- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
Dehogy vettem én támadásnak, amit írtál. Ne viccelj már
. Csak válaszoltam neked és szerintem semmi bántó nem volt a kijelentéseidben. Csak a rend kedvéért még egyszer és tényleg utoljára
: a kijelzőben valóban lehet némi szubjektivitás, hogy nekem az amoled tetszik jobban
. A többi dolog meg nem vélemény, hanem tény, hogy azok meg hiányoznak a HD2-ből, tehát vita tárgya sem lehet. És pl. az akksi jobb az i8000-ben! Ha nem értesz egyet velem, azzal engem nem bántasz meg, szíved joga! Üdv
-
kosturica
őstag
"Elfogult vagy, de hát az vesse rád az első követ, aki nem az
"
Direkt tőlem független dolgokat írtam, olyanokat, amik nem szubjektívek, nem megítélés dolga. Talán az egyetlen dolog a kijelző, amit említettél, hogy kapacitív és nagyobb, azon lehet töprengeni. Mivel nálam is volt mindkét készülék, mégis azt mondom, hogy az amoled milliószor szebb, mint a TFT, méret meg multitouch ide vagy oda.
Abszolute nem a két készülék összehasonlítása volt a cél, ha észrevetted, és ezért nem is említettem a HD2 számos kiváló paraméterét, hanem animoo hozzászólását kiegészítettem a saját gondolataimmal. Ebben a világon SEMMI elfogultság nem volt, csak tényeket sorakoztattam fel! -
fairi
őstag
HD2 mellett ami egyértelmű..
gyorsabb,mivel sokkal erősebb menne a proci,ami még a WINMO-t is turbófokozatra kapcsolja
másik sokkal több ram...sense híresen jó,még az omnia2-re is portolni próbálja mindenki..
pl már létezik stabil 1.3 magyarul..
és létezik 2.5 ami működik,csak sajna a srác abbahagyta a fejlesztés...
de nincs veszve semmi egyik magyar fórumozó is elkezdett ügyködni,lehet mi magyarok csináljuk meg a stabil sensét az omnia2-re -
runner 125
nagyúr
Nyilván, nem térek ki, h mire gondoltam, de a nem általad létrehozott filmek nagy része AC3-as.
A másik fele viszont érdekes, mikor készült el hozzá? Kb 1,5 hónapja szétkerestem mindent még a HD-m kapcsán, de semmit nem találtam. Jah és végigpróbáltam vagy 2-3 féle TCPMP-t + CorePlayer-t is. -
Neo3
tag
köszi! így külsőre nem rossz! feltelepítésre gondoltam, nem felépítésre, de azt hiszem ezt sikerült megtudnom, hogy akkor ezek szerint ez IS fent lehet (nem olyan, hogy vagy ez vagy a widgetes felület és akkor a gépen (PC) kell szöszmötölni valamit, ha át szeretnék váltani egyikből a másikba.)
egyelőre csak tájékozódom, hogy majd mit, hogy kell. ez a felület amúgy gondolom jó a Pro-ra is, a B7610-re, mivel gyakorlatilag u.a. a két készülék a qwerty-t leszámítva.
-
Enjoy
addikt
A WinMobile alapból nem egy nagy eresztés, de olyan rendszert lehet belőle varázsolni, amilyet akar az ember. Ez a jó az egész WM-ben, hogy azt csinálsz vele, amit akarsz.
Turkálsz a rendszerfájlok között, registry-ben átírod úgy az adatokat, ahogy neked megfelelnek, az egész egy játék
iPhone rendszere ugye zárt. DE csak annak, aki default user
Feltöri az ember, és ugyanúgy megvan minden titkos rendszer fájl, amit elakart rejteni az apple. Szóval lehet itt is butulni! Csak ahhoz, hogy jó mélyen belenyúljon az ember a dolgokba, már alapból bele kell nyúlni
Bár még csak 1,5hónapja van meg, de már ezen ügyködöm: Kép - nem éppen a gyári menürendszer
Szóval, aki akar valamit, azt meg is tudja csinálni.Én a kihívásokat kedvelem, s most a legtöbbet az iPhone-ban látom.
De több mint valószínű, hogy következő telóm WM-es lesz, de az már inkább WM7 lesz, ha nem csusztatják még tovább a történetet.Nah, de nem off-olok tovább, jó kávézást
-
Napfénysüti
nagyúr
Hehe nálam ugyanez a helyzet: fateromék se tartanának normálisnak hogy ennyi pénzt adok telefonra. Inkább nem is fogom megmondani mennyibe került, ők már az E51 árárt is sokallták.
De bezzeg Wind az lett ami a gépem mellett mondjuk játéknotebooknak tűnik csak, az én szememben meg csak egy vicc amúgy is.
Amúgy tegnap kellett volna megkapnia a kollégámnak(mivel nem vagyok otthon általa rendeltem) de sajnos nem hozták meg. Így maximum holnapután kaphatom kézhez.
-
Enjoy
addikt
Az komoly jelenet lehetett xD
Ezek a pillanatok mindent megérnek.
Egyébként nekem is iPhone-om van, de néha olvasgatom O2 fórumát, mert én is hard ppc-s voltam. De kellett egy kis váltás, mert a 6.5 semmi xtrát nem hozott a 6.1-hez képest.Nah meg az a mocsok O1 6x volt szevizben és elment tőle a kedvem.(Mindegyik alkalommal elkezdett "sercegni" ill. a digitalizáló is felmondta a szolgálatot...Ezért nem vettem O2-t, mert féltem, hogy megint kifogok egy hibás kávét.
O2-nél is jelentkezik az a betegség, ha teszel fel akármi progit, ill. médiafájlt, akkor a "ritmusra" rezgésből át áll automatice folyamatos rezgésre? (fogadott hívás esetén)
Ill. még egy kérdésem lenne: a Tethering megy rendesen már O2-vel? -
zack
nagyúr
Ilyenkor már nehezen telnek a napok, és a percek óráknak számítanak. Gondolom sokat forgolódsz, és aludni sem tudsz nyugodtan.
De jó érzés volt nekem is hétfőn felkelni (nem tudtam aludni csak 4 órát
), és elindítani a vételi procedúrát. Azon imádkoztam hgy az adrenalintúltengésemtől ne b@sszam magam oda a motorral amíg odaérek a PartNero-ba.
Átvenni, kibontani, beüzemelni, érezni azt a tipikus "új" szagot...nekem nagy élmény volt, szinte szertartás. Persze most is az, csak másképp.
-
animoo
senior tag
ezzel a hardcore user dologgal en is egyetertek. en kifejezetten szeretek butykolni vele. turelmem is van hozza,addig probalkozom vmivel,mig jo nem lesz. de van aki hulyenek nez h minek ilyen mikor minden telefon ugyanazt tudja.
phhh: ja, a mi topikunk meg nen oiyan porgos...
-
lasvegas
tag
ez nem igaz
ha a mobil tv-vel és a híváshanggal csörgés beszédhang hangosításával tudtam volna valamit csinálni nem adtam volna el minden más hibátlan volt rajta,de nem leszek szívbajos ha ez sem jön be megyek tovább de remélem ezzel minden ok lesz
szerencsére két előfizetésem van
de a HD2 nekem túl nagy próbálgattam kézbe vettem,úgyhogy most az omnia van soron.
-
zack
nagyúr
Sztem meg az O2, és bármelyik másik WinMo-s PDA hardcore júzereknek való. Aki nem ebbe a körbe tartozik, az el fogja adni, hogy mekkora szar, meg bonyolult, és vesz egy Nokia-t.
Szóval nehogy azt hidd hogy laikusok meg fogják venni. Aki meg megveszi, gyorsan el fogja adni, vagy csak alaptelefonnak fogja használni.
Akinek tetszeni fog, azok régóta benne vannak a PDA-k, telefonok világában, és értenek hozzá annyira, hogy kis idő elteltével profin tudják kezelni. Az az hardcore júzerek. -
zack
nagyúr
"A felvenni 720p-bent . . . hát gyanús kicsit. Inkább egy upscale-elt videót mondanék, nem natív 1280x720p-t."
Miért lenne gyanús? Mire alapozod ezt?
Bár igazából mindegy is, ez biztos natív 720p, nem hinném hogy fel lenne skálázva. Gondolom ezért van hogy meg-meg riccen...
"A tárhellyel is vitatkoznék kicsit, mert elérhető már most is 64 GB flashrom, vagy ha az SSD-ket vesszük figyelembe több is"
És ez most hogy is jön ide hogy mekkorák az SSD-k?
Telefonokról és azok belső memóriájáról volt szó, ahol jelenleg a MicroSDHC a legelterjedtebb formátum. Az hogy gigantikus méretű belső tár + nagy méretű külső memória legyen egy telóba sok idő lesz. Megnöveli a gyártási költségeket tök feleslegesen. 1-2 vér istván miatt nem fog megváltozni a világ. Jelenleg egy 8GB belső tár + 8GB MicroSDHC is több mint elég. A többség még mindig 2GB memo kártyánál tart, és valljuk be, az is elég sok mindenre.
Ezzel be is fejeztem az off-ot. -
zack
nagyúr
Elbeszéltek egymás mellett.
Erdoke is pont az suggallta, hiába tudja elméletileg a Snapdragon, gyakorlatban még az se tudja. Hiába a legerősebb PDA a HD2, ez még mindig kevés. Az meg a másik, 7-8GB simán van egy 720p movie, tehát 16GB MicroSDHC minimum kellene hozzá, és a nagy türelem, amíg rámásolja a júzer azt az 1db filmet.
Szóval nem az erőforrás döglesztés a legnagyobb gond, viszont azt jól látod, hogy felesleges 1280x720 felbontást nézni egy 800x480, vagy egy 640x360 (I8910)) kijelzőn.
Én azt mondom bőven elég egy konvertálatlan DivX támogatás egy telefonra. A hardver el fogja érni 1-2 éven belül a 720p videólejátszást, de a tárhely nem hinném. Ahhoz bődületes 40-50Gb kártyák és belső memória kellene hogy kényelmesen és gyorsan 1-2 filmet rátöltsünk USB4 támogatással.
Elvileg az I8910 is tudja az 1280x720p videó felvételt, de gyakorlatban nem az igazi. Meg-megakad, nincs meg a megfelelő stabil 24-25 frame/s, de ezt javítani fogják elvileg szoftveresen. Persze más gépigény felvenni 720p-ben, mint egy 720p mkv-t lejátszani. -
erdoke
titán
Jól hangzik, amit mondasz, csak a tapasztalat hiányzik mögüle. Nincs olyan player a piacon, ami Ac3-as hanggal (és esetleg felirattal) elvisz neked egy 2 Mbps-os DivX-et akadás nélkül... Sajnos a CorePlayer nem támogat Ac3-as hangot, a TCPMP pedig sokkal előbb kezd el szaggatni. Ha meg már konvertálni kell a hang miatt, akkor megette a fene az egészet.
-
Akkor teljesen reménytelen hogy mi is kapjunk ilyet európában? Nekem a készülékházban lévő stylus a mániám. Emiatt esett ki nálam az omnia2, ahogy ezt megláttam az engadget-en rögtön visszaugrott a telefon az első helyre. Emiatt érdeklődni kerestem meg ezt a fórumot.
Annyit nem olvastam vissza, de lenne még egy kérdésem. A neten találtam hogy az első omniához volt olyan program ami wifi router csinált a telefonból. Nekem ez nagyon jó lenne, van már ilyen az omnia2-höz?
Köszönöm a válaszokat.
-
joey04
titán
nem az én gondoltaim ezek egyébként, de egyetértek velük.
elhiszem, hogy egyik sem valami valósághű, de mondom, inkább legyen kevésbé szép, de valósághűbb a képe. én ezen a véleményen vagyok. ha visszaolvasol, akkor kb 25x leírtam, én nem azt akarom kierőszakolni, hogy az amoled rosszabb, csak unalmas, hogy úgy van beállítva, mint valami ultimate megoldás, mindenben a legjobb stb. Főleg AS, mint "Samsung részvényes" böfögi ezeket, de persze sokan mások is. Én azt mondom, mind a 2 technológiának van előnye és hátránya is. Mindenki döntse el, hogy neki melyik, a jobb. elhiszem, hogy valaki csalóka, szebb színeket akar, mert az jobb a szemének. de ettől még akkor is csalóka az amoled képe. ez tény. ahogy a gyengébb láthatóság is, közvetlen napfényben. ezt sem ismerik be. pedig igaz. persze wm-nél annyira nem tűnik ez ki, mert az összes wm mobil nehezen látható napfényben, de ettől még a technológiára igaz az állítás.
ha valakinek ez nem szempont, az oké. de ne magyarázza már be, hogy pl az o2 kijelzője nem rosszabb láthatóság szempontjából napfényben, mint a HD2. -
erdoke
titán
Nahát, teljesen egyetértek veled. Láttam pár összehasonlító tesztet, ahol az eredeti képet is csatolták, és az LCD fakó volt (úgy általában), az OLED viszont eléggé össze-vissza színeket mutatott, de részben túltelítetteket.
Röviden összefoglalva: az AMOLED képét kellemesebbnek találja a szem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest