Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
maestro87
üzenetére
Akkor itt egy újabb érv a multi rom használata mellett, abban vígan működik továbbra is, gyanítom azért, mert a kínai rom az alapja.
A bootloadert ki kell nyitni (ha még nem tetted, a mi fiókot a készülékhez kell kapcsolni minél gyorsabban, ettől számított 72 óra múlva nyithatod a bl-t, az engedélyt ennél jellemzően jóval korábban megkapod), majd a xiaomi.eu vagy mi-globe.com oldalról letölteni a megfelelő romot.(#20496) orso0355
Ha a régióváltással is meg lehet kerülni, akkor a romcsere sem kell, bár más előnye is van ezen túl
-
zodo
nagyúr
-
-
maestro87
őstag
Kár, hogy ezt nem tegnap olvastam.

És aki utálja a gyári világos témát, az most mit tud tenni ez ellen?
Mert most nekem a frissítés után az eddigi sötét témám értesítő sávja fehér lett és van, hogy a szöveg is fehér vagyis semmit nem látni.
A gyári világos témát meg nagyon nem akarom vissza, inkább veszek egy új telót.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
ez alapján gondoltam, hogy ajánlott: [link]
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
rohamkocka
üzenetére
Nálam jelez. Két SIM van benne, más-más jelzőhanggal és rendben működik.
Mindkettőre egy-egy gyári hangot állítottam be. -
EGábor
csendes tag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Én is így jártam. 3 hetesen vízbe esett. Érzéketlen lett a kijelző. Több nap után lemerült. Elvittem a garis szervizbe. Egy hét múlva nyúltak hozzá, kiszúrták a vizet és ugrott a gari. Meg sem vizsgálták, összecsukták, azt mondták értéktelen. Pár nap múlva elhoztam. Bekapcsoltam és azóta is használom.

Szerintem érdemes kinyitni és ultrahanggal kitisztítani. Ezt bármelyik telefonos megcsinálja. -
rohamkocka
csendes tag
Családban többünknek is Redmi 4x van, az update megérkezett. Viszont ezzel együtt az SMS értesítési hangja megszűnt, bármit is állítok be (gyári vagy saját), de rezgőn rezeg. Másnál is van ilyen gond?
-
mike1334
veterán
Az adatgyűjtéssel már önmagában baj van, de ezt vállalja, aki használja. Azzal van a gáz, hogy a) más is hozzáfér az adathoz, b) akkor is követ a facebook, ha nem vagy az ő oldalán vagy, hanem olyan oldalon, amin pl lehet likeolni, c) olyanok adatait is tárolja, akik nem fogadták el az oldal felhasználási feltételeit, illetve nem regisztráltak (arcfelismerőt ráküld az összes fényképre, így ha szerepelt egy facebook képen, már benne is vagy a rendszerben. Meg ezen kívül még kismillió dolog (nem töröl véglegesen adatot, stb.)...
-
aelod
veterán
válasz
mike1334
üzenetére
Igen elég nagy visszhangja van most ennek. Kicsit gyermeki naivitás a mostani felháborodás, hogy adatot gyűjt az arckönyv.
Mondjuk a téma alkalmazást párszor használtam csak
nem fájna ha nem lenne. De most nem sz*rakodok egy frissítéssel, minden kézre áll, megszoktam, használom, elégedett vagyok teljes mértékben a készülékkel. -
mike1334
veterán
Gondolom pl. ezért.
Mondjuk a facebook is, mégse tiltották még be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ghoosty
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
Este hét felé történt a baleset, ráadásul egy faluban élek szóval esélytelen lett volna szervizbe vinni. Ráadásul azonnal jelentkezett az érzéketlenségi hiba, mert első dolgom lett volna a kikapcsolás/aksitalanítás. De egyik sem sikerül.
Szerintem amúgy telefonja válogatja, hogy mennyire hibásodik meg, mert volt már ennél durvább balesetem is telefonnal, de az hagyományos szárítás után is simán ment. Meg minidrónom is esett már be akváriumba és annak se lett semmi baja, -
vince
őstag
válasz
csabulaxi
üzenetére
Februári hír: Magyarországon és más európai országokban tiltva lesz a Téma és a Mi Üzenet app!
"Ha ezekben az országokban a felhasználók a következő verzióra frissítették a MIUI-t [...], a Témák alkalmazás már nem lesz elérhető, és a felhasználók nem fogják tudni használni a Témák weboldalát, hogy letöltsék a témákat az eszközükre. A felhasználók telefonjain már tárolt témák és háttérképek nem érintettek és továbbra is használhatók, az alapértelmezett témákra, értesítési hangokra és háttérképekre szintén nincsenek hatással. Ugyanakkor a Mi üzenet szolgáltatás is letiltásra kerül." -
Dedó80
kezdő
válasz
kismedve1982
üzenetére
Én még 8-as MAMMIED-en vagyok, nekem nem is volt ilyen lehetőség az eszközökben, de a beállításoknál tudok témát szerkeszteni. Igaz ott megakadtam, hogy hogyan tudnám csak a galéria témás ikonját rávarázsolni a quickpick-re.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
kismedve1982
üzenetére
most, hogy írod, nekem is eltűnt a Témák.
-
orso0355
őstag
válasz
kismedve1982
üzenetére
Korábban írták, igen, hogy ez bizonyos jogi dolgok miatt van. Állítsd át Amerika régióra, és visszatér.
-
orso0355
őstag
válasz
role_of_72
üzenetére
Nekem nincs változás a működésben, csak a kollégáknak. Fene tudja, én semmin se csodálkoznék, ez is amolyan Xiaomi változó 😃
Tárhelyprobléma nemigen adódik szerintem itt. -
-
kismedve1982
tag
Sziasztok!
Én is felraktam a frissítést.
Nektek is eltűnt a téma szerkesztő a képernyőn lévő eszközök mappából?
Illetve a beállításokból akarok témát szerkeszteni, akkor kiírja, hogy hálózat nem elérhető.
De volt olyan funkció is, hogy lehetett témákat letölteni.
Akkor ennek annyi?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Nálunk is vízbe esett az egyik 4X, de nálunk pont alulról érte a kár.
A töltésvezérlő elektronika adta meg magát...
Az itteni szerviz úgy adta vissza, hogy nem éri meg javítani.
Vettem hozzá Kínából megfelelő alkatrészt és kicseréltük magunknak. Azóta minden ok megint.
Egy próbát szerintem megér, bár egy érintő csere bizonyára más nagyságrend, mint egy töltésvezérlő. -
G@ben
addikt
Hogy tudok kitenni egy fájlt a főoldalra? Total Commanderrel próbáltam, hogy ikon létrehozása a kezdőképernyőn, de nem csinál semmit, illetve más lehetőséget sem találtam rá.
-
Ghoosty
őstag
Vizet kapott a telefonom. Bár csak a felső 1-2 centit érte a víz, de ez elég volt ahhoz, hogy az érintő érzéketlenné váljon és kikapcsolhatatlan lett. (azonnal újraindul)
Rízses módszerrel szárítottam 1 napig, de semmi változás.
Néztem youtube videókat ki tudnám cserélni az érintőt, de félek, hogy ez nem oldaná meg a hibát. Van valakinek tapasztalata, hogy mi romolhat el ilyenkor? Mekkora javítási költségre számítsak?Sajnálom, mert maga a készülék karcmentes, hibátlan a képernyő maga működik, a gombok is, csak hát az érintő nélkül használhatatlan. (még garanciális lenne
)
Vajon megvenne valaki donornak egy ilyet? Mennyit érhet? -
csakb
őstag
válasz
role_of_72
üzenetére
Igen, én is a thumbnail cache ürítésére tippelnék ebben az esetben.
Valamint használ valaki teljes verziós Nova launchert, és duplakoppos képernyőzárat vele? Ehhez valami speckó engedélyt kell neki adni (modify system settings), amit aztán random elfelejt a rendszer. Reboot után mindenképp, de van hogy csak úgy is, mert kisnyúl.
-
role_of_72
tag
válasz
orso0355
üzenetére
Most nézegetem 9.5.4.0 NAMMIFA-t (na meg olvaslak titeket hogy fel merjem-e tenni
).A change log-ban van egy olyan pont a galériánál, hogy:
- New - Optimize local storage to free up space (01-16)Nem lehet ennek köze hozzá? Pl. ha kevés a tárhelyed időnként kidobja a thumbnail-eket hogy spóroljon helyet, viszont akkor a galéria megnyitásánál kell azokat újra felépíteni... Ilyesmi nem lehet? (Csak tipp.)
-
csakb
őstag
Nálam ugyanolyan villámgyors a galéria, mint volt.

A google cucmákok (calendar, inbox) viszont elkezdtek eléggé laggolni, de ez lehet, hogy valami saját elizélésük. Az inboxban a szövegbevitel is akadozó, bármilyen billentyűzettel, más appokban semmi gond.
-
csabulaxi
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
-
Neerpelt
tag
Milyen elegánsan ki lett véve a "nem fontos" értesítési mappa a friss global végleges verzióból. Úgy tűnik kifejezetten figyelik hogy mik a kedvenc funkcióim, hogy eltüntessék őket.
Úgyhogy igyekszem megszeretni a gyorskártyákat is, hátha talán...
-
Lackooo84
nagyúr
Feltettem az eu romot és nincs a telón mappák/fájlok ikon, ilyenkor mivan?

-
Örni
senior tag
Képernyőzár hangját vissza lehet állítani a régire? Az tetszett.
-
DeFranco
nagyúr
most már nagyon dobálja a telefon a 8.5.2.0 MAMMIED frissítést, lefrissíteném, de ahogy beszéltük, kellene előtte csinálni egy backupot. ez a képek lementésén kívül (a többi a kártyán van) mit takar még és milyen eszköz használható erre? van valami beépített alkalmas backup a telefonban vagy kell valami app a playről?
-
csabulaxi
senior tag
Ma jött ilyen frissítés
9.5.4.0 NAMMIFA.sima gyári állapotú a telefonom
a frissítés óta más a power kapcsoló hangja és a kijelző kevésbé érzékeny az érintésre
azóta nem nyitottam meg a fülemmel beszéd közben a naptárat
-
donbig
tag
Üdv mindenkinek!
A GPS-t hogy tudom bekapcsolni? A függönyt lehúzva nálam nem jelenik meg semmi.(S)(/S)
Megvan... -
Ádám16
addikt
Üdvözletem!
Kaptam egy ilyen telefont a cégtől.
Tudtok hozzá ajánlani egy olyan tokot, ami hasonlít egy szemüvegtartó tokra, tehát kemény, elol es hatul is véd? Utazás során táskában hordanám sok cucc között, viszont itthon és munkahelyen kivenném belőle.A keresőt használva nem találtam ilyet, de hátha tudtok segíteni.

-
DeFranco
nagyúr
mit szóltok ehhez?
-
bb71
őstag
válasz
orso0355
üzenetére
Ezt az értesítést hogyan kell letiltani, mert nekem sehogy nem sikerült?
******* Proléma ismét
Flottás sim, net előfizetés nincs, tegnap zsír újra cserélve, bármit állítok be, csak 3G-t ír ki - eustock-os vásárlás.
Ha csak LTE-re állítom, akkor fel sem regisztrál a Telenor hálózatra!
Feleségem családtagi simmel uabban a flottában - az ő sime uebben a telóban 4G-t mutat és az adatkapcsolat is megy.Kapcsolattartó beszólt telenorhoz, akik ráfrissítettek a simre, kikapcs - bekapcs semmi, ugyanúgy 3G.
Ötlet?
-
YASKATIR
senior tag
válasz
MATEO6600
üzenetére
Nyugodtan tedd fel, 1 perc vissza tenni a root-ot TWRP-bol a SuperSU telepitessel. Ha jol emlekszem, akkor az appokra is emlekezni fog a SuperSU, szoval semmit sem kell allitanod.
A linkelt weboldalrol neked a Recovery Flashable.zip v2.82 kell.
-
MATEO6600
őstag
9.5.4.0 Update, NAMMIFA.
Rootlot telóra nem érdemes felrakni, mert elrontja a rootot ugye?
Ha ez így van nincs semmi gond, nem rakom fel, viszont állandóan ott van az ertesítés és nem tűnik el, míg fel nem telepítem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mert most nekem a frissítés után az eddigi sötét témám értesítő sávja fehér lett és van, hogy a szöveg is fehér vagyis semmit nem látni.

akkor te nem is backupoltál?

nem fájna ha nem lenne. De most nem sz*rakodok egy frissítéssel, minden kézre áll, megszoktam, használom, elégedett vagyok teljes mértékben a készülékkel.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)