- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
válasz
Napfénysüti #2740 üzenetére
Detto
@zack: A lényeg, hogy a belső oldalához ne nyúlj, mert akkor mehet a levesbe az egész fólia. Inkább tedd fel bubisan-ferdén, és utána is tudsz rajta igazítani. Én például, ha módosítani akarok rajta, akkor celluxot ragasztok rá, és azzal felemelem a fóliát.
-
Enjoy
addikt
Én is próbáltam anno a PointUi-t, csak akkor még elég bugos volt.
Nem fagy be felület, ha nem fogadott hívás után megvárod, hogy lekapcsoljon a kijelző?Egyébként SPB MS-ben ki lehet kapcsolni az animálásokat, viszont az biztos, hogy a beállításokban, ill. programokban barangolva, bele lehet kavarodni, de hát azért kell kirakni főképernyő(k)re gyorsindítókat.
-
Enjoy
addikt
válasz
Szücsi4 #2539 üzenetére
Első alkalommal várni kell egy picit (kb. 5perc) szabad ég alatt.
Vagy kapcsold be a A-GPS-t és akkor hamar be tudja lőni a helyes kordinátákat.
Későbbiekben, már alapból tudni fogja a helyes zónát, kevesebb idő kell a mű"hódok" befogásáhozjjc: Hát ahhoz képest biztos, abban fixfocus-os 2mp-s kamcsi van.
Nekem 3GS-em van, ebben már azért jobb modult raktak, meg van benne AF is.
Persze a színeket kezelhetné jobban, de egyébként hozza azt a képminőséget, mint az O1, csak kisebb felbontásban. -
Enjoy
addikt
A WinMobile alapból nem egy nagy eresztés, de olyan rendszert lehet belőle varázsolni, amilyet akar az ember. Ez a jó az egész WM-ben, hogy azt csinálsz vele, amit akarsz.
Turkálsz a rendszerfájlok között, registry-ben átírod úgy az adatokat, ahogy neked megfelelnek, az egész egy játék
iPhone rendszere ugye zárt. DE csak annak, aki default user
Feltöri az ember, és ugyanúgy megvan minden titkos rendszer fájl, amit elakart rejteni az apple. Szóval lehet itt is butulni! Csak ahhoz, hogy jó mélyen belenyúljon az ember a dolgokba, már alapból bele kell nyúlni
Bár még csak 1,5hónapja van meg, de már ezen ügyködöm: Kép - nem éppen a gyári menürendszer
Szóval, aki akar valamit, azt meg is tudja csinálni.Én a kihívásokat kedvelem, s most a legtöbbet az iPhone-ban látom.
De több mint valószínű, hogy következő telóm WM-es lesz, de az már inkább WM7 lesz, ha nem csusztatják még tovább a történetet.Nah, de nem off-olok tovább, jó kávézást
-
Enjoy
addikt
Még régen 1-2hónapja nyomogattam egy "fekete" O2-t, azon elég trágya volt a kamera, mondhatni ugyanolyan kaki volt, mint O1-ben, atom szétfolyt az exponált kép.
Gyúrtak már rajta valamit, esetleg Custom Romoknál van valami javulás? (tudom, hogy egyetlen ppc-nek sem kötelessége a mobilfényképezési funkcióban domborítani, de amit én próbáltam, az valami iszonyat pocsék volt) -
Enjoy
addikt
Az komoly jelenet lehetett xD
Ezek a pillanatok mindent megérnek.
Egyébként nekem is iPhone-om van, de néha olvasgatom O2 fórumát, mert én is hard ppc-s voltam. De kellett egy kis váltás, mert a 6.5 semmi xtrát nem hozott a 6.1-hez képest.Nah meg az a mocsok O1 6x volt szevizben és elment tőle a kedvem.(Mindegyik alkalommal elkezdett "sercegni" ill. a digitalizáló is felmondta a szolgálatot...Ezért nem vettem O2-t, mert féltem, hogy megint kifogok egy hibás kávét.
O2-nél is jelentkezik az a betegség, ha teszel fel akármi progit, ill. médiafájlt, akkor a "ritmusra" rezgésből át áll automatice folyamatos rezgésre? (fogadott hívás esetén)
Ill. még egy kérdésem lenne: a Tethering megy rendesen már O2-vel? -
Enjoy
addikt
Nagyon jó a "bill"zár utáni képernyő, s beleépítették a zenelejátszót is.
Nagyon fain -
Enjoy
addikt
Lehet, hogy visszavonom, amit korábban írtam, s mégis csak beruházok rá
-
Enjoy
addikt
-
Enjoy
addikt
Engem a kamera nem izgatna, ha 5MP-es lenne, csak a bekapcsoló gomb lenne jobb, ha felül lenne
Már megszoktam, hogy fent van.
Egyébként ezen van HOLD gomb? mert mintha láttam volna olyan képet isPl: a kamera gomb közvetlen szomszédságában mi az ott: KÉP
Felette gondolom vagy main menu gomb, mint omnián, vagy hold gomb -
Enjoy
addikt
Jó hallani ezt az R-Touch-os dolgot , remélem majd élőben is meglátszik a sebesség különbség
AS: kérlek magyarázz el nekem két dolgot, mert nem vagyok benne biztos!
OMNIA II:
Hány megapixeles a kamera? 5MP vagy 8MP
Mert videók alapján mindkettő létezik: VIDEÓ
Illetve hol található a bekapcsoló gomb? Telefon tetején vagy A piros-letevő gombon
Ugyanis kétféle van, legalábbis youtube-on: Felül van , Alul a lerakó gombon van a kikapcs -
Enjoy
addikt
Nos igen, akkor val'szeg 5MP-es lesz, de így akkor is furcsa.
Illetve másik mizéria az a bekapcsoló gomb:
Képek a cikkben
Most akkor van a tetején bekapcsoló gomb, vagy csak letevő-piros gomb hosszan nyomásával történik ez meg...? -
Enjoy
addikt
Németek lefotózták az elődöt és ifjú utóddal : Link - további képek
-
Enjoy
addikt
Ajnye
Most akkor hány megapixeles is az Omnia II ?
YouTube videó -
Enjoy
addikt
Bazz, akkor van szükség stylusra...
Én is elég sűrűn tolok fel az Omniámra új ROM-ot, volt már rajta vagy 15-20 update, elég sok progit próbáltam, nah meg eleinte sokat telepítettem újra cuccokat, aztán meguntam , s backupolok.
De ez idő alatt nem használtam a pálcikát.
Reset esetén sem a reset pöcökkel szórakoztam, hanem hosszan nyomva kikapcsoltam a telót. Kijelző kalibráláskor pedig elővettem egy fogpiszkálót
A kézírásfelismerőnek pedig nincs értelme, főleg hogy javarészt nem ismeri az ékezetes betüket, akkor meg minek? másrészt sokkal gyorsabb bepötyögni landscape-es billentyűzettel a dolgokatlSzerintem mi pont két ellentétes véglete vagyunk ennek az ügynek, egyikünk se fogja tudni meggyőzni a maga igazáról...
-
Enjoy
addikt
Ajnye, honnan van infód, h mit tartalmaz a csomag? Esetleg link?
Mert én ahogy elnéztem nem nagyon lehet "lifegő szart" felakasztani.
Szerintem a samsung nem tervez ilyet hozzáadni, mert nincs is rá szükség...
De ha adnának is, akkor sem lesz lifegős, mert nincs hova beakasztani... -
Enjoy
addikt
Anno amikor megvettem omniát, a kicsomagoláskor megnéztem a stylust, aztán annyit mondtam rá: hát dejó, de minek? S akkor vissza is dobtam a papirokkal, CD-vel együtt a dobozba... ott porosodik már hosszú hónapok óta
Ekkora böszme kijelzőnél, és ilyen samsung felülettel már nem lesz rá szükség, semilyen körülmény mellett...
-
Enjoy
addikt
Kezdő sebességnek nem rossz: videó
De szerintem lesz ez még gyorsabb is -
Enjoy
addikt
Első tesztecske: Link
5. oldalon alul találtok egy a készülékkel készített próba videót is.
Szerintem egész korrekt, bár nekem nincs jobb minőségű videófelvételre igényem -
Enjoy
addikt
Huhh, nekem fehérben kell!
Tetszik ez az új samsung féle feladatkezelő is... -
Enjoy
addikt
Áhh, mindegy
A lényeg , hogy OLED-ben bízok, hogy szebb képet ad, mint a TFT
Nagyon izgiii, hogy mi lesz végül..Az már biztos, hogy jól néz ki, vékony is.
Brutál nagy kijelzője van, iPhone mellett nézve
Szép az a kékes-szürkés keret.
Ha már nem tették oldalra a microSD foglalatot, legalább nem kell kivenni az akksit
Illetve egy kis apróság: van háttérvilágítása a Cube gombnak.Tetszik
-
Enjoy
addikt
Itt is látható legyen a link: mobile-review
Omnia familia - sztem azért ez már kicsit túlzásba van vidve, már ami a nevet illetiEgyszerre 3 WM-es omnia?
-
Enjoy
addikt
Nah, már csak 2nap, s mindenre fény derül
Aki infóhoz, képekhez vagy akármilyen adathoz jut, az ne fukarkodjon , jöhetnek ide a fórumba -
Enjoy
addikt
Alig várom már a további képeket.
Elsősorban a telefon teteje és hátulja érdekelne.
Nagyon remélem, hogy ebből már nem hagyják ki a 3,5mm Jack-et, mert már Omniánál is emiatt húztam a számat... (ill. azt is remélem, h nem lesz rajta ilyen kis fityegős sapka, mint pl. a HD-n) -
Enjoy
addikt
Azért ekkora kijelzőn egész magabiztosan lehet böködni a kijelzőt..
De vannak akik, nem tudnak élni fizikai qwerty nélkül, számukra elég gyér felhozatal van ilyen szinten... De sztem tuti hoz a samu, ne féljetek -
Enjoy
addikt
Atom jóóó
Ez lesz Omniám utódja
Kell kell kellRáadásul AMOLED kijelző , nagyon jóóó
Imádom a WinMobiletPersze kell majd hozzá egy-két főzött ROM, h elérje a maximumott, szóval várom-várom-várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hegesztés topic
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest