- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #2249 üzenetére
Ja Lancelot ezt elfelejtetted :
make a clean by deleting all the files inside "\Application Data\PhotoAlbum.Data". It will reload all the photosmert hiába csináltam meg a korábbiakat ha ezt nem csináltam meg mind a korábban beolvasott dolgokat mutatta, így meg újra olvasta.. na mindegy így teljes, Köszönöm még egyszer, nehéz szülés volt, részemről
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #2249 üzenetére
Köszi Lancelot a türelmet
Sikerült ez nagyon jól jött mert tényleg "apróság" de idegesítő volt hogy minden kis ikont és képet berakott oda..
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #2247 üzenetére
NEM TUDOM HOGY MIT CSINÁLOK ROSSZUL, DE NEM CSINÁLJA!!!
Resco-val nem látom a registry a totalcomanderrel meg nem tudom hol kell megadni a könyvtárat.. -
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #2242 üzenetére
Nagyon Köszönöm LAncelot a gyors újbóli segítséget csak kérlek abban még segíts hogy a 2 pont után, mit magyaráz mert azt nem értem, lényegében amikor azt magyarázza hogy hogyan kell hozzáadni azt a könyvtárt amit ne rakjon be..
azt hogyan? -
válasz
Lancelot24 #2157 üzenetére
Nem az a baja, hogy mekkora az összeg, hanem hogy létezik...
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Lancelot24 #2135 üzenetére
Mindegy Lancikám, már megtaláltam neten a jó verziót!
remélem elkapom a kis hamist!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Lancelot24 #2135 üzenetére
PÜ ment, mivel "olyan" verziót nem találtam, am nekem kellene
Akkor holnapig hánykolódom a bizonyságtalanság löttyedt tengerén... -
rumos14
nagyúr
válasz
Lancelot24 #2123 üzenetére
én is az angol 6.5-öt raknám fel, elmondod, hogy konkrétan miben jobb a 6.1-nél?
-
rumos14
nagyúr
válasz
Lancelot24 #2117 üzenetére
köszi! ez segített.
kicsit lüke voltam, hogy erre nem gondoltam -
phhh
tag
válasz
Lancelot24 #2123 üzenetére
ahaaa, na majd meglátjuk...
amúgy, ami a gyorsboltban van kitéve, az magyar 6.5-ösnek tűnt, vagy rosszul láttam? -
phhh
tag
válasz
Lancelot24 #2120 üzenetére
sokkal rosszabb? akkor már ez se valami jó?
-
babosmiki
addikt
válasz
Lancelot24 #2120 üzenetére
Az király!
-
babosmiki
addikt
válasz
Lancelot24 #2118 üzenetére
Gondolom angol!?
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Lancelot24 #1956 üzenetére
nahát... gyűjtöm őket szépen, majd ha már nem jön több egyben feldobom valahova!
-
Guinness
tag
válasz
Lancelot24 #1956 üzenetére
Alakul ez majd ez lassan
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Lancelot24 #1942 üzenetére
jaja, közben én is kiszúrtam
de azért köszi!
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1937 üzenetére
Hááát jó kipróbálom, adok neki egy esélyt, báár nem hiszem hogy jobban bejön mind a widget(alap samu rendszer)
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1934 üzenetére
milyen menüket, hol?
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1932 üzenetére
Üdv. Lancelot!
Milyen esetben, hol akadozik..?
-
Nyusziman
tag
válasz
Lancelot24 #1929 üzenetére
HY!
Magyarul is megjelenik majd???
üdv -
Guinness
tag
válasz
Lancelot24 #1929 üzenetére
Egyszerűnek hangzik! Köszi a linket!
Reméljük fejlesztgetik még, nem jó dolog egyesével másolgani a neveket -
Guinness
tag
válasz
Lancelot24 #1925 üzenetére
Egy link tényleg jöhetne, köszönjük előre is!
Neked is úgy akadozgat amúgy mint a videón, vagy gyorsabb azért? -
AS
félisten
válasz
Lancelot24 #1925 üzenetére
Nah az jó , akkor segíts majd a előző hozzászólónak meg egy link hogy honnan van meg.
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1816 üzenetére
Én is ott vettem és nekem is 6hó de mégegyszer mondom nem gáz ha addig nem történik vele semmi nem fog vagy naon kevés az esély hogy történik vele mi..
-
anzo
senior tag
válasz
Szerintem ezt simán meglehet támadni mert tudtommal min.: 12 hónapot kell adni az ilyen eszközökre. Ha belegondolsz, hogy egy cipőre is 12 hónap van akkor azt hiszem ez természetes egy ilyen értékű készülék esetében.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
én pont ezért nem náluk vettem, mert amikor rákérdeztem hogy mennyi rá a gari akkor azt mondták hogy a készülékre fél év, a szoftver-re (amivel kb. semmit nem érsz) meg 1,5 év.... Szóval szerintem neked is csak fél év van rá....
-
babosmiki
addikt
válasz
Lancelot24 #1730 üzenetére
Ajánlom neked a következő oldalt, itt mindenre választ találsz!
[link]Ui: Látom már voltál ott!
-
Avicularia
veterán
válasz
Lancelot24 #1666 üzenetére
Akkor még az a szerencse,nem akar külön költségbe verni.
-
anzo
senior tag
válasz
Lancelot24 #1666 üzenetére
Hivatalosan csak az év vége felé lesz
De már elérhető akár magyar nyelvel is -
Avicularia
veterán
válasz
Lancelot24 #1642 üzenetére
Pár kb-ot tölt csak le, ami filléres dolog.
Ja filléres,kíváncsi vagyok egy külföldi utazás során letöltött adatmennyiség után is ezt mondanád?
-
Orcanus
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1644 üzenetére
Ja és még felvilágositanál azzal kapcsolatban hogy mi is az pontosan, hogy a-GPS? Úgy értem van valami különbség a sima GPS-es PDA-k és ez között? Külföldön ugyanugy működik? (internetkapcsolat nélkül)
-
Orcanus
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1644 üzenetére
Aha..az 1-2perc nem vészes ,de valamilyen teszteben 10percekről beszéltek...azért ilyedtem meg. Mert nekem nagyon fontos lenne a navi...még vacilálok az N97 és Omnia2 között ,de az igo miatt szerintem ez lesz...
-
Orcanus
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1642 üzenetére
Szia!
Köszi a segitséget! Percben kifejezve mit jelent ,hogy tényleg gáz (hideg inditás, internet nélkül)? Rendben van ,hogy pár kb-ot tölt le csak, nem is azzal van a gond, de ha nem előfizetéses vagy akkor mind1 mennyit tölt le...
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1571 üzenetére
Privát
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1559 üzenetére
Phonebook-(bal alsó sarok) New- és ott van hogy Sim vagy outlook
És outlook a telóra menti!
Ez tuti! -
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1549 üzenetére
én is próbáltam most amit mondtál és nekem sem menti bele a meglévőt, pedig berakja worktel-nek és ranyomok hogy done, és megnézem és nincs ott..
mégsem, meg van a megoldás, változtass még vmit a már meglévő contoact-on, mondjuk rakd be personalba vagy business-be és úgy mentsd le a Done-nal!
Úgy már elmentette nekem!Még egyszer kösz a segítséget!
Jó éjszakát Omniások!
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1550 üzenetére
ISTEN VAGY
KÖSZÖNÖM!!!!
Nagyon pánikba estem, nem emlékeztem már a hard resetre..MINDENKINEK JÓ TANÁCS NE TEGYE FEL AZ age of empires játékot, ugyanis az csinálta ezt velem!!!!!
A géppel készült képek nem szálltak el szerencsére!!!
-
schumi.. :D
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1512 üzenetére
nem akarok pesszimista lenni de fogsz egy idő után, és a képernyőn amit nem egyszerű vagy inkább egyáltalán nem cserélhető, míg a fólián lesz karc azt egy idő után lecseréled..
Nem akarok okoskodni, én is így gondolkoztam mint Te korábban csak egy idő után brutálisan karcos lett és nem veszed észre egyből, pedig én Nagyon ügyeltem a korábbi gépre is!!!!
Én tapasztalatból nem használom inkább fólia nélkül, egyrészt ronda lesz és változtani nem tudsz rajta, másrészt x időn belül el akarod adni, csak jóval kevesebbért tudod mint egy jó állapotút.. -
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1442 üzenetére
nincs kis narancssárga pötty a kamera mellett, a felirat alatt???
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Lancelot24 #1441 üzenetére
Start menü settings-ben Sound & Notifications menü alatt pipáld be az Evets-et a Programs-t meg a Notifications(alarms,reminders)
-
jjc
aktív tag
válasz
Lancelot24 #1351 üzenetére
tudna vki linket kuldeni a karcallosagrol, mert en nem talaltam?
es addig en nem szivesen vennem rola a foliat. -
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1367 üzenetére
igen csatlakozik, de ha nem akkor install CD
VÉGREEE ÉL A FÓRUM
lenne egy kérdésem Userek!!!!
Nektek van a hátlapon egy narancssárga kis pont a kamera mellett????
vmi m1 vagy mi???
Három az egyben (szükségtelen ennyiszer hozzászólni), illetve kevesebb smiley használatával is olvasható, amit írsz.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
válasz
Lancelot24 #1364 üzenetére
A SIM-kártyára maximum 16 karakteres nevek férnek el, ékezetek nélkül. Ékezetekkel még kevesebb lehet.
-
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1364 üzenetére
ho-ho!!! nem véletlenül sim-re szeretnéd elmenteni???
-
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1361 üzenetére
most próbáltam egy meglévő nevet is, átírtam hosszú ó-ra és elmentette.. nem állítottam be semmit úgy h nem tudom mi lehet..
mit ír ki? -
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1359 üzenetére
nekem engedte, á, ó ilyenek és társai vannak elmentve..
-
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1358 üzenetére
háát én is így vélekedek a telefonról, de azért kell plusz egy lejátszó mert van 1-2 videó amit a fényképezőgépemmel készítettem és nem játssza le a touch player
de megoldható!
Amit kérdeztél, sztem úgy próbáld meg, hogy felül a ahol van az aksi és a térerő kijelzés, arra kattints rá és bejön phone/bluetooth/wifi és All Data Connection és ott tudod beállítani, sztem.. -
csendes tag
válasz
Lancelot24 #1355 üzenetére
jól mondtad elvileg, így sztem jobb megelőzni mint hogy fokozatosan megjelenjenek a karcok, mert attól nagyon ronda tud lenni egy telo, főleg egy ilyen gyönyörű Samsung Touch
-
legiaap
félisten
válasz
Lancelot24 #1205 üzenetére
Tok jár hozzá szerintem. Amiket én néztem unboxing videókat abban adnak hozzá olyan tokot, mint a Jet-hez. Ilyen gumisat.
-
erdoke
titán
válasz
Lancelot24 #420 üzenetére
Az a 829 $ elég húzós, inkább megvárom a Trémobilost. Nameg a holnapi hivatalos bemutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest