- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schumacher!
tag
válasz
Guinness #1948 üzenetére
Igen, lényegében ugyan úgy használom a két készüléket, talán a Samut jobban kihasználom mert őt szeresük
de üzemidőben minden elfogultság nélkül
a Samu jobb mert a HTC-t gyakran naponta kellett tölteni a Samu meg kb 3 naponta találkozik a töltővel, ha nagyon használom 2, de a HTC-nél a 2nap már jó volt!!!
-
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Guinness #1691 üzenetére
Szerintem szürke import vagy sem, ha olyan gsm boltnál veszed a cuccot ami nem egy "tegnap alakult cég" akkor semmi gond nem lesz. Én pl. az újmobil-nál vettem, 1 év garanciával, és nincs semmi gondom vele a mai napig. De aki gsmline-nál veszi annak se lesz gondja a garival.... A másik dolog ez a 6.5 vagy 6.1 téma.... Drága kedves fórumtársak, ha valaki vesz egy ilyen telót akkor nem tök mind1 hogy milyen rommal veszi meg?? úgyis az lesz az első dolga a kedves kütyümániás tulajnak, hogy azonnal kipróbálja a "főzött" romokat is (jobb akkuidő, optimalizált programok, gyorsabb rendszer).... Hát akkor??? Ha valaki ilyen telót akar az ne habozzon, vegye meg, és ne várjon a hivatalos megjelenésre mert TUTI, hogy valahol 160körül fog indulni a szolgáltatóknál....
-
válasz
Guinness #1679 üzenetére
Godolom ugyanígy mint az i900-ban [link] , de ha jól emléxem a TW-ben vagy a LARGE BUTTON INDICATOR-ban is ki lehetett.Nemtom most megnézni, mert mint írtam szervízben van.Egyébként nekem 1 gb-os net előfizetésem van szvl nem érintett a dolog soha csak külföldön ott meg jó a NODATA progi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest