinness
tag
válasz
Schumacher! #1987 üzenetére
Annyira szerette volna, hogy már van is reggel óta ha jók az infóim
-
fairi
őstag
válasz
Schumacher! #1952 üzenetére
gameshow próbálgattam,widgetes todaynek fő baja még mindig lassú..
1-2 sec míg lapoz és minden betölt...
TF3D lapozás elég gyors,és minden oldal azonnal ad egy hasznos infót.
samu todaynek még rá kell kattintani a widgetre hogy eljuss ahova akarsz(pl lásd a sms-t) -
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1967 üzenetére
Widgettel nem tudom mert soha nem használom de az IJ9-es 6.5 -ös rommal 57MB a szabad program memória.
-
erdoke
titán
válasz
Schumacher! #1967 üzenetére
Erre majd valamelyik sokat látott tulaj fog tudni válaszolni. A kérdés: Mennyi RAM-ot foglal, és milyen a sebessége a widgetes Today-hez képest.
-
erdoke
titán
válasz
Schumacher! #1965 üzenetére
Miért lenne gyorsabb a TF3D-től? Inkább az a kérdés, mennyit lassít rajta. Biztosan nem többet, mint a widgetes Today...
-
Guinness
tag
válasz
Schumacher! #1953 üzenetére
Köszi szépen! Reméltem, hogy ezt írod
A 2 nap aktív használattal az már teljesen elfogadható( minden telefonnak legalább ennyire kéne bírnia...). A htcim közül csak a touch 3g bírta 3 napig is sok használattal, a dia 2 is 1-2 naponta kért enni.
-
kbencee
aktív tag
válasz
Schumacher! #1946 üzenetére
Elvileg én is megveszem egy héten belül, már nagyon várom
A mindennapok során mennyivel jobb használni mint a HD-t?
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1938 üzenetére
Kinek ez kinek az jön be, de a samus widgetek igen csak erőforrás zabáló alkalmazás és nem is nagyon megy simán hanem elég sokszor akad.
-
kbencee
aktív tag
válasz
Schumacher! #1938 üzenetére
húbazz, azért jó nagy Samu fanatikus lehetsz
Nekem a hét végén, vagy jövő hét elején jön meg a kis drága, a kedvenc gyártóm a Samsung; de az kurvaég, hogy az lesz az első, hogy megszabadulok ettől a widgetes rettenet felülettől -
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #1935 üzenetére
Már rájöttem, hogy a menüket nem nyomásra nyitja meg, hanem először rajt kell hagynunk az ujjunkat 1 mp-ig, majd akkor lesz csak aktív a menü.
Tehát nincs semmiféle akadozás.
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #1933 üzenetére
Hali!
Az akadozás nem jó kifejezés. Valójában nem akadozik csak a menüket egy kicsit nehezebben nyitja meg. De lehet a HTC-ken is. Nincs tapasztalatom, ezért írtam az akadozást.
Az biztos, hogy a gépemen rajt marad!!! :-) -
erdoke
titán
válasz
Schumacher! #1911 üzenetére
Nem az jön be, szerintem is nagy. Én azt mondtam, hogy ami pluszt nyújt (lényegesen nagyobb, remélhetőleg üveg kijelző, sokkal gyorsabb proci), azért elfogadható kompromisszum a méretbeli hátrány. Soha nem külső alapján választok kütyüt, ha az megüt egy bizonyos szintet.
-
erdoke
titán
válasz
Schumacher! #1909 üzenetére
OK, akkor te használod azt, más meg használ tepsit, ami pár mp alatt elindítja az iGO8-at, nem színkarikázik fél percig. Bármit olvasni, netezni, videózni a nagyobb kijelző mindig jobb. Egy kézzel pedig elsősorban telefonként használom a PDA-t, azt pedig majdcsak megoldom rajta valahogy.
A TG01-et nem érdemes elővenni, az sokkal nagyobb a HD2-nél is. A K01 lenne még számomra érdekes, mert az picivel kisebb, és a 15 mm-es vastagság a full QWERTY-vel nem rossz. Csak K01 december közepe előtt biztosan nem lesz, az is lehet, hogy csak januárban. -
erdoke
titán
válasz
Schumacher! #1906 üzenetére
Mindössze 3 mm-rel magasabb, miközben 1 mm-rel vékonyabb (többnek tűnik a különbség a lekerekített szélek miatt). Tény, hogy a 7 mm-es szélesség különbség jelentős, de ha megnézed, talán még keskenyebb is a bazi nagy kijelző kerete. A 4,3" megkéri a magáét, de ez legyen a legnagyobb kompromisszum.
Még az a kérdés, mivel van lefedve a kapacitív kijelző. Az edzett üveg komoly különbség lenne, nem kell vacakolni a fóliákkal vagy a karcokkal. -
erdoke
titán
válasz
Schumacher! #1877 üzenetére
Egyszerűen lehet váltani egykezes és kétkezes mód között. Természetesen megszokás kérdése, min gépelsz, és így a teljes képernyős is megszokható.
-
erdoke
titán
válasz
Schumacher! #1874 üzenetére
Furcsa ujjaid lehetnek, mert a teljes kijelzős változaton egyszerre két ujjal gépelve nekem sokkal gyorsabb, mint ha egy ujjal kell ugyanazt a gombot többször is nyomni, hogy egy betűt begépeljek.
Értelemszerűen: amíg ötig számolok, addig beírok 5 karaktert két ujjal, míg a phonepad verzióval kb. kettőt. Az több, mint kétszeres sebesség. -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #1868 üzenetére
privát!
-
hegyesidr
tag
válasz
Schumacher! #1864 üzenetére
Nekem nem tünik olyan lassúnak, jó a választék és az árak, udvarias és gyors a kiszolgálás !
-
rumos14
nagyúr
válasz
Schumacher! #1844 üzenetére
Schumi, ez nem F1, ne kell száguldani!
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1844 üzenetére
De letudja
A TC-ben azt hiszem legfelül van a reg plugin abba bele mész és máris benne vagy a registryben ott megkeresed a nevezett kulcsot módosítod és kész ennyire egyszerű. -
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1841 üzenetére
Vagy azzal vagy valamelyik registry editorral Resco, PHM Registry editor valamelyiket rakd fel mert enélkül nem tudsz a registryben turkálni.
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1839 üzenetére
Mi van fent neked Total Commander?
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1837 üzenetére
Registryben vagy a TC-vel vagy resco-val megtudod nyítni ill PHM Registry Editorral.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Schumacher! #1833 üzenetére
pdafanclup Omnia II faq-jában le van írva: [link]
-
AS
félisten
válasz
Schumacher! #1830 üzenetére
Nagyon komoly, AMOLED kijelző miatt még-szebb.
-
válasz
Schumacher! #1805 üzenetére
Akkor ráhibáztam ott keressem? Screenshot-ot tudsz addig lökni? Csak jövőhéten jön ki a szervízből a 2-esem ha minden igaz, nemtom kipróbálni.
-
Xever
csendes tag
válasz
Schumacher! #1794 üzenetére
Teljesen alap a telón minden. Egy budget progit tettem fel pluszban és egy Skype-al próbálkoztam de mivel mindig kifagyott azt leszedtem.
A probléma annyi, hogy IE tökéltesen működik, de valamiért semmi más nem fér hozzá a nethez. Igazság szerint azért nem értem a helyzetet mert mielőtt elküldtem volna szervízbe minden ment... Azt mondták teljes belsőt cserélték azért már arra gondolok hátha nem az a szoftveres cucc van benne ami előtte volt. Windows verziónál ezt írja CE OS 5.2.21006 (Build 21006.1.5.74) Nem tudom ez számít-e.Köszi, hogy segíteni próbálsz.
-
válasz
Schumacher! #1798 üzenetére
Akkor megoszthatnád a forrást(akár privátban, vagy a ppcw......z-ról van?), ezek nekem is a kedvenceim.Lehet multiba nyomni vele vagy csak single-be?Tennél fel screenshot-ot hogy néz ki az omnián, mennyire látható.Az irányítás milyen,kezelhető?
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1785 üzenetére
Secany romjaiban benne van alapból
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #1785 üzenetére
pdafanclub-on találsz erre is megoldást!
-
válasz
Schumacher! #1775 üzenetére
Pontosan! Legalább 800*600 és az inesofton tedd be a képeket. Az MS3.5 azért elég widgwt gyilkos szerintem.Nekem a legelső mozdulatom volt likvidálni.
-
válasz
Schumacher! #1761 üzenetére
Szerintem auz inesoft phone 5-ös abszolút a legjobb megoldás.(Én már 3/4 éve használom, az omnia2-nél elbizonytalanodtam és 1 hétig azt használtam, de erre is feltettem végül))Ha legalább 800*600-as (egyszerűbb konvertálni, mint a 800*480-at) képeket teszel be az inesofton keresztül és nem a gyári wm-es felületen a kontaktokhoz akkor nem lesz pixeles.(A régi SE T610-es QVGA-s kontakt képeim pixelesek csak)Nekem annyira bejött, hogy meg is vettem (dúrva mi?), ráadásul ha az inesoft orosz felületén veszed akkor majd fele annyiba kerül mint az angolon.Asszem 15 dodó talán? De van már "okos" verzió is.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Schumacher! #1764 üzenetére
ha azt írod nem kell mert HTC szarik a vásárlóira, support egy lótrágya oké, de ez így izlések pofonok.
Én amúgy használom, rendben van de ez nem az a teló amibe beleszeretek.... az a P1Ivolt...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Schumacher! #1762 üzenetére
HD1 nem is volt vonzó, de a HD2 az akuját kivéve impresszív.
Ha tuti fellehetne rá majd rakni a WM7et még az én listámon is szerepelne.
-
válasz
Schumacher! #1739 üzenetére
Nem lehet.Legalábbis a H3-as Rom-al.Tedd fel az inesoft 5-öt vagy SPB Phone suit-ot ezek sok más dolgon kívül ezt is tudják.
-
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1713 üzenetére
Semmi
Igaz nekem magától esett le de gondolom, hogy azért mert nem volt valami piszok erős ragasztóval oda rakva
-
jjc
aktív tag
válasz
Schumacher! #1714 üzenetére
gyorsbolt=speedshop :-d
[link] -
anzo
senior tag
válasz
Schumacher! #1710 üzenetére
Az a narancssárga pötty nekem 2 hét után leesett
Ha zavar akkor simán leszedheted alig van oda ragasztva nem fog látszani semmi ha nem lesz ott. -
jjc
aktív tag
válasz
Schumacher! #1710 üzenetére
ha csak a fólia érdekel, azt már a gyorsboltban is lehet kapni.
-
válasz
Schumacher! #1675 üzenetére
-
válasz
Schumacher! #1672 üzenetére
Gsmline.
Igen az a tok és azért nincs kicsomagolva, mert az omniám még mindig szervízbe van. A fólia szintén brando és méretpontos.(gondolom azért van rajta az i8000-es felirat.) Egyébként ezért vettem 2db-ot ha elrontanám az első felrakásást (soha nem raktam még fel fóliát) akkor legyen mihez nyúlni. -
Schumacher!
tag
válasz
Schumacher! #1668 üzenetére
Más...
Én kipróbáltam az SPB Mobile Shell 3,5 de nekem nagyon nem jött be, 1000szer inkább a widget, nem rossz a story, gyorsabb, de látványosabb a Samu sajátja, és valljuk be ezt a telot a látványért vesszük
én legalább is azért nem pedig azért hogy 1 másodperc helyett fél másodperc alatt töltsön be egy ikont/widget-et...
-
válasz
Schumacher! #1637 üzenetére
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #1652 üzenetére
nem kell külön beállítani az igoban...
a telefonon bemész a settings/general settings/gps/xtra és ott enable-re teszed....ennyi
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #1637 üzenetére
ezt csak ők tudják...
-
válasz
Schumacher! #1634 üzenetére
A gsmline-nál nekem első körben 1 hetet mondtak,elismerték a hibát továbbították a cuccot a (samsung?) szervízbe. Várok.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Schumacher! #1595 üzenetére
asszem 4.0
-
Dare2Live
félisten
válasz
Schumacher! #1590 üzenetére
arra mondta.... de felejtsd el... nem lényeges...
-
erdoke
titán
válasz
Schumacher! #1586 üzenetére
A kb. azonos felületű TFT fogyaszt sokat az AMOLED-hez képest, és a 320x480-as felbontás pixeles a 480x800-hoz képest. Ellenőrizd a pixelméretet.
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #1554 üzenetére
Szia!
Azt esetleg próbáld ki, hogy ha egy új számot akarsz elmenteni, akkor csak a SIM-re engedi menteni. Neked nem?
Ha nem akkor hol kell beállítani?
Ötlet?
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #1554 üzenetére
Hali!
Működik! Köszönöm!
Jó éjt mindenkinek!
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #1548 üzenetére
Hali!
Csinálj hard resetet!!!
Telefon kikapcsolva (a letevő gomb hosszó lenyomásával)
Majd: hangerő fel gomb + lock gomb + felvevő és letevő gomb folyamatos nyomása (tehát egyszerre mind a négy gomb) amig meg nem jelenik a formázásra vonatkozó üzenet. Ezt a felvevő gombbal kell jóváhagyni vagy a letevő gombbal elutasítani.
(Vagy szoftveresen: Settings > Memory Settings >Clear Memory> Clear Memory )
(Vagy szoftveresen 2: Settings > General Settings > Language Change )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest