- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Szerintem nem bolodult meg.
Nekem eddig minden telefonom ezt csináltam, (LG, minkét Lumia, Redmi 4x) hogy 50% alatt volt egy pont, ahol hiretelen leesett 5-10%-ot, majd újra lassan merült tovább. Valami mérési hiba lehet, nem arról van szól, hogy elkezdi valami meríteni.
Sőt, az is előfordul, hogy leesik valamennyit, majd utána órákig nem merül semmit. Látszólag, valójában egyenletesen merül. -
snyper990
őstag
Kijelzővédő van rajta? Ha igen, nem ferdén lett felrakva véletlenül? (Nekem anno apám céges Lumia 520-ára sikerült felraknom egy kicsit ferdén az üveget, a közelségszenzort úgy bezavarta, hogy telefonálásnál pl. mindig gombbal kellett felébreszteni a kijelzőt, ha le akarta tenni. Aztán megigazítottam, és helyrejött)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest