- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok!!!
Miért van az,hogy volt a telefonomban vagy 25 sms,most egy sincs!!
De az semmi,megkapom az sms-t, kiirja alul kicsiben,de ha belemegyek a beérkezett üzenetekbe,akkor ott nincs semmi!!!!
Hova tűntek az smsek,vagy mit állítottam el hogy nem látszik egy sem??????? -
szabochris
aktív tag
Van egy kérdésem:
Feltettem egy pár avi filmet a telefonra,de a media player egynémelyiknél azt irja ki,hogy Unsupported audio.gondolom hiányzik vmi codec vagy ilyesmi,nem??
Másik kérdésem: Az mpg-et,wmv-t nem forgatja el automatikusan,csak az avit.Van erre megoldás? -
szabochris
aktív tag
Szia!!
1.Nem kell mobil net,mert van a gépen,ezzel nem szoktam netezni.
2.A wap azért kell,mert néha megnézek egy-két dolgot WAP-on(tv műsor, menetrend ha uton vagyok,stb)
3. Honvédségi előfizum van,tehát nem kell a havi x perc,mert nevetségesen olcsón beszélek!!
4. akkor valaki válaszolna a kérdésemre??
IE -ben kell wapozni is??? -
szabochris
aktív tag
amugy wapozni is az IE-ben kell????????????????????????,
-
szabochris
aktív tag
sziasztok,lenne pár kérdésem:
Van egy 1,5 mb-os wap előfizetésem.
1.A régi N95ösömön amikor csatlakoztam volna a böngészőben,mindig rákérdezett,hogy milyen beállításokkal akarok csatlakozni (Wifi,ha volt,Wap stb.)
Ilyet nem lehet ezen beállítani?
Nekem mindig a web n walk-al akar csatlakozni.
2. Találtam egyszer wifi hálózatot,bementem az internet explorerbe,de nem engedett semmit megnyitni.Na ezért is jó lenne ha be tudnám állítani hogy milyen beállítással akarok csatlakozni.wifivel hogy kell? -
szabochris
aktív tag
Sziasztok!!
Olyan problémám van,hogy elforgattam az igo-t,ujraindult,majd használtam.aztán visszaállítottam állóba,ujraindult,viszont most az alján kb 2 centin csak egy fekete sáv van!!!
Mit B..sztam el??
Légyszi segítsetek!!!
Köszi -
szabochris
aktív tag
Még egy kérdés:
Hol tudok programot törölni a telefonról? -
szabochris
aktív tag
Sziasztok!Letöltöttem egy térképfrissitést IGO8.3hoz.
4 fájl van benne
Az fbl kiterjesztésűt kell a maps mappába rakni azt tudom.Viszont ennek más a neve,mert már van benne egy Hungari.fbl,ennek a neve meg Hungary83_TM_2009.09_091124.fbl
Namost ezt csak másoljam bele,és legyen benn a másik sima Hungary.fbl is,vagy ezt az ujabbat nevezzem át,és irjam felül a régit??
Ugyanez van a POI-nál is!!Help pls!!!! -
szabochris
aktív tag
sziasztok!!
Lenne egy pár kérdésem:Total commandert tudok letölteni valahonnan erre a telefonra?
2. Olyan program kéne ami nem csak egyes menüpontokban forditja el a telefont hanem mindig,ha elfordítom.Létezik ilyen?
Meg kéne egy olyan oldal címe is ahonnan tudok letölteni programokat a telefonhoz,tudok keresni,le van irva a használata is stb.(Pl nokiaprogramok.hu,amig nokiam volt ez nagyon franko volt)
Köszi a választ -
szabochris
aktív tag
Nektek mennyi idő alatt tölt fel teljesen?
-
szabochris
aktív tag
T-Mobile-os,én bontottam ki tegnap!!
Figyi,azóta villogott hogy tegyem fel tölteni,feltettem,adok neki még egy esélyt!!
Megnézem vagy 2-3 óra mulva,hogy kijelzi e hogy teljesen feltöltött,ha igen az már jó jel,mert most reggel a 11 óra töltés után ugyanugy állt mint tegnap este.... -
szabochris
aktív tag
válasz
Quasi_modo #2651 üzenetére
Na gyerekek,ezt nem fogjátok elhinni.Szóval azután hogy kihuztam a töltőt 11(!!!!) óra töltés után,ugy hogy még mozgott a jel,hogy tölt,bekapcsoltam,é 1-esen van az akksim!!Amikor este elkezdtem tölteni 3-ason volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tapasztalt már vki ilyet? Az eszem megáll.... -
szabochris
aktív tag
Hello!!
Na megnéztem,mondom akkor lehuzom a töltöröl.
11 órája toltődik ÉS megnyomtam a középső gombot,MÉG MINDIG MOZOG A JEL,HOGY TÖLT!!
Atyavilág mi van ilyenkor??
Ugyanugy,3 egység áll,majd a 4.5. mozog,ugyanezt csinálta mikor tegnap bedugtam akkor is. M i van ilyenkor???????????????????????????????? -
szabochris
aktív tag
Sziasztok!!!
Megkaptam tegnap a kicsikét!!!
Lenne egy kérdésem:
Annyit csináltam tegnap,hogy bekapcsoltam,megnéztem a kijelzőjét,hát apám....
Hármason volt az akksi,majd kikapcsoltam és rádugtam a töltőre.Le kellett volna meríteni??
23:30kor dugtam be,ha most 11:30kor leveszem az elég lesz neki,az a 12 óra?
Ti hogy csináltátok? -
szabochris
aktív tag
Hello!!!
Légyszi válaszoljatok egy pár kérdésemre.Mint irtam nagyon kezdő vagyok,hétfőn lesz meg az új omnia 2-m, T-Mobilos.
Addigra szeretnék tisztában lenni egy pár dolgogal.
Tényleg rosszab a winmo 6.5 mint a 6,1?
Hogy tudom akkor majd visszarakni a 6.1et a telefonra??Letöltőlink,leírás ilyesmit hol találok?
Másik:
Kapom ezt a gyári igo-t de gondolom nem a legfrissebb térkép lesz rajta...Azt honnan tudom leszedni?
visszaolvasva láttam hogy van már 8.3.4es igo is,azt érdemes leszedni??
3:
Vannak ezek a főzött ROM-ok meg spb shell,meg társai!!
azok jobbak,mint ami rajta van?Ti melyiket használjátok? Letöltőlink,leírás??
Köszi a választ!!!!Egy kezdő
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok!Nekem hétfőn jön meg az uj teló,nekem is uj lesz a WinMo,meg a pda,eddig csak Symbianos Nokiám volt! (Nem gyenge váltás,mi?
)
Igazából I8910et akartam venni,de végül e mellett döntöttem!Remélem nem bánom meg.
Annyi segítséget kérnék,aki most vette a T-mobilnál(én is ott vettem), hogy 6.1es WinMo van rajta vagy már 6.5?
Másik:Vettem egy 8gigás microsd-t,ha arra rámásolom majd az eredeti igo-t amit kapok,akkor a 8gigáson fog menni?Csak nem akarom cserélgetni a kártyákat!!
amugy milyen a teló,mi a véleményetek??
Köszi előre is a válaszokat erre a sok kérdésre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest