-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogodj
tag
hát éppen ezaz,hogy nem tudod kijelölni a gyökérkönyvtárat.hiába hozok létre egy Download mappát az sd karin akkor sem látja,csak a belsőt. ezt probáltam meg orvosolni xposeddel,amivel nagyon nem sikerült... én nemtudom csak nálam nem működik?vagy ez rendszerszinten ennyire elcs*tt?? régi note 2-n probléma nélkül működött.de ez egyszerűen nem látja. filekezelő látja csak az sd-t és a flud nevü torrent kliens,de az is csak valami /storage/(számok)/ szóval nagyon nem értem
-
sxxorp
őstag
Majdnem Mi A2 Lite lett az utód nekem is, édesanyámnak vettem még az Eustock előző verziójának utolsó hetében 45-ért, de hirtelen a hétvégén megjelent a Lurdy-ban az Mi 9 SE elég jó áron 2 év hivatalos garanciával (99900Ft, 5000Ft-tal drágább, mint a Geekbuying-ról kuponnal, már itt tartottam...), és váltottam (egy hónapja sárgásbarnás folt jelent meg a 4X sarkában a kijelzőnél, ennyi volt a hibája 2 év alatt 45000-ért, a szervizt sem tudtam megtesztelni...) Az Mi 9 SE kompakt, AMOLED, bár az akku karcsúnak tűnhet, de láttam olyan üzemidő tesztet, ahol lenyomta a Redmi Note 7-et valszeg a kisebb képernyőméret és hatékony chipset miatt.
A 4X totálisan használható, marad back-up telefonnak, pár hülye játékot inkább azzal fárasztok, de nagyon jó élmény volt használni. Marad MIUI8-on -
-
lócitrom
őstag
ez fantasztikus meg kétségbe sem vonom a szenzor képességeit, DE a diskurzus arról zajlik, hogy MIUI gyári alkalmazással hogy hozható össze ez az egész. többször volt ez már itt is kérdés. én eddig nemigen olvastam konkrétumot erről, hogy mit hogyan és mért állítson be az ember.
-
siddis
őstag
..az a lényeg, hogy legyen fönn valami treble-kompatibilis TWRP illetve valamilyen Treble ROM, mondjuk ez. Ebben benne van a vendor image, nem kell külön felrakni semmit.)
Felrakod a ROM-ot, megvárod amíg elindul, újraindítasz Recovery-be, nyomsz (elhúzol jobbra) benne egy factory reset-et, utána betallózod a letöltött GSI-image-et, telepíted mint rendszert és elvileg kész.
Aztán ha amit feltettél nem jött be később cserélgetheted alatta a rendszer és gyártói image-eket tetszés szerint, csak győzzél menteniCsak még nem annyira tökéletes szerintem, a SuperSU megy rendesen, de a Gapps-al még vannak gondok, a jól megszokott Google Camerá-m sem akart elindulni például. De mondjuk ezt frissítik elég gyakran és van belőle viszonylag több féle.
-
siddis
őstag
-
starr
őstag
Köszönöm! Ki is kapcsoltam.
Igazából az érdekelne, hogy rendszerszinten hogyan tudnám kikapcsolni, hogy semmilyen app ne küldhessen ilyesmit.
Update:
Most már, hogy tudom, hogy "Toast notification" a neve utána néztem, és úgy néz ki, hogy csak Xposed-del lehet kikapcsolni. -
-
csakb
őstag
Én a héten unlockoltam és rootoltam a telefonom, és nem volt semmiféle adatvesztés. Ugyanúgy bebootolt az eredeti rendszer (miután másodjára az összefoglalóban linkelt TWRP-t raktam fel
), és minden működött.
Aztán egy tiszta telepítéssel ment fel az EU rom, így az appokat, beállításokat persze vissza kellett állítani backupból (és ujra kellett rootolni), de az egyéb adataim még így is érintetlenek maradtak (fotók, letöltések stb.).
(#20632) maestro87: mindettől függetlenül természetesen nagyon ajánlott minél teljesebb mentést csinálni ilyen műtét előtt, mert ha mégis valami gebasz lesz, akkor megment az agyráktól a backup.
Én leszinkronizáltam mindent google-be, MI Cloud-ba, meg a MI Sync-kel, még egy MIUI-s local backupot is csináltam, valamint a fontosabb appjaim saját backupjain is végigmentem. Aztán az adatpartícióról mindent fontosat (a helyi backupokat is) átmásoltam PC-re.
Az új rendszeren aztán google-ből és a MI Cloudból teljesen jól sikerült visszaállítani a korábbi dolgaim. -
albiosz
őstag
Most nézem, hogy a GPS valóban be volt kapcsolva automatikusan, most kikapcsoltam a gyorsikonoknál. Vagy hol kellene még?
De mióta megvan, ezek szerint be volt kapcsolva. Sima 4 napig elment így kevés nyomkodással. Ennyit jelentene töltésnél?
(#19092) vince: épp ezért halogatom.
-
vt500mike
csendes tag
Most tesztelem (ma délelőtt derült ki - főnököm gyermeke nyomkodta
- gondoltam hagyom mert úgy is le van "zárva" )
9.1.1.0 MIUI
30 mp-re állítva az Alvó módot és a Jelszó szükségességét is (1 percen voltak), újraindítás után a jelenség elmúlt.
Egyébként én laikusként azt gondolom azonnal kellene működnie, ha már zárolás a neve. Fél percen belül sajnos feloldható - akár a könyökömmel is.
Köszi!
-
orso0355
őstag
Mert csengett és felvettem? 😃
Akik engem hívnak, ha nem érnek el, írnak, vagy hívnak újra, stb. Ha kerestek volna, jelezték volna, hogy korábban nem értek el. Egyszer volt egy nem fogadott hívás, amikor pont a kezem mellett volt a telefon, tehát ezt pont láttam is, de több nem fogadottam nem volt, sem sms értesítésem, semmi. -
stanley00
aktív tag
Csináltam gyári visszaállítást de ugyanaz. Új telefon, még nem volt rajta frissítve semmi. A MIUI 8.2.12.0.
Közben megfigyeltem, hogy ha csak simán bekapcsolom a beállításokban a wifi-t akkor mutatja az elérhető hálózatokat. Ha ezután beállítom az enyémet akkor csatlakozik is és jó de a wifi kikapcsolása után ha újra be akarom kapcsolni akkor már nem lát semmilyen hálózatot. Viszont ha törlöm a mentett hálózatból az enyémet akkor utána már megint lát rendesen minden hálózatot.vince: Köszi!
-
UNauthorized
csendes tag
Mielőtt továbbmegyünk az tisztázzuk,hogy nem értek a telók mókolásához, full analfabéta vagyok, tehát kénytelen vagyok mindent elhinni
Erre gondoltam:1. By unlocking the device you agree that this may bring changes to some parts of the system. These changes may damage the device;
2. After the device is unlocked, it becomes less secure and more vulnerable to malware attacks, which may lead to the disclosure and loss of your private data;
3. Some features which require high security level (e.g., Find device, added-value services, etc.) will no longer be available;
4. After the device is unlocked, some features will be changed. Thus, you might no longer be able to receive regular updates and enjoy newest features of MIUI;
The risks stated above do not fully cover changes which may be brought about by Mi Unlock. Please think twice if you are not familiar with ROM flashing.
-
TripleB
senior tag
Szia!
A Resurrection remix-nél használható a mi cloud felhő stb.?
Azt vettem észre, hogy minden Nougat-alapú rom alatt a 4G-használva bizonyos helyeken eldobja a hálózatot a rendszer telefonálás közben. Ez ráadásul a munkahelyen történik leggyakrabban. A Mályvacukor alatt ilyet nem tapasztaltam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest