- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnardenes
tag
válasz
molnardenes #20977 üzenetére
Köszi, megoldódott.
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
RR-rom már egy éjszaka alatt is 30%-ot merült, így ráengedtem TWRP-ből a Globe rom telepítését (minden wipe után, systemet is). A Mi feliratnál kifagy. Hol hibáztam és hogy lehetne helyreálltani?
Köszönöm szépen!
-
gyulaszu
senior tag
válasz
jozefgucci1 #20990 üzenetére
Két hete írtam én is egy ilyen eset után.
Nálunk szerencsére sikerült megoldani.
SIM tálcát is vedd ki és minden nyíláson keresztül próbáld meg "kifújni"
(van kéznél kompresszor?)
Egyébként szét is lehet pattintani, van a neten hozzá videó.
(a garanciának úgy is annyi...) -
flash-
veterán
-
grafnet
veterán
válasz
Ahogy a kolléga is írta: egy tál rizs egy napra! Mivel nem tudtad ma szervizbe vinni.
Holnap este vegyétek ki, egy Power ON-t megér. Ha semmi, akkor szerdán szerviz, mármint a legközelebbi ismerős. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Hát akkut kéne kikapni minél előbb, de mivel ezeknél nem lehet, szinte garantált a telefon halála az elektrolízis miatt. Egy tál rizsbe beleteheted azért, de sokat ne várj tőle.
-
jozefgucci1
addikt
Srácok a nejem beleejtette a pár hónapos telefont a WC-be
és felhívott rajta majd kikapcsolt a teló . Lehet még ezzel valamit csinálni ? Biztosítás nem volt rajta .Most szárítom ,de nem merem bekapcsolni .
-
G@ben
addikt
-
lócitrom
őstag
ha rendszerfrissítésre gondolsz, van rá mód. ha jól értem, akkor a telefonod már letöltötte a frissítést. ezt a downloaded_rom könyvtárban tárolja a gyökérben. mondjuk emlékeim szerint ezt újraindítást követően törli. de ha nem, akkor szimplán csak töröld és onnantól kezdve nem zaklat ezzel.
-
kidnou
őstag
válasz
molnardenes #20977 üzenetére
Csak kontaktokat lehet korlátozni, nem a hivások számát tudomásom szerint
-
G@ben
addikt
Azt be lehet állítani, hogy a netforgalom számlálója ne induljon újra minden hónapban, hanem csak ha én megadom neki? Telekom Domino Maratonhoz kéne.
Illetve mióta kikapcsoltam az Eszközkeresést, azóta sokszor feljön, hogy kapcsoljam be. Ezt meg lehet akadályozni? Meg azt is, hogy a frissítési lehetőséget ne dobja fel állandóan, ha wifin csatlakozok. Mindent letiltottam a frissítésnél (szerintem), de dobálja, hogy frissítsek.
-
molnardenes
tag
Sziasztok!
Kedvesem telefonján most próbálom beállítani a ne zavarjanak módot - csak annak a hívása csörögjön ki, aki egymás után többször is keresi. Akármit állítottam eddig (a ne zavarjanak módon belül), sehogy sem működik. Vagy kicsöng minden hívás, vagy semelyik se. Mi lehet a megoldás?
Köszi a válaszokat előre is. -
starr
őstag
válasz
kakuk.tamas #20973 üzenetére
Biztonság, optimalizálás, fogaskerék, alkalmazások zárolása.
Olyan lesz mintha lakatot tennél rá az appváltóban. -
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Mit lehet azzal kezdeni, hogy ne lőne ki a rendszer a Nova Launchert?
-
enzahobi
aktív tag
válasz
spiderpig820 #20968 üzenetére
Bocsi a dupláért... szóval ha pl nova lauchert használsz, akkor parancsikonként ki lehet tenni asztalra, ami egyből a beállitáshoz visz, ott már csak pipa és kész
igaz így 2+1 gombnyomás 1 helyett.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Alighanem kivették... 9.6on vagyok, nem is értem mi akkor az ujítás? Még egy ilen gánya bandával nem találkoztam mint miui-é. A teló nagyon jó, de a szofttal nem tudnak mit kezdeni. Komolyan régen a miui tök jó custom romnak számított, most meg featureless iphone-copy kezd lenni....
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Win + P
-
spiderpig820
aktív tag
Csak én nem találom a képernyő kivetítést, vagy kivették, mert szerintük nem használták eleget ?
Korábban a kapcsolók között ott volt, most nem lelem. -
siddis
őstag
Luis (vagy ki) is beszállt az RR 6 Oreo hegesztésébe, igaz még melegszik kissé..
-
siddis
őstag
Megjött a Globe ROM-ra is a 8.4.25 és a 9.5.3.0..
-
Dhampir
félisten
válasz
lócitrom #20954 üzenetére
A kifutó után a BlackShark befutó lehetne (a cikket korábban trebrona linkelte).
-
-
SÖ
addikt
-
Mlaszlo
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletekVan egy Redmi4x em már 1.5 éve kb, eddig minden jól ment vele.
Most a napokban jött egy új frissítés és azóta ha telefonálok mindig elmegy a térerő és nem tudom folytatni a telefonálást .
Mit lehetne tenni ?
Tudtok nekem segíteni ?Itt van a telefon adatai:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=226screentelefon.png -
aelod
veterán
Xposed gondok.
Magisk nem ad root jogot az xposed apk-nak. Manuálisan sem tudok neki adni. Miért?
-
mdraco
őstag
Mióta elérhetővé tették a kernel forráskódját, készítettek-e valami jó custom rom-ot?
-
flash-
veterán
Udv
Ket kerdes lenne
1.ez a teledon (B20) kepes telenoros kartyaval a 4g-re?
2. A telefonban lévő simről a Mobilnetet meg tudja wifi eszkozok felé osztani? -
MCiklon
csendes tag
válasz
Styleair #20929 üzenetére
Mobilneten még nem próbáltam mert már elfogyott erre a hónapra, úgyhogy nem tudom azzal volt-e gond. Délelőtt óta viszont nem jött még elő ez a hiba, remélem már nem is fog, így sajna nem tudom megállapítani mi okozhatta. Mindegy, ezt a kis hibát leszámítva eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, iphone 5 után igazi felüdélés.
-
SÖ
addikt
válasz
bunnyhu #20922 üzenetére
Pontosan. Kínálták az A4-t vagy mit dupla kamera full hd komolyabb soc 5,5" 60k, de nekem ez is nagy túl széles az egykezes használathoz. XZ2 kompaktra hajaztam csak túl messze voltam az áráról és átmeneti telefonnak belevágtam ebbe, de egyre jobban szeretem. A fene egye meg.
-
MCiklon
csendes tag
Fordulat a történetben. Elmentem itthonról másfél órára, visszajöttem és megint minden jó. Még nem fríssítettem a mobilt, most szépen tölti le. Nem értem
-
MCiklon
csendes tag
Hali mindenki!
Tegnap megjött végre a 4x-em, elsőre nagyon meggyőzött, minden szépen megy rajta. Ma reggelre azonban felfedeztem egy furcsaságot: ugyan csatlakozik wifire, de amikor használnám is sokszor úgy csinál mintha nem lenne alatta net, meg ha hajlandó is tölteni akkor is csak nagyon lassan. A routerrel tuti nincs gond, a családban 5 különböző telefon van és eggyikkel sincs probléma, és igazából tegnap ezzel sem volt(vagy csak nem vettem észre). Frissíteni sem tudom a mobilt mert vagy el sem indul a letöltés vagy max 5%-ig eljut és azt mondja megszakadt a kapcsolat miközben csatlakozva vam még mindig. Valami ötlet mit lehetne csinálni? Jelenleg gépen töltöm le a legújabb frissítést, hátha az orvosolja. -
Dr.NX
addikt
válasz
bunnyhu #20922 üzenetére
Egészen elképesztő, hogy nincsenek normális új telefonok 5" környékén.
Ebben bezzeg nyugodtan másolhatnák az Apple-t, horribile dictu 4", 4,7" telefonok kiadásával, és nem lebutított hardverrel.
Vagy csinálják 5"-ra, és 18:9 képaránnyal a készülékházat lehetne kis méreten tartani.
/rant over -
SÖ
addikt
válasz
orso0355 #20906 üzenetére
Őszintén szólva az már nem is érdekel. Este megjött a MIUI9.5. Most a beallitasokban van rendszer frissítés gyönyörű a meteó is stb . Nagyon szép lett, megjavították a telefon hívás hangerejét, és tiszta. Zenei hangminosegben is sokat javult, sokkal részletesebb a hang. Én nem tudom hogy lehetett ilyen olcsó ez a telefon? Nálam térerő elég gyenge. iPhone 1-2 vonalon volt, S7 2-3, ez 4-5 és 90-100 dB környékén mutat.
-
xcds
őstag
válasz
orso0355 #20907 üzenetére
Nem az enyém a telefon, ajándékba lesz. Pont ezért is ciki. Majd teszek be képet a fólia csomagolásáról.
Egyébként a soroksári úti Tescoban vettem, van ott egy telefonos bolt. Nem értem, hogy az ottaniak hogy nem ismerik ezt a hydrogel izét. Én kis naiv azt hittem, ha odaviszem a telefont és kérek rá egy fóliát, az jó lesz.
Ráadásul 3-szor voltam, mire volt nekik ez a szar fólia. Ha előre tudom, hogy ilyen, rá se rakatom...
Ez a hydrogel van itt "készleten" valakinek?(#20909) fradi81: Akkor ezzl most pont átb...tak.
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #20908 üzenetére
,,hát csak mondom én, hogy van 8.4.26-os Xiaomi.eu..
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #20908 üzenetére
Híjnye..
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Tetettem üvegfóliát egy 4X-re és így néz ki.
Ez normál? -
siddis
őstag
Van ám új Xiaomi.eu 9.5.3.0.NAMCNFA 9-7.1.Még friss, ropogós.. Holnap délelőtt meg jön a 8.4.26-os béta.
-
SÖ
addikt
Sziasztok. Most vettem egy 4X-et, és halkan hallom a beszélgető partnert. Android verzió 6.0.1 Hol lehet főverziót frissíteni? Mert nem kínálja fel a 7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Google Pixel topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest