Hirdetés
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2025: Debütál a világ legvékonyabb, de 5200 mAh-s aksival szerelt mobilja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
orso0355 #20295 üzenetére
A kínai verzióra céloztam, nem a szoftverre.
*****(#20296) grafnet
Köszi, nem volt a Beállítások között sem. Playből telepít -> így már megjelent és létezik.
Alvó mód időkorlát állításra ötlet? Hiba az eu-s romban?
**** HOPP - MEGOLDVA
You have to disable from lock screen and password, not from display
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
-
Sziasztok!
Betört kijelzőt kivel érdemes kicseréltetni? -
bb71
őstag
Alvó állapot időkorlátját NEM lehet átállítani, mert alul egy "Mégsem" feliratú gomb van
... xiaomi.eu ROM - na persze...
-
bb71
őstag
Szóval twrp alól feltettem a Supersu-t, root is van, de ha megvertek sem találom a SU ikonját - egyszerűen nincs... ez hogy lehetséges, valami újról nem tudok?
-
grafnet
veterán
válasz
petya2000 #20286 üzenetére
A GPS-szel talán 2 kolléga küzd... Rajtuk kívül még senki sem panaszkodott.
Az biztos, hogy mindent be kell állítani, minden féle engedélyt meg kell neki adni (navinak).
Ha "itthon" veszed, akkor szinte biztos a B20. A 4/64-es verzió biztosan nem tudja, mert az kínai belpiacos. (orso0355-nak ilyen van, azért nem tudja a B20-at az övé.)[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
válasz
petya2000 #20281 üzenetére
Nekem még sose fagyott le, mindig azonnal (!) talál jelet, pontos, gyors, waze-t használok, néha gmapset. Én csak jót tudok mondani. Az ország összes részében használtam már, persze leggyakrabban Budapesten, és annak ellenére, hogy nekem nincs B20-am, soha egy pillanatra se vesztette el se a netet, se a gps jelet.
Én imádom 😃 eddigi legjobb gps-es mobilom.[ Szerkesztve ]
-
petya2000
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem srácok. Munkámból adódóan havonta néhány alkalommal nagy szükségem van gps-re, jelenleg egy lenovo p70-em van, de elég sokszor eldobja a jelet, főleg ha Budapesten járok. Emellett még fontos lenne a jó üzemidő(lenovomhoz hasonlóan pl a 4000-es akksi) illetve a 4g valamint egy tűrhető kamera.
Átfutottam már itt a fórumot gps-re keresve és igazából nem tudom eldönteni, hogy akkor most hányadán állunk ezzel kapcsolatban. A gyakorikerdesek oldalán olvastam pl nagyon lehúzó véleményt is, pl hogy gyakran lefagy a teló, gps jelet csak hosszú percek után talál aztán elveszti többször is.
Viszont az biztos, hogy míg nekem a Lenovo csak a-gps-el van ellátva, addig ebben van glonass és bds is, ami azért úgy gondolom, hogy előrelépés kellene legyen. Persze most gondolhatjátok, hogy miért nem veszek akkor egy navit-t nos igazából azon is filóztam konkrétan a wayteq x995-ösön, de nem nagyon akarok még egy plusz kütyüt magammal hurcolni, ha egy jó telefon ezt pótolná.
Szóval aki már jó ideje nyúzza ezt a kütyüt és mondjuk nagyobb városokban is használja a gpst benne, az írjon már pár sorban, hogy akkor végül is mennyire megbízható, érdemes csak ezért átállni erre a típusra, vagy csak a "hivatásos navi" nyújthat megbízható segítséget ?!
Köszönöm mindenkinek akinek van pár gondolata ezzel kapcsolatban és persze meg is osztja velem. -
Styleair
aktív tag
Ma kicsúszott a zsebemből a telefon. Murvára esett képernyővel, a német fólia több helyen kilyukadt, de a telefon nem sérült meg.
Felraktam a kamu 9H curved Full cover tempered glass fóliát, de nem tetszik, mert sokkal jobban látszik, mint az előző fólia. Levegős a szélén. Bal oldalon kicsit kitakar az értesítő sáv széléből, látszik az időnél (kb az első karakter felét).Van még ebből egy drágább változatom.
Azt még majd kipróbálom. Ha nem lesz jó, akkor újra német fóliát teszek rá, s rendelek egy géleset. -
zodo
nagyúr
Mind ajánlott hely?
Global verziók vagy BOE, EBBG kijelzővel szereltek, gari bolti vagy gyártói is? -
csabulaxi
senior tag
Xiaomi Redmi 4X árukereső
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Páromnak nagy valószínűséggel X-et vennénk.
Hol érdemes itthon vásárolni?
Sajnos eustock-nál már nem kapni egy ideje.
Esetleg innen az apróból? -
YASKATIR
senior tag
Vannak mar ertelmes Oreo romok, ahol minden mukodik es az akkumulator ido is normalis, vagy meg mindig a xiaomi.eu stable a legjobb valasztas?
-
Cyrin
addikt
Barátnőmnél szintén eldobálja a hívást, ha rossz a vételi környezet, régebben nem csinálta, csak kb 2 hónapja. Telenor szintén, globál stabil rom. Az enyém telekom-os, ott nincs ilyen gond. (Miuihu)
-
csakb
őstag
válasz
tillatrilla #20261 üzenetére
Nálam global 9.2.5-ön (bocs, hogy angolul) Settings -> Installed apps -> jobb felső sarokban ... -> Defaults -> Music, és itt ki lehet választani az alapértelmezett zenelejátszót.
Remélem, sikerül megtalálni.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Véletlenül rányomtam olyanra,amire nem kellett volna...Szóval a gyárilag beépített hívásrögzítőben visszaakartam volna hallgatni egy felvételt,és amikor rákérdezett a lejátszásra,naná,hogy a mindig gombra nyomtam a csak egyszer helyett. Most minden mp3 fájlra a bits mp3 player jön be,és természetesen valamiért ez a lejátszó nem tudja kezelni a rögzített hangfájlokat. Hol tudom kikapcsolni,hogy ne így legyen? Értitek,mit akarok kihámozni,ugye? Köszi előre is!!
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel, frissített AEX rom 4X-re.
Változások:
- Import QCOM OMX support(For Google Camera Support)
- VoLTE full Working
- Gcam fixed -
norb27
tag
válasz
Styleair #20258 üzenetére
Nem tudom, lehet szoftveres bug vagy vmi hardverhiba is, de nem mindenkinél jön elő vagy azon ritka földrajzi helyen lakom ahol a hálózatnak van valami olyan sajátossága ami galibát okoz ennél a típusnál. Nem hiszem hogy ez egyedi hiba lenne, visszaolvasva azért találtam már pár embert, pl tegnap akinél 3db 4x sem volt jó.
A note 4 és 4a ugyanazt a hálózatbeállítást használja ami a 4x-en nem jó, tehát elvileg a gyári konfignak is jónak kéne lennie.Több mint 10éve nem foglalkozom már mobil javítással, leszámítva a saját telefonjaim kijelző, mikrofon cseréit. Anno a szolgáltatók tesztelgették a frissen kínálatukba bevett készülékeket, nem tudom manapság csinálják e még, ott azért kiderültek néha fura dolgok. de ugye ez itt nem játszana mivel eustock-os a készülék.
Várok még egy szoftver frissítést aztán ha nem javul meg, megpróbálom a wayteq szervízt hátha...
-
norb27
tag
válasz
Styleair #20253 üzenetére
Valószínű a 4g-3g-2g közötti lépkedés nem megy hívás közben normálisan.
Ugye alapból 4g-n vagyok adatkapcsolattal, ha hívást indítok, átlép 3g hálózatra, de ez nálunk nem stabil, így a hívás közben le kéne lépnie 2g-re , de ezt nem teszi meg, inkább eldobja a hívást.
Emiatt van az, hogy nem mindenhol csinálja és nem mindig.
Most próbálgattam és a gyári hálózatbeállítással 10ből 10szer megszakad a hívás "hálózat nem elérhető szöveggel" beltérben akkor ha 2g-t kellene használnia.
Ha fix 2g-t állítom be akkor minden ok, illetve ha a preferált hálózat:LTE/TD-SCDMA/GSM-re állított, akkor gyakorlatilag 4g-ről egyből 2g-re lép vissza és nincs hívásmegszakadás.
Teszteltem redmi note 4-el és redmi 4a-val is, mindegyik tökéletesen működik és lépked a hálózatok között (Telenor). Illetve ha ezeket hívom/hívnak mindig a 4x szakítja meg a hívást.
Nem sim hiba mivel átrakva másik készülékben hibátlan a kártya.Szervizbe ezért nem küldeném, mert szinte biztosan nem fogják megoldani a problémát.
-
spiderpig820
aktív tag
Rá tudok nyomni a letöltésre, bejön a szünet felírat, aztán percekig nem történik semmi, majd 4000
-
trebrona
nagyúr
válasz
spiderpig820 #20254 üzenetére
Mi a hibaüzenet?
-
spiderpig820
aktív tag
Átállítottam a régiót Bosznia-Hercegovinára, de mégsem tudok új témát letölteni.
Másnál működik jelenleg? -
Styleair
aktív tag
-
norb27
tag
Szia
Nekem is ez a problémám, akkor Te már szervízbe is elküldted és a hiba maradt.
Sejtettem, hogy nem lesz normális megoldás, vagy megszokom vagy lecserélem.
Valami hálózat kompatibilitási probléma van a Telenornál ezzel a telóval. Budapest területén eddig semmi bajom nem volt, csak vidéken vacakol. -
mike1334
veterán
Az normális, hogy az akksi nagyját (még a kijelzőnél is sokkal többet) az android eszik meg?
-
andras.m
csendes tag
Sziasztok!
Mi note 3 készülékem van , de hátha tudtok segíteni . Kínai rombol (9.5) global rom-ot akarok, de nem érzékeli a géppel összekötést. De fájlokat tudok másolni gépre de például a mi Suite nem érzékeli és ezért nem tudom ki flashelni. Egyébként meg kaptam az engedélyt csak itt történt a bökkenő, bármit próbáltam nem ment. A kábel is jó . A számítógép is jó . Valószínűleg a mi-s programok nem kompatibilisak... Valakinél esetleg ez előfordult vagy tud valamit légyszives segítsen -
-
yatta
csendes tag
Köszönöm szépen a segítő hozzászólásokat, nagyon kedvesek vagytok, de ez a telefon mára már csak rossz emlék. Ugyanis elindítottam az elállási folyamatot, hétfőn viszik vissza.
Hasonló paraméterekkel rendelkező (nem Xiaomi) telefont szeretnék, mit ajánlotok?
-
DeFranco
nagyúr
rossz térerő okozhat ilyet, elég ha leterhelt a 4G hálózat a cellában neked meg épp valamiért gyengébb a vételed, simán elkezd akadozni, szakadozni, nem hallanak, stb.
állítsd át a teszt kedvéért 3G-re vagy 2G-re és figyeld meg ott csinálja-e, ha nem, akkor ez lesz a ludas. nekem másik telefonnal (LG Leon) is szenvedés volt ugyanezzel, ez simán a szolgáltató hibája.
általában akkor csinálta ha itthon voltam, máshol jó volt az lg is meg jó a redmi is.
-
yatta
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem az eustock-tól egy Redmi 4x-et. Megkaptam, minden jól működött rajta csak telefonálásnál elment a térerő és megszakadt. Kicseréltem a sim kártyát, nincs változás. Eustock, szervíz, 2 hét várakozás, visszakaptam. Antennát cseréltek rajta, egy nap használat után ugyanazt a hibát produkálta. Közben rendeltem még egyet. Egyszerre érkezett meg a kicserélt és az új. Mind a kettőnél ugyanaz a probléma jelentkezett.
Tehát 3 Redmi 4x ment át a kezünkön és egyikkel se tudtunk telefonálni.
Időközben kifutott termék lett, úgyhogy várjuk hogy visszavegyék és utalják a zsetont.Másnak nem volt ilyen problémája?
Mit vegyünk helyette ami hasonló paraméterekkel rendelkezik (és jól működik)?
-
mike1334
veterán
Valahogy be lehet állítani, hogy ha telefonálok lezárjon a képernyő és csak gombnyomásra oldjon fel, ne a közelségérzékelővel? Beszéd közben folyton felold és tartásba teszi az embereket, de volt olyan is, hogy random embert kezdett el tárcsázni...gondolom én bénázok és távolodik el a telefon, és gondolom a fülemmel nyomom el vagy vmi, de idegesít...asszony redmi 3 telója is ezt csinálja mindig...
-
norb27
tag
Sziasztok
Kérdezném, valaki fordult már innen szervízhez a hívás eldobálás kapcsán?
Rendszeresen azt játsza a készülék, hogy felépül a hívás, majd pár másodperc után "mobilhálózat nem elérhető" hibaüzenettel megszakad. Főleg beltérben csinálja, de előfordult már a szabadban is. Van egy redmi 4a-m is, az ugyanitt tökéletesen működik ugyanezzel a Telenoros sim-mel.
A szervizmenübe lépés *#*#4636#*#* preferált hálózat:LTE/TD-SCDMA/GSM megoldja időlegesen a problémát, de minden újraindítás után visszaáll az eredeti beállításra. Rohadt bosszantó egy két hónapos telefontól... -
mike1334
veterán
Melyik kamera appot érdemes feltenni? A gyári kicsit bénácska..
-
kovboly
újonc
Lenne egy kérdésem.ROM-ot cseréltem és nem tudok belépni a Mi fiókba.A wifi jelszót kéri,de nem tudom beírni,mert a billentyűzet nem jelenik meg.
Kösz. -
wanted5
őstag
válasz
orso0355 #20212 üzenetére
Próbáltam mindenhogy. Driveból akartam, mert tök egyszerű is lenne hogy fellökom oda, mjad beillesztem ide, persze meg volt osztva, de sehogy se volt jó. Utána próbáltam a külső oldlat csak közben lejárt a szerk idő. Most már meg mobilról nem küszködök vele.
Lényeg, hogy global romon gyári témázással megoldható az 5x5 kiosztás és 5 ikon az értesítő sávon
-
wanted5
őstag
válasz
ChRiS_RS #20198 üzenetére
Töltsd le a "Blue" nevű témát és csak az állapotsort használd belőle
[img]https://i.imgur.com/tgdSMck.png
[img]https://i.imgur.com/AkbjT8l.png(ui.: a fene megenné már ezt a képbeszúrást, hogy nem lehet egyszerűbbre csinálni, próbálkozok, hogy sikerüljön)
[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
Sziasztok,
Bootloader nyitásról kérdeznék. Kb. egy hónapja csináltam meg tesóm 4X-én, most vettem egy Note 5A prime-ot, ugyanahhoz a MI fiókhoz kötöttem, mint a tesómét. Kell külön igényelni az engedélyt a bootloader nyitásra ezen a telón is, vagy azt a fiókhoz adott, csak várnom kell egy kicsit? Azért itt kérdrzem, mert ez a topik sokkal jobban pörög, mint az 5A-é.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...