- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
kbencee #2346 üzenetére
Ez tény és való. Az AMOLED az nagyon odab@sz, és az O2 felé billenti a mérleg nyelvét. De! Nem hinném hogy egy PDA-nál ez a legfontosabb szempont.
Én pl. PDA vásárlásnál előnyösebbnek tartanám a Snapdragon 1 GHz procit, és a normális RAM kezelést, mint a kijelzőt, ami azért az Acer-nél se rossz persze nem AMOLED szint. O2-nél előnyösebb még az aksi készenléti ideje, ami 1 napot szvsz. tuti ráver a Neo Touch-ra.
Bár O2 topik, de ezeket az előnyöket, hátrányokat figyelembevéve én az Acer mellett döntenék. Az ára is kérdéses hogy hol fog megállni az O2.nek, mert 2,5 hete még 106k volt a PartNero-nál, most meg már csak 100k. Egy csúcsmodellhez képest nagy zuhanás, és ami még furább az Omnia HD ára azóta sem változott, stagnál 107k a 8Gb változat.
Lehet a Pannon akciózásának is köze van a dologhoz, ahogy azt korábban már írtam. -
Schumacher!
tag
válasz
kbencee #2276 üzenetére
Sziasztok!
Kinek van már hivatalos vagy nem hivatalos
win6.5??
és mi a tapasztalat??Ezt azért kérdezem mert sok helyen beszélgetnek erről és van pozitív és negatív is hogy megéri 6.1-ről 6.5-re váltani... ??
Nagyon megköszönöm előre is a segítségeket, mert igazából én is gondolkoztam rajta de nem olvastam olyan beszámolót ami igazán meggyőzött volna arról hogy 6.5-re váltsak..
-
Schumacher!
tag
válasz
kbencee #1947 üzenetére
Hát jobb használni a Samsungot, mert amit mondtam nektek sokszor hajszállal keskenyebb a Samu de már sokkal jobb és kezelhető 1 kézzel, a HD-val az volt a bajom hogy 1 kézre túl széles volt, a másik amiben itt egyedüli fanatikusnak számítok hogy nekem a widget jobban bejön mint a Htc TF, nem rossz az se ha rangsort kéne csinálni akkor azt raknám második helyre mert látványban és használhatóságban jó, én a widgetet azért szeretem mert látványban és kiszolgálásban és variálhatóságban nekem az jön be a legjobban, sokkal személyesebb...
-
Schumacher!
tag
válasz
kbencee #1939 üzenetére
bevallom az vok egy kuva nagy Samu Fun
Tényleg szeretem a widgetes felületet és nagyon sok mindent kipróbáltam (utoljára a Spb 3.5) és egyszerűen nem, egyik sem jött be eddig!
Amióta az OMnia I900 ellopták és a Touch HD használtam (amit örömmel eladtam) arra vágytam hogy Omnia legyen a kezemben, és akkor jött
az OMNIA II -
válasz
kbencee #1620 üzenetére
Igen az egyik én voltam
.(Cornetto72) Összesen 2-en vagyunk ott ilyen problémával a PDAfun-on,szóval mielőtt bárki konzekvenciát vonna le ebből ne tegye, mert van ilyen, hogy széria hiba.Sajna én voltam az egyik a ki kifogta. Gsmline-nál vettem.Eddig korrektek voltak vidékre futárt küldtek oda adtam, kb kedden derül ki, hogy hogyan tovább..
Egyébként maga a készülék az i900 után érdekes volt.Először amikor kézbe vettem és használtam az első héten akkor eszembe sem jutott eladni az i900-at, mondván ...hát nem is tudom melyik marad.(Most ez jól jött, mert az i900-at használom).Aztán amikor lassacskán "belaktam" MS3,Inesoft 5,stb ..eldőlt az i900 sorsa az i8000 marad. Már adtam volna fel az "eladó egy i900-as" hírdetést amikor behalt az i8000-es.
Nekem az jön le, hogy aki nem penge WinMo-s cuccokba az még ne vegye meg az i8000-et. Várjon a hazai megjelenéssel.
-Olcsóbb lesz.
-WinMo 6.5-ös lesz rajta
-Még az "okosok" is próbálgatják, nem olyan a supportja, mint mondjuk egy e-oldal az i900-nak,bár enek a készüléknek kevesebb buherálni valója lesz, mint az i900-nak ez tény.
-Terozékok is jobban lesznek pár hét múlva.Most mindent csak kintről lehet venni itthon nincs szinte semmi.
-Egy szólgáltatói gari azért kevesebb citerázni valót hagy maga után, mint egy gsm bolté.
-Pár hét múlva aki vesz ilyet már csak végig kell olvasni egy-két (már magyar)fórumot és max 1 hétvégén belövi a neki legoptimálisabbra..Ezekkel az észérvekkel szemben viszont jó érzés, hogy az elsők között vagy. akinek van ilyen baromi jó kijelzős, jó képernyő érzékenységű,jobb üzemidelyű,jól kezelhető cucca.
Most amikor visszaáltam az i900-ra ...hát csak annyit mondok nagyon várom vissza az i8000-et. -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
kbencee #1614 üzenetére
Ti készek vagytok!
már 5 perce röhögök!
Keveseb smiley használatával is értjük, mit szeretnél közölni...
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Nezz
tag
válasz
kbencee #1030 üzenetére
Távolság szenzor van benne, így ha odarakod a füledet a telefonhoz kikapcsol a képernyő. Nekem 5 év windows mobile-ozás alatt nem sikerült 1 progit sem elindítani a fülemmel. Bizonyára, mert pont úgy tartom, hogy az Asus P525-nél illetve a P750-nél is a járomcsontomra pont felfekszik a számsor. Érdekes...
-
Zwiebel
tag
válasz
kbencee #1002 üzenetére
Ennyiből igazad lehet, de ez most szerintem pont nem az a helyzet, mert ha kijön a 6.5 akkor úgy is frissítve lesz
Különben más lenne a helyzet de így... másik pedig az hogy whpgab-nak sincs vele semmi problémája szerencsére (legalábbis én nem azt vettem ki), márpedig nem hinném, hogy annál régebbi lenne
Remélem legalábbis
-
whpgab
csendes tag
-
Schumi26
csendes tag
telesen jó volt, őszinte, "egyszerű", mint egy hétköznapi felhasználó, nekem ez feltette az i-re a pontot !!!!
ez lesz a szülinapi ajándékom is egyben(és az augusztus végén van)
úgy h csak azt akarom tudni, h mikor vehetem már meg???????????????????
ha ezen kívül van is vmi hibája az nem hiszem hogy olyan ordító lenne, h eldobnám -
Dyingsoul
veterán
Hát nem is tudom izé.... nagyon elfogultak voltak ezzel az i8000-rel, alig tudtak vmi normálisat írni róla, jó mondjuk én sem tudtam volna ettől jobbat írni, de azért inkább valami tapasztaltabb embertől szívesebben látnék tesztet.
Lécci valami infót arról szerezzünk már, hogy itthon még miért nem kapható. :SAmúgy ez a napfényes dolog meglep whpgab, a külföldi tesztelők nagyon panaszkodtak rá.
Tényleg amúgy telefonbeállításoknak lehet profilokat készíteni? Gondolok itt többek között az energiatakarékosságra és az ilyen napfényes helyzetekre.
-
Nezz
tag
Pusztán a nyomás kontra érintés dolog. A kapacitív kijelzőt simogatod ha akarsz tőle valamit, a rezisztívnél pedig megragadod és arrébb húzod
Ami azt illeti én évek óta hozzá vayok szokva a megragadáshoz, nem is nagyon éreztem az eltérést (bár azért lehetnek nehézségek). Inkább azt döntsd el, hogy telcsit akarsz (symbian) vagy zsebszámítógépet (windows mobile ugyebár).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest