- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
szimi57 #31101 üzenetére
Használnám én örök időkig, ha random időközönként nem mondaná minden appra, hogy "az. .. app leállt". Ezt csak gyári visszaállítással lehet normalizálni, ami, lássuk be, 5 év használat után rosszul érintett (jó, ucsó fr után kb 3 év telt el). És ezt az utóbbi fél évben hatszor, bármikor. Így már nem megbízható sajnos.
-
orso0355
őstag
Nos, ma én is kézbe vettem a 4X utódját, egy Samsung A52s 5G-t. Fura átállni, megszerettem nagyon a kis Xiaomit, mondjuk amennyi tudást itt (és a MIUIval) felszedtem, azzal kb. mindennel elboldogulnék
A cégesem egy Redmi 9, szóval nem tűnik el teljesen, de egyelőre búcsúzom a 4x-től és a topiktól is
-
orso0355
őstag
válasz
SenorGrande #31046 üzenetére
Köszi, aha, bármi lehet, simán. Sajnálom nagyon
-
orso0355
őstag
Újra elkezdte szegény telefonom az "... alkalmazás leállt" című üzeneteket dobálni. Mivel nem akarom havonta gyárira visszaállítgatni (és mivel a vonat- és BKV bérletem is ebben van, így már másodszor kerültem reggel kellemetlen helyzetbe), fájó szívvel úgy döntöttem, hogy megérett a csere így közel 5 év elteltével.
A kérdés, hogy vajon szerintetek érdemes lenne eladni? Kínai modell 64 gigás, vigyáztam rá, mint a szemem világára, tökéletesen karc- és kopásmentes, használnám még, amíg lehet, csak éppen nem szeretném állandóan izélgetni, lehet, hogy más még telepítgethetne rá, amit akar. -
orso0355
őstag
válasz
gyulaszu #31012 üzenetére
A simet átraktam, az volt az első, a telefonszámok kellettek volna, de nem tudtam friss mentést csinálni - de egy kicsit korábbi azért van.
Nem települt semmi, manuálisan sem telepítettem, szóval elég rejtély
Gyáyri visszaállítást próbálok jobb híján, hát, nem vagyok maradéktalanul boldog -
orso0355
őstag
Sziasztok, ma reggelre megőrült a kis 4X-em... minden appra, folyamatra, mindenre sorban kiírja, hogy "xy leállt". És ennyi, újraindítás után ugyanez elölről, egy idő után eljut a google keretrendszerig, meg magáig az "android.nemtommi leállt"-ig. Egy appot eltávolítottam, erre újra akart indulni, de nem sikerült neki, manuálisan kellett újraindítanom. 4 és fél éves, de eddig még sose volt semmi baja, főleg nem ilyen furcsaság. Szerintetek mit tegyek vele, gyógyítható? (Persze pont ma várnék egy fontos telefonhívást...)
Minden gyári rajta egyébként. -
orso0355
őstag
válasz
Marcsello31 #30685 üzenetére
Továbbra is Note 4 ugye? Nem Redmi 4X, ami ez a topic :-) csak hogy nehogy valami nem oda valót mókolj fel rá.
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
albiosz #30437 üzenetére
Eddig amúgy totál jó, olyan szempontból a mérete is jó, hogy pl email olvasás írás, pdf doksik stb jól láthatók rajta, de valóban, azért amúgy "sima" használatra jó nagy...
Egy értesítő led tényleg jó lenne, bár okoskarkötővel tulajdonképpen elég jó, de a 4X után érdekes, hogy nincs. -
orso0355
őstag
Képzeljétek, az a fura helyzet állt elő, hogy kaptam cégesnek egy Redmi 9-est, meg persze megvan még a 4X is, lesz módon összehasonlítani
Azért az tökjó, hogy a munkahely is felismerte, hogy ár-érték arányban mennyire jobbak a Xiaomik, mint más egyebek (egy időben Nokiákat vettek, hát az mind megpusztult azóta, a Xiaomiknak semmi baja). -
orso0355
őstag
Meggondolom
Most úgyis cserélik a céges telót is, lehet, hogy az is elég lesz, és akkor nem kell kettőt hurcibálni...
Nehezen válok meg a 4X-től, ez az eddigi legjobb telefonom, nagyon összenőttünk (nem mellékesen a mérete is pont jó, nehéz lesz megtalálni az utódját, ha egyáltalán).
Azért még küzdök vele, lehet, hogy egy FR sem ártana neki (csak nekem).
-
orso0355
őstag
Az én "újévi" meglepetésem a Xiaomitól, hogy az alsó gombokra egyszercsak elkezdett 5 másodperces késéssel reagálni. (Meg hogy a Mi Band 5-re nem küldi az üzenet szövegét, csak hogy "üzenet érkezett", de ezen már túlvagyok, minden létező beállítást, appot teszteltem, semmivel nem jó, szóval marad a telefon hibája).
Sajnálnám pedig, ha le kéne cserélnem, bár így 3 és fél év után már lehet, hogy elfáradt. Most leszedtem róla a hydrogel fóliát is, hátha javul az érzékenység, és valóban, jobb lett a két szélső gomb, de a home, az valami katasztrófa. Megnyomom, egyszer semmi, csakis és kizárólag másodszorra reagál, akkor is először csak elhalványul a képernyő, és 5 másodperc után történik csak valami. (Érdekes, mert ha hosszan nyomom, azonnal zárja a kijelzőt, tehát érzékelni érzékel.) -
orso0355
őstag
Na, vissza az alapokhoz 😃
Feltettem egy új chat appot. Mindent IS beállítottam, engedélyek, értesítések, akkukímélő ki, képernyőzár, lebegő értesítés, led világítás (ez lenne a fontos nekem), mittomén... mégse jelez semmit, akárhogy is próbálom, se fent, se lent, se semmi. Már megesz a méreg XD
Nem igaz,.hogy ennyire béna vagyok... szerintetek mi a nyavalyatörés van?Minden más (régi) appom jól működik, nyilván két éve állítottam be utoljára... az alkalmazásengedélyeket is egyesével átnéztem.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #30090 üzenetére
Esetleg tisztítani próbáltátok? Tudom, talán hülyeség, de simán belemegy a por, kosz... egy próbát megér. Sűrített levegő, akár porszívó is jó ötlet lehet 😃
A jack aljzatot is érdemes, ki tudja... -
orso0355
őstag
30 éve aktív zenész vagyok,.
Arra gondoltam, hogy sajnos a mai magyar könnyűzene valóban piszok igénytelen, rossz szövegek, vacak ének, stb.
De sajnos ebből él, aki ebből él, és az én szubjektív ízlésem nem jogosult meghatározni, hogy minek van létjogosultsága. Így a zenész szakmát becsülöm, és egyenrangúként kell kezelni a mulatószenészt a rockerrel, mert mosr mind ugyanabban a szarban van.
-
orso0355
őstag
válasz
Mercutio_ #28909 üzenetére
Nekem ugyan mi band 2-m van, szóval nem tudom, mennyire releváns, de mellette tudok csatlakozni pl headsetre, vagy autós transzmitterre is, ami tud hívást is kezelni, bár erre nem használom. (Gyári globál stabilon vagyok végig, mindig a legfrissebben.)
Lehet, hogy a band4 már másképp működik. Semmit nem állítottam be hozzá. -
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
Oldman2 #28717 üzenetére
Biztos, hogy a 11 okozza ezeket? Rendszeralkalmazás-frissítésekben volt az utóbbi napokban launcher frissítés többször is.
Nálam semmilyen hiba nem jelentkezett eddig azok közül, amiket felsoroltok, ezt csak azért tartom fontosnak, mert valaki esetleg azt gondolhatja, hogy ezek általános hibák, de nem.
-
orso0355
őstag
Én spec ujjlenyomattal ébresztem, az is egész jól kíméli a power gombot :-) amúgy tényleg, most, hogy belegondolok, gyakorlatilag sose használom, csak néha, ha az időt akarom megnézni.
Szomszéd zajok, meg idegen helyen való elalvási nehézségek ellen jól tud jönni egy jó kis hangoskönyv, kabaré, efféle.
-
orso0355
őstag
Itt pl. tökjól meg lehet vitatni bármit, pont erre készült anno :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged