- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
schumi.. :D #1513 üzenetére
Én is iszonyatosan vigyázok a telefonra, még hat az újdonság varázsa, de egy idő után megszokja az ember a készüléket és akaratlanul is megeshet az hogy az ember elejti, vagy valami véletlenül picit megkarcolja. Amúgy nem mondom nincs valami jól ráillesztve a fólia, hisz a jobb oldalán kicsit levegős egy vékony csíkon a gyári fólia, de ilyen még nem volt, hogy egy készüléken nem zavart a fólia, főleg így, hogy ez az első érintős telóm, azt hittem az lesz az első dolgom, hogy a fóliát lerántom róla, gondolkoztam is rajta, de végül is rajtahagytam és egyáltalán nem bántam meg.
Egyébként elmesélném egyik élményemet: a városban mászkáltam, mikor úgy adódott, hogy fel kellett hívnom valakit. Verőfényes napsütés volt, a kijelzőből semmit nem láttam, viszont egy kis árnyékolás után már úgy-ahogy tudtam tárcsázni a telefonkönyvből. Bosszankodtam is hogy ennyire rsszul látszik a napsütésben. Este viszont mikor valamiért a beállításokat böngésztem vettem akkor vettem észre hogy a backlight be sincs kapcsolva (valamiért korábban kikapcsoltam). Érdekes volt.
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1511 üzenetére
Hali!
Én 2 hete használom fólia nélkül. Ha vigyáz rá az ember nem lehet karc rajta. Ha nem használom, akkor meg elrakom a tokba. 2 naponta megpucolom, de eddig még nem találtam rajta karcot.
-
joey04
titán
válasz
schumi.. :D #1503 üzenetére
Anyagminőségről nem tudok nyilatkozni.
Bár van olyan készülék, pl a SE X2 ahol a gyári fotókhoz képest hatalmas csalódás már az igazi, hands-on fotó is. Ilyet nem éreztem az Omnia 2 esetében, legalábbis nem akkorát. Amúgy sem vagyok erre annyira háklis, például a Nokia N szériás anyagminőség az gáz, de még az sem zavart. -
joey04
titán
válasz
schumi.. :D #1501 üzenetére
kérdezted milyen tesztelő írta ezt. erre ment válaszként okoska.
nem a saját véleményem, és nem is állítottam be úgy. -
joey04
titán
válasz
schumi.. :D #1499 üzenetére
itteni tesztből idézet.
így rá vagy pörögve és még csak el sem olvasod az itteni tesztet?? -
joey04
titán
válasz
schumi.. :D #1497 üzenetére
az Omnia II közepes minőségű, az ujjlenyomatokat nagy előszeretettel gyűjtő, fröccsöntött plasztikból van, ami véleményem szerint túl gagyi egy ilyen kaliberű masinához, arról nem is beszélve, hogy elegánsnak sem mondható.
-
babosmiki
addikt
válasz
schumi.. :D #1483 üzenetére
Max ahogy ismerem őket, de ne legyen igazam, jól lehordják mint a Jet-et ami egy nagyon jó kis készülék csak amiatt rossz hogy saját oprendszeres..
És igazad is lett! -
fairi
őstag
válasz
schumi.. :D #1485 üzenetére
nem widgetek a fő baj,hanem h tetű lassú a lapozás todayban és egy lapozás után még a shortcutként működő widgetek is töltődnek(1-2 sec)!
Uj TouchFloban(2.5) is vannak már widgetként működő ikonok,de nincs semmi töltődés!
Mobileshell is widgetes stb...Bogék videóján a facebook shortcut töltődik,szinte sírni lehet!
-
Orcanus
csendes tag
válasz
Hát nagyon sajnálom hogy elhagyták ezt a krómcsikot. Azzal sokkal szebb és minőségibbnek nézett ki. (bár most sem rossz
) Ez akkor azt jelenti, hogy ilyen csikkal nem is került a boltokba sem (persze nem itthon) ??
2GB és 16GBos változat mikor lesz elérhető? -
kbencee
aktív tag
válasz
schumi.. :D #1488 üzenetére
sajnos. Anno az f480-nal kezdték, ha jól tudom. TouchWiz-zel nekem különösebben nincs bajom, de a widgetektől kiráz a hideg. Inkább a csupasz 6.5 WM, csak egy frankó kis 3.01-es Mobile Shell, vagy winterface
-
Dyingsoul
veterán
válasz
schumi.. :D #1485 üzenetére
Ezt így azért nem mondanám... szerintem nem a samu találta ki a widgeteket, vagy tévedek? Szerintem valahonnan a nokiától indulhatnak a szálak, mivel az n97 megjelenése előtt minden interview-on az ment, hogy "widgets widgets widgets..." Mást nem is nagyon tudtak mondani arról a telóról... jah meg hogy full qwerty, de kb ennyiben ki is merült.... Persze elképzelhető, hogy nem a samutól sem a nokiától indult a widget láz.
Ha tévedek javítsatok ki!
Az mondjuk tény, hogy a samu az újabb-régebbi érintőseibe akarva akaratlanul belepasszírozza a widgeteket
-
Nezz
tag
válasz
Samut ne vegyenek a power userek?
-
fairi
őstag
válasz
schumi.. :D #1438 üzenetére
i8910 képminőségileg jobb az eddig látott i8000-as képeknél,és videóban is jobb,főleg most jött softfrissítés is!
és ha összességében nézzük symbinos telóknak jobb a kameraminőség mint a winmos pda-knak! lehet a winmo kezeli nehezebben a kamerát vagy csak a gyártók nemtörődömsége!
progikat nézzük,winmora látszólag több van,de sok közülük még régi, stylussal kezelhető(nem trendi,és pálcika sincs bent az i8000-ban) vagy nem biztos támogatja wvga kijelzőt vagy egyszerűen összeakad mással,és nem az igazi!
s60v5 elég sok progi van már,i8910-en elfognak indulni kivéve a specifikusan nokia progik,mondjuk nem felhőtlen az élet,szignózási marhaság,és emiatti ajánlott hackelés! -
Lancelot24
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1439 üzenetére
Hali!
Nekem nincs semmi jel vagy felirat. 5.0 MEGA auto focus oszt ennyi!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
schumi.. :D #1439 üzenetére
az egy kis félgömb, ami arra szolgálna, hogy a hátlap kevésbé billegjen a sima felületen. amolyan kis kiegyenlítő cucc. hogy miért pont m1 van ráirva azt nem vágom
-
jjc
aktív tag
válasz
schumi.. :D #1418 üzenetére
kiderült:
a kikapcs-bekapcs nem volt neki elég.
soft reset kellett, h újra lássa a kártyát. -
jjc
aktív tag
válasz
schumi.. :D #1416 üzenetére
úúúúú, b@szki. meggyógyult. :-)
a secubox-ot unistalláltam és csinált utána 1 soft resetet (nem kikapcsolást).
megint látom az sd-t.
most vagy a secubox fogta az sd-t vagy nem kikapcs-bekapcs kellett neki, hanem 1 soft reset.
ez majd csak akkor derül ki, ha visszarakom a secubox-ot. -
jjc
aktív tag
válasz
schumi.. :D #1411 üzenetére
próbáltam én már mindenhogy.
most vagy gáz van a kártyaolvasó részével
vagy telepítettem valamit, ami fogja az sd kártyát.
a memory settings is azt írja, h nincs benne sd kártya :-((( -
Dyingsoul
veterán
válasz
schumi.. :D #1407 üzenetére
Szerintem mi két különböző omnia 2-t kaptunk vagy nem tudom
Nekem valóban halknak tűnik a zenelejátszás a külső hangszórón, bár még az sms jelzésre és hívásra még most fogok valami egyedit beállítani, majd tesztelem a funkcióit, de most rohanok az egyetemre, 8kor jövök tovább tesztelni a készüléket!
Addigis még egy kérdés: mielőtt elkezdeném szétcincálni mindenféle progival a memóriát, valami biztonsági mentést hogy csinálhatok róla, arra az esetre ha totál besz*rna a rom vagy mi?
? Amúgy a cd-t amit kaptam nem olvassa be a meghajtóm, valami nagy gáz van a pc-m oprendszerével, nagyon sok vadonat új dvd-ket nem olvas be, de ezt majd a win7 topikba irom!
-
babosmiki
addikt
válasz
schumi.. :D #1397 üzenetére
Tudsz vmit ajánlani?
-
Loretto
veterán
válasz
schumi.. :D #1383 üzenetére
Így van, amivel élve kapsz egy 3 órás bant.
-
válasz
schumi.. :D #1379 üzenetére
Nem először kell a szerkesztési időn belül küldött hozzászólásaid egyelnem.
Tanulj meg az itteni szabályok szerint fórumozni, akkor nem szólok én sem.
Ne válaszolj, maximum privátban.
Köszönöm. -
babosmiki
addikt
válasz
schumi.. :D #1373 üzenetére
Maradj csak, csak ne pörögj annyira!
-
joey04
titán
válasz
schumi.. :D #1372 üzenetére
köszi!
annyi még hogy azt hogy tudom előhozni? mert a videókon akkor látom amikor nagyítanak. csak így jön elő? ez valami samsung specifikus dolog lehet mert a többi wm-os telefonban amiben opera van ilyet még nem láttam! -
joey04
titán
válasz
schumi.. :D #1369 üzenetére
#1337re tudsz válaszolni?
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1363 üzenetére
Én is meglévő nevet próbáltam. Ha elakarom menteni, akkor levágja a nevet.
Pl: Ávár Zsolt benne van a telefonkönyvben
rámegyek az edit-re majd done-ra, úgy hogy hozzá se nyúltam Ávár Zso -ként ment le.Eszem sincs, hogy miért csinálja...
Lehet az a gond, hogy a sim-en vannak a nevek elmentve?
Ok! Már ki is próbáltam, átmásolva a telóra már jól menti le. Hogy miért csinálja?
De sebaj az a lényeg, hogy jó lett! :-)
Egyébként te milyen billentyűzetet használsz?
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1360 üzenetére
OK!
Köszi!
Az előbbi kérdésemre esetleg nem tudod a választ? Az á, é karaktereket nem engedi menteni a telefonkönyvbe!
Üdv.:
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1354 üzenetére
Elvileg karcálló. Ha nincs dörzspapír az ujjamon, akkor "elvileg" nem karcolódhat. 1-2 kisebb karc meg úgy is lesz rajt egyszer.
A fóliával meg az a gond, hogy ha egy kicsit is izzad az ujjad, akkor elég gáz használni.Majd vigyázni fogok, hogy ne karcolódjon! :-)
-
Dyingsoul
veterán
válasz
schumi.. :D #1335 üzenetére
Igen-igen, alátámasztom, már az ujmobilokról rendeltem, de köszi azért hogy szóltál!
Egyébként Debrecenben a helyzet: sok gsmboltban nem is hallottak róla, máshol kinevettek, hogy szerintem most nekik azon van haszon, ha egy 130ezres készüléken nyernek 4ezer forintot vagy azon, ha egy 20 ezres készüléken nyernek ugyanennyit... na erre inkább nem válaszoltamA halköz gsm-et nem ajánlom senkinek. Egy olyan díszp*csa ül bent, aki a '78-as scud rakétát is jégkrémként árulná abban a tudatban, hogy az valóban jégkrém... na de ezt elmesélem bővebben: Bemegyünk haverral, PDA telefonokról érdeklődtünk, a válasz: "Sajnos mi csak mobiltelefonokkal foglalkozunk, pdakkal nem..." Kiténferegtünk, haver mondja, hogy azért megkérdezhettük volna úgy, hogy konkrét típust mondunk neki, hátha... visszamentünk, mert kb 10 m-rel hagytuk el, de már másodjára mikor beléptem, épp szólni akartam, mikor elakadt a lélegzetem: megláttam az i900-at a vitrinben... majdnem elröhögtem magam, a csaj nézett, hogy mivan, mondom neki, elnézést, ez a telefon itt mi? (rámutatok az i900-ra) azt mondja mobiltelefon, mi lenne... na mondom én ugy tudom, hogy ez pda... na mindegy érdeklődtem nála az i8000 felől, mondta, hogy rendelni tudnak, 1 év garanciával amit ők személyesen állnak (na gondoltam ebből nem kérek ilyen szakmai háttérrel...), magyarul bolti garis. Amúgy ha valakit mégis érdekelne: 135ezer, rendeléstől számított 2-3 nap után érkezik meg, 20k foglalót le kell tenni előtte...
Voltam több boltban is de ezek voltak a legélménydúsabb boltok. Azon gondolkozok, hogy ha már hozzájutok csütörtökön a kicsikéhez, szerintem írok egy blogot a vásárlási tapasztalatomról, próbálkozásaimról ilyesmiről.
-
joey04
titán
válasz
na csak hogy pörögjön a topik: láttam több videón is, pl ezen 7:22-nél, hogy amikor nagyít a böngészőben, akkor a bal felső sarokban egy kis téglalap jelenik meg, ami piros keretben mutatja, hol vagyunk az oldalon belül. No ha ilyenkor azon ügyködünk, akkor azt a piros keretet le lehet húzni a kis téglalap aljára, hogy ezzel a teljes éppen megtekintett oldal aljára ugorjunk? Remélem érthető a kérdés
Szóval azzal el tudom érni azt, hogy pl itt a fórumon egy topicban ha 200hsz-ra van beállítva a fórum ne kelljen az ujjammal lescrollozni az oldal aljára, hanem egyből oda tudjak ugrani?
tehát az a kis téglalap kb így működik ahogy az 1:30 körül látható? -
Impair29
csendes tag
válasz
Sziasztok!
A mai nap megérkezett az Omnia 2-es. Első benyomás: hihetettlen!!!
Ami egy kicsit zavaró, hogy van egy-kettő olyan menüpont amit csak cerkával lehet beállítani, lehet ujjal is de akkor sokat kell tökölni. :-)
Egy kérdésem lenne. Levettem a gyári védőfóliát a kijelzőről és szeretnék rárakni valami jobbat. Ötlet?
A következő napokba rengeteget fogom tesztelni. Lehet majd kérdezgetni!Üdv.: Impair
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest