- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thora
csendes tag
Na mivel a csodás miui global 10 ben sem sikerült normálisan beállítani hálózatokat, így csak fel kell, hogy tegyek valami custom romot, amiben nem kell minden újraindításkor átállítani a hálózatot. Sose csináltam még ilyet, az összefoglalóban leírtak még aktuálisak? Ha igen akkor milyen custom romot érdemes felrakni ami stabil megbízható? Ha már nem túl naprakész az összefoglaló tudnátok nekem linkelni egy helyet ahol kezdők számára is le van írva hogyan kell csinálni? Vagy bármilyen alternatív megoldásra nyitott vagyok ami megszünteti ezt a gondot...(automatizálás?) Amúgy minden xiaomi telefonnal van ez a gond? Előre is köszönöm a segítséget!
-
thora
csendes tag
Mióta visszaraktam a 8.2.10.0-t teljesen rendben a 4g-s probléma. Viszont most hogy régebb óta használom van benne pár bosszantó kis bug ( képernyő nem fordul el stb.)Tudok velük élni, de ha lenne valamilyen ROM ami mindenféle nagyobb mókolás nélkül felrakható akkor azt kipróbálnám...Van rá esély hogy a miui 10 global-ban javítsák ezt a 4g dolgot?
-
thora
csendes tag
Na jelentem a Miflash progival visszaraktam a 8.2.10.0-et, de nem tudom mikor vehetem le a kábelről
Még azt írja, hogy flashing, várjam meg míg kiírja, hogy succesfully done vagy valami? Köszi előre is!
-
thora
csendes tag
Köszönöm a választ! A miflashel mehet fel régebbi Android verzió mert ha már geccsolok vele akkor azt tenném vissza amivel kijött...Amúgy azért nem értem nekem miért nem sikerült mert pontosan úgy csináltam mint ahogy a jutyúb videókban és nekik sikerült nekem nem... A miflashez nincs valami óvodás is megérti tutorial, nem szeretném elveszni? Honnan tudnék leszedni olyan. 8.2.10.0 stabil fastboot romot?
-
thora
csendes tag
Na megpróbáltam downgradelni a miui-t a belső update-n keresztül, de jött az üzenet, hogy sorry flash for older version is not allowed...Bootloader nyitva van...Első körben visszaraktam stabil legfrissebbre, hogy majd onnan sikerül, de nem engedi. Átneveztem update.zipre, gyökérkönyvtárban van, nem tudom mi baj...Valakinek van valami ötlete? Nézegettem a telefont van egy olyan lehetőség, hogy újraindítás recovery módban, azon keresztül nem lehet? Köszönöm előre is a segítséget!
-
thora
csendes tag
válasz
sharp007 #23760 üzenetére
Jó lesz nekem az amivel kijött. A gyári frissítővel szeretném majd downgradelni, ahhoz melyik fajta romot kell leszednem? A recoveryvel nem mókolnék mert fosok, hogy elb...om. csaknsimán beraknám a gyökérkönyvtárba és go. A bootloaderem nyitva van. Ja és a google fiókot töroljem elotte ugye, meg a miui fiókból kell kilepni itt neg gépen is? Köszönöm mégegyszer a segítséget.
-
thora
csendes tag
Sziasztok!
A 4G témához lenne egy-két kérdésem, ha valakinek uncsi már előre is bocs. Végigolvasva a bejegyzéseket a témában, ha jól értem jelenleg annyit tud tenni akinek dobja a hálózatot, hogy 1.: átállítja minden egyes újraindítás alkalmával a hálózatot a szervízkóddal, 2.: 3g-re teszi a preferált hálózatot 3.: Rootolja a telefont és azzal az automate progival automatizálj a hálózatváltást.
Ezzel nincs is gond eddig. De. Mikor idén januárban megvettük ezt a telót és szimpla júzerként elkezdtük használni (telenor) akkor semmilyen bűvészkedésre nem volt szükség, minden ment flottul alapbeállításokkal (ja global verzi b20 van benne) Aztán mindig feldobta, hogy frissítsem mert kijött egy újabb verzió és egyszercsak elkezdett minket szopatni ezzel a nincs szolgáltatás témával.
Emiatt kérdezném, hogy akkor jól értem, hogy ez szoftveres hiba nem hardveres, ergo nincs értelme pl szervízbe küldeni a telót mert ott sem fgonak tudni mit kezdeni vele?
Nem emlékszem vételkor milyen rom volt rajta sajnos, ezért valaki nem tudná megmondani nekem, hogy melyik volt a global stabil rom amivel nem csinálta ezt a szart a telefon, mert akkor visszaraknám azt... (kellene egy letöltési hely is
)
Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat!
-
thora
csendes tag
Ha nyitom a bootloadert és utána downgradelni szeretnék egy global stable romra akkor is kell rootolnom a telót vagy elég csak felmásolni és mehet a rendszerfrissítésből a fikókokból való kilépés után?
-
thora
csendes tag
Köszi mindenkinek a választ!
-
thora
csendes tag
Sziasztok!
Na megpróbáltam unlockolni a bootloadert... Engedélyet nem kért, feltettem az MI flash progit minden jó volt, fastboot módba tettem a telefont rányomtam az unlockra, erre azt írja, nem tudja unlockolni és várjak hogy várjak 40 órát az unlockra....Ilyenkor mi van? Hogyan léphetek ki a fastboot módból? Remélem nem csináltam téglát a telóból....az asszony megöl
-
thora
csendes tag
Feltettem a legfrissebb developer Romot. Engedélyeztem a fejlesztői lehetőségeket. Ott találtam egy olyan lehetőséget: "OEM feloldás" alatta: "Engedélyezze a bootloader feloldását". Kérdésem, hogy ezzel is ki tudom nyitni a bootloadert vagy csak az összefoglalóban szereplő link szerint?
-
thora
csendes tag
-
thora
csendes tag
Valaki tudna nekem egy normális leírást linkelni rootoláshoz? Illetve ha rootolom a telefont akkor biztosan nem vész el a garancia? Előre is köszönöm!
-
thora
csendes tag
Sziasztok! Megpróbáltam visszarakni egy régebbi romot amit (9.2.5.0.) amit a hivatalos oldalról töltöttem le, de valami miatt nem látja teló...Pontosan hogyan is kellene ezt csinálni?
-
thora
csendes tag
Visszaolvasgattam a 4G gonddal kapcsolatban és valaki írta, hogy a 9.5.4.0.-ra frissítés után jött elő neki, ahogy nekem is. Gondoltam visszarakom az eggyel korábbi stable global romot a 9.2.5.0-t. Még sosem csináltam ilyet, de ha jól látom a telefont böngészve akkor ezt elvileg csak simán elindítom miután felmásoltam a telóra mint rendszerfrissítést? Ha nem akkor valaki leírná, hogy mmit kell tennem lépésről lépésre, hátha segítene? Ja és ha jól olvastam ezzel nem ugrik a gari ugye? Előre is köszi a válaszokat!
-
thora
csendes tag
Sziasztok! Korábban már írtam, hogy a teló ha 4G re van állítva beszélgetés közben dobja a hálózatot. Beszéltem a szervíz és. Javasolták, hogy cseréljék SIM kártyát, megvolt, de semmi nem változott, meg javasolták, hogy csinálják gyári beállításra visszaállítást, az sem segített. Mielőtt visszaküldeném a telót elgondolkodtam, egy másik Rom feltételén. Mennyire nehéz azt megvalósítani? Ha jól láttam elvileg simán ki tudom választani a telepítendő Romot a beállítások van. Előtte gondolom menteni kell mindent ugye? Előre is köszönöm a segítséget!
-
thora
csendes tag
Sziasztok! Vettünk 2 hónapja egy Redmi 4x-et. Magyarországról, webshopban. mui9.2.4 fut rajta. Azt vettük észre pár napja hogy zárt térben (téglaház) beszélgetés közben folyamatosan dobja a hálózatot. Mi lehet a baja? Szoftveres vagy inkább hardveres? Küldjem szervízbe? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest