- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
Repsol600 #31275 üzenetére
Gynt sokmindent jól összefoglalt.
Repsol600: a Titanium Backup már rég nem működik újabb verziós androidos app visszaállításra
CrDroid-ot ajánlom, azon vagyok évek óta, most 13-as androidon, semmi hibát nem találtam.
Alkalmazások, smsek, telefonhívások, névjegyek mentésére a Migrate-NG alkalmazást használom - kicsit pilótavizsgás... És nem mindent tud tökéletesen visszaállítani!
Bootloader nyitva van? Mert ez a belépő a custom rom felé... habár, ha rootolt vagy, akkor nyitva kell lennie.
-
bb71
őstag
válasz
hiddenroth #31198 üzenetére
Revidiálom előző válaszomat: tegnap feltettem a CrDroid 9.2-t 13-as Androiddal -> eddig nem találtam hátrányát, fluid, smooth működés!
[link] még béta állapotúnak mondott.a 10-as androidúra tettem fel, elindult - semmi törlést nem csináltam -, de nem root-ot, a crdroidos recoveryben - ami gagyi, mert menteni nem lehet benne - telepítettem Magisk-et, na utána már nem indult el a rendszer.
7.xx crdoridot rátelepítettem, az sem indult el.LEhet, hogy én voltam a hülye egyébéként, de a Telegram csoportban nem volt kedvem visszaolvasni mindent is...
Format data (tudtam hogy erre sor fog kerülni, úgyhogy minden képet, fontosat lementettem előre és mostanában a Migrate-NG programmal mentek minden applikációt)
Újból 9.2-es Crdroid telepítés, Mindthegapps lite 13.0 és MAgisk - elindult, belaktam.
akkuidőről holnap-holnap után
-
bb71
őstag
válasz
hiddenroth #31201 üzenetére
és gelbelex:
Android 12 a legutolsó a 4X-re...
próbáltam én rengeted más custom romot, de ez a CrDroid a legstabilabb, gyors és a többinél kevesebbet fogyaszt, a többi csodát valami 12 éves indiai pakisztáni kölök lefordította és posztolta XDA-ra, hogy megy 4X-en, csak éppen használhatatlan a mindennapokban!
Az átköltözésre mostanában - habár abbahagytam a jobb custom rom keresést - a Migrate (XDA-n keresd) programot használtam, kicsit pilótavizsgás...
-
bb71
őstag
válasz
hiddenroth #31198 üzenetére
12-ig próbáltam mindent, igen ahogy gondolod az a módja...
Nos, most mégis egy CrDroid Android 10-es verzióján vagyok, ez jött be legjobban.
Hiába újabb esetleg az android verzió, mégis inkább visszajöttem a 10-re... kicsit mintha kevés is lett volna már az újabbhoz, meg jobban merült stb. -
bb71
őstag
válasz
hudyfiu #31125 üzenetére
hááát, én még soha nem láttam ezt a - linux - logot android telón... milyen szoftver van fenn?
RpPRO
vennék fel videót a telóval, totál torzít, szörnyű.
mit torzít, hangot? Arra Redmi 3S-re volt egy fix emlékeim szerint...G@ben
Az mitől lehet, hogy az akksi mostanában lassan tölt?
Változtattál a rom-on? Ha nem, akkor meddig bírja, simán régi és megnött a belső ellenállása a celláknak..? -
bb71
őstag
Az Android 12-es alapú CrDroid annyira belassult pár hónap után/alatt... hogy ledaráltam és egy Android 10-re visszamentem. Másodpercek teltek el, amíg elindult egy alkalmazás...
-
bb71
őstag
válasz
gelbelex #30987 üzenetére
Opengapps volt fent, mert az az ajanlott a crdroid hiv. oldalan.
Letoltottem.mindent, attettem az sd kartyara.
1. Firmware-t telepitettem.
2. OrangeFox recoverybe ujrainditottam, majd eloszor azt frissitettem. (Jut eszembe nem is inditottam a recoveryt ujra ezutan...)
3. Kovetkezett a CrDroid telepites.
4. Talan ezutan toroltem a cacheket
5. Bitgapps 12 R44 telepites
6. System reboot
7. Recoverybe vissza
8. Magisk 23 telepitesGaranciat nem vallalok, ha van mukodo recoveryd akkor ments. En mar nem is mentek, mert nem mukodik... marmint a restore....
[link] alul minden, amit le kell tolteni. -
bb71
őstag
Kerem szepen feltettem a CrDroid 8.1-et, Android 12.
7.11-re telepitettem barmifele torles nelkul, plusz Bitgapps-et, a legujabb Jabiyeff fele OrangeFox recovery-t.
Elindult, majd Magisk recoverybol. -
bb71
őstag
Mar regota csak rootolt telefonban utazom, ha jol emlekszem anelkul nem lehet a camera2api-t engedelyezni... azt nem tudom hogy csak ennek hianya okozza-e a problemat.
-
bb71
őstag
válasz
szimi57 #30858 üzenetére
beef - KÖSZI! Nagyon jó leírás.
szimi57 - itt olvasható:
You should also have at least one good backup of Persist_Image. Note that you should not restore a backup of the persist image, unless it proves absolutely necessary (and it would be highly exceptional for this to be the case). This backup is only an insurance policy for the extremely rare situations when disaster has already struck, and all well-informed advice is to the effect that only restoring "persist" can fix the problem. -
bb71
őstag
Megint hülye voltam:
- CrDroid 7.11 (Android 11) volt fent
- OrangeFox recovery
- csináltam egy backupot: system, data, boot
- Telepítettem egy Voltage OS-t (Android 12)
- majd vissza akartam menni a mentésre
- restore a mentett Crdroidot
- reboot
- folyamatosan újraindul
- sebaj (Tóbiás) - újra restore + Gapss install
- reboot system
- örökélet újraindulás
- sebaj (T) - újabb CrDroid ajánlott Orangfox-ot telepítettem
- restore a mentés - NEM sikerült, hobára futott kb. a system restore 1x%-kánál, valami error 255-telMit rontottam el? Hogy kellett volna a restore-t? Vagy ez az Orangefox képtelen?
-
bb71
őstag
válasz
Marcsello31 #30732 üzenetére
Légy szíves ne linkelj nem Santoni-ra való ROM-ot ebben a topikban!
-
bb71
őstag
válasz
Oldman2 #30703 üzenetére
A rendszerbol Crdroid frissiteskent.
Volt ujjlenyomat felveve, azt nem tortem elotte...
A Crdroid logo ment vegtelensegig.
Recovery bejott, lementettem a fenykepeket. 7.8-at is ratelepitettem de mar az sem indult el.Format data, uj telepites 7.9 es megy. Tehet a Data particio csinalta ossze magat.
-
bb71
őstag
válasz
Marcsello31 #30657 üzenetére
Pc-n vannak usb driverek telepitve, mukodot a pc-s adatkapcsolat valaha?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged