- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar10261
aktív tag
Redmi 4X utódja nálam karácsonyra, tudom nem miui felületü de a következő az nálam az MI A2 Lite lesz
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Cserén gondolkozok, segitségetek kérem hogy mi lenne a legjobb egy 4X utódjának. Kamera is picit szempont nálam.
Gondolkoztam MI A1 Redmi Note 5 ben is
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
DJGABI #24609 üzenetére
Tudomásom szerint mivel hivatalosan is van LineageOs a telefonra aminek én örülök, ezért gondolom Tingyi Chen frissíti azt. Illetve az AEX romot is ha úgyvan,
Ott van Vimal is aki pl a Pixel Experiencet frissíti ha egyáltalán frissíti. A Telegramon rengeteg vállalkozó szellemű ember van fenn akik "Összelopkodják" a sajátjukhoz az anyagok és kiadják sajátnak.
Felsorolhatatlan rom van 4xre van ami felesleges. A PixysOs a Havoc DotOs DirtyUnicorn( Régi motorosok ismerhetik anno ez volt az AOKP) Teljesen eltünt viszont a Paranoid Android csapat is.
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
Agyalok hogy felteszem a LineageOS-t a telefonra. Nos a Gappsból nem tudom melyiket tegyem fel ugyan is a Play Filmek, Play Zene stb erre nincs szükségem. Nem tudom mennyire megbízható a Rom és mivel hivatalos bízom benne hogy lesz ebből 16-os (Pie) verzió is.
Azt viszont sajnálom hogy MIUI alatt az Oreo-t nem kapja meg.
-
bodnar10261
aktív tag
Ez lemaradt, a wifivel is baj van illetve nincs led visszajelzés töltéskor. Mivel új kernelt használ a rom
-
bodnar10261
aktív tag
Az ArrowOSről van valakinek valami véleménye?
-
bodnar10261
aktív tag
Nekem a Pixel Experience tetszik, vannak még hibák de attól eltekintve remek rom
-
bodnar10261
aktív tag
A Hivatalos lineageosról mi a véleményetek.
A most frissitett buildban megoldott azok a problémák amik voltak pl titkositás stb
-
bodnar10261
aktív tag
MSM xtended Rom pie for 4X
https://forum.xda-developers.com/xiaomi-redmi-4x/development/rom-msm-xtended-pie-t3852960
-
bodnar10261
aktív tag
Van hivatalos Lineageos a telefonra 8.1-es
https://download.lineageos.org/santoni
-
bodnar10261
aktív tag
Alig egy hete dobta ki a 9.6.2.0-t a Xiaomi erre jött egy újabb 🤣🤣🤣 készülnek a miui 10-re. Kérdésem lenne érdemes e Redmi S2-re vagy Redmi 5 re cserélni majd. Bár az S2 nekem jobban tetszik
-
bodnar10261
aktív tag
frissült a Pixel Experience rom :
https://download.pixelexperience.org/santoni/
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
siddis #22947 üzenetére
Ajánlottad a Lineageos-t milyen tapasztalatod van róla ha használtad? A 4Xre azt hiszem 3-4 ember szokott folyamat romot késziteni meglevőt frissíteni. Lineageos unofficial AEX official DotOS official. Viszont a Pixel Experiencet sajnálom hogy halott lett mert nem frissül
-
bodnar10261
aktív tag
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
A Redmi 4X megkapja a MIUI10 alatt a 8,1.et vagy sem??
-
bodnar10261
aktív tag
Új verzió a TWRPből
-ADB Hibajavítás
-OTA hibajavítás és fordítás javítás
-Qualcomm processzorokon probléma volt a dátum idő -
bodnar10261
aktív tag
Pixel Experienceből új verzió jött.
Változás listát nem találtam
Olvastam hogy némelyik tag aki ezt használja van gondja vele. Hátha ez jobb
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel, frissített AEX rom 4X-re.
Változások:
- Import QCOM OMX support(For Google Camera Support)
- VoLTE full Working
- Gcam fixed -
bodnar10261
aktív tag
Az előző posztom alatt amit irtam az xda-s srácok segitettek valamilyen formában. Ezt telepítsétek ha custom romot akartok telepíteni
https://builds.nezorfla.me/?dir=opengapps/arm64/20180301
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
Nos én úgy csináltam a telepítést hogyrecovery feltéve
feltettem a legújabb firmware-t
wipe (cache, system, dalvik, internal storage, )
install rom és pico gapps
wipe cache és dalviiktölt tölt és semmi
ez az aicp rom
-
bodnar10261
aktív tag
sziasztok! Fel szerettem volna tenni a resurrection remixet de bootlop lett belőle. Nos leszedtem a romot, majd a gappsot a microt. Wippeltem a leirtak szerint, rom gapps feltéve vége wipe cache. Ujrainditás majd 10-20 perc 1 óra bootlop. Szerintetek mit ronhattam el. a legfrissebb firmware van fenn.
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Állitolag a Lineage os halott. Xda-n megkérdeztem ezt a választ kaptam rá. Én a kamera miatt nem teszek fel más Custom Romot
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #18563 üzenetére
Nem telepítgetek naponta custom romokat elég csak elolvasni
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
manchester99 #18543 üzenetére
AICP-Ben vagy a liquidben milyen a kamera szoftver?
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
manchester99 #18436 üzenetére
Az AICP Nekem nagyon tetszik. A LiquidRemixet nem probaltam még
-
bodnar10261
aktív tag
Hello mindenki!
Sokat olvasok custom romokról a telefonra, nos nem tudom minek ennyi Oreo rom hisz a fele vagy lineageos vagy aospra épül.
Van aki tesztelte az alábbi romokat?
Pixel Experience, Mokee Os AICP 13.1 illetve Cardinal AOSP.
Én mondjuk kivárom míg a hivatalos kernelre épül rom addig nem igazán érdemes kisérletezni.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
#73029888 #18338 üzenetére
Annyi Oreo rom van már 4x-re hogy a fáról is az hullik.
3 jó rom van ami tényleg használható:
1) LineageOs
2) Resurrection Remix
3) Pixel Experience (Ez az ami nem LineageOS-re épül)Nem véletlenül függesztettem fel a tesztelését az Oreo romoknak mert semmi értelme nincsen addig mig csak a "kisérletezés" folyik.
-
bodnar10261
aktív tag
Én úgy vagyok ezzel a szines leddel hogy nem fontos. Nekem is BOE kijelzős és eddig nem volt vele bajom. Viszont addig nem érdemes "kisérletezni" custom rommal amíg a hivatalos kernelből nem hoznak össze valamit.
-
bodnar10261
aktív tag
én MI Selfie Tripodot rendeltem. Nemsokára itt van, kiváncsi leszek milyen lesz. Külön öröm hogy kinn van a forráskódja a 4X-nek. Makoj emlitette neki kicsi a 4X kijelzője, nos nemsokára tablet méretű okostelefon nem fér a zsebbe 😁😁😁. Kiváncsi leszek mit lehet kihozni a forráskódból Custom rom terén, Amugy tökmindegy hogy nugat vagy oreo a forráskód ? Vagy ez melyik a 2 közül?
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
manchester99 #17953 üzenetére
Az oldal be sem tölt. nekem a fapados kamera nem tetszik belőle csak. Resurrection Remixben is és Pixel Experienceben
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
manchester99 #17866 üzenetére
Azt nem próbáltam meg a Nitrogen ViperOS-t az Octavia Ost sem
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #17864 üzenetére
Úgy értem hogy amikor töltöm a telefont akkor egy bizonyos idő után a visszajelző led kialszik pedig még tölt a telefon.
-
bodnar10261
aktív tag
Jó Estét! Nos a Pixel Experience jó rom de! Iszonyatosan merül a telefon és egy idő után eltünik a töltés jelző led abba nincs pip mode.
Előnyök: Nem kell hozzá gapps, gyors boot, egyszerű.
Resurrection Remix 6.0.0
Nos itt találkoztam először bootloppal gapps telepités után. Először feltettem a leirtak szerint pl gapps micro és bootloop. Majd úgy hogy csak a Romot, úgy elindult. Majd rá a gapps. Itt a GooglePlay service összeomlott.
Előnyök: Sok beállitási lehetőség
Hátrány: Gappsnál elkell találni melyiket "eszi" meg. Töltést jelző led itt is eltünik egy idő után.
Ezekben a romokban nem hivatalos driverek vannak hanem oreora optimalizált 7.1.2-es. Kivéve az ujlenyomatleolvasó mert az Oreo kompatibilis. Nyugalom lesz ez jobb is amint kinn a 10es miui.
AICP-it nem probáltam
Eddig jó romok:
1) Pixel Experience
2) Resurrection Remix 6.03) aicp
4) NitrogenOS
de minden rom alapja a lineage os kivéve a pixel experience az aosp.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #17850 üzenetére
Nem felejti el. Ezzel nem találkoztam
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
#73029888 #17842 üzenetére
Feltettem.
Nos, Alap Google Pixeleken futó Alap android. Nem kell itt legalább sakkozni melyik GoogleAppst akarod telepiteni alapból benne van egy kicsi verzió. Az első boot picit lassú de utána miután újrainditottam a telefont gyorsan betöltött. Billentyűzet mint a xiaomi miuikban Google Gboard. Nos a kamera appot azt szerintem lehet kukázni mert nagyon nagyon alap trágyadék. Pip módot nem találtam benne. -
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Letesztelem Pixel Experience Romot, kiváncsi vagyok milyen.
-
bodnar10261
aktív tag
Érdemes feltenni a Resurrection Remix új verzióját vagy hagyjam és várjam ki a Miui 10-t?
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
A TWRP 3.2.1.0 verzióját nem tudom letölteni mert a weboldal nem működik tudna nekem valaki linkelni egyet amit tudnék használni. .Kiszeretném a Resurrection Remix 8.1 verzióját -
bodnar10261
aktív tag
Én ezzel az okostelefon cserével vétellel úgy vagyok hogy végig olvasom a forumokon írtakat lásd Redmi 4x és utána döntök. Nem tudom mikor lesz ennek is utódja majd kiderül. Nekem jó most úgy ahogy van
-
bodnar10261
aktív tag
Resurrection Remix Oreo
https://www.worldgiz.com/resurrection-remix-oreo-rom-for-xiaomi-redmi-4-and-xiaomi-redmi-4x-by-ghost
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Nálam a 4X nem kapta meg a Global Beta frissítést 😂
Gondolom akik azt használják akkor ők sem 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest