- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kusztosd
csendes tag
válasz
szabochris #2769 üzenetére
Szia. Én is szívtam pont ezzel, nem elég a sys.txt-t törölni. Távolítsd el ez igo-t - uninstall - aztán az sd kártyán (storage card) töröld ki teljesen az igo8 mappában a "save" mappát. Ekkor mindent elfelejt, és ha így installálod újra, az olyan lesz, mint az első install.
-
erdoke
titán
válasz
szabochris #2797 üzenetére
-
erdoke
titán
válasz
szabochris #2794 üzenetére
Nem tudom, mekkora a különbség adatforgalomban, ha WAP-on keresed meg az adott információt, vagy letiltott képekkel és bekapcsolt szerveroldali tömörítéssel neten, de ha neked jobban bejön a törpe kijelzőre és GPRS netkapcsolatra tervezett WAP, ám használd azt...
Net nélkül egy modern PDA félkarú óriás. Még GPS-hez is jól jön, mert sokkal gyorsabban fog vele pozíciót, nem is beszélve az emailről, webes tartalmakról, időjárásról, stb. -
legiaap
félisten
válasz
szabochris #2794 üzenetére
Bármelyik böngészőben wapozhatsz.
-
erdoke
titán
válasz
szabochris #2790 üzenetére
Szerintem felejtsd el a WAP-ot, nem ilyen készülékekre találták ki. FIzess elő mobil netre, vagy olyan csomagra, ami tartalmaz netet is. T-nél pl. a MédiaMánia S elég barátságos, 4990 Ft-ért van benne 170-190 perc beszélgetés (hálózaton kívül vs. belül), 50 SMS, 500 MB net és 10 óra mobil TV. A többi szolgáltató hasonló ajánlatát nem ismerem, de feltételezhetően náluk is van ilyesmi.
-
petymeg
addikt
válasz
szabochris #2766 üzenetére
ha manuálisan állítom hogy fevő vagy álló legyen nálam is mindig ott a csík az alján. ez vmi szoftverhiba lehet. az igóban pipáld ki hogy az eszköz ákllítsa be utána vsz jó lesz.
-
anzo
senior tag
válasz
szabochris #2769 üzenetére
Próbáltad a sys.txt -t törölni?
-
Mendax
tag
válasz
szabochris #2766 üzenetére
próbáld meg újra vissza fekvőbe és megint állóba!
ha így se jó ki a kártyát uninstall és be a kártyát és install -
petymeg
addikt
válasz
szabochris #2686 üzenetére
van egyszerübb is bocs most vettem csak észre.
start--- beállítások---- memóriabeállítások---- fő tárhely innen is ki tudod törölni a telepített progikat -
petymeg
addikt
válasz
szabochris #2686 üzenetére
elő lehet szedni a régi windowsos settings könyvtárat , ami még az omnia 1-en is volt. én pl. csak itt tudom variálni a háttereket a samsungos szetting csak összevarja. így tudod előcsalni:
[link]
kell hozzá a registry editor progi. (meg még 1000 dologhoz úgyhogy érdemes feltenni) -
petymeg
addikt
válasz
szabochris #2683 üzenetére
a windowsos settings-ben a rendszer könyvtár és onnan a programok eltávolítása.
-
erdoke
titán
válasz
szabochris #2680 üzenetére
A frissítő program bemásolja a megfelelő helyre, nem kell vele trükközni.
-
erdoke
titán
válasz
szabochris #2672 üzenetére
Total Commandert meglepő módon a program honlapjáról tudsz letölteni.
Gombra rá tudod konfigurálni a forgatást, de nem véletlenül nem működik bizonyos helyeken, nem minden program/menü támogatja.
A nokiaprogramok.hu egy warez oldal, amihez hasonlót itt nem ajánlhat neked senki. Egyébként se hiszem, hogy magyarul létezik hasonló WinMo-ra. Tehát a handango.com-ot böngészd, vagy más hasonló online boltot. Egyre több cucc kerül fel a MS Marketplace-re, amit megtalálsz az eszközön. Mindkettőnél van leírás/vélemény is a programokról. -
válasz
szabochris #2659 üzenetére
USB-ről próbáltad tölteni, vagy csak a hálózati töltőről? Mert ha mázlid van, csak az a rossz. . .
-
zack
nagyúr
válasz
szabochris #2658 üzenetére
Mitől lenne jó ha eddig nem volt az? Ez nem olyan hiba ami megjavul.
Ha nagyáruházba vetted, ügyelj arra, hogy a szombat-vasárnap is beleszámít a 3 napba. Tehát én a helyedben holnap visszavinném, vagy hétfő délelőtt. Adni fognak egy zsír újat. A T nem fog szarozni. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
szabochris #2654 üzenetére
Érzi, hogy töltésre szorul. Azt is érzi, hogy be van dugva a töltő. Viszont nem tölt semmit.
Valószínüleg a töltő is nagyjából hideg marad "töltés" közben.
Szerintem is vissza kell vinni mert véres a torka.
zack: Az i8910HD - szintén 1500-as akkuval - töltési ideje 2h40 ha teljesen kieszem az akkut. -
zack
nagyúr
válasz
szabochris #2659 üzenetére
2-2,5h kb. Mivel 1500mAh aksi, több idő kell neki...
-
zack
nagyúr
válasz
szabochris #2654 üzenetére
Vidd vissza. Garis csere lesz ebből. Nem normális dolog. Vagy töltés IC, vagy az aksi kaki. Esetleg gond lehet még a töltővel is, de ezt úgyis kimérik a szervízben. Ráadásul pikk-pakk beazonosítható a hiba. Rádugják, és mérik töltés közben V mérővel egy 10 percet. Ha 3 napon belül vagy még azonnal visszavinni, és az asztalt verni, hogy új telefont adjanak!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
szabochris #2649 üzenetére
ÉS megnyomtam a középső gombot,MÉG MINDIG MOZOG A JEL,HOGY TÖLT!!
Fogd meg a töltőt, hogy meleg-e. Ha hideg, akkor a mozgó jel csak átverés. -
anzo
senior tag
válasz
szabochris #2649 üzenetére
Ne foglalkozz vele ha lemerülne vagy nem használod akkor majd felrakod megint a töltőre semmi szükség a hosszú töltésre. Bármikor rátölthetsz akár fél órára is semmi baja nem lesz akksinak.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
szabochris #2646 üzenetére
Ezt olvasgasd el esetleg.
-
anzo
senior tag
válasz
szabochris #2646 üzenetére
Ez egy berögződött dolog, hogy a Ni akkukat kellett annak idején formázni de a Lithiumosokat már nem kell nyugodtan leveheted.
-
anzo
senior tag
válasz
szabochris #2644 üzenetére
Hülyeség nem kell formázni ezeket az akksikat. Nyugodtan leveheted mert úgy sem tölti már a végleges kapacítását pár nap után fogja elérni az akksi.
-
zack
nagyúr
válasz
szabochris #2581 üzenetére
Először legyen meg hétfőn...
Ha pedig kezedbe veszed, ismerd meg, ami nem 1-2 nap lesz.Ne rögtön a ROM cserén, meg IGO cserén gondolkodj. Majd ha megismerted, bőven elég 1-2 hónap után belemerülni mélyebben.
Bár látom hogy ez általános probléma lesz itt sajnos, hogy még kézbe sincs a PDA, de már a 6.5-öt akarják cserélni 6.1-re mindjárt az elején, holott azt se tudja a júzer milyen lesz a gyári. Hétfő óta nyúzom, és még mindig csak magázódok vele. Majd ha mindent kipróbáltam, és a kezelését illetően spílernek mondhatom majd magam, esetleg akkor fogok ROM-ot cserélni, főleg úgy, hogy a gyári 6.5 az égegyadta világon semmi gond sincs.
Most jöttem motorozásból. Végig zsebben volt, a saját tokjában. Kint -2 fok körül. Kb. 1-2h mászkáhattam motorral amin ugye jóval hidegebb is van a menetszéltől. Jelesre vizsgázott, mert nem lassult be a hidegtől, kifejezetten jól bírta, ugyanis az eddigi telefonjaim hajlamosak voltak lassulni ilyen extrém körülmények között.crey: Jah...nem láttam.
-
petymeg
addikt
válasz
a pdafanclub oldalon vannak fórumok, -legalább is az omna 1-hez-én ott minden ilyesmit (navigációtól a kártyafüggetlenítésen át a romfrissítésig mindent) megtaláltam.
-
Kovalala
csendes tag
válasz
Nem rosszabb a 6.5, hanem más, és jobban fogy a program memóriája.
Olvass, le van írva a romfrissítés, visszarakás: http://pdafanclub.com/forum/index.php?board=196.0 -
zack
nagyúr
válasz
szabochris #2569 üzenetére
"Vannak ilyen vicces hangok igo-ra(cigány)"
Én 3D-ben hallgatom őket, mivel a gettó közepén lakom.
Az kellene még hogy a telefonomból is ez szóljon vezetés közben...felakasztanám magam.
-
babosmiki
addikt
válasz
szabochris #2569 üzenetére
A 6.5 nemigen jobb mint a 6.1!
-
babosmiki
addikt
válasz
szabochris #2566 üzenetére
Nem-igen.
Nem! Hála isten!
Tudod, jó az érzékenysége!
Jobb az sms írás mint az óriás HD2-őn! -
hegyesidr
tag
válasz
szabochris #2561 üzenetére
Már a 6,5 WM van rajta, magyarítva ! Óva intelek az Igo8 másolgatásától ! Az eredeti, jogtiszta nem tűri a buherát, speciálisan van felrakva a saját kártyájára, külön kártyakódja van . Esetleg , ha szétnézel a sesmart.hu-n találsz megoldást !!!
-
rapptor7
csendes tag
válasz
szabochris #2561 üzenetére
T-nél WM 6.5-van rajta. Nem fog menni a másolás után, ellenőrzi a micorsd serialját asszem... legalábbis régebben volt rajta ilyesmi védelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest