- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ugyan már nincs 4x, de anyukámnak igen.
Kijelző csere után visszakapta a szervízből legújabb sw-el.
A probléma, hogy Instagramra azt írja Play áruházban, hogy nem kompatibilis a készülékkel.
Szerviz előtt működött.
Tudna valaki segíteni ebben? -
Styleair
aktív tag
Mit ér manapság egy ilyen telefon 3/32?
-
Styleair
aktív tag
Na basszus észrevettem baloldalon felül, hogy el kezdett sárgulni a kijelző kis függőleges csíkban.
Kérdésem azokhoz akik szintén így jártak:1. Mi lett a megoldás?
2. Mennyi idő?
3. Használtatok e üvegfóliát, vagy egyebet?
4. Szervízbe adáskor, hogy kell beadni a telefont? Maradhat minden rajta? Vagy hozzá férnek? Törölni mindent? Másik telefonba költözni? FR?Garanciális. Nekem az eladóhoz kell majd vinnem.
-
Styleair
aktív tag
Szerintem nem jól fejeztem ki magamat.
Mivel nem elég okos a TV-m, ezért wifin nem tudom tükrözni rá a telefon képét.
Gondoltam kábeles megoldásra, ami a régen Nexus 4-el és 5-el is működött. A telefont HDMI port-ra csatlakoztatom egy slim port segítségével, aminek tudok tápot is adni. Ezzel a telefonnal eddig nem megy. -
Styleair
aktív tag
válasz
#87269632 #20798 üzenetére
"Nézzetek bénának nyugodtan, ez van!"
"Remélem, ezek még megengedettek egy fórumon!"
Na az ilyen mondatok feleslegesek, mert nem visz előbbre, és ezekre reagálok "hisztizést".
Nem is ez a lényeg, ugorjunk!
Amit utána a írtam, azon van a hangsúly.
És nem szándékom, hogy téged vagy bárkit megbántsalak. -
Styleair
aktív tag
válasz
#87269632 #20777 üzenetére
Ne csináld már ezt a besértődőst, mert már olyan vagy, mint egy hisztis csaj!
Figyu!
Nekem ugyan olyan "kínai" a romolás, rootolás, bootloader nyitás stb, mint neked.
Nyilván te is és én is meg tudnánk tanulni, de hasonlóan nem akarunk vele bajolni. Lustaságból, sajnáljuk rá az időt, vagy nincs is, stb.
A probléma, hogy visszafelé lépni viszont csak így lehet, még ha nem is tetszik se neked, se nekem, se senkinek.
Ezt én elfogadtam, és használom a frissítéseket, vállalva azt a kockázatot, hogy olyan változás, változtatás is lesz/lehet benne, ami nem fog tetszeni.
Fogadd el te is, vagy tanuld meg azokat a dolgokat, amik segítségével vissza is tudsz lépni, s szakíts rá időt.
Szídhatod a gyártókat, hogy élesben a felhasználókkal / velünk tesztelnek, s igazad is van, de a fene nagy piaci verseny, és a gyenge szabályozás ezt hozta ki belőlük, ezt lehetővé teszi nekik. -
-
Styleair
aktív tag
válasz
petya2000 #20510 üzenetére
GPS jó lesz. Üzemidő szerintem jó. Bár mindenkinek más, ami jó, mert másképp használjuk, különböző jelerősségű helyeken, különböző korábbi tapasztalatokkal hasonlítjuk. Én pl Nexus 5 - höz (mert az volt utoljára), te Lenovohoz. (Én nem tudom magamat olyan felhasználóhoz hasonlítani, aki éjjelre repülő módba rakja, 4 napig csak sby üzemmódban van az asztalon a telefonja, amin ez idő alatt 3x nézi meg az e-mailjeit, és a netet, gps-t, mindent kilő. Én pl nem kapcsolom le ezeket sosem. ) Ezt végül mindenki maga dönti, hogy jó vagy nem.
-
Styleair
aktív tag
Most töltöm a frissítést, s olvasgattam a leírását, milyen változásokat hoz.
Elég sok mindent. Elvileg alacsonyabb lesz a sby módban a fogyasztás, korrekt akkuszint kijelzés a status baron, kiküszöbölték a frissítés utáni állandó újraindulásokat, stb. -
Styleair
aktív tag
válasz
Yellow73_a #20302 üzenetére
aCalendar play áruházból
-
Styleair
aktív tag
Ma kicsúszott a zsebemből a telefon. Murvára esett képernyővel, a német fólia több helyen kilyukadt, de a telefon nem sérült meg.
Felraktam a kamu 9H curved Full cover tempered glass fóliát, de nem tetszik, mert sokkal jobban látszik, mint az előző fólia. Levegős a szélén. Bal oldalon kicsit kitakar az értesítő sáv széléből, látszik az időnél (kb az első karakter felét).Van még ebből egy drágább változatom.
Azt még majd kipróbálom. Ha nem lesz jó, akkor újra német fóliát teszek rá, s rendelek egy géleset. -
-
Styleair
aktív tag
válasz
MATEO6600 #20090 üzenetére
Nekem is csinál néha ilyet, de én Nova Launchert használok. Ilyenkor visszaállítom az alapértelmezett kezdő képernyőt MIUI-ra. Ok, majd vissza Novára és utána már újra működik.
Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy a háttérképeket, hogyan lehet a kedvencek közé menteni, és, hogy lehet beállítani, hogy csak a kedvenc háttérképeket cserélgesse zárt képernyőnél.
-
Styleair
aktív tag
válasz
Yellow73_a #20061 üzenetére
"Sure" , ezt töltsd le Play áruházból!
Elég sok félét tud, munkahelyen Strongot kezeli simán. -
Styleair
aktív tag
Én balfasz szinten vagyok e témában, de ez a autorebootolásos fertőt vírus nem okozhatja?
-
Styleair
aktív tag
válasz
lócitrom #19053 üzenetére
Miért csak az Eustock lenne jó, s miért ne lehetne ott is belefutni hibás darabba?
Én S.O.S. vettem az enyémet, mert a Nexus 5-öst lepókhálóztam. Péntek este munka után kiválogattam, hol kapható. Szombat (dec. 30.) délelőtt körbe telefonáltam, hol tudom rögtön átvenni, s délután már 4x-et nyomogattam. Újpesti Tescóban, van egy mobil telefonos sziget/üzlet. Ott vettem 45-ért. Minden ok azóta is, nem volt bajom vele. A Média Marktba vettem volna, ha a biztosabb garancia a szempont, de ott éppen nem volt.
Amit javaslok, ha valakinek szintén ilyen hirtelen kell, hogy mikor megveszi, akkor max egy szilikon tokot vegyen, fóliát hagyja rajta a gyárit, majd nem kapkodva keresse meg, rendelje meg a megfelelőt fóliából, s tokból is. Nekem a kapkodós üvegfóliavásálása helyszínen, pénzkidobás volt. Kicsi volt rá, és levegős is lett a széle egy nap alatt. -
Styleair
aktív tag
válasz
Armagedown #18830 üzenetére
Rémhír keltés, feleslegesen.
-
Styleair
aktív tag
válasz
Black_Raven #18779 üzenetére
Egy város? 😉
-
Styleair
aktív tag
-
Styleair
aktív tag
Van még (valós) fogyasztó védelem?
Szerintem nincs. Vagy meg tudod védeni magad, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged