- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsiska15
tag
válasz
gyulaszu #31366 üzenetére
Minden ugyanez nálam is, szóval annyira nem lehetett "folyamatosan frissítve" a tied sem?
Mármint, ha jól értem akkor azon a ponton álltak meg a frissítések.Nekem nem is lenne problémám vele egyébként (persze kicsit belassult már szegény...), mert ahogy írtam csak minimálisan használok telót, az extra appokat is csak a legritkább esetben frissítem.
A Telekom alkalmazás viszont kellene, annak a legújabb verzióját pedig már nem engedi letölteni erre, a Google Play "Ez az alkalmazás már nem kompatibilis az eszközöddel" hibaüzenetet ír. -
Gynt
tag
-
orso0355
őstag
válasz
gyulaszu #31012 üzenetére
A simet átraktam, az volt az első, a telefonszámok kellettek volna, de nem tudtam friss mentést csinálni - de egy kicsit korábbi azért van.
Nem települt semmi, manuálisan sem telepítettem, szóval elég rejtély
Gyáyri visszaállítást próbálok jobb híján, hát, nem vagyok maradéktalanul boldog -
-
-
G@ben
addikt
válasz
gyulaszu #30739 üzenetére
Sikerült frissítenem, Android 7.1.2 fut most, bár a MIUI csak 9.6.2.0. Engem nem zavar, már megy az a program, ami a régebbi Android miatt nem ment.
Viszont behozott egy új kezdőképernyőt a többitől balra, ahol mutatja a dátumot, egy kereső mezőt meg a testreszabást. Ezt el lehet tüntetni valahogy? Nincs szükségem rá, csak zavar.
Illetve a gmail appban hogy lehet kivenni a hangot, hogy ha új mail jön, akkor csak ugorjon fel az értesítés, de ne csipogjon? Ezt nem találom sehol. -
szazbolha
addikt
válasz
gyulaszu #29313 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Számítógépen letöröltem a fiókból, a redmi 4x-en újabb factory reset, nincs benne SIM, nem állitom be a wifi-t azaz nincs a külvilággal kapcsolata, mégis végtelen ciklusba kerülök, a google fiók beállítással.Azt hiszen kéne nekem valami egyszerű ROM
-
csabulaxi
senior tag
-
orso0355
őstag
válasz
gyulaszu #27799 üzenetére
Túl sok nem tud, csak max néhány, ha jól emlékszem, de ahogy írtad, a "sima" otthonitól teljesen külön sávon megy, nem okoz semmit semmiben, mi elég sokat teszteltük az elején a szomszédokkal, és a nálam hozzáértőbb szomszéd mérései alapján tök oké.
Frissült az app, juhúú most jó 😃
-
orso0355
őstag
-
Bander78
tag
válasz
gyulaszu #26887 üzenetére
Köszönöm, rá nem jöttem volna... A másik probléma, hogy a képernyőzárra beállított képet minden bekapcsolás után visszaállítja az egyetlen témában meglévő világoskék/lila kezdő képre. Valószínűleg ez is user error lesz, de eddig ez vhogy nem volt gond.
Ami még bosszantó - minden bekapcsolásnál az értesítő sávban megjelenik egy google üzenet vmi kamu időjárás jelentés. Ez hogyan lőhető ki? -
Lackooo84
nagyúr
válasz
gyulaszu #26848 üzenetére
Hát, öreg hiba, mert 2G fogyaszt a legtöbbet.
Egyébként igen, kristálytiszta HD hang, főleg akkor, ha a hívott fél is VoLTE képes, és sokkal gyorsabb maga a kapcsolódás is, szinte a hívás gomb megnyomásakor már cseng is ki, valamint hívás közben is hasznáható a mobilnet a készüléken.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
tobias40
veterán
válasz
gyulaszu #26282 üzenetére
Autós kihangosító a jó megoldás,ha kocsiban telefonál sokat az ember(mint én) ennek az a hátránya hogy a kocsin kívül jobban lehet hallani mit beszélsz mint bent.
Ennek aza az oka hogy a rádió hangszórójára van rákötve és ez kifele nagyon hallatszik..BT fülest én is használta,sokkal jobb a hang minősége mint a kihangosító de abban nekem ois megfájdult a fülem és a fejem napi 6-8 óra használatnál..
-
-
trebrona
nagyúr
-
hzsolee
őstag
válasz
gyulaszu #25641 üzenetére
Nekem a Polar Beat (polar)órával mutat szintkülönbséget, nélküle (futásnál)asszem, nem, de sportnak benne van a lesiklás, lehet azon a sporton igen. Pillanatnyi sebességet nem mutat, csak átlagot a futásnál. Sielésnél lehet másképp csinálja. Ki kell próbálni...
Vagy egy kimondott tracker. Pölö ez: Geo tracker, ezt tuti mutat szintet...
Mi fit-nél mondjuk fogalmam sincs, hogyan lehet új tevékenységet hozzáadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest