- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
Hi, Mendax!
Nézd meg, hogy az adatkapcsolatoknál növekszik e a fogadott kb-ok száma! Elméletileg adatforgalomnak kell lenni, függetlenül, hogy mennyi adatot küld, így szerintem csak a fogadott mennyiség más, hogy csak fejlécet kapsz, de persze ezt te állítod be.
Ha a "kélek" tartalmát is nézed, de a csatolmányokat nem töltöd le, akkor sem nagy a forgalom!
Én sokat használom a szerver szinkronizálást, de minimális az adatforgalma, pedig a teljes levelet szedem mindig!
---------------------------------------
AS = ? = Active Sync
Ha igen, akkor az nem szervert szinkronizál? A PC nem aktív folyamatosan, így azzal szinkronizálni?
Vagy rosszul gondolom?
Én szerverrel szinkronizálok!Üdv!
-
TooN
aktív tag
Helló, Mindenki!
A Omnia II.-nél a led használható "zseblámpának"?
Van olyan lehetőség, hogy pl.: mint SE-nél, hogy 1 percre felkapcsol?
Üdv!
-
TooN
aktív tag
Hi, Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy kártyafüggetlen Samsungot szerintetek hol érdemes venni!
Van olyan bolt, akit kimondottan ajánlani tudtok?
Vagy van olyan, akit kimondottan nem ajánlotok?
Garancia kérdésével hogy állnak a boltok?
Milyen tapasztalatotok volt eddig?Készülnék megvenni a Pixon 12-t és fontos lenne, hogy hol vegyem meg a Samut!
Írjátok meg nekem, hogy milyen tapasztalatotok van eddig a boltokkal kapcsolatosan, különös képen a garancia érdekelne!
Ja és szerintetek érdemes olyat venni, ami magyarítva van, vagy jobb, ha nem piszkálnak bele, vagy ez már olyan szinten van, hogy tök mindegy?
Előre is köszi mindenki segítségét!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
Ma van a fórum mentes világnap?
-
TooN
aktív tag
Az Anycall Koreában a hivatalos neve a Samunak, vagy a Samsungon belül egy családnak a neve?
Vagy mit tudom én?
-
TooN
aktív tag
válasz
Schumacher! #2254 üzenetére
Qrva jó lett!
És mellesleg a kamera így süllyesztve lett és így védve!
Nagyon jól van méretezve!
Fasza!
-
TooN
aktív tag
Ebben igazad van, de ha pl egy megnyitott .doc-ot nézek, vagy egy képet, vagy .xls, akkor elméletileg a megjeleníthető képpont az ami számít!
Vagy ebben is befolyásoló, hogy a WM OS mekkora felbontású programot tesz elérhetővé, míg a Symbian vagy a zárt mást? Erre gondolsz?
-
TooN
aktív tag
válasz
Schumacher! #2223 üzenetére
Hi, Schumacher!
Köszi az infót!
Windowsos mobilt még nem használtam. Amiket leírsz az azt jelenti, hogy a Win office progik "kicsiben" elérhetőek? Mondjuk egy .xls-t nem csak nézni tudok, hanem szerkeszteni is, onnan meg csatolva levélben küldeni stb.! Így érted, hogy vissza adja a PC érzést?
A Fotók milyenek sötétben? Mennyire használható a dual led? Kb hány métert tud bevilágítani?
Nekem nagyon a Pixon 12 irányába hajlik a gondolatom a xenon vaku miatt, de mellette azok az alkalmazások fontosak, amiket írsz!
Dilemma???
Üdv!
-
TooN
aktív tag
válasz
Schumacher! #2215 üzenetére
Hi, Schumacher!
Kifejtenéd, hogy milyen az amikor mintha nálad lenne a PC-d?
Én most elérem a szerveren a leveleimet, a partnereimet, a naptáramat és a feladata kiosztást a Mail for Exchange segítségével. (Nokia E51-en fut)
Váltani szeretnék és nagy a dilemmám, hogy mire?
Az office alkalmazások mellett a fotó a mániám! Ezért HTC Szifon kizárva - Nokia nekem személyes vélemény csak, hogy érzésre ugyan azt kapod, mint 10 éve - Ami bejönne és tetszik az a Samu és a SE!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
Hi!
Szinkronizálást valaki használja az Omni II-n?
És esetleg szerverrel?
Üdv!
-
TooN
aktív tag
Hi!
Valakinek van személyes tapasztalata az Exchange ActiveSync programról?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Opel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest