Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Clarity kernel v.3.8 elvileg ez az utolsó Nougat-ra..
-
vince
őstag
válasz
janakbacsi #21796 üzenetére
Mivel, hogyan? Tavaly májusban, mikor én nyitottam a 4X-emet, még működött az 1.x verziójú unlock tool (és az nem ellenőrizte a várakozási időt), de azóta ez a kiskapu megszűnt.
(#21797) janakbacsi
látom, közben született egy új hsz, köszi[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #21796 üzenetére
mondjuk ez.
[link] -
thora
csendes tag
Köszi mindenkinek a választ!
-
Staker1
újonc
Sziasztok!
Nekem segítségre lenne szükségem. Az utolsó előtti rendszer frissítése óta napi szinten elsötétül a telefon kijelzője annyira, hogy hogy csak sötétben látható mi van rajta. Csináltam egy rendszer visszaállítást, de egy az egyben vissza frissítette magát az elsötétülő verzióra. Ha valaki tud rá megoldást, kérem írja meg.
Köszönöm! -
thora
csendes tag
Sziasztok!
Na megpróbáltam unlockolni a bootloadert... Engedélyet nem kért, feltettem az MI flash progit minden jó volt, fastboot módba tettem a telefont rányomtam az unlockra, erre azt írja, nem tudja unlockolni és várjak hogy várjak 40 órát az unlockra....Ilyenkor mi van? Hogyan léphetek ki a fastboot módból? Remélem nem csináltam téglát a telóból....az asszony megöl
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz
picur10 #21782 üzenetére
Ha több Google fiók van, lehet nem elég csak a naptár szinkront bekapcsolni, lehet Google Naptár mobil appban ki kell választani melyik fiókból jelenítsen meg eseményeket. Legalábbis nálam így volt. 2 Google fiókot használok, mikor belakom a rendszert, kiteszem a Google Naptár widgetet, de csak nagy fehérség van, nem jelenít meg semmit. Ha Google Naptár appban beállítom, hogy melyik Google fiókomból jelenítsen meg eseményeket, akkor frissül a widget és mar szépen kijelez mindent.
-
picur10
aktív tag
Bár gondolom, hogy nem telefon specifikus a kérdés, azért itt kezdem, hátha tudtok megoldást.
Létrehoztam egy google naptárat, amit megosztottam a feleségemmel. Most látszanak az ott megadott események az ő google naptárában is (böngészőben), azonban ezek nem jelennek meg a telefonján. Nézegettem a beállításokat, de egyszerűen nem jutottam zöld ágra.
Valami ötlet, hogy mit kellene megnéznem?
Az ő telefonja a 4x, amire le kellene jönnie a megosztott naptárnak. -
qge
aktív tag
válasz
Bambuszpro #21774 üzenetére
És milyen okos, hogy kereshetővé teszed a posztodat...respect.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Na ez ott van👍
Nagyon sok makró lencsét lehet kapni, a legdurvább amivel találkoztam 60x. És nem is drágák. -
Bambuszpro
tag
Egy gyors tipp azoknak akik szeretnének élő hátteret beállítani MIUI 9 alatt. 2 mód van rá:
1.Alternatív launcher. Nova-val próbáltam ott be lehetett állítani.2.Letöltöd ezt.Legörgetsz a Live Wallpaper Picker-hez és csinálsz egy parancsikont. Parancsikonra bökve fel jön a választó. Kiválasztod és örülsz
.
Remélem tudtam segíteni.
Tesztelve MIUIHU 9 8.3.15
live wallpaper, élő háttér, beállítás, trükk
[ Szerkesztve ]
-
thora
csendes tag
Feltettem a legfrissebb developer Romot. Engedélyeztem a fejlesztői lehetőségeket. Ott találtam egy olyan lehetőséget: "OEM feloldás" alatta: "Engedélyezze a bootloader feloldását". Kérdésem, hogy ezzel is ki tudom nyitni a bootloadert vagy csak az összefoglalóban szereplő link szerint?
-
G@ben
addikt
válasz
lócitrom #21764 üzenetére
Az az oka a régi rendszer használatának, hogy stabil, és a fórumot olvasva majdnem minden frissítésnél előjött, hogy ezt rontották el, azt vették ki.
Nekem már ez a rendszer is nagy ugrás, ugyanis 4.0.4-es Android volt előtte.Majd ha szükségét érzem, akkor frissítek.
-
lócitrom
őstag
aha, így már teljesen világos. valóban nincs ilyen opció jelenleg erre gyári szoftver szintjén. talán az Egyéni adatforgalmat nem kezeli időkorláttal, de ez csak az én elméleti elképzelésem. talán ez megér egy próbát.
(#21757) vince
ha más miatt nem is, de az 5 col miatt stabilan tartja magát -
G@ben
addikt
válasz
lócitrom #21754 üzenetére
A Domino Maraton olyan, hogy veszek pl 4GB netet, majd akár hónapok alatt leforgalmazom. Nem indul újra havonta, ha elfogy, akkor újra feltöltöm, pont, mint egy prepaid kártya. Azt szeretném, hogy beállítom a 4GB-ot, mint elérhető keret, majd abból vonogassa le a felhasznált netet, aztán abból könnyen látom, hogy mikor kell majd feltölteni. Most viszont havonta nullázza a forgalmat, azaz összességében nem látom, hogy mennyi van még a keretemből.
-
aelod
veterán
Baszki az új Redmi széria a 6-os eléggé csalódás. Notch....
-
G@ben
addikt
válasz
grafnet #21750 üzenetére
Most úgy csinálom, hogy be van állítva havi 300MB-ra, az általában elég szokott lenni, előzetes tervezésre egész jó, de jobb lenne látni egészben.
aelod:
nem mászok bele a beállításokba, az értesítési sávra kiraktam ezt (gyárilag ki lehet), ott mutatja, hogy aznap mennyit használtam (nagyon jó dolog), meg hogy a beállított haviból mennyi van hátra. Ezt ha át lehet állítani, hogy ne a havit mutassa, hanem az egészet, akkor átállítom, ha nem, akkor marad így. Fent van a Call Meter, de amióta ezt az értesítési sávos mutatást megtaláltam, nem nyitottam meg a programot, úgyhogy külön programot nem szeretnék ennek feltenni.
Szóval ha nem lehet átállítani, akkor marad így.Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
Anno már kérdeztem, de nem érkezett rá válasz, hogy a gyári adatforgalom számlálót be lehet állítani, hogy ne nullázza magát havonta? Telekom Maratonra kéne, sokkal jobb lenne egyben látni, hogy mennyi van még a csomagból.
-
Lokarson
tag
-
Nekem igazából csak a makró fotó tisztán láthatósága a lényeg, egyébként nincs gondom a gyári app használhatóságával.
más
Tudtok olyan appot javasolni, amiben EU országokban tudnék autópálya matricát venni?*************
Még egy, hol tudnám beállítani az EU-ban való használatot (net, hívás, sms)? Automatára kell állítani a szolgáltató keresését?
[ Szerkesztve ]
-
DenverX
tag
Hello mindenki! Most ruháztam be egy 4x global változatra. Eddig hibátlanul működik minden téren, de arra lettem figyelmes hogy amióta lefrissítettem eltűntek belőle a témák. Vissza lehet valahogy varázsolni?
-
Fredo78
aktív tag
Igaz nem 4x-es kérdés, de ebben a topokban laknak a Redmi szakik
Kislányom a redmi 5A-nak egy hét alatt telerakta a tárhelyét. Mire megjött az SD kártya már full tele lett a telefon. Hogy tudnék átköltöztetni dolgokat az sd-re? (pl Musicaly app + hozzátartozó videók 6 giga)[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
-
bb71
őstag
válasz
bodnar10261 #21720 üzenetére
Gond nélkül felfrissítettem...
-
SÖ
addikt
Nekem gond nélkül működik benne egy 128 GB SD amit telefonról telefonra hordozok. 4-6GB RAM-tól meg nem lesz gyorsabb 400-as proci mellett.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
válasz
®abstract® #21724 üzenetére
Te tudod mennyi tárhelyet használsz, ez a teló nem éri meg már azt hogy ne legyen elég bele a 3Gb RAM.
-
orso0355
őstag
válasz
Nekem megérte a 4/64, de nekem nem volt fontos a B20.
-
enzahobi
aktív tag
Én nem találtam jobbnak a camera api2-s megoldásokat. Tény hogy gyönörű hdr-t csinál, de legtöbbször sokkal zajosabbak a képek, és az összes általam próbált app csak 12MP-t engedett 13 helyett, ami nem nagy különbség, de akkoris
. A gyári éjszaka pl sokkal jobb és a zajszűrése is kulturált, mos rendesen, de maradnak részletek és a végeredmény kellemes. A gyári hdr-e is használható, sőt kifejezetten élethű képeket hoz, nem lesz olyan digitálus hatású. A csigás és a pókos kép is gyárival készül hdrben
-
grafnet
veterán
válasz
Az kínai belpiacos modell! Nincs benne B20!
Ez lehet fontosabb itthon, mint a 4/64. -
®abstract®
őstag
üdv!
érdekelne a 32gb és a 64gb modell olvasás-írási sebessége.
szerintetek megéri a 64gigás 4giga ramos verzió? -
bb71
őstag
válasz
bodnar10261 #21720 üzenetére
Én még nem próbáltam... xda fórumon olvastam...
-
bb71
őstag
válasz
bodnar10261 #21715 üzenetére
27-05-2018 :
-Kernel Built With Clang
-Upstreamed to 3.18.110
-Merged Latest Caf Tag
-Eas Added (Thanks to @wuffz)
-HALs updated to the latest CAF tag
-Fixed Vilte (Video Call over LTE) (Thanks to @nikesh001)
-Fixed Data Call bug for dual sim (Thanks to @nikesh001)
-Update Oreo Blobs from Nokia 6 8.1 & Remove Unused Blobs (Thanks to @riteshsaxena)
-Fixed Noise CancellationTöbbeknek nem sikerült telepíteni!
[ Szerkesztve ]
-
enzahobi
aktív tag
válasz
ubyegon2 #21714 üzenetére
Nem mindig sikerül eltalálni a maximális közelpontot, de hátha ez segít:
Próbálj meg amennyire lehet letámasztani, a témát közelísd meg jobban és zoomolj bele, ott nyomj egy fókuszt és addig húzd hátra előre a kezed míg éles nem lesz. Elvileg ekkor vagy a maximális kölepontnál és látod hogy az hova esik az adott témán, pl egy bogárnál szebb ha a hozzád közelebbi része éles. Ezután zoomolj ki, és fotózz gyorsan mielőtt kijön a fókuszból!Kemerában be lehet hozni a kézi fókuszállítást, ill ilyen piros jelölőt ami a kép éllességét jelzi, de a tény hogy a köelpontot nem hozza közelebb xD
-
bodnar10261
aktív tag
Pixel Experienceből új verzió jött.
Változás listát nem találtam
Olvastam hogy némelyik tag aki ezt használja van gondja vele. Hátha ez jobb
-
Sziasztok!
Global rom (9.5.4.0) van fenn, nem sok gondom van a telóval, jó ez. Egyetlen hiányosságra figyeltem fel, a fényképező programban nem lehet a makró módot választani. Milyen hasonlóan egyszerű fotózó programot javasoltok helyette?
-
Kuter
senior tag
Na le próbáltam mindent.
Ha felrakom a módosított kernelt ilyen lesz a kép, nagyitásnál lehet látni.
2 kép van a linken ,sajnos a rosszabb a módosított kernellel van.
[link] -
aelod
veterán
-
Styleair
aktív tag
Na basszus észrevettem baloldalon felül, hogy el kezdett sárgulni a kijelző kis függőleges csíkban.
Kérdésem azokhoz akik szintén így jártak:1. Mi lett a megoldás?
2. Mennyi idő?
3. Használtatok e üvegfóliát, vagy egyebet?
4. Szervízbe adáskor, hogy kell beadni a telefont? Maradhat minden rajta? Vagy hozzá férnek? Törölni mindent? Másik telefonba költözni? FR?Garanciális. Nekem az eladóhoz kell majd vinnem.
-
BioNiCMaN
addikt
Srácok!
Az ujjlenyomat-olvasóval lehet hívást fogadni valahogy?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Autós topik
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- MIUI / HyperOS topik
- Anime filmek és sorozatok
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...