- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Szerintem csak az ikonját cserélték ki...
(#2894) Mendax
A legújabb bétában (2u) hozzáadtak egy csomó készüléket, ahol elforog automatikusan. Ha mégse, akkor ebben a GYIK-ban van megoldás az automatikus és a manuális forgatásra is. -
spani
csendes tag
Nálam is reklamált a helyért a Toolbox, aztán feltette a frissítést. Onnantól kezdve a képernyőt nem töltötte ki a program, vissza kellett állítanom az eredeti változatot. Utána gondoltam felteszem az ingyenesen elérhetó arany oldalak POI gyűjteményt, 11 Mb, na ennek már a progi szerint nem volt elég szabad hely, kb 1,5 Gb a szabad hely a kártyán.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
-
-
TooN
aktív tag
Hi, Mendax!
Nézd meg, hogy az adatkapcsolatoknál növekszik e a fogadott kb-ok száma! Elméletileg adatforgalomnak kell lenni, függetlenül, hogy mennyi adatot küld, így szerintem csak a fogadott mennyiség más, hogy csak fejlécet kapsz, de persze ezt te állítod be.
Ha a "kélek" tartalmát is nézed, de a csatolmányokat nem töltöd le, akkor sem nagy a forgalom!
Én sokat használom a szerver szinkronizálást, de minimális az adatforgalma, pedig a teljes levelet szedem mindig!
---------------------------------------
AS = ? = Active Sync
Ha igen, akkor az nem szervert szinkronizál? A PC nem aktív folyamatosan, így azzal szinkronizálni?
Vagy rosszul gondolom?
Én szerverrel szinkronizálok!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest