Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android telefonokra is elérhető lesz a Clicks
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
Srácok!
Segítsetek kérlek!
EU ROM-on hol lehet a kamera mentésének tárolóját át állítani?
Állandóan kiírja: Helyezzen be egy SD kártyát.
Vissza lett állítva a rendszer, de szerintem volt időszak, amikor SD nélkül használtam.Köszönöm!
-
grafnet
veterán
válasz
®abstract® #21724 üzenetére
Az kínai belpiacos modell! Nincs benne B20!
Ez lehet fontosabb itthon, mint a 4/64. -
grafnet
veterán
Hydrogel: nem attól lesz hydro, mert vízzel teszed fel!!!
Ha teszel egy csepp vizet, azzal könnyebb pozicionálni, nem tapad le és nem nyúlik meg!Minden fóliát, TG-t, hydrogel-t érdemes vízzel feltenni, mert sokkal szebben, pontosabban fel lehet tenni. Viszont, aki nem szokott "fóliázni" az óvatosan a vízzel! (Mert a jóból is megárt a sok!) Én, ezt is a szokásos módon tettem fel: jó begőzölt fürdőszoba. Nem tettem alá vizet, de elsőre fel is ment.
A hydrogel legjobban szembe tűnő tulajdonsága, hogy GÉL - nyúlik!
Csomagolás: ennek nem kell fene nagy csomagolás, mert hajlékony. Nem kell 2-3 doboz, hogy merev legyen, mint a TG esetében, ami rögtön elpattan.
ubyegon2: Ha két fólia között van és a "középső" nyúlik, akkor biztosan hydrogel. Ha csak egy réteg védelem van rajta és nem zselé szerű a tapintása, akkor biztosan nem hydrogel. Amikor felteszed egy csomó buborék lesz alatta. Ne ess neki kinyomkodni, mert ha hydrogel, akkor nyomot fogsz hagyni rajta! Fogj egy puha (ha csomagoltak mellé, akkor azt) rongy darabot, amit a hydrogel és a bankkártya közé teszel, s azzal simogatod ki szépen lassan. Egyébként, ha csak "össze tereled", már az is sokat számít, mert 12-24 óra alatt mind eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
-
-
grafnet
veterán
válasz
csuporantal #21299 üzenetére
Ha ilyen probléma miatt Factory Resetet csinálsz, akkor csak a beállításokat érdemes lementeni, SMS-t, hívás listát, kontaktokat.
Az app-ok nagy részében van már automatikus mentés. Ezt ellenőrizd, tedd meg kézzel.
Ilyen esetben nem ajánlott az app-okat lementeni és onnan helyreállítani.
Van a Beállítások - Rendszeren belül Mentés és visszaállítás.
Ha van bent mSD, akkor elvileg arra ment.
A mSD-t nem kell kivenni a FR alatt.
Onnan vissza tudod majd állítani, amit előtte mentettél.
Ugyanebben a menüpontban van a gyári beállítások visszaállítása is...
Nem fontos kijelentkezni, de tudd a jelszót, mert kérni fogja![ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz
trebrona #21287 üzenetére
THX a kiigazítást!
Köszi az infót az arc felismerőről!SÖ: - Melyik nem Mi szériás készülék tudja? - Nem kötekedés, kérdés csak. Stabil ROM-on?
Doggy dog: Mivel a frissítések között van egy "rendszerváltó" frissítés (MIUI 8 --> MIUI 9), ezért célszerű csinálni egy Factory Resetet. Elég a legvégén csinálni, amikor már nem ajánl fel több frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz
trebrona #21281 üzenetére
Stabil ROM-ban benne van már?
Úgy tudom nincs.
(Erre válaszoltam.)
Az már a magán információm, hogy nem teljesen biztonságos, mert másik telefon kijelzőjén lévő fényképpel vagy egy sima fényképpel fel lehet oldani a készülék zárat.
Ezt rosszul tudom? (Eddig még senki sem lelkesedett miatta, hogy milyen szuper dolog.) -
grafnet
veterán
válasz
jozefgucci1 #20990 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta: egy tál rizs egy napra! Mivel nem tudtad ma szervizbe vinni.
Holnap este vegyétek ki, egy Power ON-t megér. Ha semmi, akkor szerdán szerviz, mármint a legközelebbi ismerős. -
grafnet
veterán
válasz
Hacsa0415 #20821 üzenetére
Ugyan rózsaszín nincsen, de van arany.
A 2000FTNEKED kuponnal 39 ezer.Eddig innen Global jött. Egyébként, a készüléken is és a dobozon is keress ilyet: MAG138.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz
#87269632 #20590 üzenetére
Downgrade-et nem tudsz csinálni gyári rendszeren, app-val.
MiFlash kell hozzá - de, ezt majd megerősítik, aki csinálnak ilyesmit.Miért szeretnél vissza lépni? Gyorsabb merülés miatt?
A frissítéskor 8 --> 9-re volt Factory Reset? Ha nem volt, akkor tedd meg minél hamarabb![ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz
petya2000 #20510 üzenetére
Üdv a csapatban!
1.) Sztem jó! Vagy 7 óra SOT és ennyi készenlét vagy 4-5 nap készenlét mellett 1 óra SOT.
2.) A frissítést nem véletlenül adják ki! A Xiaomi nem a többi gyártó! Ha stabil vonalon vagy akkor "nem kell" izgulni a frissítés miatt! Nyugodtan frissíthetsz! A fórumon úgyis csak az fog írni, akinek valamiért bex@rt! -
grafnet
veterán
-
grafnet
veterán
válasz
petya2000 #20286 üzenetére
A GPS-szel talán 2 kolléga küzd... Rajtuk kívül még senki sem panaszkodott.
Az biztos, hogy mindent be kell állítani, minden féle engedélyt meg kell neki adni (navinak).
Ha "itthon" veszed, akkor szinte biztos a B20. A 4/64-es verzió biztosan nem tudja, mert az kínai belpiacos. (orso0355-nak ilyen van, azért nem tudja a B20-at az övé.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- Windows 10
- E-roller topik
- Jövő hónapban itt vannak a be quiet! Pure Rock 3 sorozatű CPU-hűtői
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes