Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Szerintem nem bolodult meg.
Nekem eddig minden telefonom ezt csináltam, (LG, minkét Lumia, Redmi 4x) hogy 50% alatt volt egy pont, ahol hiretelen leesett 5-10%-ot, majd újra lassan merült tovább. Valami mérési hiba lehet, nem arról van szól, hogy elkezdi valami meríteni.
Sőt, az is előfordul, hogy leesik valamennyit, majd utána órákig nem merül semmit. Látszólag, valójában egyenletesen merül. -
snyper990
őstag
Kijelzővédő van rajta? Ha igen, nem ferdén lett felrakva véletlenül? (Nekem anno apám céges Lumia 520-ára sikerült felraknom egy kicsit ferdén az üveget, a közelségszenzort úgy bezavarta, hogy telefonálásnál pl. mindig gombbal kellett felébreszteni a kijelzőt, ha le akarta tenni. Aztán megigazítottam, és helyrejött)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honda topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)