- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasvegas
tag
válasz
rumos14 #2640 üzenetére
ez érdekes én nekem meg pont ez a böngésző tetszik az opera 10 rajta volt az aceremen és nagyon sokszor nem töltött be sajnos beta verzio egy idő után meguntam a sok hibát és visszatettem ezt,ezen viszont a gyári operával eddig semmi gond pedig ma egész nap nyomtam a netet rajta
-
lasvegas
tag
válasz
babosmiki #2580 üzenetére
Szia Miki, meg mindenki.Na ha minden igaz mindjárt meghozza a DHL az omniámat megnézem mi a helyzet kell e rá SPB ms 3.5 vagy nem .az Aceren volt nekem először és ott nagyon megtetszett,ezen is olyan gyorsan működik? valahol elkavartam a számod majd írok ha nemtudom feltenni itt vagy a ph-n ok köszi.
-
lasvegas
tag
ez nem igaz
ha a mobil tv-vel és a híváshanggal csörgés beszédhang hangosításával tudtam volna valamit csinálni nem adtam volna el minden más hibátlan volt rajta,de nem leszek szívbajos ha ez sem jön be megyek tovább de remélem ezzel minden ok lesz
szerencsére két előfizetésem van
de a HD2 nekem túl nagy próbálgattam kézbe vettem,úgyhogy most az omnia van soron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest