- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
Én erre ezt gondolnám:
1. hogyan tudod meg hogy töltön van a teló? Ha battery changed eventet használod az egynek jó, mert csak az akkuszázalék változást kell figyeld, viszont egy ciklus alatt lefut 100szor... erre nálam XposedEdge van, amiben van PowerConnected ill Disconnevted event, amivel egy valtozót billenetek ill a Battety Changed eventet kapcsolom be.
2. Wifivekapcsolás OK, de minek maradjon ébren a kijelző?
3. Google play és frissítések: ez nehezebb eset, mert hogyan szugerálod hogy pont akkor frissítsen és utána NE? -ötletem: legyen az áruház normál állapotvan fagyasztva, de a frissítések automatikusra állítva, amikor felolvasztod ő el fog indulni és lefrissíteni, de biztos ami biztos indíttassuk el taskerrel is. Hogy mikor van kész a frissítésekkel még nehezebb dió, itt valszeg a wifi-n forgalmazott adatot kell figyelni, de végül is amíg töltőn van csak végez mindennel, szal ez mehet a 4es pontba
4. töltő lehúzáskor visszafagyasztani a Play-t. Fagyasztásra van egyzserű shell script, pm disable vagy valami ilyesmi+1: van rá mód hogy a képernyőn való tapizást szimuláld taskerrel, ehhez bekapcsolt képernyő kell, de nem túl elegáns...
-
hardline
senior tag
-
bb71
őstag
Tegnap letöröltem az időjárás appot (amiben kikapcsoltam tegnap előtt este egy olyan funkciót, hogy első wifi bekapcsoláskor feldob egy aznapi időjárásjelentést...) -> ma éjjel semmit (0%) nem merült!!!
janakbacsi:
Én Pixel Experience romon vagyok pár napja, ha visszaolvasol láthatod, hogy küzdelmes volt feltenni is, meg Clarity 3.3 kernel kellett hozzá, hogy önmagától ne merüljön a rom. Basebandből is a legújabb van már fenn.. a v27 kell minimum a PE telepítéshez, plusz a legújabb 3.2.1.1 TWRP!DE, nagyon gyors, puritán ROM, én most - fentebb olvasható időjárás app leszedéssel - meg vagyok elégedve.
Hangsúlyozom, egy MIUI után végtelenül egyszerű ROM, de legalább minden működik, amit ki tudtam próbálni.
Azért ragaszkodom hozzá - azaz egy 8-as oreo romhoz -, mert a gcam2-es moddolt fényképező programok nekem nem igazán működtek 7-es android alatt... és hát a moddol fényképező appok fényévekkel jobb képeket készítenek, erre is írtam képekkel illusztrálva példát. [link]
*** GCAM2 ügyben
két út van:
Arnova félék - hihetetlen jó fényképminőség HDR+ Enhanced-del - video nem indul el.
Többi - nincs benne Portré mód, ami Arnovánál működik...Kompromisszum nálam: legyen videó, portrémód nélkül elvagyok.
-
starr
őstag
Nagyon nehéz róla bármilyen információt találni a neten. Valami olyasmi, hogy az appok (lehet, hogy csak a Miui appok) betöltését gyorsítja úgy, hogy párhuzamosan tölti be az appot, és annak adatait.
Ha a Miui optimalizáció be van kapcsolva, akkor launcher csere esetén gondok lehetnek a háttékép változtatásakor.
Kikapcsolhatod nyugodtan, semmi változást nem fogsz észrevenni. -
grafnet
veterán
Ha jól emlékszem:
(ha felkelt az asszony kipróbálom újra)A három jobb oldali gombot egyszerre nyomva: ha újraindul vagy bekapcsolt, megjelenik a Mi logó, ekkor elengedni a Power-t, a másik kettőt még nyomni, s számolj el tízig, itt engedd el.
Elvileg angolul bejön 3 opció: a Vol+ - -val tud navigálni, a POW-rel meg OK-ni.
Itt a Wipe data... jóváhagyás.
Reboot system. (Sok idő lehet 10 perc is!)
Újra belak.
Ennyi. -
-
Norby86
őstag
Azt hogy érted hogy ez a folyamat fájdalom mentessé teszi? Muszáj ezt végig csinálni? Szűz rendszer, nincs mit backupolni rajta. Vagy fontos? Mert én úgy gondolnám hogy TWRP 3.2.1.0 telepít, titkosítást leveszem tehát formázom a data-t aztán rendszer szépen elindul. Vagy így valami bibi beüthet a későbbiekben szerinted?
-
starr
őstag
A /Data Wipeolása szünteti meg elvileg a titkosítást?
Korábban kipróbáltam a RR-t. Titkosítot lett. Nem tetszett.
Mindent Wipeoltam, Data-t is, majd felraktam a MiuiHU-t. Továbbra is titkosítva maradt.
10 Percig indult a telefon minden alkalommal. Aztán egyszercsak egy Miuihu frissítés után megszűnt a titkosítás. -
Black_Raven
veterán
Először is, mindent az XDA-ról töltöttem le innen[link] Első lépésként TWRP-t cseréltem a twrp-3.2.1-0-santomi.img aztán fw baseband global v028 utána AospExtended rom(port)Stable-Oreo 8.1.0(Sahroni_Al_Dika)benne a GappsOreo8.1.0 és amikor szépen felment a rom, belaktam és felraktam hozzá az LH Kernel Oreo-t. és feltettem a saját Nova Prime felületemet. És a végeredmény ez[kép] [kép] [kép]
-
siddis
őstag
Én most RR 5.8.5-ön vagyok, de ki van belőle minden dobálva, (csengőhangok, nyelv-idegen elválasztófájlok, Pico Text-to-speech, stb.) viszont be van integrálva a system-be a Gboard, illetve a Google TTS, -a GPS miatt-, meg a MIUI távirányítója, ezek amúgy is futnának mindig. Gapps-ot nem szoktam felrakni.
Kernel 1.9-es Clarity, a firmware pedig a v028-as. Kipróbáltam pár Oreo-s ROM-ot is, de semmivel sem volt jobb mint a Nougat, pedig sokat vártam például a Lineage OS 15.1-től... -
siddis
őstag
Ahogy mostanában próbálgattam a ROM-okat, hát minimum v028 kell a legújabbakhoz, de inkább olvasd el az első hozzászólásban, hogy a developer mit ajánl.. Nekem ment v028-al is például a Nitrogen.
De amúgy hova ez a nagy sietség.?! Felraksz egy beta / alfa ROM-ot aztán megállapítod, hogy nem megy a hívás közbeni hangerő állítás meg sz@r a GCam.? -
siddis
őstag
Firmware-t csakis a firmware-boltból..
-
juhasz.jozse
tag
-
orso0355
őstag
A Tglasshoz képest jóval kevesebb ujjlenyomatot látok rajta, persze nyilván azért akad - bár én elég gyakran tisztítgatom
Nekem most ez nagyon bevált, annak ellenére, hogy icipicit félrement
de épphogycsak, szóval egyáltalán nem látványos. A buborékok kimentek alóla, gyakorlatilag ha nem tudnám, hogy rajta van, nem is venném észre. De persze ez csak az én véleményem, én tapasztalatom, mindenesetre nekem nagyon beválik.
-
vince
őstag
-
Domestos
tag
Az X-et totál nem szabadna használni, mert nem azt csinálja, amit kéne, hogy bezárja a futó android appokat, mintha kézzel mindent felhúzogatnál, hanem konkrétan process killeli azt is, amit nem kéne. Nem gondoltam volna korábban én sem, hogy ilyen, csak fejlesztés közben szopatott be, azóta nem X-ezek. Futás kotrollra Greenify a jó irány.
-
Black_Raven
veterán
Ez véletlenül nem a Note4-hez van?
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, az RRben minden megvan amire szükségem van, de kötöttségek nélkül, a miuihuban ugyanúgy minden megvan amire szükségem, de kötöttségekkel. Üzemidőben gyorsaságban egyformák, mégis nekem jobban bejön az RR. Igazi áttörés az Oreo lenne, ha végre kiadnák,(RR) de valószinű a kernel sourcera várnak.Mindenesetre jól használható a Miuihu igaz én nagyobb funkcióbeli különbséget vártam tőle a Global Dev romhoz képest.
-
Sprinti83
tag
Nem lehet állítani kártyánkènt szerintem.legalábbis nekem nem sikerült.Ha a netes kártyát beállîtom 2-es sime akkor az egyes simnèl nem jelenik meg a preferált hálózati beállítás.Ha átváltom a netest 1 esre ès beállitom 2gre majd visszaváltom a netet kettesre majd újra az egyesre (hogy legyen preferált hálózati beállítás) visszaáll 4gre.ha már itt tartunk valakinek van működő 3g -4g váltója ami windgetes ès nem csak a mobilhálózatok menüt nyitja meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest