- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka16
aktív tag
Helló. Feltelepítettem egy programot és az exe.fájlt be szeretném rakni a start menübe de nem nagyon megy. Hilfe!
-
dorka16
aktív tag
Sziasztok. Hogy kell hard resetet csinálni a telefonon? Ha megcsinálom akkor olyan lesz mint az első bekapcsoláskor? T-Mobilos a cucc.
-
dorka16
aktív tag
Helló! A következő kérdésem lenne. Hogy kell használni a Wi-Fi-t? A bekapcsolással nincs gond. A Móricz Zsigmond körtéren talált vagy 10-et és úgy tűnt, hogy az egyikhez csatlakozott is.Hogyan tovább? Ha indítom az Operát csatlakozik az internethez és szerintem nem a wi-fi-n keresztül. Mit kell beállítani?
-
dorka16
aktív tag
Hol tudom ellenőrizni az adatforgalmat? Sima netezés (nem töltök le videót de a képek be vannak kapcsolva) elég egy hónapra az 500MB??
-
dorka16
aktív tag
válasz
korpicschess #2777 üzenetére
Minden válasznak örülök (már ami jó is)az operát közben megoldottam. Task manager? A magyar nyelvűn is ez a neve? Mindenesetre megkeresem.
-
dorka16
aktív tag
válasz
babosmiki #2775 üzenetére
Ne is mond. Sikeresen eltüntettem őket a bal oldali sávval együtt!
Na azt, hogy hozom vissza? Sajnos nem vagyok nagy WM szakértő. Pl. folyamatos gondot okoz a programok lezárása. Leginkább csak kilépek belőlük aztán a Start program váltás menüjében állítom le őket. Nincs egyszerűbb módja? Amúgy akartam HTC HD 2-őt de aztán a Te tapasztalataid alapján e mellett dönöttem. Nem bántam meg. Már ez is alig fér el a kezemben.
Még egy kérdés. T-Mobile-os a gépezet és az Operát szeretném buherálni. Konkrétan nem tudom, hogy most mobil nézetben van vagy simában.Azt szeretném ha úgy mutatná az oldalakat mint a pc-m.
Jaj még egy dolog. Elvileg 8Gb-os a készülék de alig 1000párszáz MB szabad helyem van. Olvastam valami olyasmit, hogy a többi is meg van csak nincs leformázva. Valami ötlet lehetőség? -
dorka16
aktív tag
Sziasztok! Ma én is vettem magamnak egy ilyen gyönyörüséget. Olyan gondom lenne, hogy a kezdőlapra már kiraktam 2 bigyót is ami folyton ott van és nem tudom eltüntetni. Google search, meg Exchange ActiveSyenc. Hogy tüntessem el őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest