- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharp007
tag
-
orso0355
őstag
válasz
plömplöm #20387 üzenetére
Volt sajnos egy elég sokakat érintő hiba, ami miatt újraindulgatott, örülünk, hogy minket ez nem érintett.
Ettől függetlenül én nem szoktam hagyni ennyi ideig bekapcsolva, időnként újraindítom, mert egy idő után azért észrevehető, hogy szüksége van rá. (Anno persze sokat versenyeztünk tesómékkal, hogy kinek hosszabb a runtime-jaszerintem ezzel a telóval tuti nyertem volna.)
-
plömplöm
őstag
megy fel mindjárt az update, addig is még az előző verzsönről egy screenshot, amiből sejthető, hogy mennyire egy instabil vacak ez a redmi 4x éshogy egyfolytában újra kell indítani és/vagy újraindul magától
és <mindenre> használom, napi többórányi waze, közben deezer vagy offline radio paradise, torque, mindezek persze bluetooth-on; ráadásul telefonálni is szoktam, esténként 9gag. jójez.
-
Styleair
aktív tag
Most töltöm a frissítést, s olvasgattam a leírását, milyen változásokat hoz.
Elég sok mindent. Elvileg alacsonyabb lesz a sby módban a fogyasztás, korrekt akkuszint kijelzés a status baron, kiküszöbölték a frissítés utáni állandó újraindulásokat, stb. -
csakb
őstag
válasz
orso0355 #20380 üzenetére
Ja, nekem is tetszik, habár a korábbival sem volt bajom. Nálam a Blue téma van.
Ami feltűnt még, hogy pár száz megával kevesebb RAM-ot eszik most nekem a rendszer. Persze korábban sem fogyott még el soha.Az új rendszer fogyasztásról fogalmam sincs, mert pár hete elkezdtem használni a Sleep as Androidot, ami mindenféle sallangjával együtt megeszik esténként vagy 15-20%-ot is.
-
endib
tag
válasz
spiderpig820 #20366 üzenetére
Másik téma van régóta. Próbáltam mi the editor-al, de a lock screen része teljesen üres
-
orso0355
őstag
Nekem bejön ez az új, frissített értesítési megjelenítés, ami a legutóbbi global stabillal jött. Lehet, hogy témától is függ, nem tudom, de nekem olvashatóbb, szélesebb lett az egyes információk sávja. Nálatok is változott?
-
siddis
őstag
-
vince
őstag
Esetleg a konkrét tapasztalatokat összegyűjthetnénk a kipróbált fóliákkal kapcsolatban (fotók, link, ahonnan vettük, egy-két mondat vélemény) és ez a gyűjtés (mondjuk egy Google sheet) bekerülhetne az összefoglalóba. Mit gondoltok?
-
sharp007
tag
válasz
mosottsoder #20359 üzenetére
Többször linkelt TG!
-
orso0355
őstag
válasz
golyós #20368 üzenetére
Ha nem találtad meg a keresővel, akkor nyilván nincs a topikban. Háromezredszer ugyanaz a kérdés viszont igen - pont erre találták ki a keresőt
Ha megnézted, akkor láthattad, hogy kinek mi vált be. Tglass csak fullcover, de az meg csökkenti az éribtésérzékenységet. Nekem hydrogel van, részletesen beszámoltunk róla többen is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
golyós #20368 üzenetére
az a közmegegyezés, hogy nincs rendes tempered glass, ha jól értem, valakinek volt fullcover védőüvege, ami jól feküdt elvileg, de azon megvan a felső-alsó fekete sáv magán az üvegen, meg van ez a hydrogél okosság de az fólia, nem üveg.
nagyjából ennyit szűrtem le, mer' nem mertem kérdezni
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Lányomnak szeretnék üvegfóliát a telojára.Rendeltem régebben de kisebb minden irányban, ami még nem is lenne olyan zavaró, de 1 nap után felvált a bal felső sarkánál és nem is akar visszaragadni.
Bevált valamelyik nektek. Aliról jöhet link ha tudtok. -
fradi81
veterán
válasz
full cover tg van, jól illeszkedő keret nélküli nem rémlik.
-
-
orso0355
őstag
válasz
Fenti keresőbe ha beírod, lesz bőven.
-
mosottsoder
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki ajánlani megbízható forrást tempered glassra? Csak mert 3 fajtát rendeltem aliról és mind lelóg.. az egyik 5-5 mm-t minden irányba szóval elég gáz. Köszi előre is
-
endib
tag
Az időjárás infot ki lehet valahogy kapcsolni a lock screen-rol?
Global rom 9.5.4.0 -
Bogyó bá'
nagyúr
Az új frissítéssel a múltkori gyorsmenüs baromságtól meg tudok végre szabadulni? Nem találom a beállításait sehol sem....
-
allnickused
tag
válasz
allnickused #20349 üzenetére
Megtaláltam, hogy csak az EU-ban tiltották le adatkezelési törvény változtatása miatt. HA átállítod Egyesült Államok-ra a régiót és ujraindítod megy a téma alkalmazás.
Nem baj, ha USA-n hagyom a régiót?
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen készüléket, és érdekelne, hol tudom, vagy egyáltalán be tudom-e kapcsolni az alsó érintőgombok világítását?
Köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
Ma valamiért lekapott a rendszer közel 100MB adatot mobilneten (a screenshot csak a rendszer alkalmazás nethasználatát mutatja)
érdekes módon erre eddig nem volt példa, le is van elvileg tiltva minden automatikus rendszerfrissítés, a mai nap extrém kiugró ahogy látszik is
wifin se nagyon szokott ugrálni
vajon mi a fene lehetett ez és hogyan tudnám ellenőrizni hogy mi okozhatta, és/vagy mit tiltsak le hogy ez ne forduljon elő máskor?
látszik, hogy a déli órákban szedte le szép folyamatosan (le vagyok korlátozva minimumra adatelfogyás miatt már pár napja, eltartott neki egy darabig) akkor pedig gyakorlatilag nem is használtam a telefont, dolgoztam és a telefon az asztalon volt standbyban, töltőn.
-
fradi81
veterán
válasz
allnickused #20349 üzenetére
Amíg nincs app addig szerintem el kell felejteni a témázgatást.
-
allnickused
tag
Sziasztok.
Légyszi mondja meg valaki, hogyan szerkesszem a témát, amit használni szeretnék? Eddig több témából állítottam össze, ahogy tetszett. Viszont letiltották a téma alkalmazást a mai frissítéssel és csak a komplett eredeti témákat lehet alkalmazni. (9.5.4.0) -
G@ben
addikt
Próbálgatom a dolgokat, de ezt írja ki:
Ha rámegyek, hogy rendben, akkor engedi kiválasztani a könyvtárat, de az sd-kártyáról bármit választok, ez jön fel:
Kéri, hogy engedélyezzem a Dokumentumok alkalmazást, ami le volt tiltva, engedélyeztem, de csak a telefon alvó módjának megakadályozása van az engedélyek között. Alkalmazásengedély nincs. Mit kéne csinálnom, és hol, hogy jó legyen?
-
csakb
őstag
válasz
#65675776 #20341 üzenetére
És tényleg!
Én a gyári vackokból már kb. csak a tárcsázót használom, de lehet, hogy azt is le fogom cserélni.Alternatívának tudom ajánlani a norvég yr.no-t, ha nem baj, hogy nincs magyarítása. Jópár éve használom, a modelljük baromi pontos Európára, 1-2 napra előre, az appjuk pedig teljesen ingyenes, és reklámmentes.
-
törölt tag
Frissítettem az OS-t a telefonon. Mostmár az időjárás app hívásokat akar kezdeményezni. Ha letiltom ezt, akkor meg sem tudom nyitni. Mégis mi a vérért kell neki ez az engedély? Szánalom.
-
Mr.Silkó
veterán
Sziasztok!
Sógorom készül leváltani a korábbi telefonját, a megadott paraméterek alapján én a Redmi 4X-et javasoltam neki (EU piacosat). 1-2 kérdésem azért lenne (összefoglalót átfutottam): aksi a szokásos Xiaomi-s mértékben remekel? A helymeghatározás stabil és pontos? Nem fakó a kijelző? A mindennapokban elég a hardver a folyamatos működéshez?
Köszönöm előre is!
-
orso0355
őstag
válasz
Szállító76 #20323 üzenetére
Sőt, én már pont teszem is fel
update: már fent is van.
-
SenorGrande
senior tag
Megtaláltam, hogy mi volt a V9.2.5.0.NAMMIEK frissítés, és hogy miért nem ajánlotta fel.
-
G@ben
addikt
Egy mailben kapott dokumentumot le szeretnék menteni az sd-kártyára, de nem engedi, mert írásvédett, meg azt írja, hogy Android 5 alatt nem tudom megcsinálni. Kár, hogy 6-os van rajta.
Elmentettem a Documentsbe, de onnan sem tudom áthelyezni a Total Commanderrel. Kiír mindent, amit nem tudok értelmezni, de mintha nem engedne így a kártyára írni. Érdekes módon a számítógéppel összekötve simán lehet rá írni. Mit és hol kell beállítanom, hogy a telefonon is tudjak az sd-re menteni? -
gaboo47
újonc
Sziasztok.
Tavaly október óta használom a készüléket nagy meg elégedéssel kb 2-3 hete lett frissítve 7.1.2-es androidra addig 6.0 volt rajta.
Olyan gondom van most vele a kijelző jobb alsó sarkából 3 darab kb fél centis fényes vagyis fényesebb csík van a kijelző közepéig főleg szürke háttérnél feltünő. Kérdésem ez lehet esetleg a Frissítés miatt ? le ejtve nem volt
egy halott pixel első be kapcsolás óta volt. de szerintem annak semmi köze hozzá.
Ilyen hibával van esély a kijelző cseréjére garanciálisan ? ha nincs rendelek aliexpressről. -
fradi81
veterán
Ami elsőre feltűnt frissítés után hogy a témák app törölve lett, a beállításokban lehet váltani a meglévők között.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Ó, ezt nekem is feldobta most! Már jön is le.
Szerk:
Várjunk csak, nem írja hogy beta, de miui.com-on stabil beta-ról találok thread-et! Hogy van ez most? -
petya2000
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem srácok, hogy lenovo p70-ről érdemes lenne e átváltani erre főként gps használhatóság miatt ? Manapság egyre többet járok Budapesten ahol waze és igo segítségével használnám a navit, de olykor szinte megbolondul ide-oda teszi a pozíciómat, van hogy egy utcával arrébb tájol be, illetve gyakran dobja el a jelet. Előre lépés lenne ehhez képest a 4x ?
Olvastam pár helyen, hogy bár nagy az akksija mégis viszonylag gyorsan merül, egy összehasonlításban pl a lenovot hozták előrébb ebből a szempontból még akkor is ha kb 2 év különbség van köztük.
Bár elég kicsi az esélye de hátha van aki az én helyzetemben van és előzőleg pont ilyen (p70) telója volt
Esetleg a hardver különbségeken túl van e pro és kontra, itt ott lassunak vélték, bár én videóban elég fürgének láttam ezt a 4x-et. Szóval előre is köszönöm a válaszokat! -
YASKATIR
senior tag
válasz
Mindig erdemes es ajanlott frissiteni
-
plömplöm
őstag
nna, romolók előre! erre lehetne eredményeket közölni itt, foltozódnak-e be likak?
enyém eredmény: 145 patched; 1 missing; 51 inconclusive.
rootolatlan, zárt, stock 7.1.2 N2G47H; MIUI Global 9.2 | Stable 9.2.5.0 (NAMMIEK) -
Tschubi
tag
válasz
szilu7 #20293 üzenetére
Szia,
Én a Teréz krt-n, a nyugati gsm-nél cseréltettem. A kijelzőt én rendeltem az Alitól, és ők ezt 7 ezerért cserélték 1 nap alatt, garancia nélkül. De úgy vettem észre az ár "alku képes". Legalábbis amikor telefonon kérdeztem őket, akkor még 8 ezret mondtak, majd másnap, amikor vittem már a fenti árért csináltatták meg.
Apró hiba: amikor visszakaptam a telefont, később vettem észre, hogy a felső részénél a fém ház egy nagyon picit eláll a kijelzőtől. Először azt hittem a szereléskor meghajlott a ház, de egy erősebb nyomásra visszapattant a helyére. Ennek már több hónapja, rendben működik a telefon.
Szép napot! -
Tschubi
tag
válasz
csabulaxi #20303 üzenetére
Szia,
Én még tavaly nyáron vettem a telefont. Eddig nem, de az elmúlt hetekben velem is előfordult ilyen. Főleg a Fb és az Óra csinálta. Először azt hittem véletlenül én rögzítettem az alkalmazást, de a sokadik alkalom után már gyanús lett, ezért én inkább hibára gyanakszom. De persze a lefelé húzás valóban feloldja a lakatot.
Szép napot! -
mike1334
veterán
válasz
SenorGrande #20301 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, néha újraindítás megoldja...most van 73%-on, úgy, hogy 1ó 46p a kijelzőidő (20.5%) , mellette meg a teljes fogyasztás 26,8%-a az android rendszer és 8,1 az android (chrome meg 22,4%). De ennél volt sokkal durvább is (50-60%-os android(rendszer) fogyasztással...).
-
Teaway
veterán
válasz
Yellow73_a #20308 üzenetére
Értsd: a Naptár app-ban csináld azt, amit mondtam!
-
YASKATIR
senior tag
Vannak mar ertelmes Oreo romok, ahol minden mukodik es az akkumulator ido is normalis, vagy meg mindig a xiaomi.eu stable a legjobb valasztas?
-
Styleair
aktív tag
válasz
Yellow73_a #20302 üzenetére
aCalendar play áruházból
-
Teaway
veterán
válasz
Yellow73_a #20302 üzenetére
Bal felső sarokban bökj a dátumra!
-
Yellow73_a
tag
A naptárral ki lehet jeleztetni, hogy hányadik naptári hét van?
Vagy van olyan nézet, hogy kijelezze a naptári heteket is? Én nem találok ilyet. -
SenorGrande
senior tag
Határozottan csökkent az akkuidőm az elmúlt 2-3 hétben, közelében sincs a régieknek. Különösebben nem változtak a felhasználási szokásaim, frissítést nem történt a rendszeren. Újraindítás nem segít. (Egyáltalán, milyen újraindítás az, hogy a futó programok megmaradnak?! Nem lehet ezt valahogy rendesen újraindítani?) Mi történhetett, merre induljak? Miért eszik mind az android, mind az android rendszer közel kétszer(!) annyit, mint ezelőtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest