- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qge
aktív tag
Ha valakit érdekel egy (sztem kamu) akció, ingyenes játék: link
-
qge
aktív tag
Kérdésem lenne a tisztelt tag-társakhoz: tapasztaltatok-e olyat, hogy a tárcsázott hívások nem jelennek meg a híváslistában....vagyis csak azok nem, amik nincsenek telefonkönyvbe mentve, hanem csak ugy bepötyögtem a számokat. Legfrissebb EU rom-ot használom...köszi.
-
qge
aktív tag
Vessetek a farkasok elé, de én nem értem, miért jó a gcam...van 1-2 real-time effekt, lens blur, ilyenek, de...ennyi?
Valaki fel tudná homályosítani, please?
Köszi -
qge
aktív tag
Ha valakit érdekel újonnan egy 4x, akkor most megint VAN.
-
qge
aktív tag
Help...az mitől van, hogy újabban nem tudok TWRP-be bootolni? Volt sajna egy factory reset, azóta nem jó, de tegnap feltelepitettem a TWRP-t és még mindig hiába nyomom a vol+ és vol- és power gombokat, csak az android jön be. Ötlet? Köszi.
-
qge
aktív tag
válasz
enzahobi #25362 üzenetére
Aaaasztak..va, kicsit jobban beleástad már magad.
A képernyő ébrentartás amiatt kell, mert amugy a MIUI nem engedi az update-et futni....gondolom, akku-kímélés cimszó alatt. Nekem legalábbis a manuális update is csak akkor megy, mikor ébren a teló.
Köszi mindenesetre.
-
-
qge
aktív tag
-
qge
aktív tag
válasz
Bambuszpro #21774 üzenetére
És milyen okos, hogy kereshetővé teszed a posztodat...respect.
-
qge
aktív tag
Anno a MIUIHU-n ki tudtam tenni olyan ikonokat (widgeteket?), hogy akku, engedélyek, stb beállítások közvetlen ikonja. Hogy csináltam vajon? 😊 EU-n is meg lehet?
Köszi az ötleteket. -
qge
aktív tag
Nah letöltöttem egy friss MIUIHU-t és felraktam, igy legalább már van play áruház...most már csak az a kérdés, hogy mennyire gyorsan fog merülni az akku.
Érdekes, hogy én is időjárás appokat próbálgattam tegnap, mint te, bb71. -
qge
aktív tag
-
qge
aktív tag
válasz
albiosz #18485 üzenetére
Én egy időben használtam a Minimalistic Text app-ot, jópofa volt és sok klasst widget-et össze lehet vele rakni
-
qge
aktív tag
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #16847 üzenetére
Mivel a legutóbbi Oreo-próbálkozásaim után visszaléptem Nougat-ra, de szenvedtem a hozadéka miatt (értsd titkosítás), tegnap rászántam magam, hogy megoldom DarthFader kolléga bejegyzése alapján.
A konklúzió (nekem) az, hogy teljes TWRP mentés (data+system+boot), majd FormatData után visszaállítva a teljes mentést eltűnik a titkosítás és mégsincs adatvesztés...uff.
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #16855 üzenetére
👌ok ok, megvan, köszi, take it easy.
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #16850 üzenetére
Hát sem a baseband-re, sem a 3.2.1-es TWRP-re nincs a linkeden hivatkozás...no para, majd keresgélek. Köszi.
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #16834 üzenetére
Köszönöm. 🤘
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #16821 üzenetére
Ha van kedved, szívesen látnék részleteket, mit honnan töltöttél le (rom, gapps, kernel) és ezeket milyen sorrendben milyen TWRP-ből telepítettél.
Köszönöm.Amúgy van visszaút, ha vmi nem jó/nem tetszik? TWRP backup?
-
-
qge
aktív tag
Mostanában minden nap van 1-2 nem fogadott hívásom vmi rejtett számról, de csak annyira, hogy felvillan a képernyő, van amikor még a csengőhang sem indul el és a rejtélyes hívó már meg is szakítja...piszok idegesítő.
Szerintetek a lenti képernyőről az első vagy az utolsó opcióval tudom ezt letiltani?Köszi
-
qge
aktív tag
válasz
juhasz.jozse #15900 üzenetére
És honnan lesz vkinek ilyen fw?
-
qge
aktív tag
válasz
juhasz.jozse #15893 üzenetére
Mi ez a v28, v30 stb dolog az elmúlt pár napban? Eddig fontos volt a TWRP meg a ROM...most meg? Thx
-
qge
aktív tag
válasz
manchester99 #15711 üzenetére
Nekem így sem ment fel...elfogadta ugyan a default_password jelszót, de a hibaüzik mindig jönnek és a jelszó után szeretne csinálni az aex egy gyári beállítás visszát, mert szerinte titkosítva van a telefon...sosem volt. Egyelőre elengedtem az oreo-t.
-
qge
aktív tag
válasz
bodnar10261 #15657 üzenetére
Megpróbáltam, meglepően gyors boot után jelszót kért...és felváltva dobálta az "android alkalmazás leállt" üzenetet. Ment vissza a TWRP backup. Mit rontottam el?
-
qge
aktív tag
válasz
bodnar10261 #15650 üzenetére
-
qge
aktív tag
Van-e arra mód MIUIHU alatt, hogy a rom frissítés értesítéstől megszabaduljak? Látszik a értesítési sávban is, meg a kis "buborék" az app ikonjánál is... Köszi
-
qge
aktív tag
válasz
Viktor0610 #15046 üzenetére
Szerintem óvatosan ezzel, látszólag most divat lett mindenhez odaírni, hogy xiaomi...elhiszed, hogy egy cég gyárt telefont és törölközőt is? Délelőttös műszak nyomja a telefont, délutános meg esernyőt...
-
qge
aktív tag
válasz
tillatrilla #14275 üzenetére
Nekem most műanyag fólia van rajta és teljesen rendben van, főleg annyiért amennyibe került...12db volt kb. 2e Ft ha jól emlékszem.
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #13771 üzenetére
Hát őszintén szólva, nem fogom én sem...nagyot kellene villantania, hogy eltompítsa a telepítés maceráját...megmaradok én már MIUIHU-n.
BolKa mindenkinek.🎁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest