- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
grafnet #21750 üzenetére
Most úgy csinálom, hogy be van állítva havi 300MB-ra, az általában elég szokott lenni, előzetes tervezésre egész jó, de jobb lenne látni egészben.
aelod:
nem mászok bele a beállításokba, az értesítési sávra kiraktam ezt (gyárilag ki lehet), ott mutatja, hogy aznap mennyit használtam (nagyon jó dolog), meg hogy a beállított haviból mennyi van hátra. Ezt ha át lehet állítani, hogy ne a havit mutassa, hanem az egészet, akkor átállítom, ha nem, akkor marad így. Fent van a Call Meter, de amióta ezt az értesítési sávos mutatást megtaláltam, nem nyitottam meg a programot, úgyhogy külön programot nem szeretnék ennek feltenni.
Szóval ha nem lehet átállítani, akkor marad így.Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
-
SÖ
addikt
válasz
grafnet #21690 üzenetére
Nem lennék biztos hogy nem lennék útba egymásnak. Elég nagy az a tekercs.
Thomas
Körzetszámmal teljes értékű hívószám. Ezzel tudnak hívni mobilról vezetékesről. Pl. 0621111111. Ez egyben a felhasználó név is. Ha aktívan használnám akkor a beérkező hívasok fogadását is bekapcsolnám.
-
válasz
grafnet #21587 üzenetére
Aham, ezzel viszont segítettél, mert kibontva a vastag fólián lévő réteg kétfelé választható.
Majd próbálok az Imakos videó alapján összeszedni valami piszkát a buborékok miatt, mert ehhez nincs semmi kellék.Csomagolás: ennek nem kell fene nagy csomagolás
Az csak a design meg a jó magas ár miatt van.
Nem tudom, hogy nyúlik-e, de talán hydrogél lesz ez. Ez a gőzfürdős tipped nagyon jó, főleg a por miatt!
(#21588) aelod
Az ilyen jólmegkarc ellen amúgy se sokat ér a hydro.
(#21586) Lackooo84
Annyi pénzért már küldhettek is volna valakit, aki felrakja!
-
trebrona
nagyúr
válasz
grafnet #21286 üzenetére
Valaki tudja, hogy megkapja e a telefon a miui 9.5öt gesztusvezérléssel?
Ez volt a kérdés.
-----------------
másik telefon kijelzőjén lévő fényképpel vagy egy sima fényképpel fel lehet oldani a készülék zárat.
Ezt rosszul tudom?Hát nekem nem sikerült, akárhogy próbáltam.
Nagyon ügyesen működik, low light körülmények között is. -
vince
őstag
válasz
grafnet #21110 üzenetére
Volt bizony, nagyon hasznos ha sms-ezel (küldéskor lecseréli az ékezetes karaktereket és így nem csak 70 karakter fér egy sms-be).
Nyisd meg az sms alkalmazást, menj a beállításokhoz (nyomd hosszan a bal oldali "fizikai" gombot) és itt az egyéb szekcióban a Cell Broadcast, Mi cloud szinkronizálás és további beállítások felett kellene lennie. Feleségem Redmi 3S-én (8.4.19 van rajta, sajnos a 8.4.26-tal nem indul a telefon) ilyen:
-
flash-
veterán
-
Lil21
csendes tag
válasz
grafnet #20899 üzenetére
Ó, mindenhol látszik. Csak ennél a legfeltűnőbb, azért fotóztam ezt így be.
A fehér alapon pl, csak az alsó része látványos, amúgy az oldalsó sáv halványabb. Sosem volt még telefonon lévő kijelzőhibával (laptop pixelhibával már nanáhogy xD), azért is írtam ide először, mielőtt nézem, hogy intézhető ez garanciával. -
-
maestro87
őstag
válasz
grafnet #20649 üzenetére
Csinálnék, de ha jól olvasom a backup-hoz is root kell.
Képek, fájlok nem nagyon vannak rajta, tehát nekem nem ez az elsődleges, hanem az app-ok és beállításaik.
De az előbb majdnem megcsináltam, csak félúton kiderült, hogy erre kell várni 72 órát és nem a kérelem jóváhagyására.Így a BL nyitás elnapolva.
-
törölt tag
válasz
grafnet #20591 üzenetére
Köszi a választ!
Hát ez szuper
A legfőbb ok a visszalépésre a gyorsabb merülés, de van néhány menüpont, ami kevésbé átláthatóbb nekem, mint az előző verzióban. Amúgy laikusként nem igazán nyúlnék bele komolyabban a rendszerbe, bár tegnap ugyanezt, amit most szeretnék, megcsináltam egy másik telefonnal (Meizu M5) és ott minden gond nélkül sikerült visszalépni egy főverziót. Ott is az üzemidő volt a probléma.
-
an_zsa
újonc
válasz
grafnet #20506 üzenetére
Szia, igen, a frissítés után nem engedett be a mentett ujjlenyomatokkal. Töröltem őket, azóta nem tudok egyáltalán ujjlenyomatot menteni. Azt írja nem sikerült, próbáljam később újra.
Ma felhívtam a szervizt, azt mondták csináljak egy gyári visszaállítást. Erre gondoltam én is, csak reméltem megúszom. -
vince
őstag
válasz
grafnet #20542 üzenetére
Ez az egyik megoldás, a másik, hogy az összefoglalóban szereplő első TWRP-t kell feltenni (tehát nem a 3.1-est), az alapból tartalmazza az Advanced / Disable Verify opciót (lásd az összefoglaló végén a fotókat), nem kell külön flashelni, plusz azzal nem lesz kódolt partíciója sem.
-
petya2000
csendes tag
válasz
grafnet #20511 üzenetére
grafnet, Styleair Köszönöm a válaszokat!
Ha valakinek lesz még észrevétele, véleménye szívesen elolvasnám ha megtisztel vele, hogy dob egy választ az előző kérdésemre (üzemidő/frissítés) !
A frissítésekről még annyit, hogy van e olyan, ami az üzemidőn javítania és a telefon magától adja fel elérhetőként (régebben játszottam még s advance telón a romokkal, kernelekkel, de valahogy mindig volt valami baki fejlesztés ide vagy oda, 99% ban a gyárihoz kellett visszatérni még ha kicsit "elavult" is volt, mert stabil volt, minden funkció működött vagy épp nem zabálta az akksit, stb. ) 8.2->8.5-> és van e tovább ezt követően ?
Szóval lényegében ha nem javul valamilyen téren, akkor én kihagynám a megbízhatóságért cserébe. Persze ezt én így nem tudom megítélni, ezért is kérdezlek titeket, hogy ebből a szempontból van e továbblépés, fejlődés, vagy a biztos az a 8.2 alap ?
Tudom, ez is többnyire szubjektív nézőpont kérdése de azért alapvető dolgok pl ez az üzemidő kérdése, funkciók stabilitása (főként a GPS, adatforgalom, wifi, és persze a hívások stb) mindenkinél előjön vagy megmutatkozik. A kinézettel nekem jelenleg nincs nagy problémám (csak emiatt nem váltanék jelenleg), bár azt hittem, hogy "furább" lesz a lenovomhoz képest de sokat nem kell pluszba bűvészkedni.
Továbbra is köszönet és tisztelet a válaszolóknak!
-
mike1334
veterán
válasz
grafnet #20158 üzenetére
Ott vettem szombaton, ha benyomom a netet ott virít a 4G felirat
Ha valaki az Alzánál vesz valamit....jár 2000 forint kedvezmény kuponnal...én azután láttam a reklámot, hogy megvettem a telót, a honlapon meg nem szúrtam ki...szomorú is voltam, úgy csak 39e lett volna
Itt a LINK.
Más...pár nap után a tapasztalatok egy középkategóriás Samsung után:
+ gyorsabb, hamarabb betöltenek az odalak/alkalmazások
+ szép a kijelzője (AMOLEDnél nem jobb, de nem is rosszabb)
+ brutál akksi, vasárnap óta nem töltöttem- csúúúúszik (tok folyamatban)
- néha a chrome működése leáll (ez a réginél szinte soha nem volt, itt pár nap alatt többször is)
- wifi 2 ajtón keresztül kicsit döcög (youtube videó)
- kicsit halk a hangszóró (szintén youtube)Összességében szeretem
-
DeFranco
nagyúr
válasz
grafnet #20158 üzenetére
global verziós. eleve az van kirakva mintatelefonnak is de azt is adnak ki. legalább is én azt kaptam, nem rég vettem ott a sajátomat.
@Styleair: az ilyen wayteq-es sztorik után én nem aggódom különösebben. úgy látom egyébként az a gyakori, hogy vagy DOA a telefon vagy valamelyik funkciója, vagy elketyegi az egy évet. utána meg már mindegy.
-
csabi98
tag
válasz
grafnet #20037 üzenetére
rendben csinálok egy factoryt hátha jó lesz!
értem szóval akkor ez jó csak nem gyári amúgy nincsen se rootolva se twrp se nyitott bl
szervízbe küldeni nem nagyon akarom mivel nem tudom mennyi időt venne igénybe a telefonra viszont szükségem van ezért próbálok más megoldást keresni csak legutolsónak hagyom a szervízt! -
paolinho
őstag
válasz
grafnet #19966 üzenetére
Igazából a cimbim telójáról van szó, ahol nem igazán van igény a heti frissítésekre, ezért a Stabil. A Global - t csak azért gondoltam, mert ahhoz nem kell TWRP, csak egyszerűen frissül, ha érkezik hozzá valami. De azt nem szeretném, ha a Bootloader visszazárna, akkor megy fel az EU Stabil TWRP-ből tisztán. (Sajna MiFlash-t még sosem használtam, így nem ismerem a vele való metódust.)
-
trebrona
nagyúr
válasz
grafnet #19966 üzenetére
1. linkek az összefoglalóban
2. bootloadert önmagában a global rom nem zárja vissza, sem recovery, sem fastboot formában, MiFlashclean all and lock
opcióval viszont igen
3. TWRP-s telepítésnél a végén a TWRP-t írja felül MiRecovery-vel, de a bl attól még nyitva maradGlobalra visszaváltásnál valóban fastboot rom MiFlash-sel a legtisztább, esetleges bl zárást a user dönti el.
-
bumbbi
csendes tag
válasz
grafnet #19680 üzenetére
Igen kedden vettem át
a Factory reset a menüben a Gyári adatok vissza állítása ?
Sajna nem tudom ( meg maszírozni ) mert nagyon az alján van a képernyőnek ezért nem is annyira zavaró. 40K hufért nálam ez még belefér.
De ha lesz rajta több is keddig akkor megy vissza. Még abban reménykedem hogy magától helyre jön de szerintem az kb lehetetlen.
Köszi a segítséget. -
arnyekxxx
veterán
válasz
grafnet #19576 üzenetére
feltettem a az összefoglalós twrp-t, megvolt a disable verify, reboot és ismét megakad a milogónál majd újraindul a twrp. "Egyszerélünk" alapon rányomtam egy format data-ra, ezután már átjutott a logón, elindult és vagy 10 perc androidfeliratnézés után bejött a miui9.
Egyelőre úgy néz ki, hogy működik.
[letörliazizzadságotahomlokáról]
-
KukkSteve
senior tag
válasz
grafnet #19451 üzenetére
Örülök, hogy megoszthattam. Hátha valakit a reménytelen helyzetből ki tud húzni. Én nagyon elkeseredtem, kész káosz volt a napom. Végül 11gb lett a mentés, majdnem 1 évnyi kép és videó.
A BL nyitást korábban egy Redmi 3S-en végeztem el, azóta nem kértem. Csodálkoztam is, hogy egy percet nem kellett várni rá.
zojjektum:
Nem volt 10-15mp-ed az újraindulásig? Érdekes. Erre nem gondoltam, hogy ez is eltérő lehet. -
zojjektum
őstag
válasz
grafnet #19451 üzenetére
De akkor ez a rendszer app miért nem vonatkozott minden telefonra? A nejemnek és nekem is 4x van ugyanazokkal a rendszer app frissítésekkel és miui verziókkal. Az övé elhasalt az enyém nem.
KukkSteve:
Ez a kapcsold le a titkosítást meg a feloldómintát dolog meg marha jó ötlet, ha van annyi időd, hogy megcsináld, na nálunk nem volt. -
KukkSteve
senior tag
válasz
grafnet #19390 üzenetére
Igen. Újraindul folyamatosan. Nincsen TWRP, de nem is tudok rá tenni? Most a BL nyitásnál vagyok, csak azt írja hogy ha titkosított, akkor törlődik mindent. Na azt pont nem akarom. A cél az lenne hogy a soksok képemet lementsem valahogyan. Rátaláltam egyébként a titkosításra, most ki van kapcsolva, de ez nincs összefüggésben azzal, hogy levettem az ujjlenyomatot meg a pin kódot? (így pár mp-cel több időm van mielőtt kikapcsol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest