- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
"Szubjektív. Én telefont kerestem, nem elemlámpát. Nem erre való egyik sem."
Én is telefont keresek,amin működik ez a fukció(szinte mindegyiken megy ezért is ennyire zavaró a dolog) Nagyon sokszor jól jött már,amikor sötétben kellett matatnom vagy hibát elhárítanom munkámból kifolyolag.
"Ha megnézed a korábban belinkelt teszteket, igencsak jól megállja. Sőt....
OC? Telefonban? Mi a lószarnak? Őszintén..."Pont a tesztek miatt kérdezem,mert elég sok oldalon az ARM dual core megelőzte,hiába a magas órajel. Így már gondolom érted minek az OC.
"Elsőnek döntsd el, hogy svájci bicskát akarsz venni vagy egy kurva jó okostelefont kvázi bagóért"
Egy jó okostelefont ami megfelel az igényeimnek minél olcsóbban. De ezzel szerintem mindenki így van.
Köszönöm a válaszaidat,de nem igazán tudtam belőle meg többet.
Viszont annak örülök,hogy neked bevállt,ez pozitív. Remélem nekem is ő lesz a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest