- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
phhh
tag
nekem tegnap este eltűnt a kapcsolatkezelőből a wlan-os sor, és csak ma reggel jelent meg újra, kb a 3. soft reset után, valaki tapasztalt már valami hasonlót?
-
phhh
tag
válasz
Napfénysüti #3120 üzenetére
én is automatán használom, de ha a windows frissítéses problémára gondolsz, akkor nekem kézire van állítva a frissítés keresése, és ha így rákeresek, akkor azt mondja, hogy nem tudott kapcsolódni a frissítési webhelyhez, vagy mi!
-
phhh
tag
indító ikon/beállítások/spb mobile shell/rendszer és itt a 3D gyorsító (bocsi, de én magyarítottam, nemtom, hogy van pontosan angolul, talán launcher/settings/spb.../system)
mod: oookeee
nekem is csak úgy nem akadt, hogy high-ra volt állítva, de ezt a részét én nem használom, a telefonkönyves bug-ba pedig vagy nem futottam bele, vagy nagyon elnéző vagyok!
-
phhh
tag
válasz
viewdetails #3097 üzenetére
éreztem, hogy nem kellett volna "megjegyeznem", de csak egy megjegyzés volt, nem kell rögtön felkapni a vizet!
és megszerkesztettem az előző hsz-t...
-
phhh
tag
válasz
viewdetails #3095 üzenetére
van az spb rendszer beállításai között olyan is, hogy 3d gyorsító használata...
-
phhh
tag
válasz
Napfénysüti #3082 üzenetére
tényleg jónak tűnik, és műxik a - !
-
phhh
tag
válasz
Napfénysüti #3074 üzenetére
jó hogy mondod, letöltöttem, de elfelejtettem felrakni...
az interwrite nekem nem írt - et! -
phhh
tag
válasz
nasinas #2861 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor van a storage card-on egy 2577-es könyvtár, és abban az autorun-t kell elindítani...
a routered-nek elméletileg kellene lennie egy konfigurációs oldalának (böngészőbe beírod az ip címét), és ott a wireless-nél tudod megadni, hogy hogy titkosítson, és akkor ugyan olyanra kell belőni az o2-n is
-
phhh
tag
sziasztok!
akinek szolgáltatótól van magyar nyelvű, nyomott már hr-t, és utána is megmaradt magyarnak?
köszi! -
phhh
tag
ha leszedhető, meg mosható, meg ilyesmi, akkor gondolom megpróbálják újra felrakni...
ha jól emlékszem, akkor talán o2-nél mondta valaki, hogy rajta hagyta a gyári fóliát, de azzal karcos lett a kijelző (ha így is volt, gondolom akkor se az ujjal való böködéstől...
)
amúgy gyorsboltban most nincs o2-re fólia, talán jan 7.én érkezik
-
phhh
tag
azt csiripelik a madarak, hogy p-nél az első 1000mókus kap ajándékba (postán utólag kiküldve) teljes eu térképet, a 2gb-os kártyán lévő magyar mellé...
-
phhh
tag
válasz
Dyingsoul #2675 üzenetére
szia!
már lehet kapni t-nél, és p-nél is, ha minden igaz, akkor 6.5-tel, 2gb tárhellyel, és igo.8.3(?)-mal (ha jól rémlik, akkor valaki már említette, hogy az igo 2gigás kártyán van, ami nem nagyon másolható, tehát cserélgetni kell ha külön kártyát veszel, ha jól tudom...) -
phhh
tag
köszi a válaszokat!
megmondom az őszintét, nagyon az s200 felé húz a szívem, de a pénztárcám az O2 felé... na majd meglátjuk!
-
phhh
tag
ja, épp az előbb kérdeztem rá a p-nél, a most futó akciójukban -10 ropi még lejön, ha a megunt hd2-esedet leadod, hogy újrahasznosítsák!
viszont előtte voltam a gyorsboltban, és hogy is mondjam... phhh
26mega szabad hely volt rajta, úgy hogy taskmanagerben mindent kilőttem...
és nagyon nyögvenyelősen működött!
(mentségére legyen mondva, ki tudja, hogy mit gányoltak rajta szét az elvetemült samu fan-ok!)
lehet kellett volna nyomnom rá egy hr-t, hátha jobb lesz valamivel, talán legközelebb!
ezt a mellette lévő s200-nál megtettem, és azt kell, hogy mondjam, simán 1000x... na de ez egy másik topic...mégis talán az ára miatt lesz a samu, és a biztosabb garancia háttér miatt... de erre még aludni kell párat!
de ha már itt vagyok, a kevéske memória mennyire látszik meg a tapasztalt felhasználók gépein, és a rom frissítés is olyan veszélyes, mint az omnia (1) esetében volt?
köszi előre is! -
phhh
tag
válasz
szijartg #2179 üzenetére
kb 2hete a samu boltban 160k körül mondták...
2183: ...hogy úgyis olyan komor a világ, nem baj ha a kamera "javít" rajta. ez mekkora GIGA LOL!
Amúgy ha jól értem az elhangzottakat, akkor akinek a látvány a fontos az amoled-et választ, akinek pedig a színhűség ("valóság"), az tft...
-
phhh
tag
válasz
Lancelot24 #2123 üzenetére
ahaaa, na majd meglátjuk...
amúgy, ami a gyorsboltban van kitéve, az magyar 6.5-ösnek tűnt, vagy rosszul láttam? -
phhh
tag
válasz
Lancelot24 #2120 üzenetére
sokkal rosszabb? akkor már ez se valami jó?
-
phhh
tag
válasz
runner 125 #2114 üzenetére
De azzal is növelheted a sikeres vásárlás esélyeit, ha megbízható eladótól veszel!
-
phhh
tag
Sziasztok!
Itt nem nagyon találtam infot a hivatalos (magyar) árról, minden estre samsungos muki ma 180-200k közöttit mondott, remélem csak viccelt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest