Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Black_Raven #18097 üzenetére
Na jó, Mi3-on nem így volt...
Csak bl nyitás, és TWRP nélkül nem megy? -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Megkaptam a 4X-et!
Jelenleg full szűz, MIUI Global 8.5 Stabil van rajta (6.0.1).
Erre miképp tudom feltenni a MIUIHU V9 8.2.1-et? Csak ROM letölt, gyökérbe másol és gyári Recovery-vel install?
Fenti magyar ROM-nak vannak ismert hibái? -
törölt tag
válasz
Black_Raven #18090 üzenetére
Majd kiderül.
-
zoleeno1
veterán
Nálam is jelentkezett ez a hívás megszakadás probléma. Beállítottam e szerint: [link]. Viszont ez újraindítás után vissza áll UMTS-re. Ezek szerint ezt minden újraindításnál be kell állítani, vagy lehet fixálni valahogy?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18087 üzenetére
Jövöhéten fogom. Hátha lesz akció...
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18084 üzenetére
Jó kis telefon a Redmi 5 Plus. Csak lenne meg
-
Black_Raven
veterán
válasz
#73029888 #18083 üzenetére
Ez szép volt! Válaszoltál magadnak.
Tehát csak a futárnak fizeted a telót. Ha most rögtön megrendeled, (holnap 12.00-ig),pénteken megkapod. Átutalás/személyes vásárlás kizárva. Gondolom most is a Wayteq Europe(Budapest) a szerviz. Ja itt az új topikod[link] én már napok óta ezt nyálazom..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18081 üzenetére
Köszönöm!
Ha szállítással rendelem akkor van lehetőségem KP-ban fizetni vagy csak bankkártyával lehet?
"Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre?
A jövőben többféle fizetési lehetőséget is szeretnénk biztosítani, jelenleg csak az utánvét választható mint fizetési forma. Utánvétes fizetés esetén, a futárnak a csomag átvételekor kell készpénzben kifizetni a csomagot.
Fizethetek a futárnál bankkártyával is?
Nem, a bankkártyás fizetés extra költséget (kényelmi díj) jelent a vásárló számára (ami több mint a szállítási költség) ezért a szolgáltatást logisztikai partnerünk (iLogistic) nem igényelte a GLS-nél."
Tárgytalan!
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #18076 üzenetére
Na igen az nekem sem, minden más tetszik rajta. Általában 2 évig nyúzok egy telefont. Mire oda jutok, hogy cserélni kell jó áron lesz már
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18076 üzenetére
Püben leírod hol látad 49+ért a Redmi 5 Plust?
-
aelod
veterán
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18070 üzenetére
Akkor marad az 5 Plus....vagy tudsz 35-40 ért jó telefont? (Nem baj ha Xiaomi)
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
Na ha hazamegyek, ezt kipróbálom, én nem igazán értek hozzá, de ez nem olyan, mintha tankolásnál ugyanabba a tartályba ugyanannyi benzint lassan vagy gyorsan töltenél?Nyilván nem tud többet felvenni, mint amennyit, akár gyorsan, akár lassabban töltöm.
De azért engem is érdekel a dolog. Eddig a gyárijával meg egy másik, 2,4 A-s töltővel mértem, szinte teljesen megegyező értékeket kaptam, 4000 körül (nem emlékszem pontosan).
[ Szerkesztve ]
-
qge
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18062 üzenetére
Nyilván a snapis duplakamerás telefonokra ez nem vonatkozik. Semmi köze nincs az MTK-nak az 5 plushoz,csak nézegettem telefonokat 35-40 ezerért és elég sok MTK duplakamerás telefont láttam.
-
shifty!
senior tag
Kis tok beszámoló: Nillkin Frosted Shield most érkezett meg a hét eleján, plusz fóliával. A tok fogása a korábbi készülékeimhez hasonlóan újfent kiváló, a hozzá kapott fólia mérete pont arra elég, hogy a kijelző üvgének az "értékes" részét (értsd: maga a kijelző + a gombok alul) védje, de nekem tökéletesen megteszi, lévén eddig nem volt rajta (a fullcover üvegfólia összetörése óta), és ami alatt védtelen volt, egy karc sem került rá, tehát vsz kifogtam egy jobban edzett típust.
Ugyanitt visszatértem én is MIUI-ra, 8.2.1 MIUIHU, de a telefonálásnál van bajom: bejövő hívást nagyon "nehezen" tudok felvenni, nagyon nehézkesen engedi felhúzni a felvevőgombot. MIntha egy erős spätje lenne... tapasztal valaki ilyet, vagy egyedi jelenség? Az akkuidő amúgy korrekt ezzel a kiadással, 2sim (folytonos pirosszolgáltatós LTE BP-en, és 3G a kékekkel), otthon wifi, és 2 nap 4-6 óra SOT.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18057 üzenetére
A dupla kamerás MTK telefonokon nem müködik a Blokeh effekt,valamint a Szoftver sem a legjobb. Redmi 5X-en ha jól láttam van duplakamera.
-
szimi57
őstag
Nem kell műszer, az Ampere alkalmazással tudod mérni a töltést és a fogyasztást is. Gyári töltővel 1400 mA körül vesz fel. Néztem a fogyasztást. Pl. 30%-os fényerőnél 220 mA-t adott le az akksi, 100% fényerőnél pedig 350 mA-t. Több, mint 60% a különbség. Durván ez azt jelenti, hogy 6 órás kijelzőidő helyett lesz 3.6 óra.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18055 üzenetére
Várom a Redmi 5 Plus telefont. Az elmúlt napokban sokat olvastam kínai telefonokól s meglepett pár dolog.
-
Black_Raven
veterán
-
csabulaxi
senior tag
Pont ilyesmit kérdeznék, hogy van-e olyan alkalmazás ami kikapcsolt állapotában is mutatja az idő, mint a samsung a3-nál?
-
Black_Raven
veterán
Köszi szépen. Valóban ott volt a bibi. Csak nálam nem a kikapcsolás, mert használom az ujjlenyomatot, hanem a Képernyőzár kihagyása aktív. Azért hiányoltam mert beállitottam egy tök jó zárkényernyőt órával és nem láttam soha. De marad így, már megszoktam hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz
Black_Raven #18043 üzenetére
Nekem is így működik, de azért mert letiltottam a zárképernyőt. Szerintem felesleges.
Beállítésok / Képernyőzár és ujjlenomat / Képernyőzár beállítása / (Pin kód beír) / Képernyőzár kikapcsolása.
Ha ez be van kapcsolva, akkor nincs képernyőzár. -
aelod
veterán
Téma alkalmazás tiltva lesz akit érint..
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18043 üzenetére
Azt hittem custom ROM-on vagy
-
Black_Raven
veterán
Stabil romon lévőket kérdezem: nektek van zárképernyő? Mert nekem rögtön a Pin kódos oldal jön be, gombnyomás után.9.2.5.0 van most, de 3.0-án még volt, aztán végleg eltünt...
-
-
vince
őstag
Én azt vettem észre, hogy minél gyorsabban töltöm az akkut, annál kevésbé lesz "alapos" a töltés, annál gyorsabban merül utána a telefon.
A munkahelyemen a Nokia 301-hez kapott fél amperes töltőm van, azzal jó lassan tölt, de sokáig bírja. Gyorsabb a hozzá kapott 2 amperes töltő, de gyorsabban merül. Vettem egy QC3-as gyorstöltőt (a telefon nem tudja a szabványt, de még így is gyorsabban tölt, 6 V és 2 A felett), ezt már nem is használom, mert sokkal kevésbé bírja, mint ha lassabban töltöm fel, az akku viszont ugyanúgy kap egy ciklust... -
G@ben
addikt
Rákötöttem a laptop lassabb usb-jére a telefont, 20%-ról kb 6 óra alatt tölt fel. Ez jobb vagy rosszabb az akksinak, mint a gyorsabb usb 1,5-2 órája? Csak azért kérdezem, mert ez nem tudom, mennyire számít csepptöltésnek, ami állítólag nem tesz jót neki.
-
aelod
veterán
válasz
lsebestyen #18026 üzenetére
Ott szerintem is valami wifi gubanc lehet.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #18027 üzenetére
Az meg micsinált? Mármint mire való volt ez a HD Fullscreen app? 😃
-
lsebestyen
addikt
válasz
tillatrilla #18028 üzenetére
Nincs lehetőségem hozzáférni a routerhez. De akkor marad így, otthon mintha működne, de majd kipróbálom.
-
törölt tag
Sziasztok! Mi lehet a probléma? 2018.02.23 óta nem tudja szinkronizálni a Gmail névjegyeket a telefonom. Gloval stable MIUI 9 van rajta. Minden más Google cucc szinkronizálás működik...
Köszönöm!Esetleg erre vki?
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
válasz
lsebestyen #18026 üzenetére
Próbáld meg,hogy a routered menüjében csatornát váltasz.Volt már ilyen hibajelenség.
-
tillatrilla
senior tag
válasz
Black_Raven #18025 üzenetére
Szia! A zsebmód ki van kapcsolva,de közben meglett a bűnös! Egy HD full screen nevű app-nak egy ablaka jött fel minden hívás közben,de a hívás vége után nem tűnik el automatikusan. Letöröltem,most semmi probléma.... A villám vágjon bele ebbe a sok ócskán működő app-ba!
-
lsebestyen
addikt
Mobilnettel okés, wifivel vannak a bajok. Teljesen random, hogy fel tudja-e tölteni a képet. Megpróbálom majd másik wifi hálózaton is, bár a z2-vel működött azon is amin próbálnám. Photos menüpont alatt ugye látszik a folyamat, hogy tölti fel, na itt elakad a csík kb 1/10-nél, és mindig azt írja, hogy waiting for upload, majd kezdené elölről. Néha sikerül neki.
-
Black_Raven
veterán
válasz
tillatrilla #18024 üzenetére
Miért nem próbálod ki most? Esetleg még nézz rá a Képernyőzár és ujjlenyomat>>Haladó beállitások>>Zsebmód
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
válasz
Black_Raven #18023 üzenetére
Kivettem a pipát,most tiltva van. Kíváncsi leszek holnap,hogyan működik. Köszi előre is!
-
Black_Raven
veterán
válasz
tillatrilla #18022 üzenetére
A Telepitett alkalmazásokban koppints rá a Zene appra és az Egyéb engedélyeknél kapcsold ki a Rendszerbeállitások módositását.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #18020 üzenetére
Én gyakran használom headsettel, BT-vel és vezetékessel is, de semmi ilyet nem észleltem, pedig sehol semmit nem állítottam semmilyenre ezzel kapcsolatban.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Olyan problémába belefutott már valaki,hogy nem kapcsol ki a kijelző,ha headset van kapcsolódva a telefonhoz? Képes órákig bekapcsolt kijelzővel lenni a zsebemben. Csak olyan lehetőséget találtam,hogy a közelségérzékelő bekapcsolva van beszélgetés alatt. Valami más beállítás? Köszi előre is!!
-
aelod
veterán
válasz
lsebestyen #18018 üzenetére
Hibátlanul teszi a dolgát. Hogy érted, hogy akadozik? Wifin vagy mobilneten?
-
lsebestyen
addikt
Dropbox fotó feltoltes elegge akadozik. 7.1.2 a rendszer. Akkumulátor kiveteleknel beallitottam, hogy ne legyen korlatozas, megsem jobb a helyzet. Valakinek mukodik rendesen?
-
albiosz
őstag
Köszi mindenkinek! A témák miatt, akkor lehet, hogy mégis intézek majd magamnak.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Black_Raven #18012 üzenetére
Nekem az jött le, hogy felhő nem kell, telefonbuzeralas nem lesz, ugy meg sok haszna nincs
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #18012 üzenetére
Nem egy nagy macera létrehozni 😃
-
Black_Raven
veterán
válasz
arnyekxxx #18008 üzenetére
Hogyne lenne, tud mentéseket csinálni a dolgairól, aktiválhatja az Eszközkeresést, szinkronizál több mindent és Témákat tud felrakni amilyet akar. Ezek Mi fiók nélkül nem működnek. Ez semmi?(ettől függetlenül nekem sincs aktiválva) De ha ezek közül bármire szüksége van kénytelen lesz regelni.
-
arnyekxxx
veterán
persze csak gondoltam szólok, hogy addig ok, hogy 1centiról tud fotózni csak készített kép ilyen lesz, ne várjon nagy csodát:
-
albiosz
őstag
válasz
albiosz #17969 üzenetére
Erre valaki?
,,Sziasztok!
Mi fiók: feleségemnek bekapcsoltuk anno, de most lépett be édesapám is a Xiaomi klubba (első okostelefon...) és neki azt mondta egy ismerőse, hogy hagyja ki azt a lépést nyugodtan. Van ennek bármilyen előnye? Tudom, hogy felhőként is üzemel, de ha az nem lényeges? Gyűri rendszer lesz rajta, semmi módosítás."
-
-
törölt tag
válasz
bodnar10261 #18000 üzenetére
7.1.2 a Kernel Source.
Jó lesz nekem a Redmi 5 Plus csak lenne már meg.
-
törölt tag
Kíváncsi leszek most hogy kijött a Kernel Source milyen gyorsan fognak a Custom ROM-ok jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro (128 GB, karcmentes, arany)
- Újszerű iPhone 12 128GB Black, makulátlan állapotban, független, dobozában
- iPhone 12 128GB Blue, nagyon szép állapotban, független, dobozában
- Asus Zenfone 9 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.