- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
orso0355 #31330 üzenetére
A 4X méretűről már lemondtam, de fogdostam sok telefont és a feljebb említett méretet határoztam meg maximumnak.
SenorGrande: igen, ilyen alternatívák vannak, hogy veszek egy úgymond átmeneti telefont, ami nem sokkal tud többet, mint a 4X, de 1-2 évre jó, vagy jöhet egy modern, 1-2 éves csúcstelefon, ami kb mindent tud, de drága.
-
törölt tag
válasz
orso0355 #31186 üzenetére
Az adatvesztés mindig kellemetlen. Különösen ha nem is pótolható.
Egy párhuzamos univerzumban az emberek megálmodhatják milyen telefont szeretnének, mekkora kijelzővel/mekkora háttértárral/milyen kamerákkal/mekkora akkuval/milyen appokkal és rendelés után pár hét alatt meg is kapják.
De sajnos nem ott élünk.#AiRLAC: köszi a linket, egyelőre marad a 4X, ha rendbe tudom rakni.
-
törölt tag
válasz
orso0355 #31183 üzenetére
Adok még egy esélyt. Öt év alatt sem kellett hard reset, együtt tudtam élni a MIUI hülyeségeivel is, de most jutottam el odáig hogy nem használható megfelelően a telefon.
Lehet feldobok majd egy minimáldroidot, és megnézem mit lehet kezdeni vele.
Lecserélni nem akarom egyelőre, nincs új telefonra eltapsolható 200-300k-m. És nincs is a piacon ilyen kézreálló, 140x70mm-es telefon, értelmezhető áron. -
C0d3r
addikt
válasz
orso0355 #31156 üzenetére
Nálam is ugyanezt a funkciót tölti be.
Gyári akku mondjuk nagyon a végét járja, ennél komolyabb feladatok igencsak kifognának rajta. Lassan tölt, cserébe használat közben szemmel látható gyorsasággal pörögnek lefele a százalékok. Nem hiába no, lassan 5 éves lesz a kicsike. -
-
padzso
tag
válasz
orso0355 #31099 üzenetére
Sok sikert hozzá!
Látom, kezdek nagyon egyedül maradni a 4 Prommal. Még mindig bírja a kiképzést, sajnos nem tudnék választani a mai kínálatból, így marad. Nugáton maradtam, megbízhatóan működik. Talán a pitéig el tudnék jutni vele, de nem akarom bántani. Aztán a 3G lekapcsolása lehet beteszi a kiskaput, hisz a 4X-szel ellentétben, ide nem jutott B20. Pedig. -
Marcsello31
őstag
válasz
orso0355 #30686 üzenetére
Note 4 persze, de nem folytatom egyenlőre tovább a kísérltezést, mert sztem ajzat probléma lehet,hibás microusb, vagy koszos a csatlakozó?! Persze rá valót szeretnék rakni de frissebb változatot, mondjuk egy android 9et.
Jelenleg miui android 7 van rajt, ha hülye fejjel nem frissítem fel a 6ot 7re talán azt még lehetett volna rootolni a kingrootal is. No mindegy. A segítségeket utólag is köszi. -
albiosz
őstag
válasz
orso0355 #30436 üzenetére
Nálunk feleségem összetörte a 4X-et, így Redmi 9 lett helyette. Tök jó, de egy tepsi. Csak annak javaslom, aki nem hordja zsebben. Nálam még muzsikál a 4X, remélem sokáig, mert észszerű áron nincs már ilyen ,,kicsi" masina. Cégesnek egy Samu Galaxy A20e-m van, na az meg egy szappantartó és hiányzik az értesítő led.
-
-
siddis
őstag
válasz
orso0355 #29340 üzenetére
Ne bonyolítsd..
Szedd le a neked tetsző helyről a Magisk Manager-t, linket nem is adok, guglizz rá, azért túl régi ne legyen. (nálam most 7.5.1 verzió van)
Az egy sima app, meg tudja frissíteni magát illetve felrakja a teljes Magisk környezetet is 'maga alá' - főleg ha készen áll rá a telefonod. Ha nem sikerül, akkor nézz majd vissza..A Magisk-ban van 'hide'-opció, Nekem is azzal megy az OTP-s Smart Bank.. Amúgy bármikor vissza tudod állítani a kiinduló állapotot, ha nem törlöd a /data/magisk_save_xxxx mappát..
-
gorje
senior tag
válasz
orso0355 #28772 üzenetére
Felmerült de stabilan és jól működött minden anno mikor nekem is volt ilyen készülékem és ha jól emlékszem, az üzemidő csökkent azt követő verzión. Ezért mondtam hogy ne frissítsen és jelezze ha hibát tapasztal és majd akkor lépünk. Most jött el ez az idő.
Na használtam a keresőt
Több mint 2 éve vettem neki és 8.2.10-en volt mai napig lehet.
De igazából az a lényeg hogy brazilba van és ő nem foglalkozik ilyennel inkább rendelt 1 one plus 7t prot
mert ez elromlott... De amúgy imádja ezt a készüléket. Mondtam ha csak FR kell akkor minek..
-
-
carr
őstag
válasz
orso0355 #28734 üzenetére
Na, az van, hogy most a viber csinálja a feszkót.
szétvágom.
Am milyen kijelzővédő lehet rajta bakker? 2 nap használat után (kb 8 óra telefonálás) jöttem rá, hogy JA EZ ÜVEGFÓLIA BAZEG. nincs látható jele a szélein, stb. D alakú, az tuti, de a 4x üvege meg ívelt, nem? o. O -
carr
őstag
válasz
orso0355 #28726 üzenetére
Redmi 4x 4/64 dual sim miatt kerestem ilyet. Eddig jó csak pl miui 11 óta a Messenger nem tudom elérni hogy kussoljon. Pedig minden értesítés ki van kapcsolva le van némítva, és így is pl gif hangok ha mondjuk szivecske jön akkor prrrutty. Akármi. Stb. Tipp esetleg? Viber nem csinálja. Köszi
-
gyulaszu
senior tag
-
carr
őstag
válasz
orso0355 #28698 üzenetére
Ujjlenyomatot már letöröltem pár hónapja, zavart, hogy nem vagy alig ismeri fel bármelyiket.
Most meg ha azzal akarom feloldani, jön a "ne takarja el a hangszóró környékét" dumájával. Néha kivágnám a picsába. :/
Vissza kéne tennem 2-3 ezelőtti frissítésre, de épp most költöztem át. -
sxxorp
őstag
válasz
orso0355 #27603 üzenetére
Képernyő foltosodás, azért megjelenéskor sem acélos teljesítmény. Mai napig használom back-up telefonként, olvasgatni, meg pár kisebb processzorigényű játék futtatására, hogy tehermentesítse az elsődleges telefont (Mi 9 SE a legjobb ár-érték arányú valamennyire kompakt teló, május óta van meg)
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
orso0355 #28132 üzenetére
eloszor is. koszi a tapasztalati ajanlast.
masreszt hogy miert kerdezek ilyeneket:
a redmi4x a valaha volt masodik okostelefonom. nem jellemzo, hogy csak ugy eldobalom a telokat, es ami az elodjehez kepest, amit anno hasznaltam, maximum pozitiv, az az uzemido. ugyanazzal a hasznalati szokasokkal bizony boven egy napot birtam nyuzni, mire ujra toltore kellett tennem, mert mar kritikus volt a toltottseg (mondjuk < 10% alatti kijelzett ertek).
viszont manapsag mar nem is olyan egyszeru az akku csere, mint eleinte (pl. az elso okostelom idejeben is) volt. ezert kerdezek olyat, hogy milyen kabelt, milyen toltot ajanlotok, mert a 4x (meg egyaltan semmilyen mas eszkoz) akku karakteriszikajaval kapcsolatban, hogy mit szeret, mit nem;
nem vagyok tisztaban.
az uzemido ugyanigy fontos a bluetooth headsetem eseteben is (ez meg egy sony), es egyebkent ennek is biztosan meglennenek azok a dolgai, amiket jobban szeret, ha az ember maximalizalni szeretne az akksi elettartamat. persze konkretumot ez ugyben nem mondtam, de megiscsak megkerdeztem.
koszi meg egyszer.
azt hiszem ebbol a blitzwolf kabelbol rendelek is vagy kettot, meg mondjuk ket szinten blitwolf fali dugaszt hozzajuk, talan nagy gond nem lesz
-
siddis
őstag
válasz
orso0355 #28023 üzenetére
Utánaolvastam, ilyen TRRS jack-kábel / adapter kell hozzá, csak úgy "összedugva" nem fog menni..
Ha az első kütyünek ilyen a csatija, akkor az sem.. (Mondjuk én a képeken három csatlakozó felületet látok csak a négy helyett.) -
válasz
orso0355 #27842 üzenetére
Redmi 7-nek milyen hátrányai vannak a Redmi 6-tal szemben?
Ahogy olvasgattam róla, ár/érték arányban szinte verhetetlen belépő szinten. Annyit látok, hogy hosszabb 1 centivel, de a kijelzője jóval nagyobb és hardveresen is nagyot ugrott a 6-hoz képest. Pici notch engem nem zavar.
Nekem szimpibb a Mi A3-nál, azt nem nagyon dicsérik, inkább visszalépés az A2-höz képest, például a képernyője elég gyenge.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
orso0355 #27832 üzenetére
Az enyém is hibátlan, karcmentes (flipes tokban hordom), viszont a tárhely nagyon kevés, és az egész kezd valahogyan erősen belassulni. Az üzemidő még mindig fenomenális, hetente kétszer van töltőn. (Lehet újra kellene húzni a rendszert - még soha nem volt, másfél év alatt.)
szerk: ja, meg a kezdetektől rühellem a fényképezőjét - ennyire siralmas minőséget mostanában belépő szinten sem nagyon látni. Ha kattingatni akarok, mindig hurcibálni kell a rendes fényképezőgépet is magammal... ...ez néha nagyon nem praktikus, nem kényelmes.
-
válasz
orso0355 #27732 üzenetére
Ne is mondd, ahány teló meg ahány rom, annyiféle beállítás, nekem ez mind kínai. Épp elég valahogy eligazodnom a különböző Linux kiadások között, hogy LTS/rolling, Debian vagy Arch alapú, milyen gyártó milyen tipusú VGA-ja milyen DE/WM- mel fut, miért tearingel, etc.....
Szóval telókhoz nem értek, de egy idő után kiismerem és logikussá válik a beállítása.
Ami most szóba került, az meg ugye elég poenos is volt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
amíg a rendszersebesség megfelelő az android rendszer támogatott és fizikailag egyben van a készülék addig szerintem megtartom.
az első okostelefonom egy galaxy 3 volt (nem s3) azt 5 évig használtam, előtte a siemens me45-öt 7 évig
a galaxy 3-at azért cseréltem le mert már semmilyen app nem támogatta a 2.2-es gyári rendszert
a leon csak 2 évig bírta, ott a 8GB-os tárhely az őrületbe kergetett, de amúgy tökéletes állapotban ott van a polcon még az akksi is acélos. terveztem belőle multitávirányítót csinálni de aztán persze elmaradt, maradt póttelefon.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
a jobb kamera, ennyi. Rájöttem ,hogy nem akarok már DSLR-t cipelni, obit cserélni, telefonnal is elvagyok utazásokon és oda a 4X egyszerűen kevés volt, pedig én gcam-mal használtam. Csodák nincsenek, ennek pl. helyből jobb a fényereje ami múzeumban pl. ahol vakuzni nem lehet életmentő. Meg minden téren, ugye a mi9SE a mi9 főkameráját megkapta ami most a 4. legjobb kamera, azért az nem szar. A többi csak ráadás nekem ahogy írtam előző hsz-ban. De ha nem utazgatnék és nem vált volna fontossá a kamera az elmúlt pár évben akkor addig hajtottam volna a 4X-et amíg működik
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Én átlag 2 évig szoktam használni egy telefont (jellemzően alsó-közép kategóriásat, bár egyszer, sok éve volt már csúcskészülékem: egy Lumia 920). A 4X január elején lesz két éves. Ha lesz rá fölös pénzem (karácsony után), akkor most egy kategóriával feljebb fogok lépni, a MI9 SE a várományos. (Mellette szól a kitűnő ár-érték, a nem túl jó, de egészen elfogadható kamera és a viszonylag kis méret. Az én kezem már nem fog nőni, így nem tudok mit kezdeni a mai péklapátokkal. Netezni szinte sohasem a telefonon, hanem vagy az asztali gépen szoktam, vagy a windowsos tableteken).
-
Lackooo84
nagyúr
-
válasz
orso0355 #27064 üzenetére
Pixel phone pro (a legújabb nem jó, a régebbiek jobbak - majd megnézem a pontos verzióját a réginek, tlán volt mentésem még a 3s-ről, lást alább...)
más:
Nekem is 4x lett, mert a 3s meghalódott vala a héten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Béta iOS-t használók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest