Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon sok nyugat-európai partner arról akart meggyőzni az idei IBC-n vacsora közben, hogy neki iPhone-ja van, és milyen jó neki. És valóban, ha az ember nem akar szuttyogni az M$ hülyeségeivel, akkor az iPhone remek alternatíva
Ami az előnye (egy gyár, egy hardver, egy oprendszer), addig az M$ valahol szívja ezt a multi gyártós rendszert. Ha egy készülék hardver hibás, vagy szarul optimalizált, akkor a laikus userek nagy része nem a Samsungot, HTC-t, HP-t, Asus-t, stb. szidják. Hanem szutyok a WinMo.
(Nem rád értettem a laikus usert, általánosságban).Amúgy gyönyörű pillanat volt a vonatos kaland, de igazából egy idő után nem bírtam, és inkább hallgattam zenét. . . Amikor már a trend határozza meg, hogy egy vagyont kiadjak egy eszközért, de arra se szükségem, se megfelelő tudásom . . . ne tudást írjunk, mert az iPhone-hoz nem kell semmi más, csak józan paraszti ész. . . ahh. . . nem is bosszantom magam
Duplán off:
Amúgy kedves édesanyám van kiakadva, hogy hogy lehet ennyi pénzt kiadni egy nyamvadt telefonért, meg hogy én nem vagyok normális. Erre annyival szoktam visszavágni, hogy anyukám, én telefonáláson és SMS íráson kívül is ismerek még egy pár funkciót ezekben az eszközökben, és ki is használom. Te nem. Neked erre nincs igényed, és nem is értheted.
-
zack
nagyúr
Nézd...egész egyszerűen nincs kedvem még a telefonomon is a Win-nel pepecselni. Bőven elég az itthoni gép, nem akarok még a telefonon is a registry-ben turkálni.
De várom a különbségeket, hogy felsorold, miben nyújt többet egy WinMo....Persze olyan különbségeket próbálj felsorolni amiket egy Symbian-os telcsiben hiányol a júzer, és a WinMo tudja. Persze a Symbian-nak is megvannak a hátrányai, de úgy gondolom ez nem csak OP rendszerre igaz hanem minden PDA-ra és okostelefonra is.
oalex: Én nem használok exchange szervert....és a naptárfunkciók is elegek amiket idáig használtam. Ha láttál Omnia HD, vagy új iPhone onboard böngészést, nem hinném hogy azt mondanád mennyivel gyorsabb ez egy WinMo rendszeren. Eddig az iPhone tudta a leggördülékenyebb böngészést nyújtani, és ebben abszolút "úttörő", nem véletlenül hasonlítgatja minden tesztoldal az iPhone-hoz az új készülékeket. Persze lehet szeretni vagy nem szeretni. Nem is kell a MAC OSX vs. WinMo flame. De sok mindenben etalon az iPhone még mindig, s nem egy mostani újdonságról beszélünk ugye.
-
AS
félisten
Másik topikban írtam erről.
De igen lehet az amcsik a 5 megás változatot kapják , más bekapcsoloval.De az is lehet hogy még nincs eldöntve menyi lesz a kamera felbontás, én 8 rol tudtam, lehet Samsung később meggondolta magát.
Mig a készülék nem lesz kapható lehetnek változások.
-
oalex
senior tag
5 vagy 8Mp???
Teljesen jogos a kérdésed Enjoy. Én szerintem a Samsung sem tudja igazán. Valószeg az történt, hogy 8MP vel tervezték kiadni, és azt írták a hátuljára (ezeket adták oda tesztelésre), de a véglegesnél 5MP mellet döntöttek.
Lásd Samsung hivatalos [sajtóközleményben] 3 napja is 5MP -ről van szó mind két típusban. A linken belül a Samsung Omnia family hírekre (az első) kell kattintani:
NOTE TO EDITORS:
Omnia II (I8000)
Network
HSDPA 7.2 Mbps / HSUPA 5.76Mbps
EDGE/GPRS 850 / 900 / 1800 / 1900MHz
UMTS 900 / 1900 / 2100MHz
Display
65K WVGA AMOLED Display (3.7”, 480 x 800)
Advanced R-type Touch Screen
OS
Windows Mobile 6.1 Professional
Camera
5 Megapixel CMOS / Auto-Focus / Dual Power LEDOmniaPRO B7610
Network
EDGE / GPRS 850/900/1800/1900 / HSDPA 3.6 Mbps
OS
Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional
Display
16M WVGA AMOLED Display (3.5”, 480 x 800)
Camera
5 Megapixel CMOS -
oalex
senior tag
De pont ez az, nem tudom milyen meggyőzésről beszélsz? Én el hiszem neked, hogy te nem használod.
A kérdés, hogy te elhiszed, hogy van aki használ stylust??? Ha igen akkor nincs miről beszélnünk, mert téged nem fog zavarni, ha van hozzá (olyan HTC beépített stylusban), csak te nem használód. Engem viszont zavar, ha nincs mert használnám.
Ez tény, ebben nincs miről meggyőzzelek.
Továbbá, ha nem stylus akkor nem örültél volna kapacitívnak jobban? Mert akkor már miért ne, nem?
-
oalex
senior tag
Ja még hozzá teszem, hogy én elhiszem, hogy te soha nem használtad a stylust, de azt is el kell fogadnod, hogy te nem vagy mindenki.
Én és itt bizonyára sokan mások használták/használják. HTC Pro 2-be (ami ügye ugyan ekkora és ott is virít a TF3D) nem hülyeségből tették bele. Még a GSMarean review videón is azzal mutatták be a tudását). WM 6.5 ide vagy oda. -
oalex
senior tag
A lényeg, hogy nincs benne beledugható stylus, mindegy, hogy lifeg e vagy sem. Ez rossz döntés, már megint.
A stylust hiányolom. És igenis van rá szükség, különbem minek a resistív kijelző, ha valóban nem lenne rá szükség, akkor élvezhetnénk a kapacitív multitouch előnyeit, nem de bár. Ha sokat használod, állítgatsz rajta, tesztelsz progikat/romokat, írogatsz be seriálokat akkor nélkülözhetetlen a stylus, a mai állás szerint. A kézírást már meg sem említem.
Senki nem panaszkodott volna, ha HTC hez hasonlító megoldást alkalmaztak volna, akinek nem kell, az nem veszi elő. Viszont ahogyan megjelent az Omnia tavaly, ez volt az egyik leginkább reklamált pontja."Ekkora böszme kijelzőnél, és ilyen samsung felülettel már nem lesz rá szükség, semilyen körülmény mellett..."
---nagyon tévedsz...
A Koreaiaknak (és egyéb más Asia országokban) meg végkép kell a stylus, úgy hogy ne mond, hogy nincs rá szüksége. Azonban ha jól halottam, ott népszerű a lifegős.
Aztán ott vannak a hozzám hasonló virsli ujjú emberek, azért csak +0.3-0.5" ról van szó, az nem a világ vége. Én sokat -
oalex
senior tag
Kis infó:
úgyan nem az II hanem a pro, de azért jól néz ki:The Samsung Louvre (B7610)
- 3.5 AMOLED 16Mcolors resistive screen WVGA (800X480)
- 800Mhz CPU (The samsung reps didn't even know wich one lol and the samsung UI skinning is so deep I couldn't even find the properties page in WM to see the CPU reported. But I'm guessing S3C6410 + MSM6250 baseband)
- 5.1Mpx AutoFocus Cam with LED flash
- Slide Out Qwerty
- 2 UIs (Pro & Media, there's a dedicated button to switch between them)
- TV-OUT
- 3.5" Headphone jack
- MicroUSB connetor (no more samsung connector to charge and headphone)
- Divx/WMV/H.264 accellerations
- GPS/WIFI/HSDPA/HSUPA/BT
- FM Radio
- DNLA support
- 1GB internal memory + SDHC up to 32Gb
- 1500mAhRelease date August 2009 (maybe later cause the current rom is slow as hell. The Omnia 2 (GT-i8000) has been delayed t'il novembre for the same reasons IIRC) and free upgrade to WM6.5 in Sep/Oct.
Szóval annyit ír erről és a Omnia II ről, hogy késni fóg mert még csiga lassú a ROM. Remélem, csak rém hír.
-
elektro
aktív tag
Mikor megláttam,elsőre az jutott eszembe hogy így lekerekítve nincs meg az a pda varázs,szerintem is most jó az omnia külalakja ahogy van.
TOrnadO: valóban az lenne a legjobb ,ha a user tudná eldönteni ,milyen op rendszert használ,ízlések és pofonok én a wm-et szeretem jobban.
-
erdoke
titán
Nekem elég lett volna, ha az Omniához képest max. 1-2 mm-rel szélesebb ketyerét terveznek, amibe éppen belefért volna egy kb. 3,4" kijelző. Már a szifonét se érem át rendesen hüvelykujjal egykezes használatkor, ez pedig kb. ugyanolyan széles lesz. Pedig az átlagnál jóval nagyobb kezem van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest