- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #2248 üzenetére
A Resconak a registry plugin-et kell feltelepítened, csak akkor fogod látni. A gyökér könyvtárba nyomd az up gombot, akkor ugrik ki a registrybe. Ott látod a my device-virtual folder my network és a my registry bejegyzéseket. Ott menj a my registrybe ott kiválasztod a HKLM\software\tecAce\photoalbum\excludefolders\ bejegyzést, ott a menüre rámész majd new string value, és ott kell megadni a könyvtárakat
de előtte mindenképp telepítened kell a resco registry-t.
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #2245 üzenetére
A 2. pontba mondja, hogy új stringet kell létrehozni a registrybe. És ezt addig kell csinálni amíg nem végzel a könyvtárakkal. A string neve 001, a második string neve 002 stb
A string mellett meg kell adni a könyvtárat vagy kártyahelyet, amely így néz ki:
name:001
string:\My Storage\Musicés így tovább..
Csináld a Resco Registryvel!
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #2240 üzenetére
Halihó!
Ezen a linken mindent megtalálsz!
A lényeg az, hogy azokat a mappákat kell beírni a registrybe, amelyeket kizársz. Tehát ami mappát megadtál onnét nem fogja keresni a képeket.
Here is the solution:
You have to exclude the unwanted folder by modding the registry
1) With a registry editor go to HKLM/Software/TecAce/PhotoAlbum/ExcludeFolders
2) Add a new string value for every folder you want to exclude, you must give them the name of 000, 001, 002,... etc
As string data you must add the folder address, you must separate folder with the symbol \ (like the picture below)!!!Example: If you want to exclude Program files folder, you have to make a new string value like "001" and you have to add \My storage\Program files
That's it!!!Üdv.:
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Dyingsoul #2155 üzenetére
Szia!
Én a T-mobile-nál vagyok. Nálunk ez úgy működik, hogy ha még nincs lezárva a hónap, és megkérdezem, hogy mekkora az adatforgalmam Ft-ba, akkor azt mondja, hogy 12.234 Ft. De, amikor a hónap végén megjön a számla, akkor fizetek 4.800 Ft-ot. Ez azt jelenti, hogy amit hó közbe hallok az a bruttó adatforgalom, ami még nincs benne pl. a NET500-as csomag kedvezményem.
Szerintem nálad is ez lehet.
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Dyingsoul #2134 üzenetére
Szia!
Erre van megoldás. Rakd fel az SPB Wireless Monitort. Itt nyomon tudod követni az összes adatforgalmat. Le is tudsz benne tiltani mindent, és arra is rájöhetsz, hogy melyik alkalmazás használja. Ha kell a program, akkor küldj egy p.ü. Ma eléggé elvagyok havazva, lehet, hogy csak holnap leszek. Ha sürgős, akkor meg ott a Google!
-
Lancelot24
csendes tag
Sziasztok!
Most frissítettem az I8000-est hivatalosan (NPS). XXIJ9-es rom került rá, természetesen 6.5. Tesztelgetem és majd meglátjuk. :-)
-
Lancelot24
csendes tag
Itt egy újabb adag TF3. Csak telepíteni kell majd restart. Jól működik!
-
Lancelot24
csendes tag
Már a városokat is belehet pluszba írni. Kell hozzá a weather data base editor, majd beírjátok a város kódot, amit az accuweather oldaláról lelehet szedni.
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #1935 üzenetére
Már rájöttem, hogy a menüket nem nyomásra nyitja meg, hanem először rajt kell hagynunk az ujjunkat 1 mp-ig, majd akkor lesz csak aktív a menü.
Tehát nincs semmiféle akadozás.
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #1933 üzenetére
Hali!
Az akadozás nem jó kifejezés. Valójában nem akadozik csak a menüket egy kicsit nehezebben nyitja meg. De lehet a HTC-ken is. Nincs tapasztalatom, ezért írtam az akadozást.
Az biztos, hogy a gépemen rajt marad!!! :-) -
Lancelot24
csendes tag
Ezen a linken minden megvan.
Le kell tölteni a TF3d-t. kb 27 Mb. Majd a másik kettő fájlt is. A cab-okat feltelepíted a másikat pedig a windows könyvtárba másolod. Restart, majd a samsungos felület kikapcs és jön a TF3D.
Egy kicsit még akadozik, de a fórumon dolgoznak rajta. Az időjárásnál csak a nagyobb városok vannak meg. 3d sms, email működik. A névjegyeket egyesével kell bemásolgatni.
Egyenlőre ennyi! -
Lancelot24
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy aki a GSMLine-nál vette a I8000-ét, az mennyi garanciát kapott rá? Én úgy emlékszem, hogy amikor rendeltem, akkor 1 év teljes körű garanciát mondtak rá. A garancia papíron pedig "csak" 6 hónap van írva. Nagyon ideges lettem, csak most vettem észre.
Ha valaki náluk vásárolt, akkor légyszi nézze már meg, hogy mennyi van neki írva.
Előre is köszi!
U.i.: Eddig semmi baja nincs a gépnek, hál'isten, de ne szarakodjanak itt 6 hónap garival....
-
Lancelot24
csendes tag
Hali!
Egy kérdésem lenne.
Ha a PC Studioval próbáljátok frissíteni (szoftverfrissítés) a I8000-et, akkor nektek is "érvénytelen mutatót" ír ki? (windows 7op. r.)más:
A PC studio nyelvétől függ az, hogy milyen frissítést talál a progi.
Gondolok itt arra, hogy a magyar samsungmobile oldalon még nincs fent az I8000-es frissítés, ezért nem lehet frissíteni. De a holland samsungmobile oldalon fent van az új rom. Ha a nyelvet átállítom hollandra, akkor elvileg lehet frissíteni?Vagy a régió beállításánál kell más nyelvet beállítani?
Ötlet?
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Avicularia #1664 üzenetére
Hali!
Úgy van beállítva, hogy ha nem érzékeli a magyarországi hálózatot, akkor rákérdez, hogy töltsön vagy ne töltsön Xtra-t.
Más:
Valakinek infója van már, hogy mikor lesz elérhető a WM6.5?
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Orcanus #1641 üzenetére
Hali!
Ha hideg indítás van, akkor tényleg gáz. Ha már egyszer megtalálta a műholdat, akkor tökéletes. Net kapcsolattal 10-15 mp és már navigálhatsz is.
Esetemben, csak akkor van gáz, ha újraindítod net kapcsolat nélkül.
De egy jó tanács. Ha engedélyezed a Xtra letöltést, akkor pillanatok alatt van műhold. Pár kb-ot tölt csak le, ami filléres dolog.
Üdv.:
-
Lancelot24
csendes tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy a hivatalos romfrissítést honnét lehet majd elérni? Gondolom a PC Studioban található frissítés menüpontból! A Samsung ad ki valami infót, hogy mikorra várható?
Előre is köszi az infókat!
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #1554 üzenetére
Szia!
Azt esetleg próbáld ki, hogy ha egy új számot akarsz elmenteni, akkor csak a SIM-re engedi menteni. Neked nem?
Ha nem akkor hol kell beállítani?
Ötlet?
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #1554 üzenetére
Hali!
Működik! Köszönöm!
Jó éjt mindenkinek!
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
Schumacher! #1548 üzenetére
Hali!
Csinálj hard resetet!!!
Telefon kikapcsolva (a letevő gomb hosszó lenyomásával)
Majd: hangerő fel gomb + lock gomb + felvevő és letevő gomb folyamatos nyomása (tehát egyszerre mind a négy gomb) amig meg nem jelenik a formázásra vonatkozó üzenet. Ezt a felvevő gombbal kell jóváhagyni vagy a letevő gombbal elutasítani.
(Vagy szoftveresen: Settings > Memory Settings >Clear Memory> Clear Memory )
(Vagy szoftveresen 2: Settings > General Settings > Language Change ) -
Lancelot24
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Ha van egy bejövő hívásom amihez nincs név hozzárendelve. A számot elakarom menteni vagy egy új névhez vagy már egy meglévő névhez nem engedi. Nem tudom miért.
Rákattintok a számra majd a SAVE-re. Ilyenkor felajánlja, hogy új névhez vagy már egy meglévőhöz akarom menteni. Ilyenkor bejön a telefonkönyv, ahol kilehet választani a nevet, akihez menteni akarom, kiválasztom a szám tipusát, majd a DONE-ra megyek. És nem menti el a számot.Valaki tudja, hogy miért????
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1511 üzenetére
Hali!
Én 2 hete használom fólia nélkül. Ha vigyáz rá az ember nem lehet karc rajta. Ha nem használom, akkor meg elrakom a tokba. 2 naponta megpucolom, de eddig még nem találtam rajta karcot.
-
Lancelot24
csendes tag
Sziasztok!
Olyan lehetőség van a telónál, ahol a GPRS adatforgalmat ehet látni. Vagy van valami progi amivel ez lehetséges?
Előre is köszi!
Laci
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1439 üzenetére
Hali!
Nekem nincs semmi jel vagy felirat. 5.0 MEGA auto focus oszt ennyi!
-
Lancelot24
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha Today-t váltok akkor régebben volt egy "susogó" hang váltáskor. Valamit elállíthattam a telón és most nincs semilyen hang.
Valakinek ötlete?
-
Lancelot24
csendes tag
A gyári USB-vel nektek csatlakozik az Active Sync-hez? Nekem valahogy nem akar. Bluetooth-val tökéletesen megy.
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1363 üzenetére
Én is meglévő nevet próbáltam. Ha elakarom menteni, akkor levágja a nevet.
Pl: Ávár Zsolt benne van a telefonkönyvben
rámegyek az edit-re majd done-ra, úgy hogy hozzá se nyúltam Ávár Zso -ként ment le.Eszem sincs, hogy miért csinálja...
Lehet az a gond, hogy a sim-en vannak a nevek elmentve?
Ok! Már ki is próbáltam, átmásolva a telóra már jól menti le. Hogy miért csinálja?
De sebaj az a lényeg, hogy jó lett! :-)
Egyébként te milyen billentyűzetet használsz?
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1360 üzenetére
OK!
Köszi!
Az előbbi kérdésemre esetleg nem tudod a választ? Az á, é karaktereket nem engedi menteni a telefonkönyvbe!
Üdv.:
-
Lancelot24
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a telefonkönyvbe nekem nem engedi elmenteni az ékezetes betűvel írt neveket. Ötlet, tapasztalat valakinek?
Konkrétan az "á" betűt nem engedi! -
Lancelot24
csendes tag
Sziasztok!
Az első tapasztalatok alapján ez a gép valami állat. Nem tudok betelni vele. A színek a felbontás valami csúcs. Volt egy régi PDA-m Airis T620. Az IGO-t összehasonlítva csak ámulok. És ezt most nem az újdonság varázsa mondatja velem.
Komolyan mondom ezt látnotok kell!!! :-)
Az elején egy kicsit szokatlan volt használni az érintőképernyőt. Ha belejön az ember, akkor nagyon gyorsan ráérez.
A progik nagyon gyorsan indulnak. Talán azt kell mondjam, hogy gyárilag minden olyan progi megtalálható benne ami kellhet. Nincs szükség más alkalmazások telepítésére.
Egyedül azt nem értem, hogy miképpen lehet azt kiválasztani, hogy melyik hálózatot használja (T-mobile-net, WIFI, stb)Üdv.:
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
schumi.. :D #1354 üzenetére
Elvileg karcálló. Ha nincs dörzspapír az ujjamon, akkor "elvileg" nem karcolódhat. 1-2 kisebb karc meg úgy is lesz rajt egyszer.
A fóliával meg az a gond, hogy ha egy kicsit is izzad az ujjad, akkor elég gáz használni.Majd vigyázni fogok, hogy ne karcolódjon! :-)
-
Lancelot24
csendes tag
-
Lancelot24
csendes tag
válasz
hegyesip #1349 üzenetére
Sziasztok!
Valóban karcálló. Ha fóliát használtok, akkor az érzékenységéből rengeteget veszít. Mondhatnám úgy is hogy ég-és föld.
Egyébként én vagyok Impair28 is.
A hívószám kijelzést hol lehet beállítani. T-mobile-os. Már mindenhol próbáltam, de sajna nem ment.
Előre is köszi!
Már meg is találtam. :-) Caller ID\by user
Kettő az egyben.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Lancelot24
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy autós tartót töltővel és egy jó tokot az Omniához?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest