Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
trebrona #30665 üzenetére
Csináltam egy képet a problémáról, mindig ez van bármilyen módban és nem értem..
.
kép link:
[link]
Szerintetek hol lehet a gond? Bármilyen ötletet szívesen fogadok.A driverek fent vannak és mégis... Innen van elvileg a rom:
[link]
És a neve a romnak:
Redmi Note 4 ChinaStable V11.0.2.0.NCFCNXM7.01.7 GB2019-11-25
legalább 3 adat kábellel néztem meg, ugyan ez. xp alatt is. Sztem hagyom megy szervízbe, lehet valamit cserélni kel rajta hardveresen.. vagy nem mókolok vele így van ahogy van aztán ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz
trebrona #30663 üzenetére
A videó arról szól. hogy lássa a telefont a számítógép, usb mtp módban, nekem még csak nem is látja, vagy legalább 3 usb kábellel néztem meg mind ismeretlen hardvert írt minden mdban, drivereket fel raktam de hiába, xp alatt megnéztem de hiába, linux alatt megnéztem de hiába, még a fastbootot sem látja sehogyan sem. vagy tönkre ment az usbn valahol valami amit cseréni kel vagy más gond van, de át néztem az oldalt, nekem nem így jelenik meg. .
holnap mutatok képet róla. De köszönöm a gyors válaszodat!
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
trebrona #30288 üzenetére
koszi a kepet! azt meg nem tudom mondani, hogy az en esetemben ugyanez volt-e a szoveg, de volt benne egy emoji kb. ugyanitt a szovegben, de en inkabb piros szivecskenek neztem
bar ez is hasonlo.
szerk: ja meg mintha a mi video app iconja mintha kek szinben jelent volna meg az ertesitesben, de amugy ugyanugy nez ki, mint a te kepernyomenteseden.azt hiszem csinalok egy frissitest azert a telon, mert sajnos ennek nem vagyok bajnoka, ezert is lett extra gyanus ez az orosz cucc. de mivel az enyemtol total fuggetlen masok is kaptak, talan nincs akkora gaz... fene tudja.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz
trebrona #29461 üzenetére
Köszi, a Disable Verify kimaradt.
Egyébként próbáltam az összefoglalóban lévőt, de nem ismert fel egy parancsot sem, hiába telepítettem a linkelt MiFlash-t. Utána találtam meg a topikban azt a linket ami alapján csináltam és az onnan letöltött driver-ekkel már ment, de úgy látszik nem olvastam el végig annak a leírását sem.[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
válasz
trebrona #27522 üzenetére
Na ez meg is van.
Más kérdés: Havoc-on miket kell felrakni ahhoz, hogy működjön a gcam? API2 enablert csak MIUI-hoz találtam, de az ide gondolom nem jó. Illetve még ezzel kapcsolatban van egy olyan gondom, hogy az alap kamera alkalmazás sem akar elindulni rajta, amint megnyitom, rögtön nyomja a FC-t.
-
tobias40
veterán
válasz
trebrona #26605 üzenetére
Ez mit is jelentene?
Kerestem már eleget ha erre gondolsz de nem találtam...rákerestem magyarul,de úgy látom hogy ebben angolul kellene beszélni?
És a tárcsázóba ezt hogyan applikálom bele?"Az „Ok Google” alatt koppintson a Voice Match lehetőségre."
Nem engedi ,szürke a funkció gomb..
[ Szerkesztve ]
-
-
Lordus
senior tag
válasz
trebrona #25622 üzenetére
pffffffffffffffff
azt hittem, hogy még bőven voltak 9-es romok március után...
10-esről (ha nem tetszik) simán vissza tudok állni 9-esre? ugyan olyan egyszerűen, mintha most frissítenék 8.3.15-ről 8.3.22-re)
esetleg 10-esből valamit ajánlasz? ami megbízható, jól működik...
köszönöm! -
bunnyhu
senior tag
válasz
trebrona #25549 üzenetére
Te nem, de itt sokan min pl orso is úgy emlegetik az unlockot, mintha kiírnád a pinkódod a bankkártyádra
Pedig inkább csak tudatlanság áll a háttérben véleményem szerint, és inkább szívnak mintsem váltanának. Pláne, akik keverik a root-ot az unlock-kal ...
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
válasz
trebrona #25545 üzenetére
Ja így oké, ezt vágom. Rendben, szóval akkor ha ellopják hozzáfér egy hozzáértő. Namost szerintem egy 4X nem az a kategória, amivel sokat tökölnének, privát információim sincsenek rajta, szóval akkor részemről marad az unlock
A root-olástól való félelmet megértem, mégse egészséges root jogokkal játszani a telefonon, de az unlock véleményem szerint továbbra is marginális kockázatot jelent viszont rengeteg előnyt ad. Szerintem.
-
-
válasz
trebrona #25370 üzenetére
Ezt értem, talán evidens is, de most már 4X van a kollégának, így mindenképpen a fiókban lehetne állítgatni. Erre gondoltam, de ahogy látom nem nagyon akar sikerülni. Kérdés, hogy valóban elfogyasztja-e a már nem Pixeles jogosultságú fiók 15 gigáját.
Valahol valami beragadt vagy csak később fog megjelenni a módosított beállítás, google szerverein azért mozognak a byte-ok rendesen.(#25373) mexel
Én az A2 Lite-ot szemeltem ki utódnak, alig nagyobb, 4000mAh akksi, fém ház.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz
trebrona #25063 üzenetére
Szóval akkor ez a lépésszámláló hardverileg benne van a telóban?
Elég régi MiuiHu rom van fenn neki és nem igazán engedi hogy azon romolgassak.
De ha a 10-esen biztos van akkor rábírom a frissítésre. MiuiHu-t teszek fel, mert az jól muzsikál rajta. Azért csinálok egy twrp backupot, hátha nem jönne be neki.
Itt ugye nincs ARB a bootloaderre? -
pischta
csendes tag
válasz
trebrona #24547 üzenetére
Global stable 9.6.5.0, elvileg a legfrissebb.
Ha jól értem a bevezetőből, akkor a fejlesztőire úgy tudok váltani, hogy letöltöm azt, és az updaterben megadom neki a fájlt, hogy azt telepítse. Jól értem, ennyi kell hozzá? És szintén a bevezető alapján jól értem azt, hogy ha nem tudok így sem váltani az eu-s változatra, ellenben vissza akarok váltani a stable-re, azt hasonlóan, egyszerűen az updaterben rámutatva a letöltött rom-ra tudom megtenni? -
cstibi72
újonc
válasz
trebrona #23995 üzenetére
Próbáltam, sajnos nem hoz semmit. Nézegettem külföldi fórum-bejegyzéseket is, mások is hiányolják ezt a beállítást. Állítólag amíg Android 6-on futott a MIUI, addig ott volt, csak azóta nincs, amióta Android 7 van alatta.
Bízom benn, hogy a MIUI 10 (gondolom Oreo alapokon) megint visszahozza, mert nagyon gáz, amikor egy telefont pont az alapszolgáltatásra, a beszélgetésre nem lehet rendesen használni -
arnyekxxx
veterán
válasz
trebrona #23755 üzenetére
Haverom több év Lumiázás után - okostelefonból csak az volt neki, utoljára valami 9es 100+ezres - váltott valami 30ezres xiaomira (5A vagy ilyesmi) pár hónapja a javaslatomra, azóta nem tudunk úgy találkozni, hogy ne kezdene el lelkendezni: élete legjobb telefonja, nézzem már ezt is tudja meg azt is tudja meg napokig nem kell tölteni "hát ez egy csoda"
-
-
-
válasz
trebrona #23526 üzenetére
Ha jól nézem én egy szóval sem említettem az oprendszerem nevét, egyébként annyira nem az a topik, amennyire nem Wines topik, ha már megemlíted! (remélem ebben nem tévedtem)
Remélem nem az van, hogy csak a Windowst lehet dicsérni, a másik oprendszert meg meg sem lehet említeni sehol.
(#23525) snyper990
Ez nem erről szól....hosszú.
[ Szerkesztve ]
-
-
razzorr
őstag
válasz
trebrona #22861 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ. A megoldás a kosz volt. Ahogy a kolléga is írta, nekiugrottam fogpiszkálóval és láss csodát, töltőre dugás után a becsült töltési idő 2óra 50perc. Olyan gyönyörűen rakódott egymásra a zseb piszok,hogy nem hittem a szememenek mennyi kijött belőle. Pedig ki szoktam fújogatni, de ez úgy látszik nem volt elég.
Szóval köszi a tippet, láma voltamDe ez az eset felvetett bennem 1-2 kérdést.
Ha ténylegesen elromlana a teló,akkor mire váltani?! Ami mondjuk jobb fotós képességeiben és max 5,5" de nagyon max. Ha lehet maradnék a Xiaomi vonalon, bár a Meizu is tetszik. -
tvamos
nagyúr
válasz
trebrona #22277 üzenetére
Nem tudom, hol van az unlock menu.
Mindenfele regisztracioval farasztott, amig ki nem telt a 100 pont.
Utana ide mentem: http://en.miui.com/unlock/.
Regebben tudtam klikkelni a "Apply for unlocking permissions"-ra.
Most meg szurke, es problemazik is.Most itt vagyok:
http://en.miui.com/home.php?mod=spacecp&ac=profileEzt probalom:
1. Go to settings and click on My device
2. Scroll down and click on All Specs
3. Find Baseband version and contineously tap on it until it says Developer mode enabled( I think u need to tap 5-6 times)
4. Now go back to additional settings and you will see the developer option there.
5. Go inside developer option and tap on MI Unlock status.
6. and finally tap on add account and it should add it to your account.
Bonus Step: Contineously tap on Kernel Version to test ur Phone's Hardware.
De nincs "developer option"...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes