- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Ugy se, hogy a teljesen mokolatlan rendszeren ott figyel a VoLTE kapcsolo?
-
St3ven
addikt
MIUI Global Stable 9.1-en megy a VoLTE? Telekom.
-
St3ven
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #23603 üzenetére
Global stable (full gyári) ROM-on is meg lehet ezt tenni?
@vincze
Mert minden jól működik, és átlag 5-6 napot bír az akksi. -
St3ven
addikt
válasz
bunnyhu #23509 üzenetére
Nem lehet, már mindent próbáltam.
-
St3ven
addikt
Itt továbbra is minden rendben a telefonnal.
-
St3ven
addikt
Több az, mint 18,5 óra, nem? Legalábbis nem 100-ról indul a grafikon. Vagy nem is addig töltötted?
A másik, hogy az elején folyamatosan ébren volt, miközben nem volt se mobilhálózat, se a képernyő nem volt bekapcsolva. Ott pörgethette valami rendesen.
Nekem az extrém gyors merülést (nálam ez az) egy újraindítás meg szokta oldani.
-
St3ven
addikt
válasz
Tomy007 #22854 üzenetére
Még azt sem tartom kizártnak, hogy a használatukkal jobban merül a teló, tekintve, hogy - feleslegesen - lefutnak időnként, processzoridőt foglalva.
Az Akkumulátorkímélő még talán hajthat valami hasznot a szinkronizálások kikapcsolásával, de azt is csak akkor használnám, ha mondjuk 20% alatt van a töltöttség, és még 12 órán keresztül biztosan nem tudom majd töltőre tenni.
-
St3ven
addikt
válasz
thomas77 #21673 üzenetére
Te jó ég.
Megvan.
Újra elolvastam a korábbi hsz-eid. Életemben nem gondoltam volna, hogy ezt kell beállítani:
"Internetes hívás használata: itt minden hívásnál, amikor nincs elérhető adathálózat"Azt gondolnám, hogy adathálózat nélkül pont nem menne ki a VoIP hívás, ezért nem erre állítottam.
Köszönöm a segítséget.
-
St3ven
addikt
válasz
fradi81 #20692 üzenetére
Meg vagyok róla győződve, hogy ezt az első napokban kikapcsoltam, de most lecsekkoltam, és be volt állítva az automatikus letöltés wifin.
Szóval köszönöm a tippet.
Nem mondom, hogy magától kapcsolódott be, de biztos ami biztos alapon megvontam a Frissítés alkalmazástól a rendszerbeállítások módosítása engedélyt.
Meg újra leellenőriztem: továbbra is ki van kapcsolva minden értesítési engedély a Frissítés app adatlapján, amit csak ki lehet kapcsolni, meglátjuk, hogyan viselkedik majd a következő napokban. Na nem mintha eddig nem értesítgetett volna minden nap az értesítési sávon, alkalmazásikonnal.
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #20683 üzenetére
Annyit meg tudtam tenni, hogy a letöltött ROM-ot töröltem, így talán megúszom a következő újraindítás utáni frissítést.
Aztán az jutott eszembe, mi lenne, ha írásvédetté tenném a downloaded_rom könyvtárat, hogy ne is tudjon oda letölteni semmit, de ez már sem a beépített fájlkezelővel, sem Linux alatt, sem Windows 10 alatt nem volt lehetséges. Root nélkül erre nincs is mód?
-
St3ven
addikt
Miért írta ki az állapotsoron ma reggel a telefonom, hogy Frissítés előkészítve, kattintson az újraindításhoz?
Nem akarok frissíteni, mert minden jól működik, ki is van kapcsolva a frissítés, mégis leszedett most wifin több mint 1GB-t a Frissítés alkalmazás.
-
St3ven
addikt
válasz
nubu015 #3624 üzenetére
VoIP accountot használ valaki itt a 4X-ével?
Hiába állítom be jól a beépített SIP klienst, arra még nem jöttem rá, hogyan lehet hívást indítani a készülékkel.
Rákeresve a fórumban volt erről szó, de nekem nem működik az ajánlott megoldás. VoIP szolgáltatónál SIP engedélyezve, Redmiben két SIM van, nincs alapértelmezett beállítva, minden hívásnál megkérdezni, mivel indítsa azt, de a VoIP account nincs közötte, csak a két SIM közül választhatok.
-
St3ven
addikt
Korábban többen írták, hogy nem működik jól a Szokásos / Néma / Ne zavarjanak módok közötti váltás a menüből vagy az értesítési területen található gyorskapcsolókkal állítgatva.
Nos, nekem mindig is jól működtek, egészen addig, amíg ma kikapcsoltam a MIUI optimalizációt a Fejlesztői menüpontban. (MIUI Global Stabil 9.1.1.0 NAMMIEI) Utána a következő eltérések voltak tapasztalhatóak a módválasztásban illetve további menüpontokban:
1. Ne zavarjanak módra váltásnál semmi sem történt, továbbra is a Szokásost jelezte aktívnak a menüben, a gyorskapcsoló inaktív volt, míg a holdacska ikon helyett a harang áthúzva jelent meg az állapotsoron. Szóval totál káosz.
2. Káosz volt a Hangok és rezgések menüben is, abban az értelemben, hogy a Szokásos / Néma / Ne zavarjanak pontokat végigbökdösve alul végig a Ne zavarjanak módra vonatkozó opciók voltak láthatóak.
3. Megjelent egy Adatforgalom menüpont a Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok csoportjában, amiben fordulónapot lehetett megadni SIM-kártyánként, diagram mutatta az eddigi mobilnet-felhasználást, alkalmazások korlátlan internetnet-hozzáférését lehetett szabályozni.
4. Megjelent egy Fiókok menüpont a Beállítások -> Személyes csoportban, ahol a saját mellett pl. Vendég fiókot lehetett kezelni.
5. A Szinkronizálás menüpont az eredetinél is puritánabbá vált, plusz kikerült belőle a Mi Cloud.
Tovább nem is nézegettem, mert úgy voltam vele, hogy a Szokásos / Néma / Ne zavarjanak módok megbízható működése elég fontos lenne, többszöri újraindítás sem segített, így visszakapcsoltam a MIUI optimalizációt, és egycsapásra visszaállt a korábban megszokott rend.
A következtetésem az, hogy a MIUI optimalizáció
- egyes MIUI funkciók megbízható működéséhez feltétlenül szükséges (1-2. pontok alapján), illetve
- az alap Beállítási felület megváltoztatásáért is felelős (3-5. pontok alapján). -
St3ven
addikt
Szeretnék letölteni egy témát, de úgy látom, be kell hozzá jelentkezni a Mi Fiókba.
Namármost én nem akarok semmilyen szinkronizációt (SMS, névjegyek, naptár, képek stb.) alapból. A fenti bejelentkezés magával vonna valami adatfeltöltést az előzőekből?
Olyasvalaki válasza lenne a legjobb, aki saját tapasztalatára alapozza azt.
-
St3ven
addikt
válasz
The Goth #14247 üzenetére
Ilyen böngészési szokásokhoz az első lépés a Firefox Focus.
-
St3ven
addikt
Hívókép dologhoz: nekem egy kis körben mutatja a profilképet a képernyő felső részén, ha hívnak.
-
St3ven
addikt
Be lehet azt állítani, hogy a szolgáltató nevét ne vagy rövidebben írja ki a status baron?
Lockscreenen a két név teljes hosszában elfoglalja a status bart, és nem látszanak az értesítési szimbólumok, csak a 3 pötty, hogy van ott még valami, ha lenyitod.
+1 kérdés: Az időjárás eltüntethető a status barról? Van jobb, amit helyette megjelenítenék, még ha csak értesítésként is.
-
St3ven
addikt
válasz
#85290240 #13124 üzenetére
9.1.1.0 (NAMMIEI) 4 teljes nap után így áll:
Két SIM végig hálózaton (4G és 3G), napközben mobilnet bekapcsolva (fél óra inaktivitás után automatikusan kikapcsol), otthon wifi. Kevés nyomkodás, ez a SOT-on látszik is. Éjjelre kikapcsolva.
Magyarul átlag felhasználás, amihez mérten azért így sem rossz.
-
St3ven
addikt
Mitől függ, hogy a gyári időjárás alkalmazásban mutatja-e az óránkénti előrejelzést? Csak mert hol van, hol nincs. 🤔
-
St3ven
addikt
Ha már itt tartunk, a Mi Üzeneteket használja valaki két Xiaomi között? Kell hozzá a fentebb linkelt Mi Fiók? A leírásban nem sorolja fel a Mi Messages szolgáltatást.
-
St3ven
addikt
Érdekes ez a mizéria az értesítésekkel. Nekem a WhatsApp 8.5.2.0-án és most 9.1.1.0-án is külön állítgatás nélkül is pontosan működik. Factory reset nem volt a frissítés után.
Global stable.
-
St3ven
addikt
válasz
candle-light #11471 üzenetére
Szia!
Ha ki-bekapcsolgatni szándékozik két újraindítás között a másodlagos kártyát, akkor a dual SIM bug miatt nem ajánlott.
-
St3ven
addikt
Aki MIUIHU-t vagy RR-t használ: benne van a rendszeralkalmazások között az msa és az Analytics?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest