- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
persze én se, ez az első winmo telefonom,de ismertem már előtte,nyomkodtam többet is,HTC Touch is volt hosszabb ideig kezemben..
És csendben olvastam pdafanclub fórumot is,ismerem az asztali windowst is...
Én elég nyűgős készüléket kaptam,kezdve h a wifi ritkán müködött ritkán nem,vmi rejtélyes romhiba...Csak úgy gondolt egyet a készülék eltűnt a wifi..IL5-re frissítés megszüntette,jah windows7-ről csináltam,drivert megoldani rémálom volt,mivel apfc leírás hibás!
Utána a témaállítás kergült meg,most is meg van ketrdülve de végül jó irányba mozdult el,és úgy van ahogy nekem tetsziktegnap este kamera nyűgösködött elfogyott a main storage memória,vmi felzabálta,később kiderült a nagy cache,tele volt szeméttel,pucolva ma már az is működik...
Vagy profi,vagy akiben van kitartás...
-
zack
nagyúr
Úgy fogalmaznék, a profik megtalálják benne azt, amit esetleg eddig nem találtak meg a telefonok között...lehet használni IT beállítottság nélkül is, de ezek a júzerek sosem fogják megtalálni benne azt a pluszt a többi telefonhoz képest....
Egyébként kint van az újév első új hivatalos ROM-ja a JA1, jan.10. dátummal...este feltettem, de sokat nem tudok róla még mondani. Mintha dinamikusabb lenne egy kicsit.
-
Napfénysüti
nagyúr
Egyetértek. Nekem ez az első WM-es PDA-m. Így 3 hét után tök jól tudom használni. Jó, szoftvert nem frissítettem rajta mert én elégedett vagyok a gyárival. De programok telepítgetése után elég jól sikerült belőnöm a saját szám íze szerint. Szóval ez a készülék nem csak hardcore WM-eseknek jó.
-
szabochris
aktív tag
Hello!!
Na megnéztem,mondom akkor lehuzom a töltöröl.
11 órája toltődik ÉS megnyomtam a középső gombot,MÉG MINDIG MOZOG A JEL,HOGY TÖLT!!
Atyavilág mi van ilyenkor??
Ugyanugy,3 egység áll,majd a 4.5. mozog,ugyanezt csinálta mikor tegnap bedugtam akkor is. M i van ilyenkor???????????????????????????????? -
zack
nagyúr
Nehéz kérdés, ahogy mondod.
Igazából az Omnia 2 jobban tetszik külsőleg, a króm csík annyira nem jön be. Tesztjében azt írják zenelejátszás és hangzás jó, még kihangosítva is. Ez nálam az egyik legfontosabb szempont, mert motoron sokat hallgatok zenét. Az I8910i-nél viszont ki is lett emelve, hogy a zenelejátszás nem éri el az LG Arena minőségét, és a kihangosítás is vérszegény.A 720x480 videófelvételt tudja az Omnia 2 is 30fps-el. Fényképező része 5MP, de az kifejezetten jó minőségű a teszt szerint! Tehát...akár még jobb is lehet az átlagos minőségű 8MP I8910 HD-től. Engem a TouchWiz felülete nem borzaszt, mert nem volt még hasonló telefonom. Egyedül a tesztben említett "D-pad hiánya", ill. a "cerka hiánya" ami aggaszt.
Mennyire van ez eltúlozva...tényleg alkalmazások telepítésénél problémás a cerka nélküli használat? Sok negatívumot nem látok Omnia2 oldalon...
Gondolom akinek van összehasonlítási alapja, mint a tesztelőnek is ugye, az jobban észreveszi a hibákat. De én LG Arena után...max a rezisztív kijelzőt kell majd megszoknom, másban nincs összehasonlítási alapom, mert belső tualjdonságaiban mindkét telcsi jobb mint az Arena. A 2 órát használt garis I8910 HD viszont 11k-val olcsóbb mint az új Omnia2, ezért nagyon kecsegtető, ráadásul ha a teszt idején olcsóbb lett volna a HD, "Különösen Ajánlott" plecsnit kapott volna, míg az Omnia2 csak "Ajánlott" plecsnit kapott.A három nagy kérdés a következő:
- D-Pad és a cerka hiányát mennyire fogom zavarónak érezni
- Illetve kapacitív kijelző után mennyire lesz gáz egy rezisztívre átállni. -
erdoke
titán
Azok szemszögéből érdemes megközelíteni a dolgot, akiknek régebbi készülékük van, pl. Omnia, Diamond, stb. Ha Omnia 2-m lenne, én se váltottam volna.
Sokáig Omnia 2-t akartam venni, vártam a hazai megjelenésre/garanciára, aztán a Leóról adagolt infók elbizonytalanítottak, és később meggondoltam magam. Láthattad, mennyi infót nyomattam előbb az Omnia II, majd a HD2 előzetes témáiban.
Ami miatt én a HD2 mellett döntöttem:
1. Hardverb.zi vagyok, a Cortex-A8 alapú, 1 GHz-es Snapdragon birtoklási vágya legyőzte az AMOLED-ét, főleg ha a kijelzőket a mérettel is súlyozzuk.
2. Minél nagyobb kijelző, annál jobb. Amire telefonáláson kívül a legtöbbet használom (email, RSS/Atom hírek olvasása, netezés, navi), azok mind sokat profitálnak a nagyobb kijelzőből.
3. A gyári ROM-ban rendelkezésre álló szabad memória. Bár a WM max. 32 MB-ot enged egy processznek, a Samsung teleszórja marhaságokkal a rendszert, és a 40 MB szabad RAM egyszerűen nevetséges, az Omniám is 55-tel indul, pedig annak fele memóriája van.
4. Gyári kezelőfelület. Lassan, de biztosan egyre kevesebb időt szeretnék a felület babusgatásával tölteni, inkább használnám a készüléket, és nem vadászgatnám az egymással jól megférő 3rd party cuccokat. -
erdoke
titán
"említeném az Acer F1-et vagy a Toshibát mert mindegyik snapdragon procival van felvértezve és pl az Acer csúnyán ráver a HTC-re"
Én még nem láttam normálisan kivitelezett tesztet, de hasznos linkeknek örülök. Legyen egy Task Manager screenshot, ahol látszik, hogy mindkettőn ugyanaz fut a tesztek közben.
-
joey04
titán
A start menüt valóban bajos, de ugye van rá gomb, meg a 6.5.1ben (vagy 6.6) úgyis lekerül.
ahogy én próbálgattam, nem tűnt nehéznek a kezelés, olyan böszme nagy ikonok vannak pl a start menüben is, hogy a lenyíló bal felső ikont is könnyen el lehet érni. probléma csak a külső programokkal lehet, de ott a stylus hiánya miatt ahogy írtad is, muszáj "két kézzel" használni. ez baj. már 2x20 perc erejéig volt nálam, holnap ha minden igaz megint megnézem. lehet, hogy beruházok rá.
csak meg akarom várni, amíg lesz rá főzött 6.5.1, de lehet nem tudom kivárni.
-
joey04
titán
tudom, olvaslak titeket, várom azt a tesztet én is.
de az igaz, hogy biztos van olyan ember akinek az igényeinek sokkal jobban megfelel az omnia2 ezt aláírom. csak pl az erős, amikor valaki nagynak kiállítja ki, pedig nekem pont kis kezem van, és még úgy is kényelmes, plusz nálatok is van "egykezes" teszt.
-
joey04
titán
természetesen mindegyiknek van előnye hátránya, nálam pl az omnia2 semmiben nem jobb ami nekem fontos lenne, én a RS kijelzőt is gyűlölöm, de ez mind egyéni dolog. az amoledtől is a falra mászok, semmit nem látok napfényben, hiába szebb este. de ezekről valóban ne nyissunk vitát. amiért írtam:
te nem ismered a kollégát. kb ez a 125. nick amit használ, a többit kitiltották, mert az omnia2 teszt topikban és itt is nem egyszer elvetette a sulykot, totálisan elfogult emberke. ennyi erővel rá is rászólhattál volna, mert ő pedig csak omnia2 előnyeit említi, muszáj a másik oldalról is tájékoztatni az idetévedőket.amiket írtam, abba pedig nem igen lehet belekötni, mert az 1. pont hülyeség, próbáltam, nem is vagyok pék.
2. pontban még talán te vagy elfogult, mert erős túlzás, hogy meg sem közelíti az amoledet, mert este valóban szebb képet ad, de nappal meg a HTC a jobb. szóval kb döntetlen, főleg ha hozzá veszzük a nagyobb méretetaz erősebb vas is igaz
a tf3d is jobb. (attól, hogy majd lesz omniára még jobb)ettől még vannak más szempontok, de ezekbe sem lehet belekötni. amit schumi írt, az viszont szimplán nem igaz
az XDAról meg ne beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest