- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
-
zojjektum
őstag
-
carr
őstag
válasz
St3ven #22919 üzenetére
Elvileg annyit írt. Igen, mert nem töltöm csak kb 80-90% körül max. Tegnap kikapcsolódásig használtam hátha. Kb fél évente kap egy ilyet.
Éjjel megy a sleep as android. Az tartja ébren.
De most annál is jobban merült. Éjjel pedig repülő üzemmódba rakom.Orso: gyári rom. Legfrissebb.
-
SÖ
addikt
válasz
St3ven #21694 üzenetére
Androidon ismeretlen fogalom a megbízhatóság ezen a 40 ezres szinten. Pl S7-re már merném mondani. Amúgy minden úgy működik mindha kártyás szám volna, mivel nem kell külön kliens. Értesítések, forgalmazás megjelenik a hívás naplóban, van üzenet rögzítője ha nem érnek el.
Thomas
Macrogate
-
-
thomas77
senior tag
válasz
St3ven #21627 üzenetére
Nekem is. Hívást is tudok indítani.
Ha te nem, akkor valami rosszul van beállítva neked. Javaslom olvasd el a következő hozzászólásokat: 3409, 3423, 3428, 3594, 3624.
Ezek alapján mennie kell nálad is.
Persze itt is van egy bug: csak akkor működik, ha 2 sim van a készülékben. De ezt is megtalálod ezekben a hozzászólásokban. Kövesd a leírást és neked is menni fog. Ha elakadsz, segítek akár privátban is. -
St3ven
addikt
válasz
St3ven #20683 üzenetére
Annyit meg tudtam tenni, hogy a letöltött ROM-ot töröltem, így talán megúszom a következő újraindítás utáni frissítést.
Aztán az jutott eszembe, mi lenne, ha írásvédetté tenném a downloaded_rom könyvtárat, hogy ne is tudjon oda letölteni semmit, de ez már sem a beépített fájlkezelővel, sem Linux alatt, sem Windows 10 alatt nem volt lehetséges. Root nélkül erre nincs is mód?
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
St3ven #14042 üzenetére
+ (#14045) Tomek979
google "black wallpaper" első kép találat, itt egy screenshot róla, közvetlenül a telóról [link]
szerintem elég fekete, viszont a felső élen lévő fehér vonal, ill az alsó élen lévő fehér szaggatott fogalmam sincs mi a fenét keres ott..
(#14046) orso0355
valahogy azt tapasztalom, hogy talán attól is függhet mi megy a háttérben, mikor felhozom ezt a listát. pl. egy youtube videót nem teljes képernyőn nézve világosszürke a háttere, teljes képernyőn meg már fekete.. home screen alatt meg volt már szürke+rózsaszínes, most meg pl. fekete, lol
-
-
PuMbA
titán
válasz
St3ven #13144 üzenetére
Ez jó. Nekem a MIUI9-cel 4 napról 2 napra esett az akksim 3G-vel, mobilnetet és WiFi-t kikapcsolva pedig semmi sem fut a háttérben. Fél óránként esik 3-4%-ot a telefonom úgy, hogy hozzá se nyúlok, nincs screen on time... a rendszer valamit összeszart. Újraindítás nem segít és a rendszer nem jelez nagyobb alkalmazás vagy rendszer akksi használatot, mint 8-cal.
Mindegy, a MIUI fórum tele van az ezt reklamálókkal, úgyhogy majd kijavítják ezt a nagy bugot, de iparkodjanak, mert még ott tartanak, hogy el sem ismerik
(#13147) aelod: Hogy raktad vissza?
-
mpo
veterán
-
pcnet
addikt
válasz
St3ven #11045 üzenetére
10.6.2.5-re frissült épp az imént. Töltőre dugtam a telefont és elkezdett mindent frissíteni Playről. Pedig MIUI 9ig nem akartam belakni meg frissíteni appokat, mert úgyis nyomni fogok egy factory resetet.
Akkor eddig úgy fest, hogy holnap jön a MIUI9?
Amúgy S7 töltőjével írja, hogy gyorstöltés és az akksi jel mellett is ott van egy villám jel egy körben, de nem vettem észre, hogy valóban gyorsabb lenne a töltés mint "normál" töltéssel a saját töltőjével. Pláne szerintem a Samu töltője nem is QC kompatibilis,mert Exynos más szabványt használ gyors töltésre. Vagy tévednék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest