- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
"már 4. hete próbálom beszerezni a készüléket, mert mingid elkapkodják előlem, ennek ellenére nem ömlenek a hozzászólások.."
erre a részre mondtam vmit,mivel a bejövő telókat elkapkodják....globális nézőpontból:lehet a fő ok nem a válság(mivel az okosteló piacot nem annyira érinti) hanem a riválisok erősödése..
IPhone is végre gatyába rázódott(csökkent a hülyeség benne),android lassan kezd előretörni,Nokia érintőstelói is népszerűek lehetnek...
Persze még omnia2 még nincs is hivatalosan itthon...Winmo mellett növekedő "utálat" se tehet jót neki...
kérdés komplex az biztos,de "mindig elkapkodják de nincs fóruméletre" nem válasz h globális visszaesés van
-
-
-
erdoke
titán
Azért nem TP2 vagy OmniaPRO, mert a felsorolt igényeim mellett ott van még az elvárás a max. 14 mm vastagságra és max. 140 g tömegre is. Persze ezt valamikor felső határnak szabtam, jobb a 12 mm és a 120 g.
TP2-t semmiképpen nem vennék az elavult processzor és a flash memória hiánya miatt (kényszeríti az embert a tört iGO használatára), és ezt figyelembe véve nagyon drága. -
babosmiki
addikt
Bocsi, de én direktbe a youtube videókat linkeltem amiket előttem még senki!
Nem biztos, hogy mindenki végig olvassa a pocketnow review-ot,
előttem csak az volt linkelve!
Nem kéne a másikat fikázni ha nem tetszik a Hsz-em ne olvasd el,
vagy előtte gondolkozz mielőtt valamit írsz!
Foglalkozz inkább a készülékkel, ne velem ha lehet! -
ROBOTER
addikt
Ha visszavette, miért vette vissza? Azért nem feltételezem a tesztelőről, hogy szándékosan kikapcsolta, csak hogy rosszabb legyen. És azért, mert az visszavette, nem kellene egyszínű világosszürkének lenni az egész képernyőablaknak.
Amúgy nem tudom, hogy ez a hibrid megoldás (amoled + backlight) egyáltalán segít-e akármit is nappali fénynél. Ha ennyien írják, hogy olvashatatlan, akkor talán lehet benne valami.
Nekem inkább pont úgy tűnik, hogy a fotó (termékfotóhoz illően) valami fénysátor szerűségben készült (ami hasonlít a kinti viszonyokhoz), és a szórt fénytől teljesen bekakált a képernyő.
-
erdoke
titán
-
Dyingsoul
veterán
Nyugi alex, ő csak egyszerűen megszokta, hogy reagál minden egyes felhasználó mondókájára a topicban, így mindig ott van mindenki után és nincs szüksége válasz gombra.
Más: Hogy valami érdekes is kerüljön ide, következzen két link, nagyon részletes specifikációról, megjelenési dátummal:
Link1
Link2Asszem október lesz belőle már csak a cikk id-je miatt is.
-
Dyingsoul
veterán
Szerintem én kedvelném a WM telefont, mivel programozónak tanulok, egyetemen. Ez is közrejátszott abban, hogy ne a symbian oprendszert válasszam, habár a multimédia is fontos számomra, az sem mindegy, hogy mennyire szabhatom a telefont a saját személyiségemhez, igényeimhez.
Persze az angolt eléggé vágom, attól még nem nagyon tudom, hogy mi az a főzött rom, de gyorsan beletanulnék a dolgokba szerintem.
Szeretem ha a dolgokon el tudok mütyürözgetni és ha több lehetőség áll előttem (ezért is szeretem jobban a PC-t, mint a játékkonzolokat, amellett, hogy PC-n elég sokat játszom). Ha vennék egy wm telefont nem az lenne hogy oké, használom, hanem tuti feltúrám a netet, hogy milyen alkalmazások/lehetőségek elérhetőek.
Az N97-ben egyébként (mint ugye az N series telefonok) multimédiájával fogott meg: számomra megfelelő minőségű képeket készített, szép volt a videója is és a nagy kijelzőn szerintem filmet is jól lehetett nézni.tetszett még az, hogy 3.5ös csatlakozót használt és a 32 giga belső memóriát is simán ki tudtam volna használni, ezekhez jött még a nyitásmechanika, ami magával ragadott. Aztán jött bog, amelyik nap beszerezte irkált egykét hozzászólást a fórumba, nagyon lenyűgözte a telefon. Aztán láttam a tesztet, utána változott a plecsni, olvastam a fórumot és nem csak az N97-től ment el a kedvem, hanem az egész nokiától... (bár soha nem lesz jobb telefon mint a 3310
) Jah és azóta sem volt a kezemben N97 és szerintem nem is lesz, egyszerűen nincs a közelemben, baráti körömben, olyan ember akit ennyire érdekelnének az új telefonok (és persze kevesen tehetik meg.. én is amcsiból hozattam volna, de azt is meggondoltam mert valóban, ha wifiről fórumozok vagy emailezek akkor nuku ékezet).
Játékokban egyébként egyébként nálam a wm tutira befutó, miután láttam Ezt a cikket. Persze említettem, hogy nálam ez nem elsődleges szempont, de az iphone is elmehet a sunyiba, ha a nagy klasszikusokat, amikkel még AMDK6-al játszottam, illetve egykét régi kedvenc C64-es játékomat tolhatom WM-en is.
Gyártók közül szerintem a Samu vonalat fogom most a legjobban figyelni, hihetetlen milyen gyorsan kiadták most ezeket az új tellákat, amik nem rosszak, még emlékszem mikor az omnia 2-nek csak a tervrajzát mutatták, egyből be is azonosítottuk a fórumon a menügomb alapján.
-
Dyingsoul
veterán
-
erdoke
titán
Ezek közül az iPhone-hoz lehet leginkább hasonlítani, mert a két CPU kvázi megegyezik, csak az órajelük fog némileg eltérni. Az összes többinél nehéz clock4clock összehasonlítást csinálni, mert architekturálisan különböznek. (lásd 528 MHz-es Qualcomm vs. 524 MHz-es XScale összehasonlítása)
Ha valóban 667 MHz lesz az Omnia2, szemben az OmniaPRO 800-ával, akkor az biztosan a nagyobb kijelző és a kisebb akksi miatt van, hogy az üzemidő ne legyen drasztikusan rövidebb. -
erdoke
titán
A Samsung-féle 1.0 és 1.5 Widgets számomra is értelmetlen. Kérdés, hogy a 2.0 hogyan fog működni, bár nem remélek komoly előrelépést.
Viszont összességében az Omnia II már béta menüvel is egészen jól használhatónak tűnik, közelíti a MS3 praktikusságát, de legalábbis nekem jobban bejön, mint a HTC TF-i. Persze a kocka dolog inkább mókusvakításnak tűnik, de sok embernek ez döntési alap lehet. -
zack
nagyúr
Ezeket mind te írtad nekem:
"Amúgy nagyon nem mindegy hogy WM vagy symbian. Óriási a különbség. De ha ezt nem tudok, akkor most inkább nem mennék bele."
"Mondom, hogy nem tudod, külömben nem mondanál ilyen badarságot."
"Na ennél a mondatodnál vált teljesen világossá a számomra, hogy én vagyok a hülye hogy egyáltalán le álltam veled vitatkozni."
Folyamatosan osztottál, hogy ez ép ésszel fel nem fogható ami a Symbian és a WinMo között van, és ha eddig nem tudtam, kár is belemenni, mert elmagyarázhatatlan. Majd amikor rákérdeztem konkrétan, nagy kegyesen leírtál annyit hogy neked miért jobb. Általános "pro" és "kontrát" nem írtál. Gondolom azért mert te sem vagy vele tisztában. De kérlek most már ne keresd ki a google-ből, mert nem érdekel, arra lettem volna kíváncsi te tudod e.
Mert én véleményeztem a WinMo-t ami mellett ugye nem lehett szó nélkül elmenni, egyből megvolt a meddő vita alap, és kezdődött a "lenézős" stílus, hogy ép ésszel ez fel nem fogható, legalább is nekem biztos nem.
Szóval most előadod hogy én miért nem látom be hogy neked bejön a WinMo. De könyörgöm...nem is ez volt a lényeg. Onnantól lett ez a lényeg, hogy "megfogtátok" azt a pár szót, amit saját véleményként leírtam, szóval ez az eddig kialakult felesleges vita csak nektek köszönhető.
Csak hogy tudd...nekem tök mindegy hogy WinMo vagy Symbian, a lényeg hogy ne zárt OP rendszer legyen, és azokat a dolgokat tudja amiket használok. Mind a kettő használható, és jó hardverrel jó kis okostelefon / PDA válik belőlük. Aki elsősorban telefonálásra veszi, úgy gondolom a Symbian-nal jobban jár. Aki meg a PDA mivoltjából, és a telefonálást másodlagosként kezeli az értelemszerűen WinMo-t fog választani.
Úgy ahogy elindítottátok ezt a vitát, itt most le is zárom a részemről. -
zack
nagyúr
Senki sem kért hogy álljál le velem vitatkozni, és hogy kampányoljál a WinMo mellett. Felesleges. Kinek ez a jobb kinek az. Nem értem mit kell ezen megsértődni.
El kell fogadni hogy más másképp gondolja a dolgokat mint TE. Nem pedig irónikusan "magas lóról" válaszolgatni.Enjoy: Így van, felesleges ezen vitázni.
-
zack
nagyúr
Tudom mi a különbség...
De nekem elég a Symbian is, végül is ezek csak telefonok. Mit nem tud egy Symbian-os Omnia HD amit az Omnia 2 tudni fog, és fontos a mindennapokban? Ez csak azon fog múlni ki melyik felületet szereti és okos telefon kell neki vagy PDA. A PDA-t használok júzerek vannak a legkevesebben, mert kevesen használják ki a relatíve nagyobb tudást.
De ha nyáron jön T-hez az iPhone 3G(S) akkor azt fogom venni. Jó cumó lesz ez is. -
zack
nagyúr
Persze.
Nem akarok én riogatni senkit...
Nekem szvsz. elég lesz az Omnia HD is...WinMo vagy Symbian, nekem édes mindegy. A lényeg hogy ne legyen zárt OP rendszer, és a GPS-t offline-ban is tudjam használni normális progival. Szóval zárt OP rendszer semmiképpen sem kell, és amennyivel többet fog tudni az Omnia2 az Omnia HD-nél, az nekem nem fogja megérni azt a +30+40k-t, és a plusz 3-4 hónap várakozást. Viddeokon egyébként elég döcögősen hasít...a touch funkció nem működik valami fényesen, nem igazán úgy működik ahogy kellene. Van hogy késve reagál, belassul, majd mindent gyorsan bepótol...lehet ez csak azért van, mert beta állapotú, de akkor meg nem kellene ilyen vidókat mutogatni, mert siralmas látvány. -
Mamuska
őstag
Persze, hogy megy, csak annyi, hogy késik a hang pár másodpercet. Valószínű azért tettek bele más fajta procit az újakba, mert dimaond,pro, HD is szenvedett ettől a betegségtől. Egyszer beszéltem egy HD tulajjal, ő föltett valami xda-s romot, azt azzal működik minden mint a karikacsapás.
-
Mamuska
őstag
Én is komálom a HD-t, csak kicsit sokallom érte a 150-et. Nem hiszem, hogy az omnia2 drágábban nyitna. Az köztudott, hogy késik a HD navija, lehet xda-n megoldották, meg az omniában azért egy jóval jobb prockó lesz, azon lekonvertálatlanul is le kell, hogy játsza a filmeket, míg a HD-n ez már nem megy. Az amoled kijelző, meg a nagyobb akku páros meg sokat dob még rajta. Nekem már sokkal jobban tetszik az omnia2, lehet fél év múlva bepróbálom ha tűrhető ára lesz.
-
zack
nagyúr
Kint van már az Omnia2 uraim...mi több Magyarországon van.
[147k az induló ára ami sztem nem vészes!]
-
Enjoy
addikt
Nos igen, akkor val'szeg 5MP-es lesz, de így akkor is furcsa.
Illetve másik mizéria az a bekapcsoló gomb:
Képek a cikkben
Most akkor van a tetején bekapcsoló gomb, vagy csak letevő-piros gomb hosszan nyomásával történik ez meg...? -
Enjoy
addikt
Bazz, akkor van szükség stylusra...
Én is elég sűrűn tolok fel az Omniámra új ROM-ot, volt már rajta vagy 15-20 update, elég sok progit próbáltam, nah meg eleinte sokat telepítettem újra cuccokat, aztán meguntam , s backupolok.
De ez idő alatt nem használtam a pálcikát.
Reset esetén sem a reset pöcökkel szórakoztam, hanem hosszan nyomva kikapcsoltam a telót. Kijelző kalibráláskor pedig elővettem egy fogpiszkálót
A kézírásfelismerőnek pedig nincs értelme, főleg hogy javarészt nem ismeri az ékezetes betüket, akkor meg minek? másrészt sokkal gyorsabb bepötyögni landscape-es billentyűzettel a dolgokatlSzerintem mi pont két ellentétes véglete vagyunk ennek az ügynek, egyikünk se fogja tudni meggyőzni a maga igazáról...
-
erdoke
titán
Elég sokat gyűröm a masinát, de én se használok stylust, és maximálisan támogatom, hogy olyan felület legyen rajta gyárilag (is), hogy ne legyen rá szükség. Jelenleg nem egy, de nem is két alkalmazásra van szükség ahhoz, hogy ki tudd kerülni a használatát. Ha ritkán kellene, ott a tapiegér, amivel ki lehet váltani. Viszont az Omnia2-nek nem lesz tapiegere (sajnos), így marad a 3,7" kijelző, és a UI optimalizálása.
Soha nem volt lifegő szar az Omniámon, és örülök, ha végleg el lehet majd felejteni. -
Enjoy
addikt
Ajnye, honnan van infód, h mit tartalmaz a csomag? Esetleg link?
Mert én ahogy elnéztem nem nagyon lehet "lifegő szart" felakasztani.
Szerintem a samsung nem tervez ilyet hozzáadni, mert nincs is rá szükség...
De ha adnának is, akkor sem lesz lifegős, mert nincs hova beakasztani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest