-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Bambuszpro #30571 üzenetére
Szintén zenész.
Egyszer pofára esett, mint egy zsíros kenyér.Ez tavaly áprilisban történt. Bár a kép kicsit csalóka, nem túl jó fényviszonyokkal lett megörökítve, de a lényeg szépen látszik.
(Azóta másik hasonló telefont vettem használtan.)
Visszatérve a halott készülékhez. 2020. Április a fenti súlyos sérülés. A kijelző alaposan pókhálós lett. Minden érintést vett ettől függetlenül, a működést nem befolyásolta az eset.
2020. November. Vizes baleset érte a cuccot. Mivel a kijelző már eleve sérült volt, kikapcsolni gyakorlatilag nem lehetett, és ez egyenesen a halálához vezetett.
A mostani telómra idővel meg kéne csinálnom azt, hogy ha vizes baleset érné, akkor valami billentyű kombinációval a telefon ki tudjon kapcsolni, ezzel is megakadályozva a telefon károsodását.
Mivel root és minden egyéb meg van rajta csinálva, nem is lenne nehéz kivitelezni. Például a fizikai gomb hangerő gombok együttes megnyomásával x másodpercig, vagy valami hasonló. -
notika77
senior tag
válasz
Bambuszpro #30571 üzenetére
Ehhez képest én holnap fogok HETEDJÉRE kijelzőt cserélni a telefonon és nem azért, mert meguntam az előzőt vagy mert nem tetszik a színe. Flippes vastag tokban van, nem dobálom, nem ejtem le vagy ha mégis, akkor rendelem a következő kijelzőt. Zsebben hordom, de tört már el leülés közben vagy meg kellett fékezni a raklapot, nekiment a "béka" és kicsit meghajlott az egész telefon
.
Kb. fél évente cserélem, lassan már csukott szemmel is megy.
Viszont egyszer beleesett egy vödör hypós felmosóvízbe és csak miután észrevettem, hogy még világít az alján utána kaptam ki belőle és kezdtem el rázogatni, majd szedtem szét. Ezt túléltePár hónapja megtaláltam a méltó utódját a Samsung S10e személyében, de nem merem megvenni, mert bár az akkumulátort és a nem üveg hátlapot leszámítva mindenben jobb, de nem 4-7k a kijelzőcsere és nem tudom, mennyire bírná nálam (hozzáteszem, a korábbi telefonjaim egyikét sem törtem össze egyszer sem, de akkoriban irodai munkát végeztem).
-
Predator2
addikt
válasz
Bambuszpro #30533 üzenetére
Értem. Köszönöm a válaszod.
Hol érdemes akkut venni szerinted/szerintetek?
-
kano
nagyúr
válasz
Bambuszpro #29925 üzenetére
Format data is volt? Ugye van mentésed a partíciókról (EFS)?
-
kano
nagyúr
válasz
Bambuszpro #29923 üzenetére
Lehet, h hw hiba lesz mégis? Próbálnék egy gyári MIUI-t visszarakni.
-
kano
nagyúr
válasz
Bambuszpro #29919 üzenetére
Melyik rom?
-
Bambuszpro
tag
válasz
Bambuszpro #29911 üzenetére
Megoldódott. Annyi ,hogy egy gyors sim ki-be és akkor megkérdezi melyiket akarom használni. A két kártya közötti váltás is rendesen megy mostantól (persze a DIGI-re APN-t be kellet állítani)
-
kano
nagyúr
válasz
Bambuszpro #29897 üzenetére
Amikor feldobtad kellett volna egy format data is (mindent töröl).
A feleségem telefonján is van néha olyan, hogy semmit sem érzékel, de egy wipe cache megoldotta és azóta nem jött elő. -
kano
nagyúr
válasz
Bambuszpro #29890 üzenetére
Ilyen szokott lenni a Bliss-nél valószínű Te sem clean installt csináltál a frissítés után.
Csinálj egy wipe cache, wipe dalvikot és meg szokta oldani. -
albiosz
őstag
válasz
Bambuszpro #29867 üzenetére
-
kano
nagyúr
válasz
Bambuszpro #29807 üzenetére
Neked ezen a romon működik a voLTE es a voWIFI?
Köszi!Szerk.:
Látom itt hosszabb a dolog, mint a Mi 9 Lite-on. -
kano
nagyúr
válasz
Bambuszpro #29807 üzenetére
Feldobtam most a 12.8-at, de neem olyan fluid, mint mondjuk egy PE. Mindegy, próba....
Köszi! -
kano
nagyúr
válasz
Bambuszpro #29801 üzenetére
Köszi!
Mennyi készenléti idő alatt ennyi a sot-od?
Köszi! -
törölt tag
válasz
Bambuszpro #29315 üzenetére
Folyamatos wifi nettel 8-10+ órákat csinálok
-
szimi57
őstag
válasz
Bambuszpro #29307 üzenetére
Ezzel próbáltad?
-
törölt tag
válasz
Bambuszpro #29305 üzenetére
Cserélj akksit vagy rakd fel a gyári ROM-ot.
-
Lordus
senior tag
válasz
Bambuszpro #25779 üzenetére
ez akár mehetne is az összefoglalóba!
-
enzahobi
aktív tag
válasz
LoL így is lehet
, én meg az updater appot átraktam a data/app-ba a system ről, így engedi korlátozni az értesítéseit is xD (letörölni nem lehet, akkor nem bootol
)
-
wanted5
őstag
válasz
nem rootolok, de egyébként sikerült eltüntetni, bár azt nem tudom, hogy ha újraindítom akkor úgy is marad
-
beef
őstag
válasz
Bambuszpro #25464 üzenetére
Nekem ezek közül az Arrow vált be a legjobban, az a legstabilabb és ami lényeges volt a fogyasztása a legjobb. Kamera mod megy vele, magisk előfordulhat, hogy restart után nem működik, de akkor power off/on megoldja (mondjuk azóta már kijött újabb magisk is, lehet ez már nem áll fenn),
Arrow legfrisebb (9.x droid),
Firmware v46,
Kernel vagy az alap vagy Rockstar 2.0 (a CPU-k alucard üzemmódban). -
szimi57
őstag
válasz
Bambuszpro #24701 üzenetére
Próbáld ezzel.
-
qge
aktív tag
válasz
Bambuszpro #21774 üzenetére
És milyen okos, hogy kereshetővé teszed a posztodat...respect.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Bambuszpro #20005 üzenetére
Tehát feloldanád a telefont ujjlenyomattal, majd rögtön utána adott (futó) appot szintén ujjlenyomattal, de azt már nem érzékeli, jól értem?
Ha igen, ez nálam is fennáll, nem tudom mi okozza, és én sem találtam rá eddig megoldást.Más. Nekem mai napig nem ajánl fel frissítést, most mi van az újabb verzióval? (MIUI Global stabil, 9.2.4.0 NAMMIEK)
-
pinterakos
csendes tag
válasz
Bambuszpro #10105 üzenetére
Találtam egy másik helyet is az akku beállításoknál, ahol viszont a MIUI akkumulátor kímélő volt beállítva és ezt most átállítottam "nincs korlátozva" állapotba. Ez reménykeltőnek tűnik, holnap kipróbálom.
-
pinterakos
csendes tag
válasz
Bambuszpro #10105 üzenetére
Köszi, megnéztem, de az összes appnál ki volt pipálva az "indítás háttérben".
-
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #9409 üzenetére
isten ments, hogy rád erőltessek egy harmadik eszközt
a kérdés eleve az volt, hogy 4.1 óta támogatott, VAGY NEM.
-
vince
őstag
válasz
Bambuszpro #8622 üzenetére
Én megpróbálnék feltenni egy fastboot romot és utána miuihu-t tiszta telepítéssel.
-
kidnou
őstag
válasz
Bambuszpro #8506 üzenetére
Miuihu fórumán olvasgass, már volt akinek volt hasonló problémája nem régen. Ha jól emlékszem megoldódott neki
-
vince
őstag
válasz
Milyen twrp-d van? Ha a tool-féle 3.1, akkor esetleg érdemes lehet megpróbálni az összefoglaló szerinti 3.0.3-at feltenni és azzal megpróbálni.
-
orso0355
őstag
válasz
Én már annak is örülök, hogy nagyjából értem, amit leírtál
(A fórum olvasása nélkül mondjuk fogalmam se lenne, az tuti.) -
vince
őstag
válasz
Bambuszpro #6880 üzenetére
Nem tudom sajnos, hogy lehet-e alkalmazásoként színt beállítani. Őszintén szólva nekem elegendő volt a fix fehér értesítő led is, innentől bármilyen fejlesztésnek örülök
-
vince
őstag
válasz
Bambuszpro #6875 üzenetére
A magisk safety net teszten az első, egyébként más problémával is küzdő verzió nem ment át, azóta rendben van.
Az rgb led iránynak jó, egyelőre négy szín működik: ha a pirosat, sárgát vagy zöldet választom, akkor sárgán világít, kék vagy lila választása esetén lila a led, a cián és fehér rendesen működik.
(#6876) bb71
miuihu integrálva tartalmazza, lásd pl. #5015 -
bb71
őstag
válasz
Bambuszpro #6875 üzenetére
Leírnád konkrétan hogyan tetted fel a Magisk-et?
Nekem nem ment... -
Songoman
aktív tag
válasz
Bambuszpro #6131 üzenetére
Allat! Koszi! Mar hetek ota kerestem. A sima androidon eleg volt az aksi ikonra kattintani.
-
Songoman
aktív tag
válasz
Bambuszpro #6108 üzenetére
Az utolso screenshot melyik menupont alatt jon be?
-
orso0355
őstag
válasz
Bambuszpro #5625 üzenetére
-
Jakuu
őstag
válasz
Bambuszpro #5145 üzenetére
Megy miui9-en.
Starr: Gyari tolto nem tud qc3at es ha jol tudom a 2. updatevel emelte a gyari tolto kimenetet is (nem teszteltem)
-
Zaji
őstag
válasz
Bambuszpro #4617 üzenetére
Nem túl biztató, de van remény. 😁
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Bambuszpro #4430 üzenetére
Köszi! Tényleg 2 fajta kijelzővel gyártják a 4X-et? Honnan lehet tudni, hogy melyik a jobb minőségű?
-
Jakuu
őstag
válasz
Bambuszpro #4096 üzenetére
A Vulkan API-t letesztelned, hogy mukodik miui9 alatt? Play storeban van teszter.
-
vasi79
aktív tag
válasz
Ez a mágneses adapter mennyire stabil? Ha töltöm tetőt és közben kézbe veszem, nem mozdul el?
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Van olyan mágneses adapter, ami pont a tok miatt kb. 2 mm-vel hosszabb. Én korábban az alin láttam.
-
!attis!
tag
válasz
Bambuszpro #3953 üzenetére
Okés,köszi. Várok türelemmel :-).
-
trebrona
nagyúr
válasz
Bambuszpro #3418 üzenetére
Ezért kérdeztem. A 72 órás időkorlát pedig elég sokszor le volt már írva, ez ilyen.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Bambuszpro #3415 üzenetére
A telefonon is ugyanaz az ID, biztos?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Bambuszpro #3412 üzenetére
Semmi többet nem ír?
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Bambuszpro #3406 üzenetére
Triviális kérdés, de Fastboot módba beléptél? Mi Unlock-ból telepítetted a drivereket?
-
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #3406 üzenetére
hány százalékig jut el, ha eljut egyáltalán? valamint másik gépen sem megy?
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Bambuszpro #3295 üzenetére
Próbálkoztam.
Nem tudom a titkot, próbáltam otthonról, munkahelyről, mobilnetről, wifiről, mindig ugyanúgy és egyszercsak elfogadta az sms-kódot. -
DJGABI
addikt
válasz
Bambuszpro #2936 üzenetére
remek. nagyon örülök, nekem is ezt az ip-s hibát dobta fel, azóta nem is nagyon jártam utána. de akkor ezek szerint az is egy szép kör lesz. most töröm össze ezt a telefont
-
trebrona
nagyúr
válasz
Bambuszpro #2825 üzenetére
Regelj új fiókot és problem solved.
Ha pedig valóban IP problémája van, értelemszerüen másik IP-ről próbálkozz!
-
Bambuszpro
tag
válasz
Bambuszpro #2618 üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #2654 üzenetére
valóban van korlátozás. itt pont ír róla egy srác. ahogy látom megoldás is van, de azt most nincs időm kibogarászni
-
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #2624 üzenetére
ja félreértettelek. de mindegy is. próbáld be a feloldást programmal, hogy egyáltalán engedi-e beazonosításig.
-
lócitrom
őstag
válasz
Bambuszpro #2618 üzenetére
legfrissebb programmal próbálkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest